- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Fragman bittiGüzeldi bu![]()

Hayalinde ki gibi kimseyi goturemedi ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fragman bittiGüzeldi bu![]()
Evet gittiler çok şükür. Eşyalarinı bırakmislar ama
Hepsini koy kapiya bornozunda dahil.Is alma basina iki gun sonra ver anahtari esyalarin kalanini alicam diyecekler.Amca aradı eşyaların bir kısmını almaya geleceğim dedi. Eşim de dedi gel al misafirler dışarı çıktı musait suan ev dedi birden aradı dumur olduk. Taksit taksit alıyorlar eşyaları galiba.![]()
Eşim dedi hepsini götür diye araba yok dedi götürémem dedi.Hepsini koy kapiya bornozunda dahil.Is alma basina iki gun sonra ver anahtari esyalarin kalanini alicam diyecekler.
Film izlemesinlerEşim dedi hepsini götür diye araba yok dedi götürémem dedi.tövbe yaaa kurtulamadm gitti kendileri gitti eşyalarinı çekiyorum şimdi de . Ayy adamın sesini duyuyorum suan. göğsüm ağrıyor travma oldu bu adam bende
Film izlemesinler![]()
Gitmedimi hala :/yok cnm daha neler
Gitti cnm 5 dakka durdu gittiGitmedimi hala :/
Kalanlarida verin kurtulun ben gerildim :)Gitti cnm 5 dakka durdu gitti
Keşke alsaydi ya bende geriliyorum onlar orda durdukca.Kalanlarida verin kurtulun ben gerildim :)
Baskasinin evine caktirmadan tasiyorlar benceKeşke alsaydi ya bende geriliyorum onlar orda durdukca.aklıma hep bir oyun gibi geliyor diyorum niye bıraktı niye böyle yapti amacı ne gidip gelip misafirleri mi kontrol ediyor ne bilim yaa. Ben olsam bir parça eşyami bırakmazdm gurur yapardım
![]()
Aynen yayılmacı politikasıBaskasinin evine caktirmadan tasiyorlar bence![]()
Yakinda konu acar o ev sahibi de :))Aynen yayılmacı politikasıeminim gittikleri yerde tuhaf karşılıyordur bu durumu
nerede kalıyorsa eşin götürsün valizleri.Aynen yayılmacı politikasıeminim gittikleri yerde tuhaf karşılıyordur bu durumu
Bütün kk dakkasında anlar bedavaci amca bunlar kesin diyeYakinda konu acar o ev sahibi de :))