• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bedavaci amcası

Araç yok cnm hem sormadık nerdesiniz nereye gittiniz diye.
siz harbi çok safsınız.
bir komşudan, arkadaştan araba alabilirsin.
mesafe yakınsa taksiyle götürürsün.
adam kedi fareyle oynar gibi oynuyor sizinle.

eşine laf arasında hamileyim ben eşine söyle yatıya kalmasın de
ya da kp nizi arayın o söylesin
kv nizi arayın
kız yüz bulursa bu adam sen lohusaykende gelir kalır
aman deyim ben istemiyorum diye oralığı kaldırın
şuan hamile olduğunuz için kimse size birşey demez

yüzsüzlüğü ele almadan önleminizi alın
kadına birşey diyemiyorum ona da yazık o da utanmıştır ama kocası yüzsüz olunca birşey diyememiştir

Kız resmen film çekiyorsunuz evde:KK70::KK70::mad:
Bence numara yapacaginiza biraz daha Belli edin. Amca utanmiyor siz utaniyorsunuz. Amca belliki anlamıyor, annenler gittikten (!) sonra yine damlar. Eşine söyle direk hanim hamile misafir kabul edemeyeceğiz amca gelme bir daha desin. Annen misafir değil tabiki yardıma da gelebilir. Hamile hamile canını sıkma, yorulma da çocuğa yansır. Bu tip insanlar kibarlıktan anlamaz. Benim de bir komşum vardı aynı şey değil ama hergün çocuğunu bize gönderirdi. Ayıp olacak diye sesimi çıkaramazdım ama bir gün kapıma dayandı çocuğumu aç bırakmışsın okuldan aç gelmiş diye bir de bana hesap sordu. Ben de lütfen çocuğunu bir daha gönderme dedim . Ama çocuk bir ay gelmedi sonra yine kapımıza dayanmaya başladı. Kabus gibiydi. Sonunda başka yere taşındılar da kurtuldum ama arkamdan da demedik laf bırakmamış. Ben çocuğuna acıdığım için eve alıyordum kendisi gece gündüz geziyordu. Sonuçta ben kötü oldum. Diyeceğim o ki siz ne kadar iyi niyetle davranırsanız davranın böyle ne yaptığını bilmez insanlar sizi sonunda kötüleyecek arkanızdan konuşacaklardır. En iyisi işin başında net konuşun.

Bu amca o valizleri neden sizde birakti biliyormusunuz esiniz ve siz onlara ennemler gelecek dediniz o yüzden gittiler mesela annemler ne kadar kalacak dediniz mesela iki haftami iki hafta sonra tekrar size gelecekler yada amca eşle çocukları yollayacak kendi gelecek ama sonuçta öyle yada böyle gelecek o valizler boşuna evde bırakılmadı goturdukleride şuan kaldıkları yerde kullanacakları eşyalar vardır ondan almışlardır bu iş oyunla odalarda saklanmakla evin içine annenizinmiş gibi valiz yerleştirmekle çözülmez bu şekilde kötü olan sizsiniz onların yine gönlü oluyor siz istemediğinizi söyleyin o şekilde kötü olun bari yazık sizede ha geldiler ha gelecekler korkusuyla neden oturasınız evinizde

Bi işi çözemediniz gitti ben olsam 3 günde kurtulurdum bunlardan. Eşyası mı kaldı iki elim kanda da olsa imkanları zorlar hop arkasından hepsini götürür verirdim.
Ve bi dahaki gelmeye kalkıştıklarında da açık ve net bi şekilde istemediğimi söylerdim. Dinsizin hakkından imansız gelir. Onlar asalak gibi yaşamaya utanmıyorlar da ben istemediğimi söylemeye mi utanacağım?
Şu gözünüzü de çenenizi de açın biraz yahu.

5 de eve geldim ne göreyim banyo ıslak benim bornozum ıslak kanepe ye sermisler kurusun diye benim gördüğümü görmedi hemen kadın kaldırdı. Sok oldum 1 saatin içinde ne ara daha ev sahibi gelmeden ilk defa geldiğiniz bir evde !!!!
Bizim insanımızın en büyük dini hassasiyeti gusülsuz gezmemek :)

nefret ediyorum yüzssüzlerden kv,görümce ,akraba dıdının dıdısı yüzssüz herkesten nefter ediyorum az insanlık ya :KK11:

Araç yok cnm hem sormadık nerdesiniz nereye gittiniz diye.
Taksidir arkadaşınızdan emanet arabadır alın muhakkak verin kısmayın gelmesin tekrar geri. Bir daha amca yatılı alamayacağız seni de desin eşin. Ya da kaynana söyletin. Çünkü çocuk olacak ben evde dinleniyorum uygun değil mahrem oluyor filan bahanesini söylersin.

Taksidir arkadaşınızdan emanet arabadır alın muhakkak verin kısmayın gelmesin tekrar geri. Bir daha amca yatılı alamayacağız seni de desin eşin. Ya da kaynana söyletin. Çünkü çocuk olacak ben evde dinleniyorum uygun değil mahrem oluyor filan bahanesini söylersin.
Amca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye

Amca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye

Eee amca ne demis peki? Bence sen takma madem onlar gelmeden dediniz siz kendileri bilecekti. Ha yada adam olup edepleriyle otturacaklardi. Demek ki gittikleri hic kimse istemiyor onlari

amcanın tek kaldığı evde niye kalmıyo bunlar, sığıntı olmak hoşlarınamı gidiyo ki

konunuzu baştan beri takip ediyorum
arkadaşlar defalarca yazdı net olarak söyleyin gelmesinler diye
siz dinleyip söylemediniz
daha ayın 20 sine kadar dedik diyorsunuz
adam size sitem etme hakkını bile buluyor kendine

rezil olmuşmuş peh

Hala açık açık konuşmazsanız daha çoook size kabahat bulurlar. Resmen sizi suçlamış.
Daha çok gelirler. Evinizde kalmayı hak görüyorlar...

Back
X