Eşimin bekar erkek arkadaşları

O kadar haklisiniz ki. Ama esime bunu anlatamıyorum. Anlasa da whatsap grubunu okuyorum arada habire o gece gelmedin diyip doldurmaya çalışıyolar. Esim baskin karakterli biri zaten. Ben bazi seyleri istemesem de o yapar. Haftaya yine düğün varmış yine dugunden sonra ayni olaylar olucak ama bu sefer esim gider sanirim

Sırf bu düşünceden olayı artık insanlar evli bekar diye ayrılıyor..
Atomu parçalıyor evlenince bekarlardan uzak dursunlar tabi..
ben bekarlardan uzak dursun demiyorum kimse yanlış anlaşılmasın
demek istediğim evli bir insanın zırt pırt bekar arkadaşları ile görüşmesini dogru ve uygun bulmuyorum
üstelik gece yarısı alkol masalarında bulunmasıda hiç dogru değil bana göre..
zaten karsısındaki insanlar tehlikeli alaycı ve gaza getiren tipler..

Sırf bu düşünceden olayı artık insanlar evli bekar diye ayrılıyor..
Atomu parçalıyor evlenince bekarlardan uzak dursunlar tabi..
Arkadaslari sevgilisiyle bulusacagi zaman grubu ekiyor ama esim gitmeyince kilibik ilan ediliyor utanmadan da doldurmaya calisiyolar. O kadar sinir oluyorum ki

sizde kendinize göre haklısınız diyorum ya her insanın bir hayat tarzı düşüncesi yapısı vardır..
sizin hayatınız o yönde benim hayatım bu yönde ben sizin düşüncenizede saygı duyuyorum ama bence gece 12 de alkollü ortama gitmesini istememek de sıkmak değil sadece bunu demek istedim.
inşallah konu sahibide kendine göre yaşam tarzlarına göre bir çözüm bulabilir.

Zırt pırt değilmiş
Arada olan birseymilş
Böyle yaparsan sıkılır kaçar evliliğine zarar verirsin dedik yani kötü birsey demedij aslında.neyse böyle gitsin de görsün ben başka birsey demem konu sahibine.

Iyi insanlar ama tehlikeli tipler. Evlenen bi arkadasina dugunden sonra evine gittiler. Damada azdirici bi hap koymuslar tatlisina. Cocuk fark edip yememis gece 3e kadar dugun sahiplerinin evinde kalmislar

Yalniz degilmisim neyse ki sukur.
Ben de alkol kullanirim,kullanmak icin esimin yanimda olmasina ihtiyac duymam. Zaten herkesin ozgur oldugu bir evliligimiz var neden zindan edeyim ki hem kendime hem esime. Yeteri kadar zor bir sey evlilik,bir de sen onu yapamazsin sen buraya gidemezsin deyip de daha da zorlastirmak niye yani

Zırt pırt değilmiş zaten..
Adam içki de içmiyormuş.. Ha alkol masası olmuş ha nargile ne fark eder..

işte siz de baskın olacaksnız eğer olmas diş göstermesseniz her istediğini yapar sizde bir köşeden eşinizi izlersiniz
huzurum kaçacak diye düşünmeyin.. huzursuzluk varsa onada var madem öyle
siz o evde afedersiniz başcavuşun eşşeğimisiniz ne demek gider?
müsade etmeynce nereye gidiyor ?
o evli artık tek basına karar alıp keyfine göre gidemez bence..
bence gider demekle ne kadar pasif oldugunuz da belli bu kadar net olmaz taviz vermemek zor olmasa gerek
bir kadını eşi dinlemiyor fikirlerini önemsemiyor kafasına göre gidiyor geliyor birşeyler yapıyorsa ortada cok ciddi sorunlar var demektir evlilik bu değil bence.

Zırt pırt değilmiş zaten..
Adam içki de içmiyormuş.. Ha alkol masası olmuş ha nargile ne fark eder..
içip içmediğini bilemem ben ona göre yorum yapmadm ama gece 12 den sonra evli bir insanın brkar arkadaşlarıyla takılması bana cok yanlış
ve bu insanlar cok tehlikeli bakın gaza getiriyorlarmış süreklı içten içe adama işliyorlar..
kendi sevgililerine gelincede muma dönüyorlarmış.. ama evli bir adama sürekli gaz veriyorlar hiç doğru değil adamı resmen tetikliyorlar buda evliliğne yansıyor
konu sahibi diyor ki haftaya gider.. demekki adam eşi müsade etmese bile gidebiliyor.. konu sahibinin sözü gecmiyor cok pasif.. ne isterse yapıyor.

İdeal olan senin evlilipin
Bireylerin özeli olmalı.sürekli dipdibe olunca bazı şeyler yıpranır yüz göz olunur.
Onu giyme oraya gitme şunla görüşme.işte bunlar karşılıklu olan şeyler.
O sana karışır sen ona böyle böyle gider bir bakarsın ortada saygı kalmamış.
Erkekler ortamından kolay vazgeçmez.ama kadın evlenince siliyor bütün arkadaslarını.böyle olunca yalnız kalıyor işte sıkıntı bu.oysa herkesin kendi hayatı olsa arkadas,iş ortamı,hobisi ..o zaman daha sağlıklı iletişim olur .bunu uzmanlarda böyle söyler.doğrusuda bu ..

Böyle hesaplar kitaplar evlilikte çok saçma geliyor bana..
Sırf adamı elimde tutayım diye mi baskın mı olmam lazım.. Başçavuşun eşşeği olmamak için diş mi göstermek lazım.. Diş göstermeden kıymetli değerli olunmuyor mu.. İllaki hesap kitap mı yapmak lazım.. Dur şunu yapayım da bana bunu yapsın diye..
Bu evlilik değil ki.. Nerede samimiyet.. Ayda yılda bir çıksın.. Siz yokken de arkadaş çevresi vardı.. Siz varkend e.. Evliyken de olucak.. İnsanız elbetta iletişim halinde olacağız çevremizle..

23.45 olunca sorun yok mu? 00.00 olunca mi saat sorun oluyor ben de bunu anlayamadim cidden. Evlilik kurumuna yapilacak bir yanlis o saatten sonra mi basliyor?

Yahu olay bu zaten. Kendi sevgilisine gelince muma dönen adam, neden konu sahibine gelince gaza getiriyor..

ayda yılda bir çıksın tabiki ama konu sahibinin durumu cok farklı su an bence.. karsısındaki insanlar cok tehlikeli anlattıklarına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…