eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Hamileliği nerde kullandım pardon ?

Aynen bende tedbirli olmak iyidir diye düşünüyorum
Ne olur ne olmaz. İptal edicez. Gitsin kendi adına hat alsın ben ödemeye razıyım ama eşim adına hat olamaz . Bi kere çok saçma

Bana kalırsa biraz da sorun sizin aile iliskilerinizde

Yuhh eltinin kocası yok mu o alsın yada eşine gelene kadar daha baska yakınlıklar vardır yani eşine noluyo ne alaka

Yani şu konu ve yorumlar beni o kadar umutsuzluğa sürükledi ki.
Önce şaşırdım sonra okudukça sadece üzüldüm.
Kimseden bir şey rica etmeyeceksin demek ki.
Allah bu tür ilişkilerden korusun yine de beni.

Yani şu konu ve yorumlar beni o kadar umutsuzluğa sürükledi ki.
Önce şaşırdım sonra okudukça sadece üzüldüm.
Kimseden bir şey rica etmeyeceksin demek ki.
Allah bu tür ilişkilerden korusun yine de beni.
Bakın benim için sorun başka . Yukarda da belirttim ben hat alayım onun adına ben ödemeye razıyım dedim. Yardımcı tabiki olmaliyiz ama habersiz ve bu şekilde yapılan işle değil. .

Hat alsin tamam ama gizlilik olurdu benim de sinirimi bozan.
beni arayip esine soylesen de bana bir hat alsa dese tamam.
Kaynima soylese o da esimi arayip karima bi hat al dese o da tamam.
Neden herkesten habersiz kendi ariyor.
Bu arada cok kisi sormus yanit vermemissiniz kayninizin hattan haberi var mi??

Her şeyi basite indirgiyorsunuz. Terörist mi olacak vs diye. Bizzat yaşadığım şeyi yazayım anlarsınız diye dusunuyorum.
Stajyerken kardeşime hat aldim kendi üzerime. 4 ay sonra savcılıktan kağıt geldi ifade vermem için cagrildim. Kardeşimin aldığı ikinci el telefon calintiymis hattı takınca tak diye beni bulmuşlar. Şikayet eden adam da gitmiş 2 ay sonra telefonum çalındı demiş. İlk gün gitse zaten telefon kilitlenirdi hiç ugrasmazdik. Kardeşim okuyor ben stajyer avukatım ifade verdik. Sağolsun savcı bey anladı durumu, karşı tarafta şikayetini geri aldı. Telefonu aldığımız yeri bildirdik öyle yirttik. Ama o stres insanı bitiriyor. Durduk yere başımıza iş aldık. Bundan sonra kimseye hat mat almadım.

valla herseyin bir siniri var kocamn bir ailen olabilir Allah mesut etsin ben sevmiyorum oyle herkes icice herkesin herkesin hayatindan haberdar olup soz sahibi oldugu durumlari.
ogrenci ornek veriyorsun bir de kayninin esinin annesine aldigini yani elti didisinin didisi degil.
ya neyse ben sevmiyorum bu vicik vicikligi. mesafe iyidir. sonra eltim kaynima soyle dedi. kayni geldi gitti. zaten bu akrabalik sifatlarini Yeni ogrendim sayilir. dedikodu yok kafa rahat.
esimin kardesi kardesim olamaz. esimin kardesi esimin kardesi kimse kardesimin yerini tutamaz. onun kadar yakin olamaz. herkes yerinde iyi benim hayatimda. sende buyuk ailenle mutlu olabilirsin ben cekirdek ailemle mutluyum.
fikrimde sabit.

Bakın benim için sorun başka . Yukarda da belirttim ben hat alayım onun adına ben ödemeye razıyım dedim. Yardımcı tabiki olmaliyiz ama habersiz ve bu şekilde yapılan işle değil. .
Tabii ki paylaşsa daha iyi olurdu.
Ama bunda kavga edecek ve hattı iptal etmeye kadar gidecek ne var ben hâla anlamadım.
Ayıp yani, eltimden böyle bir muamele görsem kırgınlığım hiç geçmez herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…