Eşimin bekar erkek arkadaşları

Senin bileginin gozukmesine karisiyorsa sende onun ickili ortama girmesine izin vermeyeceksin tabi. Aslinda anlattigin kadar muhafazakar birinin kendisinin gitmemesi lazim kim olursa olsun ama.. izin verme evli adamin isi yok o ortamda bak digerleri gitmemis...

Eşim alkol almaz. 5 vakit namazini kilar. Icki satilan marketten asla bisey aldirmaz. Benim giyimime karisir. Kolum hafif acilsa bilegim gözükse kizar. Hareketlerine dikkat eder
Bunlara gercekten dikkat eden adam arkadas hatrina içki masasında oturmaz. Bence tabi.

Başta okurken sizi haksız gördüm ama iş değişti ...herşey karşılıklı sana karışıyor ama kendisi ortamlara akma peşinde . Artı alkol kullanmıyor karşı ama alkol ortamına gitmek istiyor. İzin verme kız .

Ortamda alkol olmasa asla karışmam zaten. Gitsin gezsin. Ama arkadaşlari iyice gaz veriyo kilibiksin gelicem dedin gelmedin diye. Sevgilisi olanlar mac gunu maci bile ekip sevgilisiyle geziyo daha evlenmeden böyleler esim gitmeyince olay oldu.

Eşin garipmiş. Alkol satılan yerden bir şey almıyor ama o ortama gelicem diyebiliyor. Gerçi sonra yan çiziyor. Neyse iyiki gitmemiş

Digerleri biri ben yorgunum yarin is var dedi kalkti. Digerinin esi git demesine ragmen o gitmemis.

Ben olsam gitsin derim ya eğlensin arkadaslarıyla
Yani ne bileyim ne kadar sıkıyorsunuz insanlaru evlilik bu demek değil
Sen bu kadar sıkarsan oda seni sıkar sonra şikayet edemezsin.

Eşin garipmiş. Alkol satılan yerden bir şey almıyor ama o ortama gelicem diyebiliyor. Gerçi sonra yan çiziyor. Neyse iyiki gitmemiş
Eşime telefon geldi arabanın anahtarini alip indi arabaya. Eger arkasindan gitmeseydim gidicekti. Zaten arkadaslarina beyzayi annemlere bırakıp gelicem demis

Ben olsam gitsin derim ya eğlensin arkadaslarıyla
Yani ne bileyim ne kadar sıkıyorsunuz insanlaru evlilik bu demek değil
Sen bu kadar sıkarsan oda seni sıkar sonra şikayet edemezsin.
Sıkmak degil bu. Eşim zaten bastan kurallari olan bi insandi. Nasıl bi es istediğini belli etti bende zaten ona gore bi insandim. Normalde gezsin tozsun ama beni annesine bırakıp gecenin 2sinde alkol masasinda alem yapmasina sessiz kalamazdim.

Cok abartmissiniz. Esinize acidim adam arkadaslariyla bile gorusemiyor. Ozel bir gunde arkadaslarinin yaninda oturamiyor. Yazik

Ben bundan o kadar emin olmazdım. Benim eşim her cuma namaza gider ama alkol olan ortamda içer biliyorum.
Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna demiyorlar. Madem eşin o kadar muhafazakar alkol ve dansöz lafı geçen yerde durmayacak. Net..

Erkeklerin birbirini gaza getirme biçimi kılıbıklık yakıştırması. Eşine söyle eğer huzurunuzu bozmak istemiyorsa kulak asmasın. Ben o bekarlara "evlenince sizi de görürüz" diye tersledim hakikaten de öyle oldu hepsi :)

Alkol satılan bakkal veya marketten herhangi bir alışveriş yapmıyor.
Fakat arkadaşlarını çok seviyor diye o ortama katılıyor.
E o zaman arkadaşlarına uyup farklı bir şeyde yapabilir diyorum.

Bence sonuna kadar haklısınız kötü bir durum olsun yahut olmasın bende müsade etmezdim..
gerçekten arkadaş grubu cok ama cok tehlikeli eşinizin.. böyle gaza getirmeler felan hiç doğru birşey değil evli bir insanı evli bir insanın böyle arkadaş grubu olmasıda bana yanlış ve ters geliyor başkasını bilemem.
bence net olun ve taviz vermeyin.. siz taviz verdikçe taviz tavizi doğuracak ve önünü arkasını alamayacaksınız bu seferde..
siz net olduktan sonra onlar konuşur gaza getirirler bir müddet sonra bence vazgeçerler..
iş birazda eşinizde bitiyor bence.. böyle ortamlardan zaten uzak duran bir insanın alkol masasında bulunmak istemesi çok ilginç.. onlara uyup kötü şeylerde olabilir.
tamam arkadaşları olabilir ama bu arkadaşları evliliğinde sıkıntı yaratıyorsa.. istenmeyen şeylere yol acıyorsa öyle arkadaşların canı cehenneme
aynısı basıma gelseydi.. dediğim gibi müsade etmez taviz vermez mesafe koydururdm.
Benm eşiminde bu denli olmasada bekar arkadaşları vardı
her hafta balıga piknige suraya buraya cagırırlardı.. baktm bu iş iyice kabak tadı verdi..
müsade etmedim gitmesine artık. madem evlendik artık bir aileyiz gideceksen birlikte gideceğiz yapılacaksa birlikte yaparız.. senin bekar arkadaşlarınla takılmanı istemiyorum evlensinler hep birlikte birşeyler yaparız dedim.. net oldum asla taviz vermedim
geezecekse gidecekse ben varm oglum var.. biz varken başkalarına vakit ayırmasn bir zahmet. zaten çalışıyoruz bir pazarmız var.
gaza getirdiklerindede acık acık söyledim vallahi benim müsadem yok
evlennce sizide göreceğiz dedim uzaklaştılar..
Ben alkol olmasada müsade etmezdim bu arada
bekar hayatı isteyen yaşamak isteyen bekar kalacaktı bu kadar.. yok öyle bekarlarla felan takılamaz asla benim eşim.

Son düzenleme:
Böyle yaparsan kaçırırsın sana söyleyeyim
Erkekler böylw şeylere gelmez
Sonuçta senden önce bir hayatu vardu ve arkadas ortamı alkol alan kişilerse kendide arada alıyordur.şimdi bir kavga sırasında yüzüne vurucak huzursuzluk olucak boş yere.her gün gitse tabiki tepki verirsin ama adam 40 yılda bir eğlenmek istemiş arkadaslarınla onuda zehir etmişsin.ben olsam soğurdum.insanlar evli olsa bile bir hayatları var .sen ne kadae öyle biri değil desende alkol alan tiplerle arkadassa demej ki o ortamı seviyor.böyle yaparak eşini koruyamazsun daha çok sıktığın için kaçmaya başlar.yapıcak adam her türlü yapar o yüzden kadınların bu tavrını gereksiz buluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…