kolay kolay yuva yıkma taraftarı değilimArkadaşlar Merhaba çok zor durumdayım sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik sevgimiz için çok zorluklar atlattık çok fedakarlıklar yaptık.beni çok seviyordu ben de onu.evlendik herşey çok güzel gidiyodu taaki eşim işte çalışmayana kadar.eşim benim çalışmama izin vermiyor bu konu yüzünden hergün kavga ediyoruz bu zaten bam başka bir konu aylarca kavga ettik en sonun da işe girdi Allaha şükür çalışıyor şuan da asgari ücretle geçiniyoruz aldığı paranın hepsini kendine harcıyor motorsikleti var bütün parayı motorsikletine modifiye yapmak için harcıyor arkadaşlarıyla geziyor eve doğru düzgün geldiği yok benim evden çıkmama izin vermiyor beni hiç dışarı götürmedi özel günler de bir çiçek bile almadı bana evde dikiş nakış yaparak evimin erzağını faturalarını ben karşılamaya çalışıyorum bugün ona evde çok bunaldığımı beni gezdirmesini hava almak istediğimi söyledim boğazımı sıktı duvara itti yerdeki terlikleri üstüme fırlattı şimdi de evden gitti eve gelme birdaha dedim ne yapmalıyım bilmiyorum çok zor durumdayım bir insan 2 yıl içinde bukadar değişebilirmi
çocuğumuz yok bu durumlardan dolayı hep korundum bu olayların üstüne bir de çocuk istemedim çünkü zaten vajinismus hastasıydım henüz yeni yendim korunuyorumÇocuğunuz yoktur umarım
çocuğumuz yok bu durumlardan dolayı hep korundum bu olayların üstüne bir de çocuk istemedim çünkü zaten vajinismus hastasıydım henüz yeni yendim korunuyorum
Gerçekten doğru bir noktaya deginmişsiniz bekar hayatı yaşıyor bekarlığında yaptıklarını yapıyor evlimiyiz değilmiyiz belli bile değil herşey belki bir yere kadar katlanılırdı benim tarafımdan ama işin içine şiddet girdiği zaman insan gerçekten soğuyor ben çok soğudum eşimdenO zaman yapılacak şey belli değil mi?
Çalışmanıza izin vermiyor, maddi destek olmuyor iki kelam edemiyorsunuz, bekar hayatı yaşıyor, üstüne şiddet var
Yol yakınken dönün, çocuk olursa daha zor
Haklısınız o bebegi haketmiyor zaten ona bakacak sorumluluk onda asla yok sirf bunu bildigim icin cocuk yapmadim o yeltendi cocuk yapmaya ama ben her seferinde kendini korudum dogum kontrol hapiylaKorunmaya devam cocuk dogduktan sonra daha zor olur cunku masrafi olacaktir anne olarak sizin de manevi destege ihtiyaciniz olacaktir ..kimisinin maddi durumu iyi degildir birbirlerine destek olur maddiyat yoksa da cocuk olsa bile sevgi saygi huzur olur cocuk bir sekilde buyur.hem maddi durum iyi degil hem huzur yok cocugu dusunme su an.
Boşanmayı düşünüyordum ama bu evliliği ayakta tutmak için çok emekler verdim bir şans daha vermelimiyim diye burda sizlere sormak istedimsimahi98 boşanmak için neyi bekliyoısun?
Boşanmayı düşünüyordum ama bu evliliği ayakta tutmak için çok emekler verdim bir şans daha vermelimiyim diye burda sizlere sormak istedim
haklısınız o hiç bir zaman bu evlilik için benden bir şans istemedi istemez de bunu biliyorum çok üzülüyorum keşke demek çok mantıksız birsey ama keşke ona bukadar taviz vermeseydim keşke hiç hayatimda olmasaydi tek yol bosanmak gibi gozukuyordayak yiyen siz şans veren yine siz. adam sizden şans bile istememiş halbuki.
Arkadaşlar Merhaba çok zor durumdayım sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var 2 yıllık evliyim eşimle severek evlendik sevgimiz için çok zorluklar atlattık çok fedakarlıklar yaptık.beni çok seviyordu ben de onu.evlendik herşey çok güzel gidiyodu taaki eşim işte çalışmayana kadar.eşim benim çalışmama izin vermiyor bu konu yüzünden hergün kavga ediyoruz bu zaten bam başka bir konu aylarca kavga ettik en sonun da işe girdi Allaha şükür çalışıyor şuan da asgari ücretle geçiniyoruz aldığı paranın hepsini kendine harcıyor motorsikleti var bütün parayı motorsikletine modifiye yapmak için harcıyor arkadaşlarıyla geziyor eve doğru düzgün geldiği yok benim evden çıkmama izin vermiyor beni hiç dışarı götürmedi özel günler de bir çiçek bile almadı bana evde dikiş nakış yaparak evimin erzağını faturalarını ben karşılamaya çalışıyorum bugün ona evde çok bunaldığımı beni gezdirmesini hava almak istediğimi söyledim boğazımı sıktı duvara itti yerdeki terlikleri üstüme fırlattı şimdi de evden gitti eve gelme birdaha dedim ne yapmalıyım bilmiyorum çok zor durumdayım bir insan 2 yıl içinde bukadar değişebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?