Eşimin bedavaci amcası

Evet benim o kadına kızdığm tek nokta bu eşine engel olabilrdi ben eve daha gelmeden dusuma girmiş bornozmu kullanmışlar 1 saatin içinde. Böyle yapan bir yenge ye asla saygım olmaz dakka bir gol bir bende saygısını yitirdi zaten. Ama onun dışında bana ev isinde yardım etmeye çalışsa da yine çocuklarının dağıttıklarini pek temizleme di klozet hep kirli kalmıştı yarım yamalak sifonû çekmiş içi pis. Ne bilim banyo da kadının saçları bir sürü vardı temizlememis duş sonrası bunları da gördüm kadın kendisi de dikkat etmiyordu ama ben sofra kurarken yemek hazırlarken yardım etmişti. Ama yine de o iki çocuğa ve kadına üzüldüm. Kadın da çünkü oyuna gelmiş gibiydi amca yla evlendiğinden çok pişmandi bariz belli ediyordu sözleri yle tavrı yla.

Ya siz başından öyle bir anlattınız ki sanki amca size musallat olmuş gibi. Şimdi de 3 4 defa geldi diyorsunuz. Biri hoş geldine, diğerleri kayınbabanın yanına... Ben amcanın sizin bahsettiğiniz ölçüsüzlükte biri olduğuna artık inanmıyorum. Hem 15 tatilde eşini ve çocuklarını getirme durumundan bahsetmiş size, onları böyle rezil rüsva edip, kötü muamele ederek, aşağılayarak, çoluk çocuğuyla evden kovmak yerine keşke kabul etmeseydiniz de adam da size güvenerek ailesini Türkiye'nin bir ucundan getirmeseydi. Yazık bu insanlara. Yok bornozunu kullanmış mış! Gündüz vakti çoluk çocuk evdeyken 1 saat içinde hem sevişip hem duş almak mümkün değil. Sizin art niyetiniz. Ne diyorum biliyor musunuz? O yengeye yaşattığınızı umarım size de birileri yaşatır.

helal size birsey demiyorum. Bende diyorum ki inşallah böyle bir amca da Allah size musallat eder o zaman diyorum. Adam yerinı yapmaya geldi bizle kayınbabayi filan bahane ederek bize geldi gitti sürekli. Her geliş gidisin de kaynanam bile açıp söylüyordu onun niyetini ben biliyorm size misafir gelmek için yer yapıyor keşif yapıyor diye. Sizi inandırmak zorunda değilm takip etmek zorunda değilsiniz. Hayır bazıları niçin yüz verdin size gelip gitmesine gece 3 lerde dedi o yüzden açıklâ ma gereği duydum kayınbabami bahane ederek geldi diye

Misafieligin de bir adabı var adam gibi ne zaman gelip ne zaman gideceğini söylemdı ki insan der şu kadar zaman kalacağız musait misiniz biz ne bilelim 10 günlük bilet kesmiş. Ailem gelecek dedim bir buçuk ay öncesinden bunlar kalmış ona rağmen ileri tarihe bilet kesmiş ben diyorum 20 sinde ailem gelecek bunlar 26 sına kesmiş bunun neresinde bizim yaptığımız hata var. Hoş adam gibi geldiler de ben mi istemedim daha eve gelmeden evimi boş bulup eşimé emrivaki yapıp evimé gelip dusumu bornozmu kullanan tipte insanlar benim gözüm de misafir vasfını ilk dakkadan kaybetti ki. Sen olsan katlanır miydin. Artı bugün de kayınvalidm den adamlâ ilgili başka birşey öğrendim ve iyi ki iyi ki bir gün daha kalmalarinà müsade etmemişm diyorum

İnsan ilişkilerini kendileri belirler. Bana istemediğim insanlar gelecek olsa, kusura bakmayın müsait değilim derim ve keser atarım. Ne kendimi sıkıntıya sokarım ne de bana tutunup gelenleri yarı yolda bırakırım... Kısacası insanlarla ve çevremle ilişki kurabiliyorum ve diyalog yöntemiyle kendimi ifade edebiliyorum. Konunuzu takip etmek zorunda tabiki değilim ancak 55 sayfa insanlar yazdı ve zaman harcadıysa ben de tutarsızlıklardan bahsetmek zorundayım. Siz içinizi ferahlatın, yanlış bir şey yapmadığınızı düşünmeye durun. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner...

55 sayfa yazdik cizdik kizdik konu sahibine ama sizin gibi beddua etmedik.
Yenge oldugunuzdan suphelenicem

Bizé o adam hiçbir zaman size geleceğiz musait misiniz demedi geliyoruz dedi hep başından beri emrivaki yaptı. Ama yine de ses etmedik ne adab bildi ne edep biz sandık normal insanlar gibi gelir 3 beş gün durur gider dedik ailesi yle geliyo dedik biz safiz. Adam bize 10 gün bilet kestik demedi ki öyle de iç den pazarlıkli. Artı onu tanıyan kayınpeder kaynana bile ilk günden aradi yollayın bir şekilde diyerek den. İnsanların bildiği birsey varmış. Ben bu adamın misafirliğı sürecin de gördüm duydum buraya da yazdım öğrendiklerimı ne yapayım diye burdan cesaret aldım diyemedim bile gidin diye 55 sayfa da hepsi var baştan oku istersen

Hayırdır yenge ile bir akrabalik falan mi var?

Eve gelirse git diyemeyeceksiniz o yuzden gelmesinler teslimati uzakta yap diye dedim
Yok kesin yok diyeceğiz artık. Eşim é kayınvalidem dün demiş ki ben size başta söyleyecektim ama müdahale etmek istemedim o adama güvenmeyin demiş . Bu adam lise okumak için kaynanamğil de gelmis kalmış kaynanam ğil yatak odasında iken bu adam anahtar deliğinden bakiyo muş kaynanam bunu kayınpederimé söylemiş bunà tek gözlü bir ev tutmuşlar müstakil oraya postalàmislar eşim in benim artık midesi bulandı artık asla ama asla gölgesi giremeyecek.

Yuh bastan boyle birseyi soyleseler ya ne demek mudahale etmek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…