Eşimin bekar erkek arkadaşları

Ben de eşlerini bırakıp eğlenmeye alkollü/alkolsüz farketmez gidenleri hiç bir zaman anlamayacağım.
Allahım korusun kadının evde başına bir iş gelirse o sarhoşlukla ne yapacak acaba?
Ortam alkolsüz de olsa istemem. Bekar hayatını sevenler bekar kalsın bir zahmet!

Esimin hoslanmadigi şeyleri ben nasil yapmiyosam oda yapmamali. Benimde bi hayatim vardi arkadaşlarimla sabaha kadar bizde gezerdik. Hala daha sehir disindan arkadaşlarim gezmek icin cagirir eşim göndermiyor onun da gelmesi lazimmis falan. O boyle olmasaydi bende rahat bi insan olurdum

Ben yollardım. Özel bir gece. Her zaman olmayacak. Ama madem gitmesine engel oldunuz, olan oldu, konuyu kapatın. Fazla komuşmayın bu konu hakkında. Biraz kızar sonra unutur

Ben olsam gitsin derim ya eğlensin arkadaslarıyla
Yani ne bileyim ne kadar sıkıyorsunuz insanlaru evlilik bu demek değil
Sen bu kadar sıkarsan oda seni sıkar sonra şikayet edemezsin.
bunun neresi sıkmak allahaşkına yahu ?
kendi başınıza gelse bu kadar rahat davranırmıydınız acaba cok merak ediyorum
ve hiç zannetmiyorum.. bu sıkmak değildir.

Ohh iyi yapmışsınız evli adamın işi ne öyle yerlerde, zaten alkol masasi varsa kendi gitmemesi lazim ilginc, esim mesela bütün alkol icen arkadasiyla irtibati kesti evlenmeden önce

Arkadaşlarıyla görüşsün demiyorum alkol alirken gorusmesin diyorum. Iyi okuyun
İyi okudum zaten esiniz icmiyormus,iradesiz bir geri zekali degilse tehlikeli bir ortamdan kalkip cikmayi bilmiyor mu? Siz esinize guveniyormussunuz. Neden serbest birakamiyorsunuz o halde? Sizin gibi kati kurallari olup da eslerini kisitlayan hanimlarin esleriyle cok dalga gecer insanlar yakinen biliyorum. Biraz daha esnek olursaniz kimse esinizi yana yakila cagirmaz,sizin sinir olacaginizi bildikleri icin ozellikle yapiyorlar farkinda degilsiniz. Aparttan yer bildirimi yaptiklari da kesin numaradir,klasik erkek abartisi.

Hem namazını kılacak hemde içen dansöz oynatan arkadaşlarıyla takılacak hemde bana kısıtlama getirecek hey yavrum.
Yani bu hayat tarzında yaşamaya devam edecekse boşanma sebebi. Sizde muhafazakar bi insan iseniz tabi.

Eşim beni kendi ailesine birakip gidicekti zaten. Ailesi farklı bi ilcede yasiyor. Ben sen yoksan orda kalmam dedim o zaman beni de arkadasima birakicaksin dedim bu saatte kime gidiceksin dedi.

Sen rahat olsan oda olurdu bence
Ayrıca kadınlar evlenince arkadaslarından kolayca vazgeçiyor çok takmıyor yani arkadasım falan.seninde taktığını düşünmüyorum.ama eşin arkadaslarından vazgeçmiyor işte.erkekler kolay kolay arkadaslık bitirmez.yani senin direttipini sanmıyırum canım kusura bakma
Kıskanç bir kadınsın ama böyle yapman sana zarar verir.
Yinede sen bilirsin senin hayatın bu..

Eşim beni kendi ailesine birakip gidicekti zaten. Ailesi farklı bi ilcede yasiyor. Ben sen yoksan orda kalmam dedim o zaman beni de arkadasima birakicaksin dedim bu saatte kime gidiceksin dedi.
Ne farkeder ki?
Başkasının yanındayken de başınıza bir iş gelebilir.
O zaman da yanınızda olması gereken ilk kişi eşiniz mi?

Arkadaslari onun icin cok kiymetli. Bende asla görüşme demem zaten. Gecen maca gidiceklerdi banada bilet alicakmis ben istemem sen arkadaslarinla erkek erkege git dedim. Sonra kendi gitmedi. Gezsin tozsun ama 12 de olsa evine gelsin istiyorum. Arkadaşlari rahat insanlar ve cok fena gaz veriyolar. Sevgilisi olanlari bozmaya çalışıyorum bende biz asla evlenmeyiz senin esin kilibik diyolar bende diyorum siz daha evlenmeden ipleri sevgilinize vermissiniz diye

bunun neresi sıkmak allahaşkına yahu ?
kendi başınıza gelse bu kadar rahat davranırmıydınız acaba cok merak ediyorum
ve hiç zannetmiyorum.. bu sıkmak değildir.
Sıkmak tabiki
benim hayatımda böyle
40 yılda bir arkadaslarıyla takılcak yok gidemezsin diye kavga çıkarmak sıkmak değil ne
Her gün olur o zaman haklısın ama böyle acıdım adama yazık..ben ne kadar uyumlu ve sorunsuz bir insanım bunu anladım millete bak kan kusturuyor..

Eşim ildisina gondermiyor ne kadar zorlasam da. Arkadaşlarim benim icin de cok degerli ama ayari tutturuyorum. Rahat bi insan degilim. Ortamda sadece alkol yokmus anladigim kadariyla. Esin bi dansozle apartta eğlenseydi sana normal gelir miydi?

Kan kusturmadim gitmeni istemiyorum dedim. Oda giderken ben gidiyorum demeden evden cikti nereye diyince geri geldi. O gitseydi bende onun istemedigi seyleri yapardim odesirdim

adama acınacak birşey yok evli bir insanın alkol masalarında işi yok gece saatlerinde üstelik
zaten konu sahibi eşi için arkadaşlarıyla görüşmesin demiyor arkadaşların silsin atsın da demiyor
alkollü ortama gitmesini istememiş..
madem bekar arkadaşları ile takılma hevesi bu kadar yüksek o zaman bekar kalsaydı evlenmeseydi.
siz böyle düşündüğünüz için asıl böyle rahat davranan evliliği benimseyemen erkeklerın sayısı bir hayli fazla k bkmayın.

Basima bisey gelse esim de sonradan haner alip yanima gelse kovardim onu.
İşte öyle kovmak/sövmek gibi sıkıntılı eylemler yerine evli insanlar sorumluluklarını bilmeli,eşlerini yalnız bırakmamalılar bana göre.
Bizde değerli arkadaş yok ne yalan söyleyeyim. Birbirimize yetiyoruz.
Yeteri kadar gün içinde uzak kalıyoruz,yoruluyoruz,akşama da kocamla üç kelime sohbetimiz olmayacaksa niye evlendik.
Herkesin dostu,arkadaşı var. Bekar kalıp onlarla sohbet etmeye de/eğlenmeye de gidebilir. Bu da bir tercih sonuçta.

siz haklısınız bence burda eşinizi sıkıyorsunuz vs vs diyen insanlara aldırış etmeyin cogu kadın böyle şeylere zaten müsade etmez.. bence tavrınız net olsun taviz vermeyin.. yoksa emin olun ardı arkası kesilmez
ha sunuda ekleyim tekrardan
ben alkol olmasada eşimin bekar arkadaşlarıyla görüşmesini istemezidm cok nadir izin verirdim o zaman evlenmeseydi
o zaman bekar kalsaydı.. benm düşüncem böyle kimine göre dogrudur kimine göre yanlış . arkadaşlar zaten tehlikeli hiç gerek yok siz zaten onların görüşmesine normal zamanlarda izin vererek bile taviz vermişsiniz daha fazlasına gerek yok

Aksine baskıcı kadınlar fazla
Türk kadını kıskançtır
Ben çok kıskanç bir kadın değilim
Bende şu var olan olur zaten ben engelleyemem
Baskı olunca erkekler sıkılıp dışarda arıyor .alkollü ortamda bulunmak da ne var.adam içmeyi bilmiyor mu?kendini mi kaybediyor böyleyse zaten sorunludur.
Bende alkollü ortamda bulunuyırum içiyorum arkadaslarımla hiç kendimi kaybetmedim.bana tuhaf geliyor bunlar...

Sırf bu düşünceden olayı artık insanlar evli bekar diye ayrılıyor..
Atomu parçalıyor evlenince bekarlardan uzak dursunlar tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…