Esimin hoslanmadigi şeyleri ben nasil yapmiyosam oda yapmamali. Benimde bi hayatim vardi arkadaşlarimla sabaha kadar bizde gezerdik. Hala daha sehir disindan arkadaşlarim gezmek icin cagirir eşim göndermiyor onun da gelmesi lazimmis falan. O boyle olmasaydi bende rahat bi insan olurdumBöyle yaparsan kaçırırsın sana söyleyeyim
Erkekler böylw şeylere gelmez
Sonuçta senden önce bir hayatu vardu ve arkadas ortamı alkol alan kişilerse kendide arada alıyordur.şimdi bir kavga sırasında yüzüne vurucak huzursuzluk olucak boş yere.her gün gitse tabiki tepki verirsin ama adam 40 yılda bir eğlenmek istemiş arkadaslarınla onuda zehir etmişsin.ben olsam soğurdum.insanlar evli olsa bile bir hayatları var .sen ne kadae öyle biri değil desende alkol alan tiplerle arkadassa demej ki o ortamı seviyor.böyle yaparak eşini koruyamazsun daha çok sıktığın için kaçmaya başlar.yapıcak adam her türlü yapar o yüzden kadınların bu tavrını gereksiz buluyorum..
bunun neresi sıkmak allahaşkına yahu ?Ben olsam gitsin derim ya eğlensin arkadaslarıyla
Yani ne bileyim ne kadar sıkıyorsunuz insanlaru evlilik bu demek değil
Sen bu kadar sıkarsan oda seni sıkar sonra şikayet edemezsin.
İyi okudum zatenArkadaşlarıyla görüşsün demiyorum alkol alirken gorusmesin diyorum. Iyi okuyun
Eşim beni kendi ailesine birakip gidicekti zaten. Ailesi farklı bi ilcede yasiyor. Ben sen yoksan orda kalmam dedim o zaman beni de arkadasima birakicaksin dedim bu saatte kime gidiceksin dedi.Ben de eşlerini bırakıp eğlenmeye alkollü/alkolsüz farketmez gidenleri hiç bir zaman anlamayacağım.
Allahım korusun kadının evde başına bir iş gelirse o sarhoşlukla ne yapacak acaba?
Ortam alkolsüz de olsa istemem. Bekar hayatını sevenler bekar kalsın bir zahmet!
Sen rahat olsan oda olurdu benceEsimin hoslanmadigi şeyleri ben nasil yapmiyosam oda yapmamali. Benimde bi hayatim vardi arkadaşlarimla sabaha kadar bizde gezerdik. Hala daha sehir disindan arkadaşlarim gezmek icin cagirir eşim göndermiyor onun da gelmesi lazimmis falan. O boyle olmasaydi bende rahat bi insan olurdum
Ne farkeder ki?Eşim beni kendi ailesine birakip gidicekti zaten. Ailesi farklı bi ilcede yasiyor. Ben sen yoksan orda kalmam dedim o zaman beni de arkadasima birakicaksin dedim bu saatte kime gidiceksin dedi.
Arkadaslari onun icin cok kiymetli. Bende asla görüşme demem zaten. Gecen maca gidiceklerdi banada bilet alicakmis ben istemem sen arkadaslarinla erkek erkege git dedim. Sonra kendi gitmedi. Gezsin tozsun ama 12 de olsa evine gelsin istiyorum. Arkadaşlari rahat insanlar ve cok fena gaz veriyolar. Sevgilisi olanlari bozmaya çalışıyorum bende biz asla evlenmeyiz senin esin kilibik diyolar bende diyorum siz daha evlenmeden ipleri sevgilinize vermissiniz diyeBence sonuna kadar haklısınız kötü bir durum olsun yahut olmasın bende müsade etmezdim..
gerçekten arkadaş grubu cok ama cok tehlikeli eşinizin.. böyle gaza getirmeler felan hiç doğru birşey değil evli bir insanı evli bir insanın böyle arkadaş grubu olmasıda bana yanlış ve ters geliyor başkasını bilemem.
bence net olun ve taviz vermeyin.. siz taviz verdikçe taviz tavizi doğuracak ve önünü arkasını alamayacaksınız bu seferde..
siz net olduktan sonra onlar konuşur gaza getirirler bir müddet sonra bence vazgeçerler..
iş birazda eşinizde bitiyor bence.. böyle ortamlardan zaten uzak duran bir insanın alkol masasında bulunmak istemesi çok ilginç.. onlara uyup kötü şeylerde olabilir.
tamam arkadaşları olabilir ama bu arkadaşları evliliğinde sıkıntı yaratıyorsa.. istenmeyen şeylere yol acıyorsa öyle arkadaşların canı cehenneme
aynısı basıma gelseydi.. dediğim gibi müsade etmez taviz vermez mesafe koydururdm.
Benm eşiminde bu denli olmasada bekar arkadaşları vardı
her hafta balıga piknige suraya buraya cagırırlardı.. baktm bu iş iyice kabak tadı verdi..
müsade etmedim gitmesine artık. madem evlendik artık bir aileyiz gideceksen birlikte gideceğiz yapılacaksa birlikte yaparız.. senin bekar arkadaşlarınla takılmanı istemiyorum evlensinler hep birlikte birşeyler yaparız dedim.. net oldum asla taviz vermedim
geezecekse gidecekse ben varm oglum var.. biz varken başkalarına vakit ayırmasn bir zahmet. zaten çalışıyoruz bir pazarmız var.
gaza getirdiklerindede acık acık söyledim vallahi benim müsadem yok
evlennce sizide göreceğiz dedim uzaklaştılar..
Ben alkol olmasada müsade etmezdim bu arada
bekar hayatı isteyen yaşamak isteyen bekar kalacaktı bu kadar.. yok öyle bekarlarla felan takılamaz asla benim eşim.
Basima bisey gelse esim de sonradan haner alip yanima gelse kovardim onu.Ne farkeder ki?
Başkasının yanındayken de başınıza bir iş gelebilir.
O zaman da yanınızda olması gereken ilk kişi eşiniz mi?
Sıkmak tabikibunun neresi sıkmak allahaşkına yahu ?
kendi başınıza gelse bu kadar rahat davranırmıydınız acaba cok merak ediyorum
ve hiç zannetmiyorum.. bu sıkmak değildir.
Eşim ildisina gondermiyor ne kadar zorlasam da. Arkadaşlarim benim icin de cok degerli ama ayari tutturuyorum. Rahat bi insan degilim. Ortamda sadece alkol yokmus anladigim kadariyla. Esin bi dansozle apartta eğlenseydi sana normal gelir miydi?Sen rahat olsan oda olurdu bence
Ayrıca kadınlar evlenince arkadaslarından kolayca vazgeçiyor çok takmıyor yani arkadasım falan.seninde taktığını düşünmüyorum.ama eşin arkadaslarından vazgeçmiyor işte.erkekler kolay kolay arkadaslık bitirmez.yani senin direttipini sanmıyırum canım kusura bakma
Kıskanç bir kadınsın ama böyle yapman sana zarar verir.
Yinede sen bilirsin senin hayatın bu..
Kan kusturmadim gitmeni istemiyorum dedim. Oda giderken ben gidiyorum demeden evden cikti nereye diyince geri geldi. O gitseydi bende onun istemedigi seyleri yapardim odesirdimSıkmak tabiki
benim hayatımda böyle
40 yılda bir arkadaslarıyla takılcak yok gidemezsin diye kavga çıkarmak sıkmak değil ne
Her gün olur o zaman haklısın ama böyle acıdım adama yazık..ben ne kadar uyumlu ve sorunsuz bir insanım bunu anladım millete bak kan kusturuyor..
adama acınacak birşey yok evli bir insanın alkol masalarında işi yok gece saatlerinde üstelikSıkmak tabiki
benim hayatımda böyle
40 yılda bir arkadaslarıyla takılcak yok gidemezsin diye kavga çıkarmak sıkmak değil ne
Her gün olur o zaman haklısın ama böyle acıdım adama yazık..ben ne kadar uyumlu ve sorunsuz bir insanım bunu anladım millete bak kan kusturuyor..
İşte öyle kovmak/sövmek gibi sıkıntılı eylemler yerine evli insanlar sorumluluklarını bilmeli,eşlerini yalnız bırakmamalılar bana göre.Basima bisey gelse esim de sonradan haner alip yanima gelse kovardim onu.
siz haklısınız bence burda eşinizi sıkıyorsunuz vs vs diyen insanlara aldırış etmeyin cogu kadın böyle şeylere zaten müsade etmez.. bence tavrınız net olsun taviz vermeyin.. yoksa emin olun ardı arkası kesilmezArkadaslari onun icin cok kiymetli. Bende asla görüşme demem zaten. Gecen maca gidiceklerdi banada bilet alicakmis ben istemem sen arkadaslarinla erkek erkege git dedim. Sonra kendi gitmedi. Gezsin tozsun ama 12 de olsa evine gelsin istiyorum. Arkadaşlari rahat insanlar ve cok fena gaz veriyolar. Sevgilisi olanlari bozmaya çalışıyorum bende biz asla evlenmeyiz senin esin kilibik diyolar bende diyorum siz daha evlenmeden ipleri sevgilinize vermissiniz diye
Aksine baskıcı kadınlar fazlaadama acınacak birşey yok evli bir insanın alkol masalarında işi yok gece saatlerinde üstelik
zaten konu sahibi eşini için arkadaşlarıyla görüşmesin demiyor arkadaşların silsin atsın da demiyor
alkollü ortama gitmesini istememiş..
madem bekar arkadaşları ile takılma hevesi bu kadar yüksek o zaman bekar kalsaydı evlenmeseydi.
siz böyle düşündüğünüz için asıl böyle rahat davranan evliliği benimseyemen erkeklerın sayısı bir hayli fazla k bkmayın.
adama acınacak birşey yok evli bir insanın alkol masalarında işi yok gece saatlerinde üstelik
zaten konu sahibi eşini için arkadaşlarıyla görüşmesin demiyor arkadaşların silsin atsın da demiyor
alkollü ortama gitmesini istememiş..
madem bekar arkadaşları ile takılma hevesi bu kadar yüksek o zaman bekar kalsaydı evlenmeseydi.
siz böyle düşündüğünüz için asıl böyle rahat davranan evliliği benimseyemen erkeklerın sayısı bir hayli fazla k bkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?