• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bedavaci amcası

Ya siz başından öyle bir anlattınız ki sanki amca size musallat olmuş gibi. Şimdi de 3 4 defa geldi diyorsunuz. Biri hoş geldine, diğerleri kayınbabanın yanına... Ben amcanın sizin bahsettiğiniz ölçüsüzlükte biri olduğuna artık inanmıyorum. Hem 15 tatilde eşini ve çocuklarını getirme durumundan bahsetmiş size, onları böyle rezil rüsva edip, kötü muamele ederek, aşağılayarak, çoluk çocuğuyla evden kovmak yerine keşke kabul etmeseydiniz de adam da size güvenerek ailesini Türkiye'nin bir ucundan getirmeseydi. Yazık bu insanlara. Yok bornozunu kullanmış mış! Gündüz vakti çoluk çocuk evdeyken 1 saat içinde hem sevişip hem duş almak mümkün değil. Sizin art niyetiniz. Ne diyorum biliyor musunuz? O yengeye yaşattığınızı umarım size de birileri yaşatır.
Nasıl da konuyu tersine çevirmişsiniz sempatide sınır yok.

Konunun 60 sayfaya dayanması bence de saçma. Altın günü gibi durmadan yenge ve amcanın dedikodusunu yaptık. Gelin hanım biraz cesur olup sınırlarını belirleyecekti. Bu kadar uzayacak bir malzeme yok burda. Ama hala valiziydi battaniyesiydi bitemedi.

Ettiginiz bedduayi on metin olarak yazin :KK53:

Beddua mı? Ben sadece konu sahibinin yengeye ne yaşattıysa aynısını yaşaması temennisinde bulundum. Nedeni de empati kurması. Siz demek ki yengenin düştüğü durumun beddua nazarında kötü bir durum olarak düşündünüz ki böyle söylüyorsunuz. Ben bunu her zaman söylerim. İnsanız çoğu zaman empati kuramıyoruz. Eğer birilerinin kötü anılar bırakmasına neden oluyorsak o yaşattığımızı kendimiz de yaşayalım.

Kızlar 6 aylık evliyim. Eşimin amcası da yaşadığımız şehirde aşçı ve bekar evinde kalıyo hanımı çocukları memlekette. Biz evlendik evleneli sürekli bize gelip kalıyo gece 3 de geliyor biz ise gidiyoruz gündüz 3 de geri gidiyor. Bir ay öncesinden de çocuğunun göz problemini bahane ederek dedi buraya getireceğim dr à dedi 15 tatil de dedi birsey diyemedik isim gücüm var çalışıyorum memurum hamileyım yok diyemedim. Dün biz işte iken gelmişler saat 4 de bende 5 de çıkıyorum. Kadını sadece düğünüm de gördüm samimiyetim yok konuşmuşluğm da yok. 5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!! Öyle moralim bozuldu ki anlatamam. Adam bir çuval kirli si ile gelmiş butün gece onları yıkadim yani programladim 3 makine çamaşır yıkadım daha doğrusu kadınà attırdim ve astırdim kendim sürmedim elimi . Görgü yok. Bunlar böyle yapınca işten izin aldım evim de at koşturmasin lar diye sabah kadınlà adam yine duş aldilar. Ben kahvaltı hazırladım dört dörtlük adam yedi traş oldu çıktı arkadaşları ile buluşmaya giderken dé bana diyor yeğenim yengen ı çocukları al gezdir çocuklar enerjiler ini atsınlar hava güzel diyor. Öyle moralim bozuk ki. Ben misafir olduğum bir evde böyle rahat olamazdm eşimle özelimi böyle yapmazdm bilmiyorum ben ne gördüm ne duydum böyle birşey şimdi siz söyleyin ben ne yapayım öyle kötü hissediyorum kendimi.
Bu arada ekleyeyım çocuk zaten tedavi olmuş gözlüğü varmış kullanmıYo diye kadın ağzından kaçırdı. Kadına sordum hangi güne randevu aldınız diye perşembe dedi amca da eşimé cuma diye söylémis yani çocuğu bahane ettiler zarûrı durum yok

Evinin anahtari onda ne geziyo da sizden once evde olabiliyo? Ikincisi hem calisiyosun hem hamilesin aslinda bahanen cok kabul etmeyecektin. Ucuncusu ise esin nerde ki ses etmiyo. Benim esim olsa gonderir hepsini. Kuserse kussun merak etmeyin bu tipler 3 5 ay sonra barisirlar. Suan cok kizdim. Ben bi misafirde bile yatak odama girildiginde kizarim ne demek bornoz kullanmak. Oha ya. Bide sabah kahvalti hazirliyosun yuuh

Beddua mı? Ben sadece konu sahibinin yengeye ne yaşattıysa aynısını yaşaması temennisinde bulundum. Nedeni de empati kurması. Siz demek ki yengenin düştüğü durumun beddua nazarında kötü bir durum olarak düşündünüz ki böyle söylüyorsunuz. Ben bunu her zaman söylerim. İnsanız çoğu zaman empati kuramıyoruz. Eğer birilerinin kötü anılar bırakmasına neden oluyorsak o yaşattığımızı kendimiz de yaşayalım.
Yenge de bende kötü anılar bıraktı ben şimdi evime misafir alırken 2 kere düşüneceğm

Siz kotu gordunuz konu sahibinin davranisini ve yasattigini yasa diye beddua ettiniz.
Bu konuda empati kuruyorum ama konu sahibiyle eve yayilan bis beles adamlarla degil.
Herkes empatiyi sizin gibi tuhaf insanlara yapamiyor kusura bakmayin yenge hanim :)
Edep adap bilmeyene empati yapilmaz sempati de duyulmaz.

Ben eğer hiç tanımadığım eşimin yeğeninin yeni evli evine emri vaki yaparak 10 günlük plan yapıp gidersem bunu bile haber vermezsem ve fırsat buldugum ilk dakka evine kimse yokken yine aynı emrivaki yi yapıp anahtari alıp gidip evine kimse yokken yayılırsam duşû kullanırda bornozunà kurulânir isem ev sahibi gelince de apar topar saklayıp 3 gün çıkartmazsam bana da Allah aynı şeyi yaşat sin

Siz kotu gordunuz konu sahibinin davranisini ve yasattigini yasa diye beddua ettiniz.
Bu konuda empati kuruyorum ama konu sahibiyle eve yayilan bis beles adamlarla degil.
Herkes empatiyi sizin gibi tuhaf insanlara yapamiyor kusura bakmayin yenge hanim :)
Edep adap bilmeyene empati yapilmaz sempati de duyulmaz.

Ban yeme pahasına soruyorum.
Siz nerenizle okuyorsunuz konuyu, nerenizle takip ediyorsunuz?
Konu sahibinin sürekli çelişkili konuşması, bir dediğinin bir dediğini tutmamasını anlamak için zeki olmak gerekmez.
Sıradan hücrelere sahip bir beyin de bunu anlayabilir. Durumunuz oldukça vahim bana kalırsa. :halay:
Bir de bu konu sahibine olan inanç mevzusu nedir ya? Baya tanrısallaştırdınız kadını. Konu sahibi şöyle dedi konu sahibi böyle dedi. Bana kalırsa konu sahibi oldukça kıvırıyor. Ve siz de zil takmış baya baya eşlik ediyorsunuz. Neyse şimdi gitmem gerekiyor yazdıklarınızı göremeyeceğim büyük ihtimal. Döndüğümde de Mune Mune benim hesabımı kesmiş olacak. Bari giderken birkaç da kurban götüreyim...:KK53: Elveda kötü niyet elçileri:halay:

Ben de insanların kötülükten aldığı hazzı anlayamıyorum... Bakalım bir tez konusu çıkaracağız buradan:KK51:

Kac sayfadır amcayi yengeyi yerenler kötü bir siz iyisiniz tabi tabi :KK17:

Şuradaki amca yenge modeline 2 gün katlanamazsınız siz. Herkesin ak dediğine kara diyeyim sivrileyim çabasıydı sizin ki. Bravo başarılı oldunuz da. :super:

Konu sahibinin sürekli çelişkili konuşması, bir dediğinin bir dediğini tutmamasını anlamak için zeki olmak gerekmez.
Sıradan hücrelere sahip bir beyin de bunu anlayabilir. Durumunuz oldukça vahim bana kalırsa. :halay:
Bir de bu konu sahibine olan inanç mevzusu nedir ya? Baya tanrısallaştırdınız kadını. Konu sahibi şöyle dedi konu sahibi böyle dedi. Bana kalırsa konu sahibi oldukça kıvırıyor. Ve siz de zil takmış baya baya eşlik ediyorsunuz. Neyse şimdi gitmem gerekiyor yazdıklarınızı göremeyeceğim büyük ihtimal. Döndüğümde de Mune Mune benim hesabımı kesmiş olacak. Bari giderken birkaç da kurban götüreyim...:KK53: Elveda kötü niyet elçileri:halay:
Yav he he

Bende diyordum bu edep Adap bilméyen yenge ye amca ya bu empati nerden geliyor diye. Kalitenizı o kadar belli ettiniz ki artık sasirmiyorum. Ama üslubunuzà en azından dikkat edin Mune Mune umarım müdahale edeceksin.

Haddinizi oldukça aşıyorsunuz.
Haddi aşmak demişken :işsiz:

Oooo bayagi ucuz ayni amcayla yenge gibi o yuzden bu savunma demekki.

Hanımlar kim ne diyor, kim kime kötü söz söyledi, polemik mi var hakaret mi net analiz edebilmemiz için etiketleme yerine lütfen site kurallarına uygun bulunmayan yorumların altındaki "Şikayet Et" butonuna basın.
Bu yorum uzerine kendisini banlayacagini biliyormus o yuzden etiket yapmis baska kiblenecek mesaj yok kendi kendini kibleyemedi heralde :)

Back
X