Eşimin bekar erkek arkadaşları

Eşinizin alkol aldığını düşünerek abartırmışsınız diyecektim, ama alkol almaz deyince iş değişti.

Eşim öyle bir ortamda bulunsa gözümden düşer, çünkü ben alkol almam, alkollü davette bulunmam ve eşim de böyle olduğu için evlendik.
Şimdi tutup farklı davransa istemem tabii ki.

Eşiniz bir kere düşüncelerine ve hayat görüşüne sahip cikamayan biri. Alkollu marketten alışveriş yapma ama alkollu ve dansozlu ortama kos. Tam bir ikiyüzlü. Bu onun karakteriyle ilgili. Benim anlamadigim siz bu duruma mi kiziyorsunuz yoksa bekar arkadaşlarıyla gorusmesine mi? Mesela alkollu degil cay-cekirdek yapsalardi yine dert edecek miydiniz?
Ben bu kadinlardaki evlenince adamin ayagina pranga takip bekar arkadaslarina dusmanligi anlamiyorum. Bu nasil ozguvensizlik. Adam gaza gelip sizi aldatacaksa eve kapatarak mi koruyacaksiniz iliskinizi? Surda bin tane aldatma konusu var, daha 1 kere bile bekar arkadas gazina gelip aldatan görmedim. O haysiyetsizlikteki bir adam gayet kendi bulup kendi sevisiyor.
Kendi basina gelirse napacaksincilar da bu kafaya o kadar uzaklar ki izin vermeyeceğimize cok eminler. Bizim kafalarin evliliginin normali bu arkadaslar. Benim esim de gidip sarhos olup sabahlar. Beni de sarhos oldugum mekandan almaya gelir. Birbirimizi aldatmadik. Insanlarin sarhos olup yataktan yataga dolastigini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Insanlar gayet de kahvaltida, kafalari en piril pirilken aldatiyor eslerini.

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ailemde babam hariç cogu akrabam alkol kullanırdı. Ben alkol kullanmayan bi es istedigim icin esimle evlendim. Oda benimle kapali oldugum icin evlendi. Ortamda sadece alkol oldugunu düşünmüyorum. Dansöz cagirmislar sanirim apart tutmak falan bana masumca gelmedi. Beni anladiginiz için de ayrica teşekkür ederim

Eşime telefon geldi arabanın anahtarini alip indi arabaya. Eger arkasindan gitmeseydim gidicekti. Zaten arkadaslarina beyzayi annemlere bırakıp gelicem demis
Neden böyle bir şey yapmış ki acaba.

"Erkekler darlamaya gelmez, sıkmayın" diyenler, konu sahibinin "bileğim görününce bile kızıyor" demesini okudu mu acaba? Karışan adama karışırım arkadaş nokta. Ben de kıskanç değilim ama benim bileğimi kıskanan adam gece apartlarda alkol filan alamaz. Siz çok haklısınız, diğer evli arkadaşlar neden gitmemiş ben size diyeyim, ortamın sıkıntılı olduğunu biliyolar çünkü, illa ki de duyulacak. En nefret ettiğim insan tipi kocanızın arkadaşları saygısız. Kocası karısına karışabiliyosa karısı da kocasına karışır, buna kılıbık diyen erkek de eziktir, gerçekten söylüyorum komplekslidir.

Nerede yazıyor bilek merak ettim.

Biz alkol kullanmıyoruz ve eşim harama cok dikkat eden biri. Helal kesim olmayan tavugu bile yemez. Sizin hayat tarziniz bu olabilir ama ben alkole karsiyim. Ha istedigi zaman bulussun arkadaşlarıyla yesin icsin gezsin. Hatta diyorum benim yemeklerimi cok begeniyolar cagir yemege ben yemegi yapar cikarim evden siz rahat rahat takilin diye. Erkekler evde oturmaz diyor. Tamam gezsin tozsun ama alkollu ortama gitmesinden rahatsız olurum

O hakki kocasina veren konu sahibi. Biz degiliz ki. Esim bana suran gorunuyor dese kiyamet kopar evde. Ne munasebet sen benim sagima soluma nasil karisirsin diyebilen bir insana kimse karisamaz

Nerede yazıyor bilek merak ettim.
Markette cocugun biri gelip bana sut kremasınin yerini sordu esim cocugu dovecekti nerdeyse neden bana soru soruyo diye. Ya da şaldan boynum 1 cm gözükse olay cikaran biri. Ya da elden erkege para verecek durumda benim elimden alip erkek kasiyere kendisi para veren biri. Yani eşim kiskanc bi insan. Gecen gun kafami cevirdigimde boynum gozukmus o gun bana soylemedigini bırakmadı. Aciklayici oldum sanirim

Bu tarz erkekler tehlikeli oluyor canım dikkat et..sonra gidip başkalarının karısına kızına sarkıntılık ediyorlar.

Evlenmeden böyle miydi peki..

Sıkmak istemiyorum ama Gitmesine seyirci kalacak degilim tabiki. O giderse bende gece yarisi evden gidicem.

Sizin derdiniz alkollu ortam olmasi yani tamamen? Bu ayri bir dert, arkadaslariyla gece 12 den sonra olmasini istemiyorum demeniz ayri bir dert. O yuzden cay icerek sabahlasalar dert etmeyecektiniz o zaman? Eger oyleyse haklisiniz tabii ki. Ama bu kavga edilecek bir sey mi bilmiyorum. Adam kendi degerlerine sahip cikamiyor, siz zorla mi sahip cikartacaksiniz? Ben boyle bir durumda kavga etmem ama esim gözümden düşer. Kusra bakmayin ama biraz karaktersizlik çünkü bu durum. Bunu kabul etmiyorsa burdaki yorumları okutabilirsiniz ss alarak.

Beyza kusura bakma da cidden eşin sorunlu biri.
Şu gece çıkma konusunda sana hak verdim de eşinin bu gereksiz baskısı aklıma hep başka şeyler getiriyor.
Kişi kendinden bilir karşındakini.
Kendisi kadın kasiyere para uzatınca tahrik mi oluyor yani?
Dansöz çıkınca gözlerini mi kapatacaktı kendisi?

Bide beni kıskanıyor beni seviyor der kadınlar .kıskanç olmayan erkek sevmiyor derler.
Kiskaniyo diye seviyo demiyorum. Ben ne kadar şikayet etsem de benim esim boyle. Ben kapalıyım farz oldugu icin boynumu kapatiyorum esim için degil. Ama ben boynumu duzeltmesem de o duzeltiyor zaten

Bunu yapamayacağını sende biliyorsun konu sahibi..
Zaten bunu en başından yapsaydın aranızda ilişki normal olurdu..
Ne demek istiyosunuz? Pasif bi insan olsam o aksam da giderdi. Bu sefer gaza gelip gideceğini biliyorum. Ben en basindan tavrımı düşüncemi belli ettim. Esim yan çizdi bu benim sucum degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…