- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Araç yok cnm hem sormadık nerdesiniz nereye gittiniz diye.nerede kalıyorsa eşin götürsün valizleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araç yok cnm hem sormadık nerdesiniz nereye gittiniz diye.nerede kalıyorsa eşin götürsün valizleri.
siz harbi çok safsınız.Araç yok cnm hem sormadık nerdesiniz nereye gittiniz diye.
inanamıyorumbanyo ıslak benim bornozum ıslak
Kız resmen film çekiyorsunuz evdeAdam geldibirkaç valiz koyduk evin birkaç yerine sanki annemlerin ki gibi inşallah anlamaz ben odaya saklandım
eşim dedi hanim ailesi ile misafirlige gitti akrabalarına dedi ben hastayım çıkamadm dedi
Bence numara yapacaginiza biraz daha Belli edin. Amca utanmiyor siz utaniyorsunuz. Amca belliki anlamıyor, annenler gittikten (!) sonra yine damlar. Eşine söyle direk hanim hamile misafir kabul edemeyeceğiz amca gelme bir daha desin. Annen misafir değil tabiki yardıma da gelebilir. Hamile hamile canını sıkma, yorulma da çocuğa yansır. Bu tip insanlar kibarlıktan anlamaz. Benim de bir komşum vardı aynı şey değil ama hergün çocuğunu bize gönderirdi. Ayıp olacak diye sesimi çıkaramazdım ama bir gün kapıma dayandı çocuğumu aç bırakmışsın okuldan aç gelmiş diye bir de bana hesap sordu. Ben de lütfen çocuğunu bir daha gönderme dedim . Ama çocuk bir ay gelmedi sonra yine kapımıza dayanmaya başladı. Kabus gibiydi. Sonunda başka yere taşındılar da kurtuldum ama arkamdan da demedik laf bırakmamış. Ben çocuğuna acıdığım için eve alıyordum kendisi gece gündüz geziyordu. Sonuçta ben kötü oldum. Diyeceğim o ki siz ne kadar iyi niyetle davranırsanız davranın böyle ne yaptığını bilmez insanlar sizi sonunda kötüleyecek arkanızdan konuşacaklardır. En iyisi işin başında net konuşun.Kız resmen film çekiyorsunuz evde![]()
Sorma yaa utanıyorum da ama ne yapayım buna bizi mecbur bıraktılarKız resmen film çekiyorsunuz evde![]()
Bizim insanımızın en büyük dini hassasiyeti gusülsuz gezmemek :)5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!!
Taksidir arkadaşınızdan emanet arabadır alın muhakkak verin kısmayın gelmesin tekrar geri. Bir daha amca yatılı alamayacağız seni de desin eşin. Ya da kaynana söyletin. Çünkü çocuk olacak ben evde dinleniyorum uygun değil mahrem oluyor filan bahanesini söylersin.Araç yok cnm hem sormadık nerdesiniz nereye gittiniz diye.
Amca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diyeTaksidir arkadaşınızdan emanet arabadır alın muhakkak verin kısmayın gelmesin tekrar geri. Bir daha amca yatılı alamayacağız seni de desin eşin. Ya da kaynana söyletin. Çünkü çocuk olacak ben evde dinleniyorum uygun değil mahrem oluyor filan bahanesini söylersin.
Amca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye
Ayrica cocuk var eskisi gibi misafir olarak agirlayamayacagiz sizi de deseymis keske gelmesin bir dahaAmca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye
amcanın tek kaldığı evde niye kalmıyo bunlar, sığıntı olmak hoşlarınamı gidiyo kiAmca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye
konunuzu baştan beri takip ediyorumAmca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye
Hala açık açık konuşmazsanız daha çoook size kabahat bulurlar. Resmen sizi suçlamış.Amca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye