• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bedavaci amcası

Amca aradı eşyaların bir kısmını almaya geleceğim dedi. Eşim de dedi gel al misafirler dışarı çıktı musait suan ev dedi birden aradı dumur olduk. Taksit taksit alıyorlar eşyaları galiba. :işsiz::işsiz:

Adam geldi :halay:birkaç valiz koyduk evin birkaç yerine sanki annemlerin ki gibi inşallah anlamaz ben odaya saklandım :KK49: eşim dedi hanim ailesi ile misafirlige gitti akrabalarına dedi ben hastayım çıkamadm dedi

Amca aradı eşyaların bir kısmını almaya geleceğim dedi. Eşim de dedi gel al misafirler dışarı çıktı musait suan ev dedi birden aradı dumur olduk. Taksit taksit alıyorlar eşyaları galiba. :işsiz::işsiz:
Hepsini koy kapiya bornozunda dahil.Is alma basina iki gun sonra ver anahtari esyalarin kalanini alicam diyecekler.

Hepsini koy kapiya bornozunda dahil.Is alma basina iki gun sonra ver anahtari esyalarin kalanini alicam diyecekler.
Eşim dedi hepsini götür diye araba yok dedi götürémem dedi. :bicak:tövbe yaaa kurtulamadm gitti kendileri gitti eşyalarinı çekiyorum şimdi de . Ayy adamın sesini duyuyorum suan. göğsüm ağrıyor travma oldu bu adam bende

Kalanlarida verin kurtulun ben gerildim :)
Keşke alsaydi ya bende geriliyorum onlar orda durdukca. :110: aklıma hep bir oyun gibi geliyor diyorum niye bıraktı niye böyle yapti amacı ne gidip gelip misafirleri mi kontrol ediyor ne bilim yaa. Ben olsam bir parça eşyami bırakmazdm gurur yapardım :bicak:

Keşke alsaydi ya bende geriliyorum onlar orda durdukca. :110: aklıma hep bir oyun gibi geliyor diyorum niye bıraktı niye böyle yapti amacı ne gidip gelip misafirleri mi kontrol ediyor ne bilim yaa. Ben olsam bir parça eşyami bırakmazdm gurur yapardım :bicak:
Baskasinin evine caktirmadan tasiyorlar bence :D

Back
X