- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Bunlara gercekten dikkat eden adam arkadas hatrina içki masasında oturmaz. Bence tabi.Eşim alkol almaz. 5 vakit namazini kilar. Icki satilan marketten asla bisey aldirmaz. Benim giyimime karisir. Kolum hafif acilsa bilegim gözükse kizar. Hareketlerine dikkat eder
Bence de ama gitme dediğimde sıkıyor oluyorumBunlara gercekten dikkat eden adam arkadas hatrina içki masasında oturmaz. Bence tabi.
Bizim hayat yaşantımızda alkol yok. Esimin ailesinde de. Bana gore ters. Namaz kil haram yeme ama alkol masasinda oturBrokly ağzımdan aldın lafı valla.
Aynen sıkma adamı diyecektim ki gerisini gördüm.Yaptıklarıyla dedikleri tutsun birbirini bir zahmet kocanın.
Ortamda alkol olmasa asla karışmam zaten. Gitsin gezsin. Ama arkadaşlari iyice gaz veriyo kilibiksin gelicem dedin gelmedin diye. Sevgilisi olanlar mac gunu maci bile ekip sevgilisiyle geziyo daha evlenmeden böyleler esim gitmeyince olay oldu.Başta okurken sizi haksız gördüm ama iş değişti ...herşey karşılıklı sana karışıyor ama kendisi ortamlara akma peşinde . Artı alkol kullanmıyor karşı ama alkol ortamına gitmek istiyor. İzin verme kız .
Digerleri biri ben yorgunum yarin is var dedi kalkti. Digerinin esi git demesine ragmen o gitmemis.Senin bileginin gozukmesine karisiyorsa sende onun ickili ortama girmesine izin vermeyeceksin tabi. Aslinda anlattigin kadar muhafazakar birinin kendisinin gitmemesi lazim kim olursa olsun ama.. izin verme evli adamin isi yok o ortamda bak digerleri gitmemis...
Bizim hayat yaşantımızda alkol yok. Esimin ailesinde de. Bana gore ters. Namaz kil haram yeme ama alkol masasinda otur
Eşime telefon geldi arabanın anahtarini alip indi arabaya. Eger arkasindan gitmeseydim gidicekti. Zaten arkadaslarina beyzayi annemlere bırakıp gelicem demisEşin garipmiş. Alkol satılan yerden bir şey almıyor ama o ortama gelicem diyebiliyor. Gerçi sonra yan çiziyor. Neyse iyiki gitmemiş
Arkadaşlari rahat insanlar normal zamanda olsa görüşme demem. Ama saat 2de bulusup baska bi ilceye gittiler sabahin 4u yer bildirimi yapmislar bi apartta. Gece evli adamin disarda isi neSaygı duyuyorum ve anlattıklarından yola çıkarak haklısın diyorum.Tutarlı olmalı.
Sıkmak degil bu. Eşim zaten bastan kurallari olan bi insandi. Nasıl bi es istediğini belli etti bende zaten ona gore bi insandim. Normalde gezsin tozsun ama beni annesine bırakıp gecenin 2sinde alkol masasinda alem yapmasina sessiz kalamazdim.Ben olsam gitsin derim ya eğlensin arkadaslarıyla
Yani ne bileyim ne kadar sıkıyorsunuz insanlaru evlilik bu demek değil
Sen bu kadar sıkarsan oda seni sıkar sonra şikayet edemezsin.
Eşim alkol almaz. 5 vakit namazini kilar. Icki satilan marketten asla bisey aldirmaz. Benim giyimime karisir. Kolum hafif acilsa bilegim gözükse kizar. Hareketlerine dikkat eder. Haram yememeye çalışır ama arkadaslari onun icin cok kıymetli. Onlar icicek sende mi içmeye gidiceksin dedim hayir ben sadece yanlarinda oturcaktim dedi.
Böyle yaparsan kaçırırsın sana söyleyeyimSıkmak degil bu. Eşim zaten bastan kurallari olan bi insandi. Nasıl bi es istediğini belli etti bende zaten ona gore bi insandim. Normalde gezsin tozsun ama beni annesine bırakıp gecenin 2sinde alkol masasinda alem yapmasina sessiz kalamazdim.
Arkadaşlarıyla görüşsün demiyorum alkol alirken gorusmesin diyorum. Iyi okuyunCok abartmissiniz. Esinize acidim adam arkadaslariyla bile gorusemiyor. Ozel bir gunde arkadaslarinin yaninda oturamiyor. Yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?