eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Esiniz neden kardesi adina almamis hatti'da, direk eltine almis.. birinci yorumumdan sonra bu geldi aklima.. ilginc bir durum soz konusu.. hat almasi bir yana, sizden saklamasi tuhafffflik var be arkadas

terör örgütümü kuracak kadın hem aileden biri bu konuda bir yanlış yapıyorsa haberdar olmak en iyisi ki bu çok uzak bir ihtimal
Gerçekten böyle mi bakıyorsunuz duruma? ''Terör örgütü mü kuracak kadın?''.
Sorun şu ki yasal olmayan bir işe kalkışması neye göre uzak ihtimal kime göre uzak ihtimal?
Çok sığ bir yaklaşım ve hanımefendi eşi için endişeleniyorsa konu kapanmıştır.

Alinan hattan kaynin haberi varsa, esime kizardim neden soyleme geregi duymadin diye ama uzatmazdim.
Kaynin haberi yoksa esime sorardim bu hat olayi ne alaka, aylik fatura atla deve degil neden hat aliniyor eltiye derdim.
Sen hangi akla hizmet hat çikarip gonderiyorsun derdim. Ortaligin anasini aglatirdim.

evlendiğimiz insanı satın alıp sahiplenmiyoruz hayatı paylaşıyoruz evet eşiniz olabilir fakat sizden öncede bir hayatı vardı annesi babası kardeşi yiğeni vardı
yasal olmayan işe bizatihi kendiside karışabilir eşlerde mi birbirlerine güvenmesin sığ olmayı iyi anlayın tek taraftan bakmayın partnerinizin gözündende bakmayı deneyin
ayrıca ne kadar despotça bir yaklaşım "eşi uygun görmüyorsa bitmiştir" olmaz böyle evlilik

Ben eltinize hat almasini su yonden garipsedim. Kendi adina almasi ve de bu kadinin esi varken bunlari esinizin dusunmesi tuhaf. Bu kadinin esi var sonucta. Neden o almiyor ya da neden esiniz kardesi adina almiyor. Esiniz kendi adina aldiysa faturayi da esiniz mi odeyecek? Peki ayni dusunceli tavirlari esiniz size karsi da sergiliyor mu?

Hem cinsi olan bir akrabaya yani enişte gibi birine hat alsa eminim sıkıntı çıkarmazdı konu sahibi ama bu devirde insan kendi gölgesinden şüphe ediyor.. Kocasının kendinden habersiz eltisine telefon hattı çıkartması bence hiç uygun bir davranış değil. Yanlış anlaşılmaya açık.

Benim merak ettiğim konu sahibi bu durumu nasıl öğrendin? Yani tesadüf eseri mi yoksa eşin hattı verdikten sonra haberin olsun eltine hat aldım vs mi dedi? Acaba kardeşimi rica etti? Kardeşinin hat olayından haberi var mı?

Konuyla ilgili sağlıklı yorum yapabilmek için bu detaylar önemli.

"eşi uygun görmüyorsa bitmiştir" cümlesi sarf edilmemiştir. Eğer kendisi bir suç işlerse sonucuna katlanması eşini üzmez eltisinin sorumluluğunu almak kadar. Ve bu eylemin gizli kapaklı yapılması zaten yeterince çirkin.

Esiniz eltinize niye hat aliyo. Kocası yok mu bu kadının. Ne alaka?

Erkekler bizim düşündüğümuz gibi düşünemiyor
Ters işliyor birseyler
Bugün nasıl geçti dersin birsey anlatmazlar
Biz hikaye duzeriz
Ketum olacaksın Ketum

Senden habersiz alması hiç hoş değil
Üstelik onun adına...

Bir işe karışsa tlf ayitla pirincin taşını

Sizden saklaması aslında yaptığının yanlış olduğunu bildiğine işaret ediyor bence.
Ne münasebetle böyle bir işe müdahil oluyor?
İnsan kardeşine yaparda yengesine yapmaz yapmamalı. Şimdi o hat yanlış işlere alet olsa ne olacak?
Ben çok pis işkillenirdim.

Konuşmuyoruz şu an. Bana karşı tepkili. Bişey de sormadım artık bende çok sinirlendim. Bebeğe zarar veriyorsun bik bik bik başka dediği laf yok. O hat iptal edilecek dedim tmm dedi. Bugün gidip iptal edeceğiz bayii den

Evet yapılır. Hat sahibi adına dava açılır. İspat etmek zorunda hattı kullanan kişinin o olmadığını. Yoksa hat sahibi ceza alır.

Hat baskasinin uzerine olduğunda kullanan kisinin baska oldugu ispatlanir diyen arkadaslar... peki ispatlanana kadar gozaltinda gecen sure ne olacak? Boşu bosuna bu riski almaya değer mi? Sehir efsanesi gibi geliyor bazilarina biliyorum ama özellikle son olaylarda bizzat babamin tanidigi birinin basina geldi adamin biri kendi uzerine hat alip ogluna veriyor o einstein de gidip bi arkadasina... yasli basli adam kac gun gözetim altında tutuldu hattin kendiyle alakası olmadigi anlasilana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…