- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi silentvega
Eşim parası saçıyor demedim varsa yiyelim diyor dedim birlikte harcıyoruz genelde de benim için harcıyor zaten tatil seyahat vs… aldattığını düşünmüyorum bu sizin fikriniz şovmende değil sadece ustalara gereksiz para vermesi sanırım fazla iyi niyet kaynaklı bi durum. Karakteri konusunda eminim elbette kendisinden. Kendine harcat ki başkasına kalmasın demişsiniz eşim kadın vs işleriyle ilgilenmiyor evliliğimde herhangi bir sorun yok tek sorunum onun fazlasıyla iyi niyetli olması yoksa kadınlarla ilgili hiç sorun yaşatmadım ama zaten öyle olsaydı evli olmazdım şu anda boşanırım muhtemelen öyle bir adamla yaşayamamHer seyin en kötüsünü düsüne biri olarak ihtimaller arasında mutlaka baskasına baska kadınada para yedirdiğini düşünürüm. Böyle bu sekılde bu paralar nereye gıdıyor dendıgınde ‘e görüyosun işte’ diye kamufle ettiğini ihtimallerim arasına mutlaka koyarım. Eşiniz öyle yapıyor demiyorum basıma gelse ihtimal veririm sadece. Şovmen demiş bi üye hakaret demişsiniz ama bu hakaret değil. Sov yapıyo kendini gösteriyor anlamında demiş. Gelirini bilmediğiniz ‘kocanızın’ geliriyle değil bana sundugu hayatıyla ılgılenıyorum demişsiniz ama o hayatta siz biriktirirken gün sonunda adam zaten saçıyor sen kendine biriktir kötü gün için kendine sakla cunku bu tarz saçan adam annecilik kafasındakı kadını yanında cok tutmaz. Kendıne harcat ki baskasına fırsat olmasın öyle düşün 10 veriyorsa 5 ini mutlaka kendine ayır![]()