• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bedavaci amcası

valla kusura bakma konu sahibi, yok diyemiyorsan otur çek o zaman biz ne diyelim.. hemen şu an bütün eşyalarını kapıya koymazsan sizin evde yaptıkları çocuğu sizin evde doğurmaya gelir, 40 gün lohusalığında bakarsın yengenin (!). bir de yazmışsın dört dörtlük kahvaltı hazırladım diye şaka gibi.. tek suçlu sensin, kendi evinde sözün geçmiyor..

Misafir misafirligini bilmiyorsa saygıyı ve izzeti ikramı haketmiyor kardeşim. Eşin konuşsun uygun bir dille amcayi göndersin. O konuşmuyordu da sen gerekeni yapacaksın. O havluların hepsini çöpe at gözlerinin önünde mesela. Ben başkasının orasının burasının değdiği şeyi bir daha kullanmam de. Sabahları banyoya gir saatlerce çıkma bulantim var de. Yemek filan da yapma. Milletin enayisi sen misin?

Hastamisiniz siz, eziyeti seviyormusunuz? Hamileyim aslinda iyiyim ama canim istemiyor diye iki gündür evi bile süpürmüyorum.
Biri yazmis zaten, yakinda yerlesirler sizin eve, müstehak size.

Bari aksama kiyamet koparin iyi degilim gezdim yoruldum diye

Hayir diyemiyorsaniz ses etmeyeceksiniz malesef. Yarin bir gun bebeginiz dogar. Lohusa halinizle hizmet edersiniz. Resmen adamin sevisesi gelmis bahaneyle karisini cagirmis sizin eve.

Yok artik yahu.. Adam resmen karisini ozlemis sizin evi otel gibi kullanmislar:oha:

Karisina uygun bir dille rahatsiz oldugunuz seyleri anlatin. Ayrica hamileyim rahatsizim diyip evde hizmette bulunmayin. Ne gorgusuz insanlar boyle... Biz yeni evli bir aya yakin esimin ailesine ziyarete gidip kaldik. Asla yakinlasmadik misafirlikte olabilecek birsey mi cok ayip

Bazı insanlardaki sabrı anlamıyorum ben olsam eve gelsem o manzarayla karşılaşsam cinnet geçirmiştim. Olayı idrak edebildiniz mi cidden?

Sizin anahtarınızı alıp
evinize gelip çiftleşiyorlar,
sizin banyonuzda banyo yapıyorlar,
bornozunuzu kullanıyorlar,
görmeyin diye saklıyorlar

ve siz hala cinnet geçirmiyorsunuz?

Ne hanımlığı kalmış ya tepki de mi gösteremiyorsunuz pes artık.

Üstünü başını niye yıkadın
Nerde kalıyorsa orda yıkasın işe girerken size mi sormuş
Bence yengeye
Siz burada ev acın kendinize de.

Memlekette evi var adam in amca sat burda ev Al çocukların babasız büyümesin dedim yok diyor o yatırım kalsın orda. Ailesi orda bu burda adam takmıyor. Çocuğu sabahtan beri ağladı baba Beni markete götür diye yok dedi market kapalı dedi çocuğu götürmedi. Karını madem getirttin çıkart gezdir sene ne arkadaşlarınlà buluşuyon . Adam zevkine getirmiş benim anladiğm tek bu. Bana diyor yeğenim çıkart gezdir yengenler ı . Altında araban var sen çıkartsana aileni ben nereye götüreyım hamile hamile
Böylelerinin suratına öle dümdüz söylemediklerim sonra anlamazlar.amca ben bu halde dışarı çıkartamam hazır araban da var çıkart eşini çocuğunu gezdir biraz .üstelik sizin bornozunuzu falan kullanmaları iğrenç ben asla kabul etmem.Keske ev sahibini bekleseydin havlu verirdim derim.ustelik siz eve gelmeden nasıl eve girebiliyorlar.Amca gelince yüz vermeyin ilgilenmeyin siz hamilesin bu ne anlayissizlik.esinizin düşüncesini merak ettim dogrusu

Ben kendi evimde bile misafir gelecegi zaman bornozlari kaldiririm banyodan. Onlarda bi baskasinin bornozu ile kurulanip kanepe ustune atsinlar. Bu rahatlik degil. Bu sinir bozucu birse. Tiksindim yemin ederim

hadi esiyle birsey yaptıda neden sizin bornozu kullanıyor .

gezdir dediğinde ben hamileyim yorgunum siz gidin desydin.

Kadına dedim dışarda yenge amca ya söyle sizı gezdirsin arabasi da var burda falanca avm var orda oyun parkı çok güzel oyuncaklar var dedim kadın sus pus hicbirsey söylemedi. Kadının cebine para koymamis çocuklar çarşıda oyuncak istedi şeker istedi kadın çantasını bile almadan indi çarsi ya.

Back
X