eşimin benden habersiz eltime hat alması. .

Ben olsam eşimede o eltıyede yapmadgmı bırakmazdım merhametmıs yok daha neler hattı gerı alsın bundan sonra sızde kendısıne bısey soylemeyn sorarsada nevar bunda deyın

Ben kardeşi istemiştir diye düşündüm ? Elti kardeşinin eşi olmuyor mu? Belki konuştular geçim muhabbeti oldu , eşiniz de benim hat hakkım var vereyim dedi..
ayrıntıları öğrendiniz mi ? Yani bu tip birşeyse size söylemeye gerek duymaması çok normal

Yokk artikk bu kadarina da pes yani .. Tobe tobe okuyunca aklima neler geldi

Iyi de bu hesaplı tarife olaylari 2000 lerin basinda ve ortasinda revacta degil miydi? 1000 dk icin 20 25 tl ödenen tarifeler var artik. Sms ve interneti de icinde. Sacma geldi durum bana... Kargoyla baska sey gitmis olabilir mi diye dusundum ilk okudugumda.

Aile içinde olabilir gibi geldi çok mu uzaksiniz eltinle.iliskiniz iyi değilse sinirlenmissinizdir.bir de eltiniz ya da kaynının istediyse birşey diyemem iştir belki siz de kizarsiniz diye size söylememiştir.ama bana sormadan anne babasına da alsa esim belki ben de kizardim

Bence rahat olun, sadece hat eşinizin üzerine diye başına bir şey geleceğini sanmam biz eskiden işte bu genç tarifeler yüzünden tanımadıklarımız adına hat alırdık, keza eşim de yıllardır numarasını değiştirmediğinden hattı başkasının üstüne bir şey olacağını sanmam. Bir de el değil ki kardeşinin eşi çok rahat ispatlanor, tabi derdiniz buysa..

Sen yengene deilde enistene hat almissin gibi dusun esinden gizli canim

Hadi canim gercekten aileden mi aaa iyiki soylediniz !! Konuyu acan bayanin tek derdi gizli gizli hat alinmasi bilmem anlatabildim mi ?
Ne bileyim o kadar manidar bi şekilde aklıma neler neler geldi diye yazmışsınız ya
Zaten kardeşinin eşinin kötü niyetli bi insan olduğunu bilse hattı alirmiydi

Ne bileyim o kadar manidar bi şekilde aklıma neler neler geldi diye yazmışsınız ya
Zaten kardeşinin eşinin kötü niyetli bi insan olduğunu bilse hattı alirmiydi
Benim esim almis olsaydi benden habersiz beni aldattigini bile dusunurdum ne demisler bu devirde babana bile guvenme

Ben kizarmiydim kizmazmiydim bilemiyorum.Eltinin nasil biri olduğuna bağli...
Ucuz hattan beri arayip kv dedikodusu yapacaksak olabilir alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…