- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Tövbe estağfurullah bi "aşkı memnu " muz eksiktiBenim esim almis olsaydi benden habersiz beni aldattigini bile dusunurdum ne demisler bu devirde babana bile guvenme
Sana derdi o zaman esine de hat alsin bana diye burda is çeviren bi koca değil eltiyle ortakBen kizarmiydim kizmazmiydim bilemiyorum.Eltinin nasil biri olduğuna bağli...
Ucuz hattan beri arayip kv dedikodusu yapacaksak olabilir alsin
Gündüz müge anlı izleyen bi nesiLiz :)Şaka gibi yorumlar. Hepsini okuyamadım da sizin ailelerinizde nasıl insanlar var potansiyel suçlu gözüyle bakıyorsunuz onu anlamadım.
O kadar mühim mesele değil, eşinizin kardeşinden saklı falan değilse, eltinizin ikinci hattı vs durumu yoksa bir şey olmaz.
Suça karışan hat dinlenir takip edilir, kimin kullandığı belli olur zaten.hangi saatte Nerede hangi baz istasyonundan şebeke almış falan bile kontrol ediyorlar. abartmayin bu kadar.
Eltiye terörist muamelesi yapmışsınız resmen.
Eşinizin saklamasına ise tepkiniz söylese ne yapardınız onu düşünüp öyle kızın bence.
Bir de unutmuş bile olabilir ya o kadar gereksiz ki..
eniştem ailemin bir parçası benim kardeşim gibidir benden rica ederse mümkünse alırım eşimden bunu gizleme gibi bir şey söz konusu olamaz eşim bu dayatmayı yapmaz yaparsa o neden olur bu gizeme ve ben ailem için fedakarlık yaparımSen yengene deilde enistene hat almissin gibi dusun esinden gizli canim
Iyide burda konu sahibinin bi dayatmasi olmamis zaten..esi gizlemis.sizde diyorsunuz gizleme soz konusu olamaz diye.bencede olmamali.ne amacla ne geregi var gizli kapakli yapmanin..aciktan olsa tabiki ailenin bi parcasi eniste yenge.gizlemeye sebep hic bisey yok sasirdigimizda bu zaten ailenin bi terdine aldigi hatyi neden saklar insaneniştem ailemin bir parçası benim kardeşim gibidir benden rica ederse mümkünse alırım eşimden bunu gizleme gibi bir şey söz konusu olamaz eşim bu dayatmayı yapmaz yaparsa o neden olur bu gizeme ve ben ailem için fedakarlık yaparım
eğer yenge enişte sizin için yabancı ise bu sizin probleminizdir ve aile kavramı içerisinde doğru değildir
yenge demek abla demek ailenin bir ferdi demek bu kadar kötü olmayın ya
şu kocacıklarınıza neden bir gem takmazsınız anlamam nereye sürseniz oraya gider
Sizde bu kadar genis dusunceli olmayin lutfen .. Sikintimiz suan hat alinmasi degil cicekde alinabilir hediyede biz bunu takmiyoruz kafaya gizli bi hat alinmasindan bahsediyoruz bunun neyini iyi dusunmem lazim gercekten anlayamadim. Valla bu dusunce bana ait benim esim benden habersiz is ceviremez bizim derdimiz buTövbe estağfurullah bi "aşkı memnu " muz eksikti
Yapmayın bu kadar paronoyak olmayın yahu
He doğru diyorsun belkide yengeyle gizli gizli konuşacaktır eşinden habersizSizde bu kadar genis dusunceli olmayin lutfen .. Sikintimiz suan hat alinmasi degil cicekde alinabilir hediyede biz bunu takmiyoruz kafaya gizli bi hat alinmasindan bahsediyoruz bunun neyini iyi dusunmem lazim gercekten anlayamadim. Valla bu dusunce bana ait benim esim benden habersiz is ceviremez bizim derdimiz bu
Sizde bu kadar genis dusunceli olmayin lutfen .. Sikintimiz suan hat alinmasi degil cicekde alinabilir hediyede biz bunu takmiyoruz kafaya gizli bi hat alinmasindan bahsediyoruz bunun neyini iyi dusunmem lazim gercekten anlayamadim. Valla bu dusunce bana ait benim esim benden habersiz is ceviremez bizim derdimiz bu
Niye olmasin kan bagimi var arada muge anliyi siz hic izlemiyormusunuz ? Kayinpederi geliniyle ask yasayip onu hamile birakani gorduk sahit olduk .. Neyse uzatmicam canim benim kimseciklere guvenim yok yapmam dersin yaparsin yapmaz dersin yapar insan oglu buHe doğru diyorsun belkide yengeyle gizli gizli konuşacaktır eşinden habersiz
Ben baya geniş düşünmüşüm bisey olmaz diye
Konuyla ilgilenin benim yorumumla degil iyi gunlerrr...Gizli hat meselesi sizin algınız .
Eğer eşinin kardeşi haberdarsa durumdan gizli hat falan değil.
Lütfen boşlukları doldurup kirli senaryolar çıkarmayın.
Konu Sahibi kaynim bilmiyor demedi.
Zaten aldatma vs şüphesinden ziyade zaman karışık endişesi ve neden benden saklandı hırsı var, ki kavga gurultu için sebep değil bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?