Eşimin bir kızla konuştuğunu yakalamıştım, inkar etmişti ama...

Eee evli olduğunu bilerek eşinizle konuştuysa-flortlesme anlamında diyorum- kızı arayıp ağzınıza geleni saysanız da hiç oralı olmaz. Hatta size bir şeyler diyebilir ve moralinizi daha çok bozabilir. Madem niye boşanmıyorsun sen hayırdır da diyebilir.
Ben bu telefon açılan kızın yerinde oldum bi kez. Kocasının eski telefonuna kendi kartını mı takmış, nolmuş, sık arananlarda beni görmüş. Ya da bana öyle söyledi bilmiyorum.

Kadın beni aradı. X in eşiyim dedi. Zaten çok kıskanç olduğunu duymuştum. Ee dedim. Eşimin eski telefonunda numaranızı buldum da kimsiniz dedi. İsmi yazan kişiyim, eee dedim. Baktı ben tepeden konuşuyorum, geri adım attı. Ben de şurda çalışıyorum da belki iş nedeniyle denk gelmişsizdir dedi. Şu an çalışmadığını biliyordum. Halen orda çalışıyorsunuz öyle mi dedim gülerek. Panik oldu, çalışıyordum da bebeğim olunca ayrıldım falan dedi. Eee dedim. Beni arama sebebiniz? Kem küm etti. Ne soracaksanız kocanıza sorun dedim, azarlayıp kapattım. Uzatsaydı, niye boşanmıyorsun sen hayırdır da derdim.

Kocasına sormak yemiyor tabii. Kocası gerçekten de ona buna asılan, bir sürü sevgilisi olan bir tip. Kocasını aradım, karın beni aradı, böyle böyle dedi, ne derdiniz varsa çözün dedim. Karısı için direkt gerizekalı dedi. Seni rahatsız etmedi umarım dedi

Kadını arasanız başınıza gelecek olan bu. Derdiniz kocanızla olsun.

Numarayı kaydettim. Kadın beni uzun süre WhatsApptan paylaştığım dans videolarımdan izledi. Sonra sildim. Artık izleyemiyor.

Ayrıca kadın, kocasını asla boşamaz. En fazla burnu sürtsün diye bir iki hafta baba evine döner. Sonra tıpış tıpış evine döner. Nerde onda boşayıp, yeniden işe başlayacak özgüven.

Herkesin alay konusu oldu, bu halleri yüzünden. Yoksa insan merdiven yıkar, yine böyle bir adamla devam etmez.

Yaa çok üzüldüm. Nasıl dayandınız :KK43:
aman bırbırlerını buldular valla allah belalarını verdı zaten :D
hayat bana acımasız bır oyun oynadı sandıgımda meger yolumu açıyormus sımdı tabloya baktıgımda hepsı dagıldı yuvasını kuran huzurla yasayan benım
ıyıkı bıtmıs ıyıkı bu sebeple de olsa kurtulmusum onlardan

Diger kadin adamin evli oldugunu biliyor mu? Bilip de devam ediyorsa kendi sorunu/günahı ama size karsi bir sorumluluğu yok ki. Esiniz sınır cizip "ben evli bir adamim" diyebilmeli bunu demeyen de sonuclarina katlanmali
Siz ne yapmak istiyorsunuz? Yani kanitlaninca bosayacak misiniz? Önemli olan bu

aldatan kocaların karılarının arkasından neler diyerek aldattığını bi şahit olsanız keşke.
Aynen. Ben çok şahit oldum. Bayaa yalvarıyorlar ve eşlerinden tiksinerek bahsediyorlar.

Yani aldatıldıysanız, kocanız bayaa dil dökmüştür. Yoksa aa dur evli erkek kovaliyim demez ruh sağlığı yerinde bir kadın. Herşeyden önce paylaşmak istemez

Instagramda okumustum: "Elalem yüzünden yasamadigin hayati, elalem catir catir yasiyor" diye..aynenen de öyle. Kimse sana sonra gelip madalya takmiyor. Sen evde "acaba gercekten iste mi? Mesaj atan kim?" Kendini yiyip bitiriyorken veya aldatilirken o elalem nerde oluyor? Ben su elalem örgütün simdiye kadar hicbir faydasini görmedim
Elalem safsatasıni dibine kadar yaşamış biri olarak bende görmedim.. 20 yaşında kim bu elalem deyip isyan çıkarmıştım iyikide yapmışım yaşadığım hayatı buna borçluyum 😁

cok tesekkur ederım :KK68:

aslında once cok zoruma gıttı kısının kardesıde en yakın dostum hala da gorusuyoruz :) kız geldı bende kaldı kendıme gelemeyecegımı dusundum asla evlenmem kımseye guvenmem bıttı deyıp konuyu kapatmıstım guluyorken bır anda aglamaya baslıyordum

sonra eskı nısanlım utanmadan dogum gunumde mesaj attı hayırlı olsun x adlı kısıyle bır yola adım atmıssın dogum gunun kutlu olsun hayırlı olsun mutluluklar dılerım dıye

bende hemen aradım
actı ve dırekt neden yaptın ? dedım

askerdeyken cok dusunmus :KK70: (askere gıtmeden nısanı yaptık geldıgınde evlenecektık ve uzun zaman gecırdık kendısıyle)
arkadaslarına danısmıs arkadasları demıs kı benden yana daha yenı ıs kurdu ,gelecegı net degıl, dıgerı atanmıs ogretmen,hem cocuk egıtımınde hem ıs konusunda kafan rahat eder ask bıter mantık evlılıgı yap demısler :KK70: sen yemınlı tercumansın sana ogretmen yakısır demısler :KK70: tıp olarak da daha uyumlu duruyorlarmıs
benımle aynen boyle konusuyor bende sakin sakin dınledım
kapattıgımı falan sandı alo dedı

yanı bunun ıcın mı gercekten dedım
keske delı dıvane asık oldum sana nasıl soyleyecegımı bılemedım deseydın bes para etmezmıssın kendıme kızıyorum nasıl goremedım senı benı sakın bır daha rahatsız etme dedım
o an tum ofkem gıttı ıcımde kocaman bır bosluk oldu sankı hıc bırsey yasanmamıs gıbı tuhaf bırsey oldu hıssıslestım yanı karsımda oyle buyuk bır gerızekalılık vardı kı nutkum tutuldu o beyınsızlık karsısında :KK70: acıdım allah sıfa versın yazık bu kafayla yasıyor dıye uzulmeye basladım o an ıcımde bıttı ve gercekten o an tum bunları yasayan ben degılmısım gıbı oldum :KK70:

sımdı gulerek anlatıyorum komık gelıyor sankı baskası yasamıs rezıllıgıne doymasın salak ya :KK70:
o kalleş kız arkadasımda dugun gunumde dalga gecmıs arkamdan gıdeyımde nıkahına benı cagır sevgılım sarkısı ıstegınde bulunayım hahahah demıs :KK70: kendı totosunun farkında degıl

onunda sıkıntısı cok oldu sımdı bu kız evı talan etmıs cıkmıs ya evde kasaları varmıs kendısıne aıt olmayan bazı degerlı seylerı kasadan almıs kuyumcuda bozdurmus :KK70: erkek tarafının aılesı o kuyumcuyu bulmus kamera kayıtları savcılık tarafından cıkarılmıs hakkında sıkayet olusturulmus dısıplın cezası mı almıs gorev yerı mı degıstırılmıs ne olmus adı her turlu pıslıge karıstı

ben ne bıcım ınsanları cevremde bulundurmusum nasıl kör müşüm en cok kendıme kızdım

Arkadaşları ciddi ciddi " atanmış öğretmen, geleceği parlak" diye akıl mı vermiş? :KK57::KK57::KK57: Sanki evlenmiyor da borsada kendisine en çok getiri sağlayacak yatırım enstrümanını seçiyor.

Kalleş kız arkadaş zaten kalleşliğini göstermiş. Eski nişanlınıza da müstehak. Burnu sürtülmüştür. İyi bir ders olsun ona.

Allah, neşenizi mutluluğunuzu artırsın ☺️ Bazen basiretimiz bağlanıyor işte, gözümüzün önündekileri bile göremiyoruz ama iyi ki o hainliği yapmış. Ya evlenmiş olsaydınız? Her şerde bir hayır var görüldüğü üzere 😊

Adam annesine böbrek verecekmis eee versin ne olacak ki? Sonra "aman ben ameliyatliyim yarım insanim da bana acimadi bosadi" diye ağlayacak duygu sömürüsü yapacak! Bu arada organ donörü olmak kötü bir sey degil 1 hafta 10 gün sonra ayaga kalkar en fazla serum baglanir ve ağrı kesici icer sonra hayatına devam eder yani aldatasi varsa aldatir. Sadece kayınvalideniz üzülmesin ona yansitmayin ama adama goz dagi verin annen iyi olsun isterim ama sen kocam degilsin seni bosuyorum diye. Ben bu adamin hayati boyunca aldatabileceği izlenimine vardim. Dedigim gibi böbrek vericisi olmasi aldatmaya da engel degil hayatini normal sekilde yasamaya da. Kendini acindirmasina izin vermeyin. Arkadasina ettigi laflar bile bosanma sebebi olurdu sanirim benim icin (bekarim ama esim arkamdan bundan sıkıldım cezbetmiyor deseydi kırılırdım).

Kızlar eşimin bi kızla konuştuğunu yakalamıştım önceden inkar etmişti ama kızın numarasını buldum siz olsanız ne yapardınız
Delil toplayana kadar beklerdim!! Hata yaparsan inkar etme olasiligi kanit olasilii duser. Tum delileri toplar boanmayi acar. Tazminati basar ustunede kiz kadin kimse adresine 3 kisiye tazminat davasi acardim . Ciksinlar isin icinden sonra.

hayır evlendıkten 3 ay sonra bosandılar
kız bosandıktan 20 gun sonra da baska bırıyle evlendı ve evlendıkten 1 ay sonra da 2 aylık hamıle oldugunu acıkladı facebooktan :KK70:
:KK70:
ortak arkadaslarımız cok ne yalan soyleyeyım anlatanları susturmuyordum keyıfle dınlıyordum hayat ıntıkam almıs kacar mı bu keyıf

kız bunu terk ederken kendı aldıgı esyaları evden bosaltmıs ısten ızın almıs gızlıce gıtmıs kendı evıne :KK70: dıger tum esyalara salca ketcap boya falan dokmus kumasları halıları koltukları kesmıs :KK70: eskı nısanlım aksam eve geldıgınde sok :KK70:
polısı aramıslar rezıllık bır suru yanı ıclerındekı ıgrenclıgı dıslarına vurmuslar kendı pıslıklerınde bogulmuslar

onlar bu sorunlarla cebellesırken eşim de benım mukellefımdı ofısıme gelıp gıdıyordu aynı zamanda abımın arkadasıydı evımıze gırıp cıkan aıle dostumuzun oglu onunla da konusuyorduk soruyordu bende bunları anlatıyordum gıybet yapıyorduk karsılıklı kahve ıcerek :KK70: daha da evlenmem artık dıyordum
bırgun bana pat dıye ''bız evlenıcez bak gorursun ''dedı
ben boyle :KK57:
ıkna ettı valla benı sonra da bız evlendık

eskı nısanlım hala bekar aldatıldıgıyla kaldı dımdızlak ortada bana yaptıgının beterını yasadı bence
benım 5 yasında cocugum var esımle yuvarlanıp gıdıyoruz 6 yıllık evlıyım :) eskı rahmetlı ıyıkı aldatmıs benı tovbe yarabbım ya :KK70: ne kadar gerızekalı bır ınsanmıs benı aldatmasa anlamayacaktım o kadar vasıfsız gerızekalı oldugunu az kalsın evlenecektım allah korudu benı
ohhhh iyi olmuş.
asıl duymak istediklerim bunlardı.
ilahi adalet hızlı tecelli etmiş :))

Aynen. Ben çok şahit oldum. Bayaa yalvarıyorlar ve eşlerinden tiksinerek bahsediyorlar.

Yani aldatıldıysanız, kocanız bayaa dil dökmüştür. Yoksa aa dur evli erkek kovaliyim demez ruh sağlığı yerinde bir kadın. Herşeyden önce paylaşmak istemez
Öyle kadinlar da var yok değil.. ama aldatma derdi olmayan adamı istese de kandıramaz, ama gerçekten aldatan etkenlerin coGu sevgilisini tavlarken önce evli olduğunu gizliyor çok sonra söylüyor yada kadin öğreniyor evli olduğunu ama bu sefer de kaybetmemek icin ya karisini kotuluyor, aslında sevmediğini boşanmaya çalıştığını bosanamadigini, karısına acidigini, evde iki yabancı gibi olduğunu, vb kandırıyorlar.. başından bilen 2. Kadin da çok onlara zaten dencek laf yok.. burda okumadık mi karılarını sevgililerine kotuleyenleri, yada karisini aldattığı kadin icin o zaten o... senle bir olabilir mi, o pesimi bırakmıyor gibisinden söylemlerini..

Bu konudaki en az 2 kişinin evli adamlarla beraber olan kadınlardan olduğunu düşünüyorum.
Verilen akıllar, söylenilenler bunu çıkarıyor.
Yahu 2. Kadin zaten suçlu kimse ak demiyor ki bu ne biçim söylem boyle.. fakat burda insanların demek istediği arayıp konuşsa ne elde edecek kadin tamam deyip bıraksa kocasını, herşeyi unutup o kocayla devam mi edecek,bu demek oluyor ki ikinciye yine aldatilacak 3. 5 8 defa yine aldatacak.. üstelik bu sefer adamin yakalanmak umrunda olmayacak nasılsa sevgilimi haşlayıp bana susacak karım var.. aman sevgilimi yok bana.. yoksa elbetteki 2. Kadin da hatalı kandirilmamassa.. yani çok nadir aldatmanın affedince tekrar aynı se'yi yapmaması..

bi arkadaşıyla mesajlarını gördüm kız resmî atmışlar birbirlerine bana ayarla diye konuşmuşlar arkadaşı yengeye yakalanma demiş kendisi de sıkıldım bundan cezbetmiyo beni yeni lazım bana yazmış eşim

bu mesadjdan sonra aynı evde o adamı görmeye nasıl katlandın ? Buna rağmen boşanmadıysan daha da boşanmazsın belli.

Ona da soracağım tatbiki ama ben üzüldüysem herkes nasibini alsın istiyorum
Valla canım sen kocana 2 dakika bağırıp kocam kocam dersin sonra elin kızına Aslan kesilirsin yapma Allah aşkına gururlu ol boşan suçlu kız değil KOCAN

Bu konudaki en az 2 kişinin evli adamlarla beraber olan kadınlardan olduğunu düşünüyorum.
Ne diyelim yani, git ara ağzına mıç yel...zun mu diyelim? Tamam yapsın. Ama sonra ameliyatlı kocaya kaynanaya bakacak, o güne kadar siniri de geçer, ikinci dalgayı yakalayana kadar bebeyi de yaparlar. Çocuğum için çocuğum için diye dolanır bu sefer, kendisini rezil arkadaş muhabbetlerinde harcayan kocasına karnında bebeyle yemek hazırlar. Koca mutlu, belki de evli olduğundan haberi bile olmayan kadın mağdur. Neden bu hikayenin tek kaybedeni el kadını, neden kocaların canı bile sıkılmıyor?

Ya ne alaka kafjjsfjjf gerçekten bu alakayı nasıl kurdunuz? O engin mantığınla aydınlatın bir zahmet.

Kimse burada kadını aklamadı.
Suç kadında değil dedi (eski konularını bilerek).
Ki suç kadında değil.
Arkadaşına fotoğraf atıp bana bunu ayarla diyen kim? Kocası.
Sıkıldım bundan, cezbetmiyor beni diyen kim? Kocası.
Ama ponçik koca her zamanki gibi suçlanıyor, hatta ameliyat olacak diye merhamet gösteriliyor.
Sonra demek istiyor ki benim kocamdan boşanmaya gücüm yok bari gidip kadının hakkından geleyim.
Yahu kadının hakkından gelse ne olur?
Ayşe gider Fatma gelir, Fatma gider Selma gelir. Suç bu kadınlarda mı %10 kadın suçlu ise %90 adam suçlu. Nikah masasında sadakat sözünü veren adam en çok suçlu. Elin kadını değil.
Niye? Çünkü suç adamda.
Niye? Çünkü adamın mayası bozuk.
Herşeyi geçtim adam olan bir erkek karısının arkasından eşyadan bahseder gibi "sıkıldım bundan, cezbetmiyor beni" diye konuşur mu? Yok. Ha buna rağmen adamda suç bulamayıp kadını arayıp saydıran kadınında özgüven ve gururundan şüphe ederim.

Back
X