- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Kesinlikle evde olmasini istemiyorum eve gelirse de eve almayi asla dusunmuyorum onun varligi beni rahatsiz eder suan da boynuma yapistigi an aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor psikolojimi alt ust ettikocanız ergenmi? bu ne tavırlar hareketler..
gelme bidaha dediysen arkasında dur gelmesin. gelse de alma biraz kendine gelsin
Boşan. Allah aşkına boşan!Arkadaşlar Merhaba çok zor durumdayım sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik sevgimiz için çok zorluklar atlattık çok fedakarlıklar yaptık.beni çok seviyordu ben de onu.evlendik herşey çok güzel gidiyodu taaki eşim işte çalışmayana kadar.eşim benim çalışmama izin vermiyor bu konu yüzünden hergün kavga ediyoruz bu zaten bam başka bir konu aylarca kavga ettik en sonun da işe girdi Allaha şükür çalışıyor şuan da asgari ücretle geçiniyoruz aldığı paranın hepsini kendine harcıyor motorsikleti var bütün parayı motorsikletine modifiye yapmak için harcıyor arkadaşlarıyla geziyor eve doğru düzgün geldiği yok benim evden çıkmama izin vermiyor beni hiç dışarı götürmedi özel günler de bir çiçek bile almadı bana evde dikiş nakış yaparak evimin erzağını faturalarını ben karşılamaya çalışıyorum bugün ona evde çok bunaldığımı beni gezdirmesini hava almak istediğimi söyledim boğazımı sıktı duvara itti yerdeki terlikleri üstüme fırlattı şimdi de evden gitti eve gelme birdaha dedim ne yapmalıyım bilmiyorum çok zor durumdayım bir insan 2 yıl içinde bukadar değişebilirmi
şans isteyen var mı? hani eşiniz pişman vs bişeylerBoşanmayı düşünüyordum ama bu evliliği ayakta tutmak için çok emekler verdim bir şans daha vermelimiyim diye burda sizlere sormak istedim
Evet 98 liyim esim benden 4 yaş buyuk aslinda evliligimiz cok aceleye geldi ikimizde evlilige hazir degildik ama sevdigimiz icin yani ben onun sevdigini zannediyormusum evlendik ailelerimiz de onay verince beklemedikSiz 98 li misiniz? Kocanız kaç yaşında? Sanki evliliğe hiç hazır değilmiş gibi.
Evlendiğinizde düzenli bir işi, düzgün bir geliri var mıydı?
Aile büyüklerime söyledim akşam buraya geleceklerşans isteyen var mı? hani eşiniz pişman vs bişeyler
yok kesin
bir arkadaş demiş büyüklere söyleyin diye öyle yapın
heh en güzeli... Allah hakkınızda hayırlısını versinAile büyüklerime söyledim akşam buraya gelecekler
Eş değil köle olarak görüyor sizi resmen bu nasıl adam böyle hem tembel hemde çok ilgisizArkadaşlar Merhaba çok zor durumdayım sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik sevgimiz için çok zorluklar atlattık çok fedakarlıklar yaptık.beni çok seviyordu ben de onu.evlendik herşey çok güzel gidiyodu taaki eşim işte çalışmayana kadar.eşim benim çalışmama izin vermiyor bu konu yüzünden hergün kavga ediyoruz bu zaten bam başka bir konu aylarca kavga ettik en sonun da işe girdi Allaha şükür çalışıyor şuan da asgari ücretle geçiniyoruz aldığı paranın hepsini kendine harcıyor motorsikleti var bütün parayı motorsikletine modifiye yapmak için harcıyor arkadaşlarıyla geziyor eve doğru düzgün geldiği yok benim evden çıkmama izin vermiyor beni hiç dışarı götürmedi özel günler de bir çiçek bile almadı bana evde dikiş nakış yaparak evimin erzağını faturalarını ben karşılamaya çalışıyorum bugün ona evde çok bunaldığımı beni gezdirmesini hava almak istediğimi söyledim boğazımı sıktı duvara itti yerdeki terlikleri üstüme fırlattı şimdi de evden gitti eve gelme birdaha dedim ne yapmalıyım bilmiyorum çok zor durumdayım bir insan 2 yıl içinde bukadar değişebilirmi
Kesinlikle evde olmasini istemiyorum eve gelirse de eve almayi asla dusunmuyorum onun varligi beni rahatsiz eder suan da boynuma yapistigi an aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor psikolojimi alt ust etti
flört ediyorken nasıldı da bu kadar değişiyorArkadaşlar Merhaba çok zor durumdayım sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik sevgimiz için çok zorluklar atlattık çok fedakarlıklar yaptık.beni çok seviyordu ben de onu.evlendik herşey çok güzel gidiyodu taaki eşim işte çalışmayana kadar.eşim benim çalışmama izin vermiyor bu konu yüzünden hergün kavga ediyoruz bu zaten bam başka bir konu aylarca kavga ettik en sonun da işe girdi Allaha şükür çalışıyor şuan da asgari ücretle geçiniyoruz aldığı paranın hepsini kendine harcıyor motorsikleti var bütün parayı motorsikletine modifiye yapmak için harcıyor arkadaşlarıyla geziyor eve doğru düzgün geldiği yok benim evden çıkmama izin vermiyor beni hiç dışarı götürmedi özel günler de bir çiçek bile almadı bana evde dikiş nakış yaparak evimin erzağını faturalarını ben karşılamaya çalışıyorum bugün ona evde çok bunaldığımı beni gezdirmesini hava almak istediğimi söyledim boğazımı sıktı duvara itti yerdeki terlikleri üstüme fırlattı şimdi de evden gitti eve gelme birdaha dedim ne yapmalıyım bilmiyorum çok zor durumdayım bir insan 2 yıl içinde bukadar değişebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?