ya ben sen kendini çek belki yaklaşır dedim ama adam çalışmaktan fark eder mi bilmem.....Tatil gunu yok daha dogrusu kndi isi dedim ya istese bir gunu kndine ayirabilir ama her gun cikior ise ... duraga cikiyor nakliye isi gelirse soforlugunu yapiyor 7_24 direksiyon basinda degil yani
ay çok hoş yazmışsın benimki de öyle dondu gecelikti işlemiyor bu tiplerekusura bakmazsanız burda pöfkürerek gülücem hahayy çok hoşsunuz...
valla bacım bu adamdan bişey çıkmaz bòyle devam eder bu hayat...don atlet kilot sökmez buna...libidosu düşük düşük...bu tempoda devam eder bu demedi deme...
Hic bi fikrim yokHipoglisemi (insülin direnci) olma ihtimali var mı?
Insulin direnci hAkkinda bilgi sahibi degilim aciklar misin birazHic bi fikrim yok
Hic bi fikrim yok
ay çok hoş yazmışsın benimki de öyle dondu gecelikti işlemiyor bu tiplere
Akdeniz anemisi var zaten esimde uyku yapar mi ki o1- Çok yorucu bir işte çalışıyor.
2- Tembel ve huyu böyle.
3- Kansızlık vs var.
Başka bir ihtimal yok bence.
İlgisizlikten nedir?
Sizinle alakası yoktur ama başka şeyler yapıyordur.
Adam yatıyor, uyuyor.
Demek ki bir sorun var.
Yani bu konuya çamaşır yorumu yapanları anlamak çok güç.
Ne çamaşırmış her derde deva.
bizim ahenk evlendikten sonra bozuldu :) dediğin gibi uyum yakalamak önemlisex insanın içinden akan nehirler gibilir...bazılarında çoşkuyla akar bazılarında durgun akar...o ahenki tutturmak her çifte nasip olmaz...
adam yorgun demekki canım ne yapsın.Hahahaha öldum gulmektennnnn uyandi 2 saniye oturdu(gozler kapali) tekrar atti kendini koltugaaa bnde bekliorum uykusunu aldi uyancak diye
ağzına küreğnen vurSinir kupu olarak karsinda oturuyorum seytan dio bi kova su bosalt kafasindannnnnnn
Akdeniz anemisi var zaten esimde uyku yapar mi ki o
Arkadaslar 5 aylik evliyim. Esim suan karsimda horul horul uyuyor. Hep bunu yapiyor yemek yeyip uyku modutavirda yapsam suratta yapsam degismiyo tavri ne yapabilirim sizce
Parfüm, seksi iç çamaşırı,cilve...
fix tavsiyeler değişmez
Arkadaslar 5 aylik evliyim. Esim suan karsimda horul horul uyuyor. Hep bunu yapiyor yemek yeyip uyku modutavirda yapsam suratta yapsam degismiyo tavri ne yapabilirim sizce
tekolte giy evde öle dolan,işten geldiğinde seksi gecelik giy ama hiç umursama bakışlarını,havalı havalı süzül öleee aç it gibi dil dışarda dolanmassa bende alanora diyilimArkadaslar 5 aylik evliyim. Esim suan karsimda horul horul uyuyor. Hep bunu yapiyor yemek yeyip uyku modutavirda yapsam suratta yapsam degismiyo tavri ne yapabilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?