esimin benimle ilgilenmesi icin ne yapabilirim ?

İlgi denince aklınıza yatak mı geliyor
çoluk çocuk yok bi film açarsın eşine sarılırsın muhabbet edersin bence bunun özlemin de gibi geldi

Arkadaslar uyandirdim hadi gel yatalim dio iyi geceler hepinize yarin gorusuruz tekrar

Arkadaslar 5 aylik evliyim. Esim suan karsimda horul horul uyuyor. Hep bunu yapiyor yemek yeyip uyku modu tavirda yapsam suratta yapsam degismiyo tavri ne yapabilirim sizce
Ahh canim iki yillik evliyim hala ayni değiştiremedim bi cozum bulursan banada soyle:)

bunlar da işe yaramıyorsa cinsel sorunu vardır kaçıyordur. başıma geldi oradan biliyorum. "giyin de anneme gidelim, gelince yaparız."
Cİnsel sorunları da olmayabilir. yorgundur, mutsuzdur vs... Her şey seksi iç çamaşırıyla çözülseydi...

Arkadaşım 10. Sayfada yazdım bişeyler kendimce :) belki görürsün faydasını:) aallah huzur mutluluk versin yuvana:) hadi uyu barimm :)

evet bunu yap cinsel olarak ilgisini çek
tatlım ev hanımlığını küçümsediğimden değil bence zor bir iş ama arada arkadaşlarla konuşuyoruz.çok özür dilerim tabikide sizin gibi değiliz ama bizde temizlik yapabiliyoruz. ama eşimizle beraber yapma şansımız oluyor. erkeklerimiz genelde temizlik aramiyor. benim kocam asırı ttiz bir ve afedersin suan evi benim ve onun iş yogunlugundan dolayi bip goturuyor. eğlenme tarızmız şöyle evdeki toza parmak atmak. bir tane laf vardı ya evindeki tozun ustune snei seviyorum yazabilemiyorsan o evlilik evlilik degildir. biz o hallereyiz . akşamları bazen oturup beraber bira içebilmek ne bilim herkesin sana tavsiye ettiği evin iğrenç olsun çoluk çocukla zordur elbet ama adamın evdeki rolunu buyutmek. senin br birey oldugunu hatirlatmak. belki senin ondan ev için salata yaparmısın aşkım diyebilmek. bunlar çok önemli şeyler. biz çevremizde parmakla gosterilen bir çiftiz. bazı arkadaşlar karşı çıkmıs ama sex hayatı cok onemli.erkeklerin bazıları surekli altta alan kadınları sevmezler. sne bir kötü kadın ol bakalım:) şoofor sanırım eşin ve bu cok zor bir meslek ve deigisk insaları goruyorsun. bazen onalra ozenebilir. sen bir dişilğini goster. ki o eve kosarak gelsin

Cİnsel sorunları da olmayabilir. yorgundur, mutsuzdur vs... Her şey seksi iç çamaşırıyla çözülseydi...
Akdeniz anemisi varmış konu sahibinin eşinin yorgunluk hali hastalığından da olabilir.

evet bunu yap cinsel olarak ilgisini çek
tatlım ev hanımlığını küçümsediğimden değil bence zor bir iş ama arada arkadaşlarla konuşuyoruz.çok özür dilerim tabikide sizin gibi değiliz ama bizde temizlik yapabiliyoruz. ama eşimizle beraber yapma şansımız oluyor. erkeklerimiz genelde temizlik aramiyor. benim kocam asırı ttiz bir ve afedersin suan evi benim ve onun iş yogunlugundan dolayi bip goturuyor. eğlenme tarızmız şöyle evdeki toza parmak atmak. bir tane laf vardı ya evindeki tozun ustune snei seviyorum yazabilemiyorsan o evlilik evlilik degildir. biz o hallereyiz . akşamları bazen oturup beraber bira içebilmek ne bilim herkesin sana tavsiye ettiği evin iğrenç olsun çoluk çocukla zordur elbet ama adamın evdeki rolunu buyutmek. senin br birey oldugunu hatirlatmak. belki senin ondan ev için salata yaparmısın aşkım diyebilmek. bunlar çok önemli şeyler. biz çevremizde parmakla gosterilen bir çiftiz. bazı arkadaşlar karşı çıkmıs ama sex hayatı cok onemli.erkeklerin bazıları surekli altta alan kadınları sevmezler. sne bir kötü kadın ol bakalım:) şoofor sanırım eşin ve bu cok zor bir meslek ve deigisk insaları goruyorsun. bazen onalra ozenebilir. sen bir dişilğini goster. ki o eve kosarak gelsin

kuzum evde erkek snein yaptığın işi gormez snein bakımlılığını gorur. sen erkeklekle iki dırdır etmek istersin ama onn dırdırdan o kadar başı şişmiştirki snei duymak istemez sadece dedikodusunu dinlemeni ister. yaa kufurlu ol değişik ol. adam birini anlattiginda on ahak ver

hep dertliyiz bu erkeklerden. ne yapsalar yaranamıyorlar bize.
bazen düşünüyorum da evlenmek yerine kedimi beslesek acaba :) en azında arada sırada sırnaşır..
şaka bir yana bazı erkekler öyle oluyor seninki biraz erken başlamış gerçi.
gecelik romantizm vs . bir yere kadar ilgisini çekebilirsin sürekli de cinsel yaşam olmaz ki. sen normal zamandada ilgi göstersin üzerime düşsün istiyorsun dimi? beklentini yüksek tutma:)
bir müddet hep ben yanaşıyorum diye düşünme sürekli üzerine düş
yani ne kadar etkili olur bilmiyorum ama seveceğiniz filmler bul internetten. akşamları mısır falan patlat çay yap. boş kalmasın. hafta sonları gezmeye falan gidin sürekli bir oyalama halinde ol zamanla oda sana ayak uydurur hatta alışır sen yapmadığında o ister diye düşünüyorum. benim eşiminde aşırı derecede bilg. oyunlarına bağımlılığı vardı bi ara canıma tak dedi o günden sonra sürekli birşeylerle oyaladım onu.artık yoğun tempoya alıştı sürekli bir koşturmaca halindeyiz....
sende bir müddet üzerine düş sonra kendini geri çektiğinde -- noldu bu kadına yaa bir bakıyım diye o senin yanına gelir üzülme.

canım evlilik insnaı değiştirmiyor başka bir yaşam tarzını benimsemek insanı değiştiriyor. rahat olmak o kadarda zor değil. sen evlenmeden once nasilsan ole devam edersen hayatin zaten guzel gitmeye devam edecek. evlendim degismeliyim prikolojisine kapilmamak laizm. elbette hepimizi aile yasntimizdan farkli bir yere surukleniyorz ama suda var kendi ozgur idarmizi yasiyoruz.rahat olun evlilik muhtesem birsey.

Cogunluk seksi camasir yazmis.oda cozum degil.yarim saat oynasirsiniz en fazla ondan sonra gene uyur.cay kahve fln yada dizifilm programlar izleyeek uykusunu belki acarsin.sana diyorumda bnmkide oyle cok yogun calisiyo alisirsin zamanla daha 5 ay erken.1 yili gecir bnm gibi tek basina tv izlersin.

ay ben konuyu yanlışmı anladım ne
evde ilgisiz bir kocadan şikayetçi değilmi konu sahibi. cinsel olarakmı ilgisizmiş. ben normal genel anlamda diye anladım ama son yorumlara bakıyorum.. ayy olaylardan koptum ben galiba yaaa

Harikasin arkadasim :)

Harikasin arkadasim :)

Şimdi aşabildiniz mi ben 14yıllık evliyim altıncı senemizden sonra koptuk halada toparlayamadık

Şimdi aşabildiniz mi ben 14yıllık evliyim altıncı senemizden sonra koptuk halada toparlayamadık

Tatlim biyerde eksik bişeyler var tas olsa catlar demekki sen bu adama huzur vermiyorsun yada adam senden kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…