- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Ikimizin kocasida ayni model yani :) bakalim dun konustum onla tm dikkat edicem dedi bugun iyiydi bi kac vun sonra nasil davrancak merak ediyorummmm8 sayfayı okudum aynı sorun bendede var ama hiç bir çözüm bulamadım malesef
bende2 buçuk yıldır evliyim ama eşim balayımızdan beri bir uyuma meraklısı
yaşımızda ne büyük nede çok küçük değil ikimizde yirmili yaşlardayız
nişanlıyken secgiliyken böle diyildi her fırsatta yanağıma öpücük kondurur,saçlarımı tarar,arabaya binsek kemerini tak diye uyarır v.s vs...
ama evlendiğimizde ne değişti bilmiyorum
adam evde konuşmuyor cımbızla ağzından laf alıyorum ama arkadaşlarına gezmeye gitsek bülbül kesiliyor
kaç defa bu konu yüzünden tartıştık hatta daha dün gece tartıştık şu anda küsüs
3-5 gün düzeliyor yine aynı savunmasıda çalıştığı için yorgun olması
bende çalışıyordum 1 hafta öncesine kadar bide eve gelip yine çalışıyorum evişi falan ama onu hiç bir zman geri çevirmedim ve hiç bir zmanda tv karşısında uyuklamadım
ortak yaptığımız hiç birşey yok bazen çıldırcak noktaya geliyorum
iç çamaşırı falan hak getire eşimin öle şeylerle alaksı yok hatta boşuna para verip alma diyor
konu sahibi bir çözüm bulursan banada söyle bir zahmet
Hayir evlenmeden once iyiydik evlenince evrim mi geciriyorlar bunlarEvlenmeden önce de böyle miydi ki?
Onu gercekten cok seviyorum ama o bu tarz davrandiginda kendimi degersiz goruyorum kendimi sevmemeye hayattan zevk almamaya basliyorum . O yuzden cozumu olmali bununDur daha 5.ci ay bunun bir de 5.ci senesi var
düzelmiyor canım en azından benimki öyle 3 beş gün sırmaşıyor sonuçyine aynıIkimizin kocasida ayni model yani :) bakalim dun konustum onla tm dikkat edicem dedi bugun iyiydi bi kac vun sonra nasil davrancak merak ediyorummmm
Bulursan bizede söyleOnu gercekten cok seviyorum ama o bu tarz davrandiginda kendimi degersiz goruyorum kendimi sevmemeye hayattan zevk almamaya basliyorum . O yuzden cozumu olmali bunun
tm hayatim dinlen der :))) yada gel yanima bn dinlndiririm der ama GEL YANIMA der kalkipta gelmezBen de ilgisiz olarak ilgisini cekebilirsin diyorum. Ilgilenme o zaten merak edecek. Sorarsa da trip atma inadina yaptigini bilmemeli. Sen de yorgunum biraz halsiz hissediyorum falan dersin ama soguk ve tripli bir sekilde degil. Ben olsam ilk taktigim bu olurdu yani. Tarafimdan denendi :)
Kayinvalidemden yeni geldik tv acti bnde nete girdim suan bakiorum da esime yine uyumusssHi
tm hayatim dinlen der :))) yada gel yanima bn dinlndiririm der ama GEL YANIMA der kalkipta gelmez
Akdeniz anemisi halsizlik ve uyku yapar,ayrıca tiroit rahatsızlığı varsa ise oda halsizlik ve uyku yapar yine şeker hastalığı varsa oda uyku yapar yani belirtilerinden birisi.Akdeniz anemisi var zaten esimde uyku yapar mi ki o
ahh ahh şu erkeklerin ilgisiz halleri ve biz kadınların bu durumdan dert yanışı hiç bitmeyecek bi hayat hikayesi.. maalesef benim eşimde dahill çoğu erkeğin ilgisiz olduğu bi gerçek.. eşimle nişanlıkende aynıdık yani aramasam aramaz.. görüşmek için ben talep ederdim.. evlendik 2 yılımız bitti 3 oluyoruz değişen ne? hiç bişi ilgisizdir ve asla oturup konuşma faslımız olmuyor. sorunun dahi olsa bu böyle onun için yemeğini çayını ver ve geri dur ondan ha birde yatakda istediğini.. her zaman ikinci plandayım.. o yüzden mücadele etmekten yoruldu alışmya çalışıyorum..umarım arkadaşım sen bi çözüm bulabilirsin bu sıkıntına çok yeni evlisin sonuçta.. o aylarda yaşanan her problem insana agır gelir.. iş cinselliklede bitmiyor ama erkeklerin genlerinde olan bişi konuşmayı sevmiyorlar arkadaşş
evet bunu yap cinsel olarak ilgisini çekYok artikkkkk
Bekarım ama burdan okuya okuya biriktiriyorumHi
tm hayatim dinlen der :))) yada gel yanima bn dinlndiririm der ama GEL YANIMA der kalkipta gelmez
evlilik insanı değiştiriyor bu gerçeğe artık inanmak lazım biz ne kadar onlardan ilgi beklersek onlarda bi o kadar umursamaz oluyorlar ki bi beklentimiz olduğu için daha çok kırgınlık yaşıyoruz bunu yapmamalıyız arkadaşlar... gecelikler fantezi seks evliliğin temelide olsa bi yerden sonra onlarda işe yaramıyor. bu tip erkek modeli hepimizde var sanırım ne deyimm hepimizede huzur dolu evliklik yaşatsın rabbim..8 sayfayı okudum aynı sorun bendede var ama hiç bir çözüm bulamadım malesef
bende2 buçuk yıldır evliyim ama eşim balayımızdan beri bir uyuma meraklısı
yaşımızda ne büyük nede çok küçük değil ikimizde yirmili yaşlardayız
nişanlıyken secgiliyken böle diyildi her fırsatta yanağıma öpücük kondurur,saçlarımı tarar,arabaya binsek kemerini tak diye uyarır v.s vs...
ama evlendiğimizde ne değişti bilmiyorum
adam evde konuşmuyor cımbızla ağzından laf alıyorum ama arkadaşlarına gezmeye gitsek bülbül kesiliyor
kaç defa bu konu yüzünden tartıştık hatta daha dün gece tartıştık şu anda küsüs
3-5 gün düzeliyor yine aynı savunmasıda çalıştığı için yorgun olması
bende çalışıyordum 1 hafta öncesine kadar bide eve gelip yine çalışıyorum evişi falan ama onu hiç bir zman geri çevirmedim ve hiç bir zmanda tv karşısında uyuklamadım
ortak yaptığımız hiç birşey yok bazen çıldırcak noktaya geliyorum
iç çamaşırı falan hak getire eşimin öle şeylerle alaksı yok hatta boşuna para verip alma diyor
konu sahibi bir çözüm bulursan banada söyle bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?