Eşimin bencilliği

Yanına gitmeyle haksız olduğunuzu kabul etmişsiniz gibi olmuş düz erkek mantığı işte

Derdi baska, siz hep sonradan geliosaniz nasi olsa oglene kadar gebeslerim düşüncesiyle calismadiginiz icin adam ona gicik. Sanah uyanio yanindaki fosur fosur uyumaya devam edio fln. Adam temelde buna gicik oluo.

Derdi baska, siz hep sonradan geliosaniz nasi olsa oglene kadar gebeslerim düşüncesiyle calismadiginiz icin adam ona gicik. Sanah uyanio yanindaki fosur fosur uyumaya devam edio fln. Adam temelde buna gicik oluo.
Alakası yok masterı yeni bitirdim ama eşim çalışmamı istemediği için çalışmıyorum ev hanımlığı yapıyorum çok tartışmasını yaşadık hala da yaşıyoruz o yüzden konu kesinlikle bu olamaz

Evlılıgınızı basta nasıl kurarsanız oylede gıder.. Dikkatli olun derım.. Fazla hoş goru bıktırır.

Ben de şuan ev hanimiyim. Esimle beraber yataga gireriz hep. Evdeyim diye öğleye kadar uyumak zorunda degilim. Sabah erkenden beraber kahvalti ederiz. O gider. Ben de isime gücüme bakarim. Bence bunu siz de deneyin. Eşiniz haksiz. Ama siz de ileri gitmissiniz sözlerinizle.

Uykumdan uyandirilsam ertesi gun ise gidecek olsam ben de sinirlenirdim. Kendiniz tum gun evdesiniz yatar uyursunuz o adam nasil uyuyacak?,

Ay bi deee. Pardon o zaman sen haklisin. Senin yuzunden ise gidio olsam erken yatardim desene :)

Bu konuyu bu başlıkla eşiniz açmalıydı, bencillik sizde gibi görünüyor çünkü. Adamcağız sabah işe gidecek, madem uyuyamadınız kıpırdanıp duruyorsunuz başka bir odaya geçin, sabah da tatlı bir dille onu rahatsız etmemek için diğer odaya geçtiğinizi söylerdiniz aranızda da bir problem olmazdı. Eşinizin yerinde olsam affetmemek sözünü ben kullanırdım zira adama o kadar bağırıp çağırıp resmen eziyet etmişsiniz.

Evlilik böyle bişey değil size yanlış öğretmişler...
Evlilik nasıl birşey?bana da böyle öğretmediler aksine ben evliliği hep çok farklı hayal etmiştim ama sonsuz hoşgörü, sıfır tartışma, sıfır sinirlenme gibi bi evlilik ben hiç görmedim. burdaki konuları da okursanız evlilik tam da böyle bizim yaşadığımız gibi bir şey

Eşinizin tavrı yanlış olabilir ama haksız olan sizsiniz.

Benim esim de gece uyandiginda cok huysuz olur. Kızar Bana neden uyandirdin diye. Ben anlarim ki gercekten yorulmustur ve uyku ya ihtiyaci vardir. Guler gecerim dedigi laflara. Siz de oyle yapin gulun gecin.

5 dk. Kıpırdandı diye burada olumsuz yorum yapanlar , herhalde yattıkları yerden uyaniyorlar , tuvalete , su içmeye hiç kalkmiyorlar :)

işe gidiyoruz ya kraliyet kuralım yatakta değil mi ?

...

Bence eşiniz onunla birlikte yatağa gitmediginize kızmış olabilir.

Davranışlarınız çok tutarsız. Kırgın ve kızgınsiniz . Onca laf sayiyorsunuz sonra elinden tutup geri getiriyorsunuz.

Ne haksızlık yaptığını düşünür ne de söylediği sözlerin kırıcı olduğunu.

Ya söylemeyin ya da arkasında durun.

şimdi siz yeni olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz. amaaa ilerde farklı bir şey olsa diyecek ki nasıl olsa giderim deyip gitmeyenlerden, kedi gibi gelip sırnaşır diyecek. keşke böyle olmasa ama böyle oluyor işte.
neyse aranız normale döndüyse iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…