eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Eltini ara hattı göndermesini söyle. Kocanı da bi güzel uyar

Kızlar iptal edicez kabul etti ama iyi bi bahane bulmam lazım yardım edin. Karşı tarafa ne deyip iptal edilebilir
Karşı tarafa bişey demene gerek yok hattı kaybettik iptal edilmesini istiyoruz de müşteri hizmetlerine o bişey yapamaz hat eşinin üzerine zaten aa çalışmıyo vs der gider paşa paşa hat alır kendisine

Saçmalık,eltinin kocası ne ıse yarıyor? Kaldı ki eltinin ucuza konusup konusmayacak olması nıye germiş bu kadar eşini anlamadım ben olsam bende olayın uzerıne gıderdım hoş bir durum değil açıkcası

hattı iptal edin. eşim bana ucuz hat alacak. herkesin eşi alsın de anlar.

Kızlar iptal edicez kabul etti ama iyi bi bahane bulmam lazım yardım edin. Karşı tarafa ne deyip iptal edilebilir
şöyle deyin kıskandım ve sen yarın bu hat üzerinden bir suç işlersen kocacığımın başı yanacak dürüst ve net
bu kadar eşinizi bilerseniz her etki bir tepki doğurur yarın pısırık yada elinizde patlamaya hazır bir koca bulabilirsiniz
hamileliğinizi bu şekilde kullanmanız da ayrıca doğru değil

Diyeceginiz şey basit ülkemizin içinde bulundugu karisik durundan ve ohalın devam etmesinden ötürü esimin adına baskasina hat veremiyoruz canim diyeceksiniz bu kadar basit bir şey olur gözaltı süresi tutuklanma süresi ispatlayana kadar sizden bir şeyler kopar gider

Eşiminkini de kamuya alacaktım ama 2 tane olmuyormuş desin en iyisi. açıkçası ben bişey demezdim ama size ters geliyorsa yapmaması lazım.

yenge demek abla demek ailenin bir ferdi demek bu kadar kötü olmayın ya
şu kocacıklarınıza neden bir gem takmazsınız anlamam nereye sürseniz oraya gider
bak arkadasim evli misin bilmiyorum ama sunu bil yenge abla demek falan degil. aile ferdi olabilir ayni soyismi tasiyor olabilirsin ama adin hat alacak kadar da degil. herseyin bir siniri mesafesi var. vicik vicik akrabalik iliskilerinin sonu hep husran konulari hep oku istersen.

konu sahibi benim esim eltime ki eltimi dusunuyorum hat alsa o hat her ay 100 tl den asagi gelmez faturayi oder odemesine belki ama bir sure sonra ondan da vazgecebilir. su anda ortalik bukadar karisikken bir arkadasiyla sohbetets o arkadasinin da alakasiz baglantisi ciksa vay esinin haline.
telefon defterinde numarasi var diye ogretmenligi iptal edilenleri biliyorum ben.

iptal etsin o hatti. guzelce de aciklasin...

Ya bu kadar endişeye düşecek ne var onu anlamadım cidden ?

Eltinin sağlam pabuç olmadığını biliyorsan , yasa dışı işlerle alakası olabilir diyorsan , o hat üzerinden yazışmaları tehlike arz edebilir diyorsan ... amenna .

Ama onun dışında bir çok memurun , bir çok öğrencinin (öğrenci/genç tarifeleri) adına yakın eşi dostuna hattı olabiliyor .

Eşim yapsa ... konunun buraya nerden geldiğini merak ederim . Yani arayıp , abi senin adına hat alalım mı , ben araştırdım senin kampanyalar çok uygunmuş dediyse ... ne var bunda ? Bana da söylemeyi unutmuştur .

Ama eltini sevmiyor ve güvenmiyorsan .. o başka .

elti, potansiyel suçlu görülmüş.eşiniz,yengesine güvenmiş ki,almış.bu kadar dramatize etmeyin olayları.

ha kıskançlık yönünden,tepki verdiyseniz,bilemem ama elti ,kardeş karısı,kocanız kardeşinin karısına yan gözle bakmayacağına göre,kıskanılacak durum nedir ?yoksa kocanıza ve eltinize güvenmiyor musunuz?

Eşime bu konuyu okuduğumda ilk aklına gelen acaba o kargoda sadece hat mi varmış demesi beni baya şüpheye düşürdü yani yarın bi gün eltim olursa dikkate alicam galiba bunu

evliyim arkadaşım ve kocaman bir ailem var kaynım kardeşimdir ve ben ondan çok rahat bir şekilde bunun gibi bir talepte bulunabilirim eltimde eşimden bunun gibi bir talepte bulunabilir biz pek sorun etmiyoruz bu gibi konuları
vıcıklıksa bunun adı evet vıcık vıcığız ve 17 yıldır hiçbir sorun olmadan bu vıcıklığa devam ediyoruz
eşim kız kardeşim öğrenciyken öğretmen hattı aldı öğrencidir ucuz konuşur diye ve hiç problem yapmadı doktor olan kaynım kayın validesine hat aldı nevar bunda bu kadar büyütecek
bir ailede güvenin olmaması öyle gerektirdiği için değil kişilerin sorunlu olmasıyla ilgilidir

yasal açıdan sıkıntı oluşturabilir diye endişe etmenizi anlarım ama sırf kadın eltiniz diye bu kadar sinirlendiniz sanıyorum. ne bileyim haber verse, bilginiz olsa iyiymiş ama sanki biraz abartmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…