- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.797
- 358
Ben bu telefon açılan kızın yerinde oldum bi kez. Kocasının eski telefonuna kendi kartını mı takmış, nolmuş, sık arananlarda beni görmüş. Ya da bana öyle söyledi bilmiyorum.Eee evli olduğunu bilerek eşinizle konuştuysa-flortlesme anlamında diyorum- kızı arayıp ağzınıza geleni saysanız da hiç oralı olmaz. Hatta size bir şeyler diyebilir ve moralinizi daha çok bozabilir. Madem niye boşanmıyorsun sen hayırdır da diyebilir.
Kadın beni aradı. X in eşiyim dedi. Zaten çok kıskanç olduğunu duymuştum. Ee dedim. Eşimin eski telefonunda numaranızı buldum da kimsiniz dedi. İsmi yazan kişiyim, eee dedim. Baktı ben tepeden konuşuyorum, geri adım attı. Ben de şurda çalışıyorum da belki iş nedeniyle denk gelmişsizdir dedi. Şu an çalışmadığını biliyordum. Halen orda çalışıyorsunuz öyle mi dedim gülerek. Panik oldu, çalışıyordum da bebeğim olunca ayrıldım falan dedi. Eee dedim. Beni arama sebebiniz? Kem küm etti. Ne soracaksanız kocanıza sorun dedim, azarlayıp kapattım. Uzatsaydı, niye boşanmıyorsun sen hayırdır da derdim.
Kocasına sormak yemiyor tabii. Kocası gerçekten de ona buna asılan, bir sürü sevgilisi olan bir tip. Kocasını aradım, karın beni aradı, böyle böyle dedi, ne derdiniz varsa çözün dedim. Karısı için direkt gerizekalı dedi. Seni rahatsız etmedi umarım dedi
Kadını arasanız başınıza gelecek olan bu. Derdiniz kocanızla olsun.
Numarayı kaydettim. Kadın beni uzun süre WhatsApptan paylaştığım dans videolarımdan izledi. Sonra sildim. Artık izleyemiyor.
Ayrıca kadın, kocasını asla boşamaz. En fazla burnu sürtsün diye bir iki hafta baba evine döner. Sonra tıpış tıpış evine döner. Nerde onda boşayıp, yeniden işe başlayacak özgüven.
Herkesin alay konusu oldu, bu halleri yüzünden. Yoksa insan merdiven yıkar, yine böyle bir adamla devam etmez.