Eşimin Biten Sevgisi

Daha napayım diye soruyosun. . O, evden çıktıktan sonra çık ve bir daha geri dönme .. o adam bu adam mı bıdı bıdı edebiyatlarina hiç girme ,değilse de olmuş ..gerçi öküz her zaman öküzdür. Demek ki bu iyi kamufle etmiş ..

kocanız ergenmi? bu ne tavırlar hareketler..
gelme bidaha dediysen arkasında dur gelmesin. gelse de alma biraz kendine gelsin
Kesinlikle evde olmasini istemiyorum eve gelirse de eve almayi asla dusunmuyorum onun varligi beni rahatsiz eder suan da boynuma yapistigi an aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor psikolojimi alt ust etti

bu öküz seni hiç sevmemiş ki, şimdi o sevgi bitsin. hizmetçi ve köle almış kendine. ailen biliyomu

Siz 98 li misiniz? Kocanız kaç yaşında? Sanki evliliğe hiç hazır değilmiş gibi.

Evlendiğinizde düzenli bir işi, düzgün bir geliri var mıydı?

Boşan. Allah aşkına boşan!

Eve gelmeyen,bakmayan,en minimal isteklere bile boğaza yapışan biri için koca sıfatı fazla değil mi sizce de??

Boşanmayı düşünüyordum ama bu evliliği ayakta tutmak için çok emekler verdim bir şans daha vermelimiyim diye burda sizlere sormak istedim
şans isteyen var mı? hani eşiniz pişman vs bişeyler
yok kesin
bir arkadaş demiş büyüklere söyleyin diye öyle yapın

Siz 98 li misiniz? Kocanız kaç yaşında? Sanki evliliğe hiç hazır değilmiş gibi.

Evlendiğinizde düzenli bir işi, düzgün bir geliri var mıydı?
Evet 98 liyim esim benden 4 yaş buyuk aslinda evliligimiz cok aceleye geldi ikimizde evlilige hazir degildik ama sevdigimiz icin yani ben onun sevdigini zannediyormusum evlendik ailelerimiz de onay verince beklemedik

Eş değil köle olarak görüyor sizi resmen bu nasıl adam böyle hem tembel hemde çok ilgisiz

Kesinlikle evde olmasini istemiyorum eve gelirse de eve almayi asla dusunmuyorum onun varligi beni rahatsiz eder suan da boynuma yapistigi an aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor psikolojimi alt ust etti

Elleri kırılsın öküzün
Çıkart bu adamı hayatından
Alsın motorunu koynuna zıbarsın

Konu sahibi bir işte çalışmamaniza rağmen evin gecimini ben sağlıyorum demişsiniz.Nasil saglayabiliyorsunuz merakettim.pardon nakış yaptığınızı soylemissiniz. Eşiniz sizi haketmiyor

Son düzenleme:
Yani boşanın demek doğru gelmiyor bana normalde ama sizin durumunuz gerçekten kötü. Yani adam eve gelmez, para vermez evini geçindirmez, size şiddet uygulayıp eve hapis eder, böyle bir hayatı devam ettirmek istemezdim. Insan okurken bunalıyor, sizi düşünemiyorum bile. Kurtarın kendinizi bu adamdan, muhtemelen gençsiniz daha, yıllarınıza gençliğinize yazık.

Sen elinden geleni yapmisin cnm bundan sonra cabalamaya degmez bence vazgecmelisin hayatindan çıkar emin ol onsuz daha mutlu olursun ev hapsi gibi biyle olur mu sana zerre deger vermiyor yerinde olsam asla is yapmam mutfak masrafi icin ne getirdiyse onu pişir onu yesin gamsiz herif

Şiddet görmüşsün
Daha ötesi yokki bunun
Sen kendini hiçmi sevmiyorsun
Adam sana bildiğin yük
Bencil
Üstüne şiddete başlamış
Hala neyi bekliyorsun
Çok daha güzel bir hayatın olabilir

Yaşıt sayılırız. Siz 98 liymişsiniz ben de 99 luyum. Yaşadıklarınız, o barzonun size yaşattıkları çok çirkin şeyler. Şiddet de girmiş işin içine üstelik. Bu hayata bir kere daha gelmeyeceksiniz kimsenin kahrını çekmek, saçmalıklarına göz yummak gibi bir zorunluluğunuz da yok. Kim bilir ne güzellikler seni bekliyor ileride. O yüzden boşan bu karaktersizden. Çocuğunuz da yokmuş Allah'tan. Hiç boşuna çabalamayın evliliğimi kurtarayım diye. Boşa çaba harcamayın çünkü çaba insan olana harcanır ; karısını itip kakan, aldığı parayı olduğu gibi kendi yiyen, eviyle alakası olmayan bir soysuza değil.

Buyuklere anlatin durumu
Degisecegini sanmam ama belli mi olur?
Degismezse hemen bosan
Yol yakinken hayatini kur
Kimsenin kölesi olma
Bu surecte de sakin ama sakin cocuk yapma

Cocuk olursa degisir diyenlere sakin inanma

f
flört ediyorken nasıldı da bu kadar değişiyor

bosan dıyenlerı dınleyıp bosanacakmısınız...bence baska ne cozum olabılır yada beklıyorsunuz...siddet var...gerisi teferruat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…