eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

Yalnız yaşıyorum ......bir tanesi hissettirsin bakalım ne oluyor.......bana niye mesaj gelmiyor.........çok namusluyum triplerine girmeden anlatayım.......yeşil ışık yakmadığım için olabilir mi........fingirdeşseydim belki birileri yalnız bir kadın gördüm diye kendi tabiriyle yararlanmaya kalkardı...........karşılıksız olmasa özel mesajlar olmaz.........
Konu sahibine önerebileceğim tek şey biraz para biriktirmeye başlaması........çünkü sen bitirmesende bu .erefsiz herifler çocuğum var demeden birbaşkası için evi terkedebilir
Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

tam yerinde ve anlatmak istediklerime harika bir yanıt olmuş,
Gözünü üstünden ayırmadan kendini bir an önce garantiye alması gerekir o arkadaşın...

Allah senden razı olsun ...

Böyle birseyi ögrenip o evi o adamin basina nasil yikmiyor kimi kadinlar hayret ediyorum...
Bosanin bosanmayin diyemem, ne yapilmasi gerek belli aslinda, ama siz ayrilmiycaksiniz bile belli...
Affedecekseniz bile böyle kolay etmeyin bari, ne olacak sonra, amaaaaan iki dizine kapandim affetti bidakine ückere kapanirim iki tatli söz tamam... Erkeklere bu firsatlari maalesefki yine kadinlar veriyor... Tabiki yuva dagitmak kolay ve güzel bisey degil ve cocugun anne baba ayri büyümesi, ama allah askina bari korkusunu yasatinki belki akli basina gelir, gerci sizin esiniz zihniyeti cok feci, allah böylelerinden korusun...

İsmail evi su bastı kombi patladıyazmışşş----
bence bu arsız kıza ateş basıp ar damarı çatlamış.

İkisinin de yaptığı birbirinden iğrenç. Kıza asla inanma. Hele etinden sütünden faydalanan kocana hiç inanma.

Taviz tavizi doğurur.Kendini garantiye alacak maddi birikim yap bence.

Benim için apartman ya da bir forum farketmez. İnsan insandır. Ben hiç kimseye bir şey demem sadece Allah kalbine göre versin derim.

Bu ne demek şimdi, bizim için de öyle insan insandır da dinimizde bile gıybet çok büyük bir günahken açıktan günah işleyenin gıybeti yapılabilir. Çok saçma yaklaşıyorsunuz konuya.

Arkadaşım burası forum, komşumun kızı Sibel olsa iftira olurdu ama burası farklı dedin. ben de onun üzerine dedim. Niye sinir yapıyorsun ki?

Hee burası forum mu tamam o zaman hahaha

Arkadaşım söylediklerimi anlamıyorsun. İşte bunlar yazışmalarımız. Son söylediğini neden söyledin anlamadım.

kayın validem bizdeydi kızı aradı azına geleni saydı eşimede eve gelme sakın dedi bende kolay kolay affetmiycem ama evli insanlar çok iyi bilir yuva yıkmakta kolay diyil heleki bebek varken ortada

kayın validem bizdeydi kızı aradı azına geleni saydı eşimede eve gelme sakın dedi bende kolay kolay affetmiycem ama evli insanlar çok iyi bilir yuva yıkmakta kolay diyil heleki bebek varken ortada

Kusura bakmıyacak bir durum yok.
Hayat senin , seçim senin.
Biz fikrimizi söyleriz, o kadar.
Yalnız kocanın ifade şekli çok ama çok adice , sıkı bas derim ,
Bir şansı daha olmadığını bilmeli.

Merhaba
Kombi dışında ne yazmışlardı bakabildin mi ?

kız konu sahibine o benim abim deyip,mesajında da ismaillll diyorsa yalan var demek işin içinde

konuyu okurken mideme kramplar girdi!!!! iş yerinde hemde?? kombi olayı ne anlayamdım mesajlar mı böyle?? hem abi hem kombi patladı vs. gibi sanki evin erkeğine yazılmış mesajlar...senin ... patlasın inş.. ayy vallahi kudurdum burda(

en son kayınvalideme anlatcam dedın?
bıde kocandan ses yok mu hala?
resımlerınıde kaldırmışsın..

Anlatmış kayınvalidesine :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…