- 22 Eylül 2016
- 82
- 28
- 18
- 32
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Yokk artikk bu kadarina da pes yani .. Tobe tobe okuyunca aklima neler geldiBugün öğrendim. Çok sinirliyim. Kamuda çalışıyor eşim. Tutmuş ucuza konuşsun diye kendi adına hat alıp eltime göndermiş. Benden habersiz olmasi normal mi. Şu ortamda kendi adina olan biseyi nasil baskasina verirsin diye tepki verdim. Arkamdan is çevrilmiş gibi hissediyorum. Hem onun adına olan bişeyi eltim kullanacak . Hemde bana söyleme gereği bile duymuyor. Hemde su an ortalik o kadar karisikken .. kendi adina olan hatti baskasina gonderiyor.. Tesadüfen öğrendim şok oldum. Ben ona herseyi soyluyordum. Herşeyi.
Bugün ne yaptın dediğimde hiiiiic diye cevap veriyordu. Sadece beni aptal yerine koymuş meğer.
Çok kötü tartıştık. Bunda ne var diyor. Madem bişey yok.neden bana soylenmiyo
Mesela neler geldi aklınıza merak ettimYokk artikk bu kadarina da pes yani .. Tobe tobe okuyunca aklima neler geldi
Sen yengene deilde enistene hat almissin gibi dusun esinden gizli canimhat dediğimiz nedir ki
ben yengeme bir hat aldığımda eşim bana bu konuda hesap soramaz yaptığım illegal bir durum değil yengede yabancı değil abimin eşi yiğenlerimin annesi yeri gelir bende omdan bir fedakarlık isterim yada o bir jest yapar
hayır yanlış bana kalırsa eşlerin bu kadar muhalefet olması sinirden çıldırması yapmayın lütfen
Hadi canim gercekten aileden mi aaa iyiki soylediniz !! Konuyu acan bayanin tek derdi gizli gizli hat alinmasi bilmem anlatabildim mi ?Mesela neler geldi aklınıza merak ettim
Adı üstünde elti yani kardeş hanımı aileden biri
Bence bu da yanlış eşi duşa ne der aynı tepkiyi gösterirSen yengene deilde enistene hat almissin gibi dusun esinden gizli canim
Aynen olay gizlice yengesine hat almasi ben enisteme alsam gizlice esim hic iyi seyler dusunmezBence bu da yanlış eşi duşa ne der aynı tepkiyi gösterirenisteyle delirmeceler
Ne bileyim o kadar manidar bi şekilde aklıma neler neler geldi diye yazmışsınız yaHadi canim gercekten aileden mi aaa iyiki soylediniz !! Konuyu acan bayanin tek derdi gizli gizli hat alinmasi bilmem anlatabildim mi ?
Benim esim almis olsaydi benden habersiz beni aldattigini bile dusunurdum ne demisler bu devirde babana bile guvenmeNe bileyim o kadar manidar bi şekilde aklıma neler neler geldi diye yazmışsınız ya
Zaten kardeşinin eşinin kötü niyetli bi insan olduğunu bilse hattı alirmiydi
Hic bi es iyi dusunmez canimAynen olay gizlice yengesine hat almasi ben enisteme alsam gizlice esim hic iyi seyler dusunmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?