eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Yorumunuz herkese açık ki cevapla seçeneği mevcut,
Konuyla ilgilendiğim için carpittiginizi düşündüm. Ama sanırım aradığınız heyecana uygun olmadı işin aslı.
Size de iyi geceler.
Ayy canim hayal gucune hayranim . benim yerime mi dusundun bunlari canimsin ya heyecan filan hadi canim uyuma vaktii yatta uyu

su zamansa faturali hatta ne gerek var 20-25 tl veriyosun dakikalari bitiremiyorsun bile o kadar ucuz zaten.

ben kiskancliktan degil de insan kullanan tiplerden biriyse eltim gicik olurdum. ve eltiyi arar rahatsiz oldugumu soylerdim belki bilemiyorum.

taa kargoyla hat yollama falan gereksiz geldi bana. eskiden gercekten telde konusmak pahaliydi ve kamu hatlari revactaydi. herkes birbiri icin aldi vs ama simdi gereksiz olmus.

KK daki kadınların çoğunluğu : şüpheci, dominant, sert, tahammülsüz..
Bence bukadar fazla dert okumayın biraz uzaklaşın bu siteden ki devreleriniz daha fazla yanmasın..

Veya gerçekci olun biraz, belkide kocasına ağzını bile açamıyor, buradan konuşması bedava nasılsa kimse tanımıyor, asarım keserim sallayıp duruyor..

konu sahiplerini gaza getirip, fitlemek kolay tabii..

Bu mesajımı üzerine alınan tamda anlattığım tipler kendilerini birazdan belli ederler zaten

1 elti baska ilde ozellikle arayıp hatmi istemis
2 eltiniz sizede hber vermemis
3 yeni hattini eltiniz size vermemis siz msj yoluyla ogreniyorsunuz
4 sizin kocaniz ne alaka kocanizda size hber bile vermemis bu iste bi is var arkadass !! Net pesini birakmayin hic ummadiginuz kişiler nler ypiyor bu devirde kimseye guven klmadi

Aynen canim dedigin gibiyim supheciyim dominantim sert ve tahammulsuzum ne yapacaksin acaba beni degistirmeye mi calisacaksin veya kk kadinarinin cogunlugu senin bu mesajinla mi duzelecek herkesin bildigi kendine herkesin soyledigi kendine canimcim ..

Stüdyoda soğuk rüzgarlar esiyor

Ay üşümeye başladım..

Neyse böyle durumlarda direk dans eder ve ısınırım

Kizlar hersey gercek yasananlar burda konusulanlar dertlestiklerimiz hayal urunu değil yorumlarimzda gayet olabilitesi yuksek seyler .ben kaynila gizli hat alsam kusura bakmayinda cevre direk kotu gozle bakar bunun normal tarafida yok madem hersey normal ozaman karisinin haberi olurdu veya elti elti konsurlardi kadin kocasina derdi eltimin hat sikintisi var senin ustunw alalim diye bence kadinin enistesine ozellikle bunu demesi bana acaip geldi kadin kadina degilde gizli sakli isler !!!!

Bence konu sahibide şüpheleniyorki konuyuburaya kadar tasimis bence inanmis gibi yapin ve isin pesini birakmayin eltiniz size vercekmi numarasını bakalim

Hepimiz doktor avukat marangoz beyaz eşyacı bir akrabamız olduğunda arar işimiz olduğunda yardım vs bi şey isteriz. Bunlar normal şeyler. Sizin bu konuda kıskançlık yapmanız sorununuzun "eltim niye kocamdan bir şey istiyor" olması gereksiz, fazla abartı bence. İnsan insana muhtaçtır.

Asıl sorun şu ki böyle bir dönemde bir memurun kendi adına başkasına bir hat almasından doğacak sıkıntılar. Hattı aldığı kişi bi işler karıştırırsa kocanızın başı fena derde girer. Siz kocanızla bu sebepten tartışmalı ve bu işten vazgeçirmeliydiniz. Kıskançlık değildi burda önemli olan..

Ne munasebet .. kocam eltime hat alacak, ve benden bunu gizleyecek oyarimmmmm.. derhal o hatti eltinizin elinden alin.. telefonlar dinleniyor bu aralar, olan size olur benden soylemesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…