• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bonkör olması

Her seyin en kötüsünü düsüne biri olarak ihtimaller arasında mutlaka baskasına baska kadınada para yedirdiğini düşünürüm. Böyle bu sekılde bu paralar nereye gıdıyor dendıgınde ‘e görüyosun işte’ diye kamufle ettiğini ihtimallerim arasına mutlaka koyarım. Eşiniz öyle yapıyor demiyorum basıma gelse ihtimal veririm sadece. Şovmen demiş bi üye hakaret demişsiniz ama bu hakaret değil. Sov yapıyo kendini gösteriyor anlamında demiş. Gelirini bilmediğiniz ‘kocanızın’ geliriyle değil bana sundugu hayatıyla ılgılenıyorum demişsiniz ama o hayatta siz biriktirirken gün sonunda adam zaten saçıyor sen kendine biriktir kötü gün için kendine sakla cunku bu tarz saçan adam annecilik kafasındakı kadını yanında cok tutmaz. Kendıne harcat ki baskasına fırsat olmasın öyle düşün 10 veriyorsa 5 ini mutlaka kendine ayır:D
Eşim parası saçıyor demedim varsa yiyelim diyor dedim birlikte harcıyoruz genelde de benim için harcıyor zaten tatil seyahat vs… aldattığını düşünmüyorum bu sizin fikriniz şovmende değil sadece ustalara gereksiz para vermesi sanırım fazla iyi niyet kaynaklı bi durum. Karakteri konusunda eminim elbette kendisinden. Kendine harcat ki başkasına kalmasın demişsiniz eşim kadın vs işleriyle ilgilenmiyor evliliğimde herhangi bir sorun yok tek sorunum onun fazlasıyla iyi niyetli olması yoksa kadınlarla ilgili hiç sorun yaşatmadım ama zaten öyle olsaydı evli olmazdım şu anda boşanırım muhtemelen öyle bir adamla yaşayamam

Yooo gayette sorabilirsiniz,asıl sormamanız sıkıntı .Siz karı kocasınız,tabi ki eve ne kadar giriyor ne kadar çıkıyor takip etmeli ortak birikim yapmalısınız.Kocanız parasıyla güç gösterisi yapıyor,hatalı davranan ustaları daha fazla para vererek hatalarını kapatıyor,çok çirkin bir davranış burada iyi niyet yok,mantıklı bir hareket hiç değil....
Sormuyorum bilmiyorum evliliğimizde maddiyat konuşulmaz sorma ihtiyacımda olmadı

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum ben yeni evliyim ve eşim dışarıya karşı çok bonkör bir insan yani mesela bu kötü bir şey mi diyeceksiniz ama şöyle oluyor mesela eve bir usta geliyor bir iş için ve usta diyelim ki işi düzgün yapamıyor ya da malzemeyi eksik geliyor ya da hatalı geliyor eşim ona 1000 TL verilmesi gerekirken 2000 TL verebiliyor mesela en son koltuklarımızın bir yırtığı vardı döşeme yaptırdık fakat aynı renk kumaş getirmemişler farklı renk getirmişler eşim iki katı fiyat ödedi veya restoranda garsonlara olması gereken bahşişin çok daha üstünde yani neredeyse hesabı bile geçebilecek kadar bahşiş ödüyor sizce bu durum normal bir durum mu yani bana kalsa ben biriktirmek taraftarıyım keza ben para biriktiriyorum eşim bundan haz almasa da ihtiyaçtan değil fakat kara gün zor günler her zaman vardır şu an her şey iyi diye yarın da her şey iyi olacak diye bir şey yok onun insanlara yardımcı olmak istemesi hoşuma giderdi ama artık bu durum bana garip geliyor çünkü insanlar özenle calismadigi halde bile bunu yapıyor bilmiyorum ben de belki çok katı düşünüyor olabilirim sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yedigin yemekten fazla bahsis vermek icin cok cok cok iyi bir gelirinin olmasi lazim zira suan sıradan bir kebapciya bile gittiğinde 2 kisi 2bine yakin para odeniyor. Bir bu kdr da bahsisi dusunemedim yani bana luzumsuz geldi. Dosemeci yanlis kumas getirdiyse ben olsam dogru kumasi getirene kdr parayi vermem çünkü niye vereyim

Niye böyle bir şey yapıyorsun ye iç gez ayrıca birikim yap aşkım canım ajda istiyor de git ajda aldır araban yoksa araba aldır bu adam ticareti nasıl yapıyor
Bu kafalarda bi kadın hiç olmadım ajda al bana aşkım vs.. ihtiyacım yok

Yedigin yemekten fazla bahsis vermek icin cok cok cok iyi bir gelirinin olmasi lazim zira suan sıradan bir kebapciya bile gittiğinde 2 kisi 2bine yakin para odeniyor. Bir bu kdr da bahsisi dusunemedim yani bana luzumsuz geldi. Dosemeci yanlis kumas getirdiyse ben olsam dogru kumasi getirene kdr parayi vermem çünkü niye vereyim
Gelirimiz iyi evet ticaret yapıyor eşim

Eşiniz yaptığı normal değil, ekomik anlamda sınırlarını bilmiyor ve başkalarının yaptığı hata ve eksikleri kendisi para ödeyerek çözüyor. Başkalarının yaptığı hataların sorumluluklarını üstleniyor ciddi şekilde uyarılması lazım.
Evet bu konuda haklısınız

Gelirimiz iyi evet ticaret yapıyor eşim
Esinizin aylik geliri 1 mio yakin mi? Gerçekten bana fazla geldi. Eger cok asiri bir geliri varsa yardım etmek istiyordur. Ona verdigi ekstradan bin iki bin onu etkilemiyor bu parayi da birikim olarak küçük goruyor muhtemelen

Esinizin aylik geliri 1 mio yakin mi? Gerçekten bana fazla geldi. Eger cok asiri bir geliri varsa yardım etmek istiyordur. Ona verdigi ekstradan bin iki bin onu etkilemiyor bu parayi da birikim olarak küçük goruyor muhtemelen
O civarda evet ortalama değişiyor ama aylık gelirimiz iyi

Israrle neden lüks arabaya binmiyor yazıyosunuz anlamıyorum. Şov yapmak ille lüks arabaya binmek değildir. Koca yürekli zengin rolüne bürünmek, almadığı hizmet için para saçmak da şovdur. Eşinizin şov yapma biçimi lüks eşyalarla değil, bu şekilde. Namını yürütüyor işte aklı sıra.
Aynen öyle düşündüm bende. Böyle bir yakinim var. Batık durumda (inşallah düzelir çünkü çok iyi bir insan) ama buna rağmen bir cenaze için baskasindan aldığı borçla yemek veriyor. O borcta başka iş için alınmış oluyor ama o elindekini veriyor. Bizim çocuklarla yüksek yüksek harçlık da verir. Hava atma degilde aslında böyle bir görgü geliştirmiş. Evin en büyük abisi, ticaret yapıyor varlikliyken.... Bı ekonomik krizle herşey gidiyor ama bonkorluk aynı 😅

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum ben yeni evliyim ve eşim dışarıya karşı çok bonkör bir insan yani mesela bu kötü bir şey mi diyeceksiniz ama şöyle oluyor mesela eve bir usta geliyor bir iş için ve usta diyelim ki işi düzgün yapamıyor ya da malzemeyi eksik geliyor ya da hatalı geliyor eşim ona 1000 TL verilmesi gerekirken 2000 TL verebiliyor mesela en son koltuklarımızın bir yırtığı vardı döşeme yaptırdık fakat aynı renk kumaş getirmemişler farklı renk getirmişler eşim iki katı fiyat ödedi veya restoranda garsonlara olması gereken bahşişin çok daha üstünde yani neredeyse hesabı bile geçebilecek kadar bahşiş ödüyor sizce bu durum normal bir durum mu yani bana kalsa ben biriktirmek taraftarıyım keza ben para biriktiriyorum eşim bundan haz almasa da ihtiyaçtan değil fakat kara gün zor günler her zaman vardır şu an her şey iyi diye yarın da her şey iyi olacak diye bir şey yok onun insanlara yardımcı olmak istemesi hoşuma giderdi ama artık bu durum bana garip geliyor çünkü insanlar özenle calismadigi halde bile bunu yapıyor bilmiyorum ben de belki çok katı düşünüyor olabilirim sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben böyle birini tanıyorum 😂Erkek kardeşim.Kaç yaşına geldi hala bir köşede parası yok.Çünkü bildiğin parasını savuruyor..15 yıldır memur .Ne dediysek çözüm olmadı maalesef.

Eger eviniz arabaniz ve yüksek geliriniz varsa bunlari yapsin onun dışında saçma bi hareket

Eşim parası saçıyor demedim varsa yiyelim diyor dedim birlikte harcıyoruz genelde de benim için harcıyor zaten tatil seyahat vs… aldattığını düşünmüyorum bu sizin fikriniz şovmende değil sadece ustalara gereksiz para vermesi sanırım fazla iyi niyet kaynaklı bi durum. Karakteri konusunda eminim elbette kendisinden. Kendine harcat ki başkasına kalmasın demişsiniz eşim kadın vs işleriyle ilgilenmiyor evliliğimde herhangi bir sorun yok tek sorunum onun fazlasıyla iyi niyetli olması yoksa kadınlarla ilgili hiç sorun yaşatmadım ama zaten öyle olsaydı evli olmazdım şu anda boşanırım muhtemelen öyle bir adamla yaşayamam
Hayır ben aldatıyodur demedım kendım yaşasam sorgulardım muhakkak bu hayatta her sey gelir ınsanın basına cunku ama ben anlamadım herkesin fikrine yorumuna hayır öyle değil diyorsunuz o zaman neden konu açıyosunuz kı zorunuza gidiyosa? Yok oyle bı kadın değilim yok öyle değil. Sitenın amacı zaten farklı bakış açılarıyla bakmak sizde fikir istemişsiniz bizde söylüyoruz farklı sekılde herkesın kendı yorumu ama kabullenmiyorsunuz:DD

Back
X