esimin benimle ilgilenmesi icin ne yapabilirim ?

Onu gerce
Ye ic yat oh calissan anlarsin
emin ol ole olmuyor iste evlimisin bilmiyorum ama annem hep derdi ev isi bitmiyor anlamazdim sabahtan aksama kadar zaten evde kosturma icindeyim hergun mu evet hergun.. ve ayrica yarim saat sohbet etmek istedigim sey .. sofrayi toplamamda yardim etsin demiyorum ki..

5 aylık evlılıkte ılgısızlık olmaz tam tersı sen pıjama da gıysen cuval da gıysen senın arkandan ayrılmayan bı koca olur 5 . ay cıcım ayıdır..tuhaff...

Evet severek evlendik ve hatta ailelerin sorun yasamasina ragmen ayrilmadik .. bir cok sorunu asarak evlendik bole onu uyurken izlemek icinmis
O zaman kısasa kısas değil de üzüldüğünü belli et, tatlı bir dille neden soğuk davrandığını sor, bu akşam dışarı çıkalım mı, sinemaya gidelim mi gibi önerilerde bulun ,giyim tarzında ya da saç stilinde değişiklik yap, her zamanki tavrını değiştir biraz mizah yap , hobi edin şaşırsın (böyle şeylerden hoşlanır mıydı diye düşünmeye başlasın)

Ayrıca işi de hafif değil yani Eşinizin nakliye şoförü diyorsunuz.butungun soğukta dışarıda üşüyordur akşam sizip kalıyordur yazık ya.bukadar kasmayın ortamı.sizde girin yanına sokulun sarılıp opun sıcak bi çay kahve verin uykusunu acin. Bebek gibi sevip ilgi gösterin.hosuna gider bu ilgi için yaklaşır hep size.herkes simartilmayi sever. Kusura bakmayın ben sizi gözümde istediği ilgiyi göremediği için devamli somurtan ve Şikayet eden biri gibi düşündüm ve sizden uzaklaşmasi normal.bunu veriş biçiminiz yanlış.

Ay bi turlu alintilayip cevap yazamadim telden :))))
Buraya yazayim bari
Prag senden alinti yapmaya calistim olmadi :)

Tam da bunlari yazacaktim. E$lerimizi sadece “ bedenimizle “ yanimizda tutmalya calismak en buyuk hata bence. İletisim kurmali, arkadas olunmali her seyden once.. Adam yorgunsa bu her seyden once gelir. Anlayisli olmak lazim.. Yakinlasmak icin gercekten sevgi olmali..

çalışmak insanı yorar eve gelince rahatlamak dinlenmek ister. tamam bu doğru fakat erkekeler de salıp gidiyor umursamayınca biz rahat bıraktıkça onlarda ipin ucunu bırakıyor sonra sorunlar cinselliğe doğru gidiyor ve cinsel hayat azalıyor hatta bitme noktasına geliyor kendi eşimden biliyorum bu döngüde yine evliliğe iyi gelmiyor.

Evet bugun kizdim bagirdim ama sakin yaklastigim gunlerde az degil. Bu durumdan rahatsiz old sakince de belirttim... o da olmadi ... artik baska seyler geliyor aklima cunku dun misafirlikteydik saat 12 oldu hala kaptirdi kndini muhabbete evinde bna neden bole degil.. kizdigimi bile bile ayni davranisi yapinca yanina yaklasip bebek gibi sevmek gelmiyor icimden acikcasi

Hic birsey yapma bence , Ilgilenmesjni kendisi bilecek ..

Sexy ic camasiri , parfum felan laf...

Insanin icinden gelmeli esine yaklasmali heran ilgili olmali ..

Daha bes ay evlisiniz yahu , ne uykusudur bu...

Hic birsey yapma bence , Ilgilenmesjni kendisi bilecek ..

Sexy ic camasiri , parfum felan laf...

Insanin icinden gelmeli esine yaklasmali heran ilgili olmali ..

Daha bes ay evlisiniz yahu , ne uykusudur bu...
Ya sorun cinsellik fln degil 2 muhabbet edemiyoruz . Surekli dibimde olsunda istemem zaten ama beklentimin cok yuksek oldugunu da sanmiyorum..

Ya sorun cinsellik fln degil 2 muhabbet edemiyoruz . Surekli dibimde olsunda istemem zaten ama beklentimin cok yuksek oldugunu da sanmiyorum..

Bencr bir aksam eve gelmeden , mesaj at senle cok onemli birsey konusacam de.

Eve geldiginde uyumadan , konus anlat daha yeni evliyiz de , hic birsey paylasmiyoruz ben bu durumdan rahatsizim diye anlat...

ılgısını cekıcennn :)

izinli günleridne nasıl? iş harici yani
Tatil gunu yok daha dogrusu kndi isi dedim ya istese bir gunu kndine ayirabilir ama her gun cikior ise ... duraga cikiyor nakliye isi gelirse soforlugunu yapiyor 7_24 direksiyon basinda degil yani

Bencr bir aksam eve gelmeden , mesaj at senle cok onemli birsey konusacam de.

Eve geldiginde uyumadan , konus anlat daha yeni evliyiz de , hic birsey paylasmiyoruz ben bu durumdan rahatsizim diye anlat...
Konustum yorgun oluyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…