- 24 Ekim 2016
- 611
- 511
- 103
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Hamileliği nerde kullandım pardon ?şöyle deyin kıskandım ve sen yarın bu hat üzerinden bir suç işlersen kocacığımın başı yanacak dürüst ve net
bu kadar eşinizi bilerseniz her etki bir tepki doğurur yarın pısırık yada elinizde patlamaya hazır bir koca bulabilirsiniz
hamileliğinizi bu şekilde kullanmanız da ayrıca doğru değil
Aynen bende tedbirli olmak iyidir diye düşünüyorumbak arkadasim evli misin bilmiyorum ama sunu bil yenge abla demek falan degil. aile ferdi olabilir ayni soyismi tasiyor olabilirsin ama adin hat alacak kadar da degil. herseyin bir siniri mesafesi var. vicik vicik akrabalik iliskilerinin sonu hep husran konulari hep oku istersen.
konu sahibi benim esim eltime ki eltimi dusunuyorum hat alsa o hat her ay 100 tl den asagi gelmez faturayi oder odemesine belki ama bir sure sonra ondan da vazgecebilir. su anda ortalik bukadar karisikken bir arkadasiyla sohbetets o arkadasinin da alakasiz baglantisi ciksa vay esinin haline.
telefon defterinde numarasi var diye ogretmenligi iptal edilenleri biliyorum ben.
iptal etsin o hatti. guzelce de aciklasin...
Bana kalırsa biraz da sorun sizin aile iliskilerinizdeevliyim arkadaşım ve kocaman bir ailem var kaynım kardeşimdir ve ben ondan çok rahat bir şekilde bunun gibi bir talepte bulunabilirim eltimde eşimden bunun gibi bir talepte bulunabilir biz pek sorun etmiyoruz bu gibi konuları
vıcıklıksa bunun adı evet vıcık vıcığız ve 17 yıldır hiçbir sorun olmadan bu vıcıklığa devam ediyoruz
eşim kız kardeşim öğrenciyken öğretmen hattı aldı öğrencidir ucuz konuşur diye ve hiç problem yapmadı doktor olan kaynım kayın validesine hat aldı nevar bunda bu kadar büyütecek
bir ailede güvenin olmaması öyle gerektirdiği için değil kişilerin sorunlu olmasıyla ilgilidir
sorunsuz olmak buysa sorunlu olmayı tercih ederimBana kalırsa biraz da sorun sizin aile iliskilerinizde
Yuhh eltinin kocası yok mu o alsın yada eşine gelene kadar daha baska yakınlıklar vardır yani eşine noluyo ne alakaBugün öğrendim. Çok sinirliyim. Kamuda çalışıyor eşim. Tutmuş ucuza konuşsun diye kendi adına hat alıp eltime göndermiş. Benden habersiz olmasi normal mi. Şu ortamda kendi adina olan biseyi nasil baskasina verirsin diye tepki verdim. Arkamdan is çevrilmiş gibi hissediyorum. Hem onun adına olan bişeyi eltim kullanacak . Hemde bana söyleme gereği bile duymuyor. Hemde su an ortalik o kadar karisikken .. kendi adina olan hatti baskasina gonderiyor.. Tesadüfen öğrendim şok oldum. Ben ona herseyi soyluyordum. Herşeyi.
Bugün ne yaptın dediğimde hiiiiic diye cevap veriyordu. Sadece beni aptal yerine koymuş meğer.
Çok kötü tartıştık. Bunda ne var diyor. Madem bişey yok.neden bana soylenmiyo
Bakın benim için sorun başka . Yukarda da belirttim ben hat alayım onun adına ben ödemeye razıyım dedim. Yardımcı tabiki olmaliyiz ama habersiz ve bu şekilde yapılan işle değil. .Yani şu konu ve yorumlar beni o kadar umutsuzluğa sürükledi ki.
Önce şaşırdım sonra okudukça sadece üzüldüm.
Kimseden bir şey rica etmeyeceksin demek ki.
Allah bu tür ilişkilerden korusun yine de beni.
Yengeden yengeye fark var bence...yenge demek abla demek ailenin bir ferdi demek bu kadar kötü olmayın ya
şu kocacıklarınıza neden bir gem takmazsınız anlamam nereye sürseniz oraya gider
Kimseye hat almayin lutfen. Dertsiz başınıza iş alabilirsiniz hiç gerek yok.Bakın benim için sorun başka . Yukarda da belirttim ben hat alayım onun adına ben ödemeye razıyım dedim. Yardımcı tabiki olmaliyiz ama habersiz ve bu şekilde yapılan işle değil. .
valla herseyin bir siniri var kocamn bir ailen olabilir Allah mesut etsin ben sevmiyorum oyle herkes icice herkesin herkesin hayatindan haberdar olup soz sahibi oldugu durumlari.evliyim arkadaşım ve kocaman bir ailem var kaynım kardeşimdir ve ben ondan çok rahat bir şekilde bunun gibi bir talepte bulunabilirim eltimde eşimden bunun gibi bir talepte bulunabilir biz pek sorun etmiyoruz bu gibi konuları
vıcıklıksa bunun adı evet vıcık vıcığız ve 17 yıldır hiçbir sorun olmadan bu vıcıklığa devam ediyoruz
eşim kız kardeşim öğrenciyken öğretmen hattı aldı öğrencidir ucuz konuşur diye ve hiç problem yapmadı doktor olan kaynım kayın validesine hat aldı nevar bunda bu kadar büyütecek
bir ailede güvenin olmaması öyle gerektirdiği için değil kişilerin sorunlu olmasıyla ilgilidir
Tabii ki paylaşsa daha iyi olurdu.Bakın benim için sorun başka . Yukarda da belirttim ben hat alayım onun adına ben ödemeye razıyım dedim. Yardımcı tabiki olmaliyiz ama habersiz ve bu şekilde yapılan işle değil. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?