- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
o açıdan düşününce evet doğruKadın kocasi istiyor diye gitmistir. Sığıntı muamelesi görmüş kadincagiz. Kocasi manyaksa onun suçu ne. Lafını geciremiyordur adama :/
Ben adamla bile kavga ederdim lafımı esirgemezdim. Ama kadının veya çocukların sucu ne. Birde dağlı oldular. Baska görmemiş olabilirler, bilmiyor olabilirler evet ama bu onları aşağılamak icin bir neden değil :/ konu sahibi yikanamadim diyor. E bacım naptılar banyona alla alla, temizle bir kat yıkan yani. Birde temizlikci getirt evi iyice temizlesin demiş annesio açıdan düşününce evet doğru
Kadın kocasi istiyor diye gitmistir. Sığıntı muamelesi görmüş kadincagiz. Kocasi manyaksa onun suçu ne. Lafını geciremiyordur adama :/
Canim öylede, bazı evliliklerde adam daha baskın. Adamın dediği olur mantığı. Diyorumya belki kötü niyeti yoktur belki başka görmemiştir. Yani almaktan bi sakınca duymamistir. Evet doğru değil ama konu sahibi yengeyle açık açık konuşabilirdi. Böyle arkadan atıp tutmak kolay. Karşısına alıp yenge bak sen bunu bunu yaptin bu bana ters yapmanı istemiyorum gibi. Ben sanmıyorum kadının orda sığıntı gibi olmaktan mutlu oldugunu. Is kocasında bitiyor. O herifin eşine para verdiğinide sanmiyorumAma su var kocasi hicbirsey yapmamis olsa bile misafir oldugu eve gelir gelmez iliskiye girip konu sahibinin bornozunu kullanip gidecegi gune kadar el koymasi bile yeterince cinnet sebebi bence. Ayrica kocasi sagdan soldan arttirdigi paralari konu sahibiyle degil karisiyla yiyecek. Onun da isine geliyor.
Birde aklı başında olsa ya da vurdumduymaz bi kadın olmasa elalemin bornozunu neden kullansın. Hadi kullandı ben o bornozu onun gözüne sokmaz mıyımAma su var kocasi hicbirsey yapmamis olsa bile misafir oldugu eve gelir gelmez iliskiye girip konu sahibinin bornozunu kullanip gidecegi gune kadar el koymasi bile yeterince cinnet sebebi bence. Ayrica kocasi sagdan soldan arttirdigi paralari konu sahibiyle degil karisiyla yiyecek. Onun da isine geliyor.
Kocası istiyor diye sevişip üzerine konu sahibinin bornozunu giyip saklayıp sonra birşey yok gibi banyoya asmadı zaarKadın kocasi istiyor diye gitmistir. Sığıntı muamelesi görmüş kadincagiz. Kocasi manyaksa onun suçu ne. Lafını geciremiyordur adama :/
Kullanıp geride asabilirdi çaktırmadanKocası istiyor diye sevişip üzerine konu sahibinin bornozunu giyip saklayıp sonra birşey yok gibi banyoya asmadı zaar
Di mi, karı koca olarak konu sahibinin ve eşinin arasına girip uyuyabilirlerdi bi tık ileri gidip hani ötesi o benceKullanıp geride asabilirdi çaktırmadaniyi yönlerini görme günümdeyim ben galiba yine
Konu sahibi az daha sabırlı olsaydi belki bunlarida görecektikDi mi, karı koca olarak konu sahibinin ve eşinin arasına girip uyuyabilirlerdi bi tık ileri gidip hani ötesi o bence
Konu sahibi az daha sabırlı olsaydi belki bunlarida görecektik
Ya bak bende kötü oldum. Adami hayal edemiyorum zaten, Allahim kimseye öyle eş nasip etmesin. Bekar kal, evde kal, kizkurusu ol, daha iyi... tek acayip buldugum, adam konu sahibinin evine gidiyor ve istifa ettiğini açıklıyor. Orası bana çok tuhaf geldiDeme öyle amca çok pismiş, leş gibi sararmış havlusu varmış kadıncağız hamile zaten yüreğine inerdi iğğ burnuma iğrenç bi koku geldi
O konuda konu sahibi de bir muallakta kaldı,sebebi meçhul. Birşeyler peşinde gibi diyordu. Bir süre evde pineklemek istiyor olabilirYa bak bende kötü oldum. Adami hayal edemiyorum zaten, Allahim kimseye öyle eş nasip etmesin. Bekar kal, evde kal, kizkurusu ol, daha iyi... tek acayip buldugum, adam konu sahibinin evine gidiyor ve istifa ettiğini açıklıyor. Orası bana çok tuhaf geldi
Bu konu benim pek içime sinmedi.. Oturmadı birşeyler yani. Bu amca , konu sahibinin deyişi ile "pis adam" zaten hep gece yarıları gelip evlerinde yatmış kalkmış, kahvaltılar yemekler vb.. O banyo da , tuvalet te kimbilir o amca tarafından zaten kaç kere kullanıldı o yenge ile gelişlerine kadar. Yenge geliyor. Bir bornoz vakası ( evet kişisel eşyanın izinsiz kullanımına karşıyım) oluyor ve ortalık hercümerç.. Insana sorarlar.. Siz bunca zaman ailece pek te iyi bilinmeyen bu adamı evinize neden hep kabul etmiştiniz diye? Konu sahibi buna da birtakım cevaplar vermiş. Yok, yine de oturmuyor en başta dediğim gibi.. Bu arada bazı üyelerimize yapmış olduğunuz kabul edilemez üslupla Bana cevap vermeye kalkmayın sakın. Benim üslubumun dışına çıkmayın..
Sizin durumunuz farklıymış, sizinkinde gerçekten kalacak yerleri olmadığı için ve misafir gibi gelmişler. Ama buradaki durumda zaten hastalık gibi zorunlubir durum yok, üstelik izinsiz evsahibinin özel eşyalarını kullanmak var . Misafir de misafir gibi davranmalı. Yeni evli üstelik de hamile bir kadının evinde çoluk çocuk kalınmaz benim bildiğim.Konuya yazılan yorumları baştan sona okumadım ama, ara ara okuduğum yorumlara baktım ve çok şaşırdım.
Konu sahibi, burada yazılan yorumları okuyarak gaza gelip, yenge hanıma yüklenmiş gibi görünüyorsunuz.
3 günlük Dünya için, kalp kırmaya değer mi?!
Doğu'dan, İstanbul'a gelmek için, yaklaşık bin km üzerinde yol çekip gelen bir akrabaya karşı tutumunuz hoş degil doğrusu
Yahu biz,yolda kalana kalacak yer temin eden, yiyecek içecek ikram eden bir millet iken, hangi ara derdine çare bulmak için hastaneye gelen bir yakınımızı 3 gün evimizde misafir etmeyi yüksünür olduk?!
İşiniz kolay değil biliyorum ama, idare edin.3 günlük dünya için,Kalp kırmaya değmez derim
Ben, eniştemin dayısını evimde, eşiyle beraber agırladım ve ne adamı nede eşini tanımıyordum.İlk defa bana yatılı kalmaya geldiklerinde tanıştık.Üzerinden yıllar geçti,hala ablama ''ALLAH RAZI OLSUN Bacından ve Eniştenden, hastaneye gittiğimizde bizi evlerinde agırladılar''Dermiş. Adamcagız il dışına çıkıp,ameliyat olmaya gelmişti ve hastanede boş yatak olmadığı için kalacak yeri yoktu.Şimdi ben onlara kapımı açmakla, ne kaybettim?! Bilakis Hayır dualarını kazanmış oldum.
Son olarak; Kadının bu durumdan memnun olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki eşine söz dinletemediği için, böyle bir durumla karşı karşıya kalmış olabilir.Belkide garibim eşi yüzünden,seninde triplerini çekmek zorunda kalıyordur. (Nedense yenge hanıma üzüldüm) Kocası yüzünden,istemediği yolculuklar yapmak ve istemediği yerlerde misafir olmak zorunda kalan insanları biliyorum.Kadın kocasına laf dinletemediği için, 2 taraf tarafından da, eziliyor maalesef
Bornozu kullanırken cocuklari ne yapıyormuş cok merak ettim dogrusu...Ben işten izin aldım diye surat yaptılar ki evde yalnız kalmak istemiş ler belli demişler bu ikisi de aksama kadar yok biz keyfimizé bakarız ev değil otel diye ben izin aldım dedim suratları düştü ama şimdi de sabah yemeği öğle yemeği aksam yemegi yapmak zorunda kalacağım 2 çocuk var evin altını üstüne getiriyorlar. Adam çok bedavaci madem getirdin hanımını çocuğunu al çıkart gezdir sene bura istanbul çıkart eksiklerini al oyuncak al kıyafet al yemek yedir dışarda. Adam kadını görüp keyfini sürüp benim başıma attı sen çıkart eyüp sultan à götür diyo. Ben niye götürüyom bedavaci pis adam
3 dört defa geldi ilk geldiğinde hoş geldiniz buraya amaçlı gelmişti diğer geldiklerinde de kayinbabam vardı onlar için gelmişti görüp gitmek için. Kayın babam birkaç defa kısa süreli gelip gitmişti istanbullâ ticaret yapıyor kendi memleketin de mal alıyor burdan filan.Kesinlikle katılıyorum size. Bu amca her geldiğinde o tuvaleti banyoyu yatak yorgani kullanıyordu zaten. Şimdi bu kadarı abartı geldi bana. Amca gece 3 te gelince sorun olmadı da eşiyle gelince mi sorun oldu.
Ve amcanın eşinin geldiği gün istifa etmesi falan. Enteresan.
Bir de artık sizin yavrunuzda bi nebze doğulu bilginiz olsun. Hatırlatayım dedim.
Bende batılıların doğuluları bu kadar ayriştirmasini ama lafı olunca biz biriz onlar ayrımcı demesini tuhaf buluyorum. Doğu da değil de batı da büyük bir ayrım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?