esimin benimle ilgilenmesi icin ne yapabilirim ?

Y
Yarin oyle yapcam bakalimmm ... umarim yola getirebilirimmmmm siz ne kadar suredir evlisiniz

Arkadaslar evet suan hazirlanip yanina gittigimde uyanacak ilgilenecek ama sorun bnim onun yanina gidiyo olmam zaten.... o benim yanima sirnassin istiyorum
demeki yapısı böyle yada senin gitmene alıştı.biz 4 yıl olduk evleneli

Arkadaslar 5 aylik evliyim. Esim suan karsimda horul horul uyuyor. Hep bunu yapiyor yemek yeyip uyku modu tavirda yapsam suratta yapsam degismiyo tavri ne yapabilirim sizce
Kac yasindasiniz ikiniz de? Bu kadar yorucu olan isi neymis?
Arkadasa katiliyorum, bakimli fakat ilgisiz olun. Birde aksam yemeklerini cok hafif hazirlayin, karbonhidrat olmasin.

demeki yapısı böyle yada senin gitmene alıştı.biz 4 yıl olduk evleneli
EVet minnie bazen gel yanima ozledim dio altini ciziorum GEL YANIMAAAA ... bnde ozleyen gelir diyorum ama yine giden bn oluyorum . Ona alistirdim sanirim simdi cevirmekte cok zor

Kac yasindasiniz ikiniz de? Bu kadar yorucu olan isi neymis?
Arkadasa katiliyorum, bakimli fakat ilgisiz olun. Birde aksam yemeklerini cok hafif hazirlayin, karbonhidrat olmasin.
Bn 25 o 30 yasinda. Soforluk yapiyor nakliye isi. (Kendi isi )

Arkadaslar 5 aylik evliyim. Esim suan karsimda horul horul uyuyor. Hep bunu yapiyor yemek yeyip uyku modu tavirda yapsam suratta yapsam degismiyo tavri ne yapabilirim sizce

Sizde ona ilginizi kesin bir bakın ne yapıyor.

EVet minnie bazen gel yanima ozledim dio altini ciziorum GEL YANIMAAAA ... bnde ozleyen gelir diyorum ama yine giden bn oluyorum . Ona alistirdim sanirim simdi cevirmekte cok zor
yapısı böyle adamın demekki dediğim gibi ya ilgisizi oynayıp bi de öyle deneyeceksin.yada gece sürpriz aktivite v s düşüneceksin adamı uyanık tutacaksın

Sizde ona ilginizi kesin bir bakın ne yapıyor.
yapısı böyle adamın demekki dediğim gibi ya ilgisizi oynayıp bi de öyle deneyeceksin.yada gece sürpriz aktivite v s düşüneceksin adamı uyanık tutacaksın
Yarin guzel bir aksam yemegi hazirlicam ve hazirlnip kapiyi ole acicam ... o gun supr olacak ertesi gunu de hatta gunlerde ilgisiz dAVRANICAM ama bakimli olarak ev hanimi midiyla degill

Fantezi giyim çok dikkat çeker. Böyle şeyler bence inanılmaz renk katar.
Ben evlenirsem bol bol alırım fantezi kıyafetlerden. =D
Daha da güzelleri var. Netten bak.

Ya şu adamları ayakta tutan tek şey sex sexi kıyafetler zannediyorsunuz ya ondan kaybediyorsunuz.belki adamın şefkate konuşmaya ihtiyacı var belki depresyondan uyuyor.bu durumda Adam sexmi düşünür. Bu bir örnek genellemeler olabilir. Ama şu erkekleri sex makinesi gibi görürseniz ilgiyi de sadece sexte görür sonra yine kaybedersiniz. Anlık çözüm bunlar gecelikmis parfummus çok klişe yaa

K
Keske oturup dertlesebilsekkkkk bnim istegimde bu ... yarim saat bile yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…