Bilmiyorum gecen dikkat ettim ona da. Bozuk para lazimdi elimde adama uzaticakken elimden alip esim verdi parayi. Şaşırdım sadeceBeyza kusura bakma da cidden eşin sorunlu biri.
Şu gece çıkma konusunda sana hak verdim de eşinin bu gereksiz baskısı aklıma hep başka şeyler getiriyor.
Kişi kendinden bilir karşındakini.
Kendisi kadın kasiyere para uzatınca tahrik mi oluyor yani?
Dansöz çıkınca gözlerini mi kapatacaktı kendisi?
Ne demek istiyosunuz? Pasif bi insan olsam o aksam da giderdi. Bu sefer gaza gelip gideceğini biliyorum. Ben en basindan tavrımı düşüncemi belli ettim. Esim yan çizdi bu benim sucum degil
Evlenmeden once de kiskancti. Makyaj yapmamdan hoslanmazdi onun icin guzel giyindigimde sade giyinmemi isterdi vs. Birlikte bana kiyafet alirken daha bol şeyler onerirdi bana falan. Ama bu kadar değildi evlendikten sonra daha da artti.Evlenmeden böyle miydi peki..
Anladım arkadaşım.Bilmiyorum gecen dikkat ettim ona da. Bozuk para lazimdi elimde adama uzaticakken elimden alip esim verdi parayi. Şaşırdım sadece
Markette cocugun biri gelip bana sut kremasınin yerini sordu esim cocugu dovecekti nerdeyse neden bana soru soruyo diye. Ya da şaldan boynum 1 cm gözükse olay cikaran biri. Ya da elden erkege para verecek durumda benim elimden alip erkek kasiyere kendisi para veren biri. Yani eşim kiskanc bi insan. Gecen gun kafami cevirdigimde boynum gozukmus o gun bana soylemedigini bırakmadı. Aciklayici oldum sanirim
Dansozlu aparta gotureceklermisbeş vakit namazı da alkol alan arkadaşlarının yanına gitmesi de onu bağlar. ben sizi haklı bulmadım. neolacak çıksa arkadaşlarıyla otursa. kocanızı zorla geneleve mi götürcekler sanki.
Dansozlu aparta gotureceklermiszorla iceri sokup goz kapaklarini da yukariya bantlayip zorla izlettireceklermis
bence bunu yapamassınız sizi cok pasif görüyorum bu konuda. eğer sözünüz gecsin istiyorsanız saglam bir duruş sergilemeniz ve net olmanız gerekiyor siz söyleyeceğinizi söyleyin ve bekleyin.. bakalım ne yapacak eğer devam ederse o zaman bu dediğnizi yapmanız daha mantıklıSıkmak istemiyorum ama Gitmesine seyirci kalacak degilim tabiki. O giderse bende gece yarisi evden gidicem.
işine geldiği gibi davranıyor bence..apart tutup içmek ne ya.
hiç mi gidip içilecek muhabbet edilecek yer yok. ergen mi bunlar.
koca koca adamlar içki içmek için apart tutmuşlar.
alkol satılan yerden alışveriş yapmayan o koca adamda gidemedim aparttaki muhabbete diye bozulmuş.
karısının elinden parayı kapıp erkek kasiyere uzatırken başka apartta dansöz oynatmaya gelince başka din yaşıyo kocan zaar..
Kiminle evlendigim sizi ilgilendirmez. Uzulecek bi tarafi da yok bunun.Ayrica kimse kimsenin kölesi de degil. Okuma özürlü olmasaydiniz anlardiniz neye kizdigimi.haha. böyle bi adamla evlendiyesen kır dizini otur evinde bırak da adam gezsin. valla üzülmedim hiç. ben de eve köle alsam boynun bi santimine bile karışsam hiç sözünü dinlemem hayatımı yaşarım. eşin yine kapıyı çarpıp gitmemiş ilginç.
bi de o giderse bend e giderim diyosun. he he kesin gidersin aynen.
Arkadaslariyla arasi cok iyi onun icin cok degerliler. Arkadaşlari cok iyi insanlar bende tanıyorum. Biz evlenirken cok kosusturdular. O alkollu ortama takılmıyo arkadaşlarıyla vakit gecirmek istiyoMUŞİçki satılan marketten bişey almaz kısmından sonrasını okumadım. Eşin henü kişilik oturtamamış. Alkol partisine gitmek için can atan ama yeri gelince alkol satılan marketten alışveriş yapmayan bi adam.. çok şey söylenir ama hiçbişey söylememeyi tercih ediyorum.
Eşim bana hic alkol kullanmadigini söylemişti arkadaslari da ayda yılda bir icerlermis fazla abartmadan. Hic ictigine sahit olmadim. Ama genelde esim icmedigi icin ictikleri mekandan dönüşte arabayi esime kullandirtiyolarmis bi nevi şoförlük yaniBu arada arkadaslarina hic bosu bosuna kizmayin. Benim de muhafazakar olmayan, alkol kullanan arkadaslarim var ama bulustugumuz zaman birakin yanimda alkol kullanmayi alkol icilen bir mekana bile gitmeyiz. Bu durumun beni rahatsiz edeceginin farkında olurlar çünkü. Eger arkadaslari esinizi boyle bir ortama rahatça cagirabiliyorsa arkadaşlarına bu yetkiyi esiniz vermis demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?