Eşimin bekar erkek arkadaşları

Bilmiyorum gecen dikkat ettim ona da. Bozuk para lazimdi elimde adama uzaticakken elimden alip esim verdi parayi. Şaşırdım sadece

Ne demek istiyosunuz? Pasif bi insan olsam o aksam da giderdi. Bu sefer gaza gelip gideceğini biliyorum. Ben en basindan tavrımı düşüncemi belli ettim. Esim yan çizdi bu benim sucum degil

Pasif insan olup olmamandan bahsetmiyorum. Eşinin gece çıkıp çıkmayacağından da..
Sen akşam ona inat olsun diye dışarı çıkmayacağından bahsediyorum.. Yani sana mantıklı gelmese de kabul etmişsin bir nevi dediklerini diyorum..

Evlenmeden böyle miydi peki..
Evlenmeden once de kiskancti. Makyaj yapmamdan hoslanmazdi onun icin guzel giyindigimde sade giyinmemi isterdi vs. Birlikte bana kiyafet alirken daha bol şeyler onerirdi bana falan. Ama bu kadar değildi evlendikten sonra daha da artti.

beş vakit namazı da alkol alan arkadaşlarının yanına gitmesi de onu bağlar. ben sizi haklı bulmadım. neolacak çıksa arkadaşlarıyla otursa. kocanızı zorla geneleve mi götürcekler sanki.

haha. böyle bi adamla evlendiyesen kır dizini otur evinde bırak da adam gezsin. valla üzülmedim hiç. ben de eve köle alsam boynun bi santimine bile karışsam hiç sözünü dinlemem hayatımı yaşarım. eşin yine kapıyı çarpıp gitmemiş ilginç.

bi de o giderse bend e giderim diyosun. he he kesin gidersin aynen.

beş vakit namazı da alkol alan arkadaşlarının yanına gitmesi de onu bağlar. ben sizi haklı bulmadım. neolacak çıksa arkadaşlarıyla otursa. kocanızı zorla geneleve mi götürcekler sanki.
Dansozlu aparta gotureceklermis zorla iceri sokup goz kapaklarini da yukariya bantlayip zorla izlettireceklermis

apart tutup içmek ne ya.
hiç mi gidip içilecek muhabbet edilecek yer yok. ergen mi bunlar.
koca koca adamlar içki içmek için apart tutmuşlar.
alkol satılan yerden alışveriş yapmayan o koca adamda gidemedim aparttaki muhabbete diye bozulmuş.
karısının elinden parayı kapıp erkek kasiyere uzatırken başka apartta dansöz oynatmaya gelince başka din yaşıyo kocan zaar..

Hanımlar konuya farzlar, din vb girmesin lütfen, dini içerikli yorumlar yasak.

İçki satılan marketten bişey almaz kısmından sonrasını okumadım. Eşin henü kişilik oturtamamış. Alkol partisine gitmek için can atan ama yeri gelince alkol satılan marketten alışveriş yapmayan bi adam.. çok şey söylenir ama hiçbişey söylememeyi tercih ediyorum.

Sıkmak istemiyorum ama Gitmesine seyirci kalacak degilim tabiki. O giderse bende gece yarisi evden gidicem.
bence bunu yapamassınız sizi cok pasif görüyorum bu konuda. eğer sözünüz gecsin istiyorsanız saglam bir duruş sergilemeniz ve net olmanız gerekiyor siz söyleyeceğinizi söyleyin ve bekleyin.. bakalım ne yapacak eğer devam ederse o zaman bu dediğnizi yapmanız daha mantıklı

işine geldiği gibi davranıyor bence..

Ben de oldukca muhafazakar bi insanim, ama esinizinki muhafazakarlik degil. Kendi okuzlugunu muhafazakarlik maskesi altinda kamufle etmeye çalışıyor. Bu zihniyette bi adama nasil laf anlatirsiniz, nasil yola getirirsiniz hic bilmiyorum.
Normalde muhafazakar insanlarin tutarsizliklarinin cok ağır eleştirildiğini, onlarin da nefisleri olduğunun unutuldugunu savunurum ama alkol satilan marketten alisveris yapmamakla gece yarisi alkol icmek icin apart tutmak cok cok zit kutuplar. Bir kere eşim icmez demeyin,o ortamda kim olsa icer icmeyecek adam bastan kendisi gitmez zaten. Üzgünüm ama esinizin karakterinde ciddi sikintilar, oturmamis mevzular var.
Size gelirsek siz de kendinizi cok pasifize etmişsiniz. Ne mezunusuz,mesleginiz var mi bilmiyorum ama keske çalışsaniz, o zaman bu kadar ustunuze gelemezdi. Gerci bu zihniyet sizin calismaniza da izin vermeyecektir.

Bu arada arkadaslarina hic bosu bosuna kizmayin. Benim de muhafazakar olmayan, alkol kullanan arkadaslarim var ama bulustugumuz zaman birakin yanimda alkol kullanmayi alkol icilen bir mekana bile gitmeyiz. Bu durumun beni rahatsiz edeceginin farkında olurlar çünkü. Eger arkadaslari esinizi boyle bir ortama rahatça cagirabiliyorsa arkadaşlarına bu yetkiyi esiniz vermis demektir.

çok sık olmamakla beraber fazla da içmemek ve sabaha kadar sürmemek kaydıyla izin verilebilir bir durum olarak görüyorum.ben de erkek arkadasımla 5 yıl aynı evde yaşadım erkeklerin böyle hemcinslerinin yanında rahat olabilme gibi bir durumu var maalesef.

Kiminle evlendigim sizi ilgilendirmez. Uzulecek bi tarafi da yok bunun.Ayrica kimse kimsenin kölesi de degil. Okuma özürlü olmasaydiniz anlardiniz neye kizdigimi.

Arkadaslariyla arasi cok iyi onun icin cok degerliler. Arkadaşlari cok iyi insanlar bende tanıyorum. Biz evlenirken cok kosusturdular. O alkollu ortama takılmıyo arkadaşlarıyla vakit gecirmek istiyoMUŞ

Eşim bana hic alkol kullanmadigini söylemişti arkadaslari da ayda yılda bir icerlermis fazla abartmadan. Hic ictigine sahit olmadim. Ama genelde esim icmedigi icin ictikleri mekandan dönüşte arabayi esime kullandirtiyolarmis bi nevi şoförlük yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…