• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bonkör olması

Hayır ben aldatıyodur demedım kendım yaşasam sorgulardım muhakkak bu hayatta her sey gelir ınsanın basına cunku ama ben anlamadım herkesin fikrine yorumuna hayır öyle değil diyorsunuz o zaman neden konu açıyosunuz kı zorunuza gidiyosa? Yok oyle bı kadın değilim yok öyle değil. Sitenın amacı zaten farklı bakış açılarıyla bakmak sizde fikir istemişsiniz bizde söylüyoruz farklı sekılde herkesın kendı yorumu ama kabullenmiyorsunuz:DD
Bu sitenin adeti konu açan yeni üyelere saldırmak bunun ben de farkındayım mantıklı olan yorumlara mantıklı diyorum zaten fakat eşime hakaret edilmesine ya da onun beni aldattığının söylenmesine tabii ki karşı çıkarım çünkü böyle bir şey yok ve ben kötü bir evlilik içerisinde ya da şovmen bir adamla evli olduğumu düşünmüyorum eşim sadece fazlasıyla iyi niyetli ve herkese yardımcı olmayı seven bir insan bazen de bunu gereksiz yerlerde yapıyor bunun ötesi bir durum yok ve tabii ki de kabul etmem hakaret edilmesini

Ben böyle birini tanıyorum 😂Erkek kardeşim.Kaç yaşına geldi hala bir köşede parası yok.Çünkü bildiğin parasını savuruyor..15 yıldır memur .Ne dediysek çözüm olmadı maalesef.
Evet ya çok yanlış vallahi nasıl çözülür bilmiyorum bazı insanlar böyle düşünüyor ne yazık ki bu kötü insan olduğu için değil de işte doğru değil yarın ne olacağı belli değil çünkü

Geliriniz iyiyse ev araba var mı peki eğer yoksa aldırın borca girince bu kadar para harcayamaz.
İşte problem burada zaten varken harcayalım diyor pek yatırım yapmayı düşünmüyor ben de yarını çok düşünen bir insanım gelecek vs.. çünkü yarın ne olacağı belli olmaz kötü biri değil kesinlikle hiç beni zor durumda bırakmıyor ama mesela ev almak yerine güzel bir evde kirada yaşamak ona daha doğru geliyor

Ne kadar iyi insanlar var şu dünyada. Mesela siz.
Eşinizi kırmak istemiyormuşsunuz, ne kadar iyisiniz. Ben olsam direkt "Sen ne çeşit bir enayisin, para kullanmayı yeni mi öğrendin" derdim.
İyilikle alakası yok ki huzurum bozulsun istemiyorum öyle söylersem kavga ederiz benim de rahatsız olduğum şeyler var tabii ki

Gayet var çalışmıyorsun mutfaktan kendinden kısıp altın alıyorsun
Tamam da şimdi adama gidip Ajda al bana aşkoo diyemem ki tabii ki benim de rahatsız olduğum şeyler var ama kavga etmek istemiyorum sonuçta bazı konularda çok farklı düşünüyoruz onunla ama onun dışında evliliğimiz kötü gitmiyor seviyorum onu ya da beni zor durumda bırakacak bir şey yapmıyor maddi olarak sadece o anlık yaşamak istiyor ben de geleceğe yatırım yapalım istiyorum bu kadar para biriktirelim dedim yatırım yapalım dedim gerek yok diyor neden bunu diyor bilmiyorum yani onun kafasını onun düşüncesini bilmiyorum

Aynen öyle düşündüm bende. Böyle bir yakinim var. Batık durumda (inşallah düzelir çünkü çok iyi bir insan) ama buna rağmen bir cenaze için baskasindan aldığı borçla yemek veriyor. O borcta başka iş için alınmış oluyor ama o elindekini veriyor. Bizim çocuklarla yüksek yüksek harçlık da verir. Hava atma degilde aslında böyle bir görgü geliştirmiş. Evin en büyük abisi, ticaret yapıyor varlikliyken.... Bı ekonomik krizle herşey gidiyor ama bonkorluk aynı 😅
Zaten hak veriyorum çok doğru ama bunun dışında hani diyorsunuz ve iyi bir insan umarım düzelir diye benim eşim de kötü bir insan değil sadece bazı insanların kafası bu şekilde çalışıyor ve ben bu durumu düzeltmek istiyorum ama işin sonu farklı yerlere gitsin de istemiyorum yani kavga gürültü istemiyorum nasıl yola sokarım bu durumu bilmiyorum

O civarda evet ortalama değişiyor ama aylık gelirimiz iyi
bir milyon kazanan koca birine bin lira fazla verdi diye mi adama laf ediyorsunuz?
50 bin kazanan kisinin 50 lira fazla vermenin gozune gelmemesi, 22 bin alanin 22 liranin pesine dusmemesi gibi birsey (1e 100 oranlayinca)
siz tabii sifir tl kazandığınız icin size cok geliyor ama kocaniza gore lafi edilecek seyler degil.
üçün besin lafini yapmayin paranizin tadini cikarin. adama da annesi gibi "tutumlu ol" diyip durmayin

İşte problem burada zaten varken harcayalım diyor pek yatırım yapmayı düşünmüyor ben de yarını çok düşünen bir insanım gelecek vs.. çünkü yarın ne olacağı belli olmaz kötü biri değil kesinlikle hiç beni zor durumda bırakmıyor ama mesela ev almak yerine güzel bir evde kirada yaşamak ona daha doğru geliyor
İleride yaşlanınca ne olacak peki, birikim yok,tek emekli maası ile hem kira ödeyip hem nasıl gecinmeyi planlıyor.

Allah uzun ömürler versin ama ömür boyu calışamaz ama 70-80 yaşına geldi diyelim kuş kadar maasla nasıl geçinecek.

Madem geliriniz iyi ciddi bir konuşma yapın ki yapmalısınız kırılmasın filan hikaye gerekirse kırın ama oturacak evinizi aldırın eşinizin yerinde başkası olsa hem oturacak evini alırdı hem yatırımlık kira getirisi olan dükkan,ev alırdı yaşlanınca pasif gelir olsun diye .

bir milyon kazanan koca birine bin lira fazla verdi diye mi adama laf ediyorsunuz?
50 bin kazanan kisinin 50 lira fazla vermenin gozune gelmemesi, 22 bin alanin 22 liranin pesine dusmemesi gibi birsey (1e 20 oranlayinca)
siz tabii sifir tl kazandığınız icin size cok geliyor ama kocaniza gore lafi edilecek seyler degil.
üçün besin lafini yapmayin paranizin tadini cikarin. adama da annesi gibi "tutumlu ol" diyip durmayin
Ben ev hanımıyım evet çalışmıyorum:) sıfır TL kazanmak derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama aile bütçemiz de gidecek olan 1 TL de tabii ki benim için önemli

İleride yaşlanınca ne olacak peki, birikim yok,tek emekli maası ile hem kira ödeyip hem nasıl gecinmeyi planlıyor.

Allah uzun ömürler versin ama ömür boyu calışamaz ama 70-80 yaşına geldi diyelim kuş kadar maasla nasıl geçinecek.

Madem geliriniz iyi ciddi bir konuşma yapın ki yapmalısınız kırılmasın filan hikaye gerekirse kırın ama oturacak evinizi aldırın eşinizin yerinde başkası olsa hem oturacak evini alırdı hem yatırımlık kira getirisi olan dükkan,ev alırdı yaşlanınca pasif gelir olsun diye .
Konuştum aslında ev almayı düşünüyoruz şu süre içerisinde yatırımlık kendi işi kendi şirketi olduğu için de ona güveniyor olabilir yani bilmiyorum ben de çok korkuyorum gelecekten ne olacağı hiç belli olmuyor

Ben ev hanımıyım evet çalışmıyorum:) sıfır TL kazanmak derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama aile bütçemiz de gidecek olan 1 TL de tabii ki benim için önemli
iste senin gelirin sifir tl oldugu icin sana cok geliyor. milyon kazanan adam parasinin yuzde birinin hesabını yapmaz. basimin gozumun sadakasi olsun der gecer.
böyle kucuk hesaplarla adamin canini sıkmayın bence. kimse ekonomik sıkıntı yokken bile para konusup ucun besin hesabi yapan biriyle yasamaktan mutlu olmaz. bugun gelen yarin gelmez diyorsunuz, iflas vs korkunuz var cok normal . o zaman teşvik edin kocanızi evler arsalar alin

Konuştum aslında ev almayı düşünüyoruz şu süre içerisinde yatırımlık kendi işi kendi şirketi olduğu için de ona güveniyor olabilir yani bilmiyorum ben de çok korkuyorum gelecekten ne olacağı hiç belli olmuyor
E size hediye olarak ev almış ya zaten eşiniz, onu evden saymıyor musunuz 🙃

E size hediye olarak ev almış ya zaten eşiniz, onu evden saymıyor musunuz 🙃
Ben yaşamak için olan evden bahsediyorum:) evet bana küçük bir ev aldı 1 + 1 öğrenciye kiraya verdim :)
Fakat hayatı idame ettirmek için yeterli değil

İyilikle alakası yok ki huzurum bozulsun istemiyorum öyle söylersem kavga ederiz benim de rahatsız olduğum şeyler var tabii ki
Eşe enayi denmez tabiki.Öyle söylerseniz kavgayı bırak arada saygı kalmaz.Güzel bir dille anlatmaya çalışın.Sonuçta eşiniz ona her türlü nazınız lafınız geçer.Biz erkek kardeşimle baş edemedik ama eşi olsa belki laf dinletirdi.

Evet ya çok yanlış vallahi nasıl çözülür bilmiyorum bazı insanlar böyle düşünüyor ne yazık ki bu kötü insan olduğu için değil de işte doğru değil yarın ne olacağı belli değil çünkü
Kötülükle iyilikle alakası yok ki canım karakterleri böyle demek ki.Kardeşim çok merhametli melek gibi biridir ama savurgan biridir aynı zamanda.Huy değişmiyor maalesef

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum ben yeni evliyim ve eşim dışarıya karşı çok bonkör bir insan yani mesela bu kötü bir şey mi diyeceksiniz ama şöyle oluyor mesela eve bir usta geliyor bir iş için ve usta diyelim ki işi düzgün yapamıyor ya da malzemeyi eksik geliyor ya da hatalı geliyor eşim ona 1000 TL verilmesi gerekirken 2000 TL verebiliyor mesela en son koltuklarımızın bir yırtığı vardı döşeme yaptırdık fakat aynı renk kumaş getirmemişler farklı renk getirmişler eşim iki katı fiyat ödedi veya restoranda garsonlara olması gereken bahşişin çok daha üstünde yani neredeyse hesabı bile geçebilecek kadar bahşiş ödüyor sizce bu durum normal bir durum mu yani bana kalsa ben biriktirmek taraftarıyım keza ben para biriktiriyorum eşim bundan haz almasa da ihtiyaçtan değil fakat kara gün zor günler her zaman vardır şu an her şey iyi diye yarın da her şey iyi olacak diye bir şey yok onun insanlara yardımcı olmak istemesi hoşuma giderdi ama artık bu durum bana garip geliyor çünkü insanlar özenle calismadigi halde bile bunu yapıyor bilmiyorum ben de belki çok katı düşünüyor olabilirim sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benim koca da öyle,hesabını bilmeyen,biriktirmek istemeyen eşler zor..görüyorum, bizden daha az geliri olanlar,parasını tutmayı bilmiş herşey sahibi olmuşlar,ama biz dağıttığımızla kalmışız diyorum,insan çok üzülüyor sonra..Bu ,o gün garsona yüksek bahşiş vermiş olayı değil,ekonomik zihniyet olayı

Esin gerçekten hesabinj bilmeyen birisi kirada yaşayıp 5 milyona bir ev alamayacak kadar da fakir bir ticaret adamı kusura bakma
Neymiş 5 milyonla ticaret yaparmış kendi evini almayıp bu parayla ticaret yaptığını sanan zavallı ticaret adamları hep batıyor bilgin olsun
Neymiş istese lüks arabaya binermiş niye binsin onun parasını da ticaretle döndürmeye çalışıyordur ki
Sen fazla iyimsersin esin 5-6 seneye kalmaz bu kafayla batar dizginleri eline al bir ev aldır hacizden korkuyorsa ev senin üzerine olsun

Haspam ya bir de para saçıyor kendini bi şey sanıyor 🤣

Bir de biriktirmek istemiyorum diyormuş 🤣 emin ol biriktirecek bisey yok ki ortada zaten elindeki 3 kurusu da millete saçarak haz yaşamaya çalışıyor. Bu erkekler ne kafasiz ya.
Konu sahibi akıllı kadın ol kendini hesaptan kitaptan bu kadar geri durma

Back
X