• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bedavaci amcası

bu arada siz konuyu açtığınız günlerde kayınvalidemgil buradaydı
konudan ne kadar etkilendiysem kv yenge kb amca gibi görünüyordu gözüme :KK70::KK70:
eşim diyor fsf az yüzün gülsün noldu annemle bişey mi geçti aranızda diyor garibim :KK70:

zor toparladım bakın tekrardn gelmesinler size lütfen :mad:

Niye ısrarla o sehirde kaliyorlar? Memleketlerine kendi evlerine neden gitmiyorlar? Ben olsam orda burda rezil olduk diyen adama direkt "amca o zaman memleketinize kendi evinize dönün rezil olmayın, bizim de bebeğimiz olacak artık seni yatılı ağırlayamayız, hem nereye kadar başkalarının evinde kalacaksınız ki ne düzeniniz var ne biseyiniz size de yazık karşıdaki insanlara da yazık" derdim.

Siz diyemediginiz için daha cok cekersiniz bunlari.

Geçen günde yazmıştım bakın o amca ayın 21inde sizde olacak benden demesi siz açık açık söylemedikçe bu böyle gidecek çünkü o temelli gitmesini istemediğinizi anneniz için onları mağdur ettiğinizi düşünüyor yani evinizin ayın 20sinden sonra müsait olduğunu söylemiş bir nevi eşiniz

Bekar arkadaşları ile kalıyor muş
Bak demedi deme, senin annengilin evlerine döndüklerine inandıkları anda size geri gelecekler.

Bu iş burda kapanmadı, çünkü siz olayı net bir şekilde sonlandırmadınız. Numara ile anlık geçici bir çözüm buldunuz o kadar

Adamlar sizde kalamama sebebi olarak size gelen misafirleri görüyorlar, yani misafir yoksa yine kalırız diyorlar.

Bu mevzunun olaysız sonlanacağına inanmıyorum.

Bak demedi deme, senin annengilin evlerine döndüklerine inandıkları anda size geri gelecekler.

Bu iş burda kapanmadı, çünkü siz olayı net bir şekilde sonlandırmadınız. Numara ile anlık geçici bir çözüm buldunuz o kadar

Adamlar sizde kalamama sebebi olarak size gelen misafirleri görüyorlar, yani misafir yoksa yine kalırız diyorlar.

Aynısını düşünüyorum bende sitem etmeside anneyi bir an önce yollayın biz orda burda perişan olduk yani o evi kendi evleri gibi görüyolar

aynen daha başları çok ağrıyacak.
net yani insanlar sizi evlerinde istemiyor
kadın çalıştığı halde izin alıyor
utanmadan evde yayılıyorlar
adamın çocuklarının gezdirilmesi bekleniyor
adam tabi başka yerlerde rezil olur

konu sahibine unutulmaz bi hayat tecrubesi olacak bu misafir konusu
kendide naif sessiz bi hanım ama bu kadarda evlerine ortakmış gibi davranmalarına izin vermeyecekti baştan

adam resmen hazırda ev var diye gün sayıyor
bide rezil olduk diye utanmadan konuşuyor

yazık gerçekten

umarım konu sahibi net bi şekilde çizgisini çeker..

Amca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye
Aman ya eşiniz neden demiş 20sinde gidiyorlar diye.
Ne gerek var?
Şimdi ayın 21inde kapınızda biterlerse ne olacak?
Karım hamile dinlenmesi gerek amca,siz başınizın çaresine bakın diyecekti bitti gitti yani.
Valla bana daral geldi,konuyu hep görüyorum,gittiklerine sevindim ama bu mesajı görünce yine dedim amca gelecek ilk fırsatta. Adam birde laf sokuyor rezil olduk vs diye. Sanki kendi evi.
Ne olur şu işi kökten çözün. Bu böyle olmaz.
Ayın 21inde hazırlıklı olsunda eşiniz anahtar falan vermesin tekrardan.

W
Aman ya eşiniz neden demiş 20sinde gidiyorlar diye.
Ne gerek var?
Şimdi ayın 21inde kapınızda biterlerse ne olacak?
Karım hamile dinlenmesi gerek amca,siz başınizın çaresine bakın diyecekti bitti gitti yani.
Valla bana daral geldi,konuyu hep görüyorum,gittiklerine sevindim ama bu mesajı görünce yine dedim amca gelecek ilk fırsatta. Adam birde laf sokuyor rezil olduk vs diye. Sanki kendi evi.
Ne olur şu işi kökten çözün. Bu böyle olmaz.
Ayın 21inde hazırlıklı olsunda eşiniz anahtar falan vermesin tekrardan.
Yok yok 20 sinde benm ailem güya bize gelecek diye yalan söylemiştik. 19 unda da onları gönderdik zaten bu bahane ile

Amca arabayla geldi aldı eşyaları arkadaşlar. Eşime demiş rezil olduk hergün başka birinde kalıyoruz. Eşim de demiş amca biz söyledk size 20 sinde gelecekler diye
yahu amma kıvrandınız karı koca.
sanki siz herife misafirsiniz.

dolandırıcı, terörist ve karısını aldatan bir pisliği kırmaktan niye korkuyorsunuz bu kadar?

yerini ayarlamadan cagırasaymıs karısını cocuklarını. sizin sucunuzmus gibi bide trip atış otele gitsinler baskalarında kalmaktan utanıyosalar

Kaçmaz bunlar . Birde kadın yapmaya çalışıyor temizlik filan yardimci olmaya çalışıyor adam bozuk ya amca bana kitledi bunları adama iki kat kızgınm ama kadına da normal davranami yorum benim yokluğum da benim evim de pislik yapmışlar çok kızgınm ama bunu da tam belli edemiyorum annem de çok ezik di çok güler yüzlü YDÜ öyle yetiştim bilmiyorum zaten özgüven olarak biraz eksiğm var terapi ye başladım bu hafta ama bunlar beni iyice sıfırladi tepe taklak oldum. Bilmiyorum eşim memlekete tasınalım diye de tutturuyo doğulular benim kültürüm den çok ama çok farklı lar beni istemiyorum asla oraya gidersem bu gibi konular hergün açacağım buraya onu da biliyorum
bizde doğuluyuz yazdıklarınızı okurken dehşete düştüm genelleme yapmayın lütfen evlendiğin adamın amcasının karakteriyle ilgili bir durum .

Akraba işleri çok onlarda dıdısının dıdısının bile giderler düğüne falan ben hiç sevmem kalabalığı birde çocukluğumda üst kat Doğulu oturuyordu çok pis kokuyorlar hala kokusu aklımda o nedenle bir antipatim var
bu nedir ya doğulu doğulu pis kokuyor yok uzak olsun pardon siz kimsiniz ayıp yahu neden sürekli genelleme yapıyorsunuz?

yerini ayarlamadan cagırasaymıs karısını cocuklarını. sizin sucunuzmus gibi bide trip atış otele gitsinler baskalarında kalmaktan utanıyosalar
İstanbul da günlüğü 50 tl ye oteller var hemde sultan Ahmet filan oralar da yani 5 gün kalacak lar 300 tl için ona buna minnet ediyor çok ayıp gerçekten adam da para Zula ile ekmedigı yerden biçiYo

Back
X