Çalışıyorum zaten lisans mezunuyum. Mevzu kölelik degil. Birlikte oldugum insan biseyden rahatsız olursa ben onun hassasiyetine saygi duyarim ve onu yapmam. Bu arkadasim icin de gecerli. Saygi meselesi. Esimden de bunu bekliyorum. Dikkat ettiği noktalarda cok iyi. Yeme icme konusunda namaz konusunda beni daha cok tesvik eden o. Çalışmamda bi sıkıntı da cikarmiyor sadece cocuk olunca nasil zaman ayiracaksin diyor o konuda hak veriyorumBen de oldukca muhafazakar bi insanim, ama esinizinki muhafazakarlik degil. Kendi okuzlugunu muhafazakarlik maskesi altinda kamufle etmeye çalışıyor. Bu zihniyette bi adama nasil laf anlatirsiniz, nasil yola getirirsiniz hic bilmiyorum.
Normalde muhafazakar insanlarin tutarsizliklarinin cok ağır eleştirildiğini, onlarin da nefisleri olduğunun unutuldugunu savunurum ama alkol satilan marketten alisveris yapmamakla gece yarisi alkol icmek icin apart tutmak cok cok zit kutuplar. Bir kere eşim icmez demeyin,o ortamda kim olsa icer icmeyecek adam bastan kendisi gitmez zaten. Üzgünüm ama esinizin karakterinde ciddi sikintilar, oturmamis mevzular var.
Size gelirsek siz de kendinizi cok pasifize etmişsiniz. Ne mezunusuz,mesleginiz var mi bilmiyorum ama keske çalışsaniz, o zaman bu kadar ustunuze gelemezdi. Gerci bu zihniyet sizin calismaniza da izin vermeyecektir.
Aparti da yer bildirimi yaptiklarinda ogrendim. Baglantiya tiklayinca bi apart oldugunu anladim.işine geldiği gibi davranıyor bence..
Eşim bana hic alkol kullanmadigini söylemişti arkadaslari da ayda yılda bir icerlermis fazla abartmadan. Hic ictigine sahit olmadim. Ama genelde esim icmedigi icin ictikleri mekandan dönüşte arabayi esime kullandirtiyolarmis bi nevi şoförlük yani
Çalışıyorum zaten lisans mezunuyum. Mevzu kölelik degil. Birlikte oldugum insan biseyden rahatsız olursa ben onun hassasiyetine saygi duyarim ve onu yapmam. Bu arkadasim icin de gecerli. Saygi meselesi. Esimden de bunu bekliyorum. Dikkat ettiği noktalarda cok iyi. Yeme icme konusunda namaz konusunda beni daha cok tesvik eden o. Çalışmamda bi sıkıntı da cikarmiyor sadece cocuk olunca nasil zaman ayiracaksin diyor o konuda hak veriyorum
Sonradan konustuk zaten sakincali bi durum olsa arkadaslarim zaten cagirmaz diyor. Acik ve net olarak soyledim guzellikle anlatmaya calistim beni bu konuda sıkıyosun onlar benim cocukluk arkadaşlarım gorusmiyim mi dedi. Arkadaslarinin yaninda biraz tartismistik zaten eger gidersen beni de arkadaşıma birakicaksin demiştim baya bozulmuştu. Inatci bi insanim bazen inat olayini abartabiliyorum. Bisey soyledigimde onu yapacağımı bilir.bence bunu yapamassınız sizi cok pasif görüyorum bu konuda. eğer sözünüz gecsin istiyorsanız saglam bir duruş sergilemeniz ve net olmanız gerekiyor siz söyleyeceğinizi söyleyin ve bekleyin.. bakalım ne yapacak eğer devam ederse o zaman bu dediğnizi yapmanız daha mantıklı
Eşim gerçekten iyi bi insan. Benimle olmak için iliskimiz icin cok emek verdi. Onu tanidikca (diger huylari) daha cok baglandim. Kimsenin yapmayacagini şeyleri yapti diyim kisaca. Kiskanclik huyu evlenmeden once de vardi evlenince daha da artti rahatsız miyim evet ama takilmiyorum da. Hassasiyetlerine önemsiyorum. Markette bana soru soran çocuğu bana defalarca bakarken yakalamis gelip soru sorunca da ofkelenmis. Çocuğu bende görmüştüm sürekli bizim reyonlari takip ediyodu. Yani evlilik bi butun benimde kötü huylarim vardir ama onemli olan mutlu olmak veya o insanin sana olan cabasi.Ne guzel calisiyomussunuz da, neden kendinize bu muameleyi layik goruyosunuz? Calisiyosunuz ama markette size ürünün yerini soran bi adama bile tahammülü yok. Gercekten kafamda anlamlandiramadim.
Sevgilisi olan iki kişi var daha şimdiden ipleri vermişler ama sevgililer ya hava hoş. Ama kendilerini görmüyolar işte. Eşim de bunu gurur meselesi yapti bence. Kendini ispatlamaya çalışacak. Çünkü eşim kendi aramaz bulusalim maca gidelim vs diye gaz verirlerse gidiyor ancakEşinizin o bekar olan arkadaşları evlensin asıl hanım köylü onlar olur.Bu hep böyledir.Bazı bekar erkekler evli arkadaşlarına salça olurlar , kendileri evlenince hepsinden daha hanım köylü olurlar.Eşinize bunu söyleyin.
Ayrıca o bekarlar evli olsa eminim öyle ortamlar yapmazlardı.Onlara göre hava hoş nasılsa.Çok sıkmayın ama taviz de vermeyin.Eşinize güvenin.
İçtiğini düşünmüyorum ama asla icmemistir diyememçok da üstüne düşmeyin bence. ne malum içmediği? içme hoşlanmıyorum vs diye sık bogaz etmeyin bence bakarsınız inadına gider yapar. kaldı ki içmiyosa o alkol ortamında işi ne? alkol içen insanların arasında olmak, o muhabbeti dinlemek içmeyen biri için çekilmez bişey bence. hadi bir iki tamam gider görürsün bi daha gitmezsin.
kaldı ki kolumu kapar falan demişsiniz. bununla da alakası yok. öyle olsaydı müslüman olan bi ülkede bu kadar dayak yiyen kadın olmazdı.
Yerden yere vurmuyorum olani biteni söylüyorum. Bekar ve rahat insanlar. Kendi hayatlarinda istediklerini yapsinlar.İş eşinizde biter.
De genç ve bekar adamları da bu kadar yerden yere vurmasaydınız. Gelmiyorum der olur biter.
Ayrıca kolum gözükse kızar, şunu yapsam istemez tabrı eşinizin düzgün biri olduğunu değil kısıtlamayı seven biri olduğunu gösterir.
Bekarlar kendi hayatlarina vakif olsa sorun kalmayacak. Adam icmiyosa zorla sabaha kadar arayip cagirmak niye? Belalti vurup küçük düşürmenin ne amaci var? Onlar da bekar olunca her halti yiyebiliriz sanmasinlar o zaman. Kendi hayatlarina karisan yokNe kotuluk geliyorsa bekarlardan geliyor demek ki burdaki genel inanis okahrolun bekarlar,yasasin evliler
Alkol kullanmadigimizi ve alkole karsi oldugumuzu soyledim. Sizin esiniz iciyor olabilir siz de bunu normal karsilayabilirsiniz ama ben normal bulmuyorumBenim eşim de şu an bekar arkadaşlarıyla içmeye çıktı. Hâttâ arabada oturup içeceklermiş koca koca adamlarNeyse iyi ki çıktı, bende oturdum KK keyfi yapıyorum oh ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?