Yalnız yaşıyorum ......bir tanesi hissettirsin bakalım ne oluyor.......bana niye mesaj gelmiyor.........çok namusluyum triplerine girmeden anlatayım.......yeşil ışık yakmadığım için olabilir mi........fingirdeşseydim belki birileri yalnız bir kadın gördüm diye kendi tabiriyle yararlanmaya kalkardı...........karşılıksız olmasa özel mesajlar olmaz.........
Konu sahibine önerebileceğim tek teş biraz para biriktirmeye başlaması........çünkü sen bitirmesende bu .erefsiz herifler çocuğum var demeden birbaşkası için evi terkedebilir
Allah yardımcın olsun
Konu sahibinin eşi hakkında benim içimden geçenleri bilseniz. Buraya yazsam kesin ban yerim. Ama orda adam artık niyetini söylemiş. Faydalanacaktım demiş. İşim kötüsü yurtta yetiştiğini falan bu konuda neden söylemiş onu bilemedim ben. O kadar acı ki? Yurtta yetişmiş kızlara bakış açısını duyardım da burda örneğini görmek incitti beni.
İsmail evi su bastı kombi patladıyazmışşş----
Arkadaşım burası forum, komşumun kızı Sibel olsa iftira olurdu ama burası farklı dedin. ben de onun üzerine dedim. Niye sinir yapıyorsun ki?
özrü kabahatinden büyük adamın
Canım burası umuma açık bi yer, bahsedilen kişi komşumun kızı Serpil olsa dediğin geçerli; ama burada anlatılana göre yorum yapıyoruz bu iftiraya girmez. Bekar bir kızın bir erkeğe üstelik te evli bir erkeğe mesaj göndermesi çok yanlış. Açık ve net ortada herşey. Bir kadının iş arkadaşı olan bir erkekle bu denli yakınlaşması hiç hayra alamet değil.
Benim için apartman ya da bir forum farketmez. İnsan insandır. Ben hiç kimseye bir şey demem sadece Allah kalbine göre versin derim.
Bu ne demek şimdi, bizim için de öyle insan insandır da dinimizde bile gıybet çok büyük bir günahken açıktan günah işleyenin gıybeti yapılabilir. Çok saçma yaklaşıyorsunuz konuya.
Arkadaşım burası forum, komşumun kızı Sibel olsa iftira olurdu ama burası farklı dedin. ben de onun üzerine dedim. Niye sinir yapıyorsun ki?
Hee burası forum mu tamam o zaman hahaha
kayın validem bizdeydi kızı aradı azına geleni saydı eşimede eve gelme sakın dedi bende kolay kolay affetmiycem ama evli insanlar çok iyi bilir yuva yıkmakta kolay diyil heleki bebek varken ortada
kayın validem bizdeydi kızı aradı azına geleni saydı eşimede eve gelme sakın dedi bende kolay kolay affetmiycem ama evli insanlar çok iyi bilir yuva yıkmakta kolay diyil heleki bebek varken ortada
Kusura bakmıyacak bir durum yok.
Hayat senin , seçim senin.
Biz fikrimizi söyleriz, o kadar.
Yalnız kocanın ifade şekli çok ama çok adice , sıkı bas derim ,
Bir şansı daha olmadığını bilmeli.
Merhaba
Kombi dışında ne yazmışlardı bakabildin mi ?
ama yaklaşık 2 aydır mesajlaşıyolarmış
en son kayınvalideme anlatcam dedın?
bıde kocandan ses yok mu hala?
resımlerınıde kaldırmışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?