- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
emin ol ole olmuyor iste evlimisin bilmiyorum ama annem hep derdi ev isi bitmiyor anlamazdim sabahtan aksama kadar zaten evde kosturma icindeyim hergun mu evet hergun.. ve ayrica yarim saat sohbet etmek istedigim sey .. sofrayi toplamamda yardim etsin demiyorum ki..Ye ic yat oh calissan anlarsin
dene denemekten zarer çıkmazYarin guzel bir aksam yemegi hazirlicam ve hazirlnip kapiyi ole acicam ... o gun supr olacak ertesi gunu de hatta gunlerde ilgisiz dAVRANICAM ama bakimli olarak ev hanimi midiyla degill
Ya şu adamları ayakta tutan tek şey sex sexi kıyafetler zannediyorsunuz ya ondan kaybediyorsunuz.belki adamın şefkate konuşmaya ihtiyacı var belki depresyondan uyuyor.bu durumda Adam sexmi düşünür. Bu bir örnek genellemeler olabilir. Ama şu erkekleri sex makinesi gibi görürseniz ilgiyi de sadece sexte görür sonra yine kaybedersiniz. Anlık çözüm bunlar gecelikmis parfummus çok klişe yaaYa şu adamları ayakta tutan tek şey sex sexi kıyafetler zannediyorsunuz ya ondan kaybediyorsunuz.belki adamın şefkate konuşmaya ihtiyacı var belki depresyondan uyuyor.bu durumda Adam sexmi düşünür. Bu bir örnek genellemelerYa şu adamları ayakta tutan tek şey sex sexi kıyafetler zannediyorsunuz ya ondan kaybediyorsunuz.belki adamın şefkate konuşmaya ihtiyacı var belki depresyondan uyuyor.bu durumda Adam sexmi düşünür. Bu bir örnek genellemeler olabilir. Ama şu erkekleri sex makinesi gibi görürseniz ilgiyi de sadece sexte görür sonra yine kaybedersiniz. Anlık çözüm bunlar gecelikmis parfummus çok klişe yaaYa şu adamları ayakta tutan tek şey sex sexi kıyafetler zannediyorsunuz ya ondan kaybediyorsunuz.belki adamın şefkate konuşmaya ihtiyacı var belki depresyondan uyuyor.bu durumda Adam sexmi düşünür. Bu bir örnek genellemeler olabilir.
O zaman kısasa kısas değil de üzüldüğünü belli et, tatlı bir dille neden soğuk davrandığını sor, bu akşam dışarı çıkalım mı, sinemaya gidelim mi gibi önerilerde bulun ,giyim tarzında ya da saç stilinde değişiklik yap, her zamanki tavrını değiştir biraz mizah yap , hobi edin şaşırsın (böyle şeylerden hoşlanır mıydı diye düşünmeye başlasın)Evet severek evlendik ve hatta ailelerin sorun yasamasina ragmen ayrilmadik .. bir cok sorunu asarak evlendik bole onu uyurken izlemek icinmis
Ya şu adamları ayakta tutan tek şey sex sexi kıyafetler zannediyorsunuz ya ondan kaybediyorsunuz.belki adamın şefkate konuşmaya ihtiyacı var belki depresyondan uyuyor.bu durumda Adam sexmi düşünür. Bu bir örnek genellemeler olabilir. Ama şu erkekleri sex makinesi gibi görürseniz ilgiyi de sadece sexte görür sonra yine kaybedersiniz. Anlık çözüm bunlar gecelikmis parfummus çok klişe yaaYa şu adamları ayakta tutan tek şey sex sexi kıyafetler zannediyorsunuz ya ondan kaybediyorsunuz.belki adamın şefkate konuşmaya ihtiyacı var belki depresyondan uyuyor.bu durumda Adam sexmi düşünür. Bu bir örnek genellemelerYa şu adamları ayakta tutan tek şey sex sexi kıyafetler zannediyorsunuz ya ondan kaybediyorsunuz.belki adamın şefkate konuşmaya ihtiyacı var belki depresyondan uyuyor.bu durumda Adam sexmi düşünür. Bu bir örnek genellemeler olabilir. Ama şu erkekleri sex makinesi gibi görürseniz ilgiyi de sadece sexte görür sonra yine kaybedersiniz. Anlık çözüm bunlar gecelikmis parfummus çok klişe yaaYa şu adamları ayakta tutan tek şey sex sexi kıyafetler zannediyorsunuz ya ondan kaybediyorsunuz.belki adamın şefkate konuşmaya ihtiyacı var belki depresyondan uyuyor.bu durumda Adam sexmi düşünür. Bu bir örnek genellemeler olabilir.
Ya sorun cinsellik fln degil 2 muhabbet edemiyoruz . Surekli dibimde olsunda istemem zaten ama beklentimin cok yuksek oldugunu da sanmiyorum..Hic birsey yapma bence , Ilgilenmesjni kendisi bilecek ..
Sexy ic camasiri , parfum felan laf...
Insanin icinden gelmeli esine yaklasmali heran ilgili olmali ..
Daha bes ay evlisiniz yahu , ne uykusudur bu...
Ya sorun cinsellik fln degil 2 muhabbet edemiyoruz . Surekli dibimde olsunda istemem zaten ama beklentimin cok yuksek oldugunu da sanmiyorum..
Tatil gunu yok daha dogrusu kndi isi dedim ya istese bir gunu kndine ayirabilir ama her gun cikior ise ... duraga cikiyor nakliye isi gelirse soforlugunu yapiyor 7_24 direksiyon basinda degil yaniizinli günleridne nasıl? iş harici yani
Konustum yorgun oluyorum diyorBencr bir aksam eve gelmeden , mesaj at senle cok onemli birsey konusacam de.
Eve geldiginde uyumadan , konus anlat daha yeni evliyiz de , hic birsey paylasmiyoruz ben bu durumdan rahatsizim diye anlat...
Yataktada ole ayaktada
Hipoglisemi (insülin direnci) olma ihtimali var mı?Arkadaslar 5 aylik evliyim. Esim suan karsimda horul horul uyuyor. Hep bunu yapiyor yemek yeyip uyku modutavirda yapsam suratta yapsam degismiyo tavri ne yapabilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?