eşimin beni aldattığını öğrendim yardım edinnn napçamm bennnnnnn:(:(:(

Kızın doğru söylediğini kabul edersek...
Genç, kimsesiz bir kız eşine abi diyor.
Eşin kızdan faydalanmayı planlıyor.

Umarım bir an önce durumun ne denli rezil olduğunu anlarsın..

Eşin kadınla aynı yerde çalışıyor. Hergün bir arada olacaklar. Sen barışırsan bunu kaldırabilecek misin? Bence affetsen bile bu aranızda sürekli sorun olacak ve huzur bulamayacaksınız. Aldatmak benim için affedilir bir suç değil ama affedeni de yargılamam açıkcası. Herkesin kendi bileceği iş. Ama ilk yazdığım cümleleri iyi oku ve düşün, kaldırabilecek misin?

Kızın doğru söylediğini kabul edersek...
Genç, kimsesiz bir kız eşine abi diyor.
Eşin kızdan faydalanmayı planlıyor.

Umarım bir an önce durumun ne denli rezil olduğunu anlarsın..

attığı mesajlar da abi demiyomuş ama...

Ne boruymuş arkadaş
Ama fena patlamışlar
Şeytan diyor aç nişanlısına telefon , nişanlın boru için kocamı çağırıyor de
Töbe töbe

çek gıt,ayrıl,boşan demesı kolay dıyoruz da..

bız objektıf bakarak doğru yolu sunuyoruz..

cunku çevremde cok aldatılan arkadaşım var,hepsı sıneye cektı..

hepsı tekrar tekrar aldatıldığını ögrendı..

sıneye çekmeyense yıne boşanmadı ama adamı kapı dışarı ettı..

bu sefer nooldu,adam gıttı canına mınnet sevgılısının evıne yerlestı..

yanı hersekılde kadın boşamadığı surece hayatı o erkeğe bağımlı olarak zindana dönüyor..

erkeğe göre hava hos,bı ona çakıyor,bı ötekine..

canım bende onu anlatmak istiyorum bazı şeyleri kendi karar vermeli başkasına acılınca her kafadan ayrı fikir

cok dogru soluyor arkadas.. eger afederseniz kocanız gene sizi aldatacak. huylu huyundan vazgecmez. en iyisi azcık uzak kalmanızda fayda var anlasın ş...z

böle kocam olacagına sonsuza dek tek kalırm daha iyi

Son düzenleme:

saklasa da bu sefer dürüst davranıp gerçeği söyleseymiş keşke deriz..bence saklamadan söylemesi konu sahibi arkadaş için daha iyi olmuş kendini kandırmaz en azından yanlış anlamışım diye..ama haklısınız burdan gösterilecek bir yol yok malesef..dediğiniz gibi boşanma olmayacaksa insanlara anlatmaya gerek yok...

benimde bir arkadaşım aldatıldı. öğrendi. boşandı. çocuğu vardı onunda.
seçim konu sahibinin.
olması gereken bence ayrılmak. ama hayat onun. bunu kabullenip,şüphe denen şeyi, hayatından silebilecekse,hayatını kendine bu yüzden zindan etmeyecekse boşanmayabilir. ama bunları yapacaksa,canına yazık.

Ne boruymuş arkadaş
Ama fena patlamışlar
Şeytan diyor aç nişanlısına telefon , nişanlın boru için kocamı çağırıyor de
Töbe töbe

nişanlısı olduğundan şüpheliyim..bence konu sahibi eşinden ayrılmasın diye uydurmuş olabilir...

Yorumuna çok güldüm açıkcası gülerkende beğenim derken yanlışlıkla eksi puan gönderdim kusura bakmayın :)

Önemli değil

Böyle bir konuda gülünecek şeyler yazmak istemem aslında ama her şey kör göze parmakken neden katlanılır bu adamlara anlamış değilim ya da hadi katlanacaksın bu aldatmaya diyelim eee bize sorup bizi neden gererler oturduğumuz yerde ?

nişanlısı olduğundan şüpheliyim..bence konu sahibi eşinden ayrılmasın diye uydurmuş olabilir...

Bende düşündüm aynı şeyi , hem kız nişanlı , hem herkes peşinde
Ne pis varlıklar bunlar be
İşyerinde dönen muhabbeti tahmn etmek güç değil

yani aldatılmak zor... bir kadın olarak istemezdim.

ama en zoru affettikten sonrası;

acabaları kafandan silebilecek misin?

kimden mesaj geldi
kiminle
vs. vs. ben yapabilir miydim bilmiyorum. yani önemli olan sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…