Eşimin bedavaci amcası

Nasıl da konuyu tersine çevirmişsiniz sempatide sınır yok.

Konunun 60 sayfaya dayanması bence de saçma. Altın günü gibi durmadan yenge ve amcanın dedikodusunu yaptık. Gelin hanım biraz cesur olup sınırlarını belirleyecekti. Bu kadar uzayacak bir malzeme yok burda. Ama hala valiziydi battaniyesiydi bitemedi.

Ettiginiz bedduayi on metin olarak yazin

Beddua mı? Ben sadece konu sahibinin yengeye ne yaşattıysa aynısını yaşaması temennisinde bulundum. Nedeni de empati kurması. Siz demek ki yengenin düştüğü durumun beddua nazarında kötü bir durum olarak düşündünüz ki böyle söylüyorsunuz. Ben bunu her zaman söylerim. İnsanız çoğu zaman empati kuramıyoruz. Eğer birilerinin kötü anılar bırakmasına neden oluyorsak o yaşattığımızı kendimiz de yaşayalım.

Evinin anahtari onda ne geziyo da sizden once evde olabiliyo? Ikincisi hem calisiyosun hem hamilesin aslinda bahanen cok kabul etmeyecektin. Ucuncusu ise esin nerde ki ses etmiyo. Benim esim olsa gonderir hepsini. Kuserse kussun merak etmeyin bu tipler 3 5 ay sonra barisirlar. Suan cok kizdim. Ben bi misafirde bile yatak odama girildiginde kizarim ne demek bornoz kullanmak. Oha ya. Bide sabah kahvalti hazirliyosun yuuh

Yenge de bende kötü anılar bıraktı ben şimdi evime misafir alırken 2 kere düşüneceğm

Siz kotu gordunuz konu sahibinin davranisini ve yasattigini yasa diye beddua ettiniz.
Bu konuda empati kuruyorum ama konu sahibiyle eve yayilan bis beles adamlarla degil.
Herkes empatiyi sizin gibi tuhaf insanlara yapamiyor kusura bakmayin yenge hanim :)
Edep adap bilmeyene empati yapilmaz sempati de duyulmaz.

Ben eğer hiç tanımadığım eşimin yeğeninin yeni evli evine emri vaki yaparak 10 günlük plan yapıp gidersem bunu bile haber vermezsem ve fırsat buldugum ilk dakka evine kimse yokken yine aynı emrivaki yi yapıp anahtari alıp gidip evine kimse yokken yayılırsam duşû kullanırda bornozunà kurulânir isem ev sahibi gelince de apar topar saklayıp 3 gün çıkartmazsam bana da Allah aynı şeyi yaşat sin

Ban yeme pahasına soruyorum.
Siz nerenizle okuyorsunuz konuyu, nerenizle takip ediyorsunuz?
Konu sahibinin sürekli çelişkili konuşması, bir dediğinin bir dediğini tutmamasını anlamak için zeki olmak gerekmez.
Sıradan hücrelere sahip bir beyin de bunu anlayabilir. Durumunuz oldukça vahim bana kalırsa.
Bir de bu konu sahibine olan inanç mevzusu nedir ya? Baya tanrısallaştırdınız kadını. Konu sahibi şöyle dedi konu sahibi böyle dedi. Bana kalırsa konu sahibi oldukça kıvırıyor. Ve siz de zil takmış baya baya eşlik ediyorsunuz. Neyse şimdi gitmem gerekiyor yazdıklarınızı göremeyeceğim büyük ihtimal. Döndüğümde de Mune benim hesabımı kesmiş olacak. Bari giderken birkaç da kurban götüreyim... Elveda kötü niyet elçileri

Ben de insanların kötülükten aldığı hazzı anlayamıyorum... Bakalım bir tez konusu çıkaracağız buradan

Kac sayfadır amcayi yengeyi yerenler kötü bir siz iyisiniz tabi tabi

Şuradaki amca yenge modeline 2 gün katlanamazsınız siz. Herkesin ak dediğine kara diyeyim sivrileyim çabasıydı sizin ki. Bravo başarılı oldunuz da.

Yav he he

Bende diyordum bu edep Adap bilméyen yenge ye amca ya bu empati nerden geliyor diye. Kalitenizı o kadar belli ettiniz ki artık sasirmiyorum. Ama üslubunuzà en azından dikkat edin Mune umarım müdahale edeceksin.

Haddinizi oldukça aşıyorsunuz.
Haddi aşmak demişken

Oooo bayagi ucuz ayni amcayla yenge gibi o yuzden bu savunma demekki.

Hanımlar kim ne diyor, kim kime kötü söz söyledi, polemik mi var hakaret mi net analiz edebilmemiz için etiketleme yerine lütfen site kurallarına uygun bulunmayan yorumların altındaki "Şikayet Et" butonuna basın.
Bu yorum uzerine kendisini banlayacagini biliyormus o yuzden etiket yapmis baska kiblenecek mesaj yok kendi kendini kibleyemedi heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…