• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bonkör olması

Ben bu konuyla alakalı konuşmak istemiyorum bu benim için çok ciddi bir travmaydı bu yüzden bu konuyu hakkında konuşmak istemiyorum ceza almaları almamaları beni ilgilendirmiyor bana göre ceza aldılar ya da alacaklar konuşmak istemiyorum ben bu konuyla alakalı bu benim için bir kabustu ve ben o kabustan uyandım o yüzden konuşmak istemiyorum bu konuyu buraya dahil etmenizi istemiyorum yalan ya da doğru ben öyle düşünüyorum öyle bilmek istiyorum kendimi o şekilde kandırıyorum o zaman ben bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum bu kadar basit ve net
Hayatımda daha saçma çok az şey okudum. Kendimi o şekilde kandırıyorum ne yahu? E o zaman biz sizin diğer konularda yazdıklarınıza niye inanalım? Belki diğer söylediğiniz her şeyde de kendinizi kandırıyosunuz? Ki zaten genel olarak konularınız çelişkili ve insanlar bunu dile getirdikçe yeni detaylar ekleniyor. O zaman burda size inanmıyorum diyenlere kızma hakkınız yok.

Hayatımda daha saçma çok az şey okudum. Kendimi o şekilde kandırıyorum ne yahu? E o zaman biz sizin diğer konularda yazdıklarınıza niye inanalım? Belki diğer söylediğiniz her şeyde de kendinizi kandırıyosunuz? Ki zaten genel olarak konularınız çelişkili ve insanlar bunu dile getirdikçe yeni detaylar ekleniyor.
Hanımefendi benim size verebileceğim cevap iki cevap diyelim ki iki tane cevap verebilirim ben size iki farklı cevap siz ikisinde de bana hakaret işitip bana saldıracaksınız o yüzden ben size hiç cevap vermiyim siz kendi kendinize hayatınızı yaşayın ay vallahi sinir hastası oldum ya ben size A desem siz bana saldıracaksınız be desem siz bana saldıracaksınız C desem siz bana saldıracaksınız desem bana saldıracaksınız verebileceğim her cevap sizin bana saldırmanız anlamına

Hayatımda daha saçma çok az şey okudum. Kendimi o şekilde kandırıyorum ne yahu? E o zaman biz sizin diğer konularda yazdıklarınıza niye inanalım? Belki diğer söylediğiniz her şeyde de kendinizi kandırıyosunuz? Ki zaten genel olarak konularınız çelişkili ve insanlar bunu dile getirdikçe yeni detaylar ekleniyor. O zaman burda size inanmıyorum diyenlere kızma hakkınız yok.
Yahu bu konuyu konuşmak istemiyorum diyorum bu sefer hâlâ konuşup sen niye bana yalan söylüyorsun diyorsun yahu istemiyorum ben bu konuyu konuşmak arkadaşım beni rahatsız ediyor ben istemiyorum bu konuyu konuşmak istemiyorum ya bu kadar basit aynen yalan söyledim sus diye yaptım istemiyorum çünkü istemiyorum anlıyor musun beni ben bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum bak Türkçe yazıyorum ben hiçbir şey yalan söylemiyorum o konu kamu davası ve ben o konuda çok ciddi bir darp raporu aldım hastanede yattım zaten bu hapis cezasıyla sonuçlandırılacak bir şey sonuçlanana kadar kıçımı yırtıp yapacağım çünkü bunu ve ben bu konu hakkında çok rica ediyorum konuşmak istemiyorum bu benim çok büyük bir travmamdır ve ben bu konuda konuşmak istemiyorum bak kaç kere yazdım umarım anlarsın beni yani al anlaman için yaşaman gerekiyor ama umarım anlarsın beni konuşmak istemiyorum ya tamam yalan söyledim ya da doğru söyledim konuşmak istemiyorum arkadaşım konuşmak istemiyorum ben bu konuyu günümü bu konuyla berbat etmek aklıma gelsin istemiyorum kendimi kötü hissettiğim bir gün yaşamak istemiyorum ben konuşmak istesem zaten konuşurum öbür konudan yorum yaparım bir şekilde konuşurum atla deveyi karıştırmayın ya lütfen orada dedim ki ben avukata yüklü bir miktar ödedim yani paraya kıydım ödedim hiç paraya bakmadım demeye çalışıyorum orada benim param var oh ne havalıyım dayak yedim ama para da ödüyorum oh ne güzel demedim yani senin algıların kötü ben öyle senin kafanda kurduğun gibi bir insan değilim beni tanımıyorsun ama benimle ilgili böyle şeyler söylüyorsun beni tanımıyorsun

Olabilir bakın buna katılırım ben de böyle düşünüyorum işte ben bu durumun önüne eşimi üzmeden kırmadan nasıl geçebilirim o kötü bir insan değil ama ben bunu doğru bulmuyorum bilmiyorum üzmek de istemiyorum
Bakın mesela bir şey yazmışlar ben de böyle bir cevap vermişim yani ben herkese saldırmıyorum ama hakaret edenlere ne yapayım yani Allah razı olsun bana hakaret ettiğin için her gün bana boş zamanlarında hakaret edebilirsin mi diyeyim ya Allah allahh

Konu maddiyat değil ki zaten bankada para var benim param var ben istiyorum ki birlikte yapalım birlikte ben tek başıma yapmayayım biz birlikte yapalım yani birlikte oturalım diyelim ki biz oturacak evimizi satın alalım kirada oturmayalım diyelim yani maddi olarak benim en ufak bir sorunum yok gelecek kaygısı olabilecek en ufak bir sorunum yok zaten benim ailemden de bir varlığım var eşim de zaten maddi olarak ilgilenen birisi hani benim anlatmaya çalıştığım şey anlaşılmıyor galiba ben diyorum ki neden para biriktirmeme karşı neden para varsa hepsini harcayalım diyor neden lüks tatillere gidelim ama ev almayalım diyor yani neden manevi olan şeyleri yapmıyoruz bilmiyorum belki de ben nankörümdur

Hem gelirini sormam, paragöz değilim, sormaya ihtiyacım yok diyorsunuz hem de oturup çatır çatır yatırım konuşmak istiyorsunuz. Paragöz olmadığınız için gelirini sormadığınız adamla yatırım konuşmak saçma değil mi?
Siz gayet para konuşmak istiyorsunuz. Eşiniz istemediği için konuşamıyorsunuz.

Bence eşiniz sizi malına ortak etmek istemiyor.
Genel olarak lüks yaşamıyor diyorsunuz. Senede birkaç defa pahalı tatile gitmekle, ona buna 3-5 bin vermekle bitmez milyonlar.
Harcayamadığı parayı ne yapıyor? Ya söylediği kadar kazanmıyor ya da size söylemeden birikim ve yatırım yapıyordur.

Hem gelirini sormam, paragöz değilim, sormaya ihtiyacım yok diyorsunuz hem de oturup çatır çatır yatırım konuşmak istiyorsunuz. Paragöz olmadığınız için gelirini sormadığınız adamla yatırım konuşmak saçma değil mi?
Siz gayet para konuşmak istiyorsunuz. Eşiniz istemediği için konuşamıyorsunuz.

Bence eşiniz sizi malına ortak etmek istemiyor.
Genel olarak lüks yaşamıyor diyorsunuz. Senede birkaç defa pahalı tatile gitmekle, ona buna 3-5 bin vermekle bitmez milyonlar.
Harcayamadığı parayı ne yapıyor? Ya söylediği kadar kazanmıyor ya da size söylemeden birikim ve yatırım yapıyordur.
Şimdi bunu soylediginiz için ben cevap vermek zorunda kalıyorum sakın kimse para konuşuyorum olarak algılamasın malına ortak etmek istemiyor demişsiniz bu da benim kafamı karıştırdı ama öyle olsaydı eğer aldığı herhangi bir şeyi kendi üzerine yapmaz mıydı o aldığı şeyleri benim üzerime yapıyor ev araba gibi yatırımlık.. bana söylemeden yatırım yapsa ben de buna sevinirim aslında bilmiyorum ki malına ortak etmemesi bir şey ifade etmez ki zaten evliyiz ben zaten ortak olmuş oluyorum malına☺️ sizin soylediginiz şeyleri ben düşündüm şüphelendim ama bilmiyorum bazı davranışları da bunların önüne set çekiyor mesela ortak etmek istemese neden alınan şeyler benim üzerime alınır kendi üstüne alır hayatım der noterde gitmen lazımdıyapamadım vs der hayır o bir şey alacağı zaman beni notere gönderiyor bana alıyor yani bilmiyorum..

Şimdi bunu soylediginiz için ben cevap vermek zorunda kalıyorum sakın kimse para konuşuyorum olarak algılamasın malına ortak etmek istemiyor demişsiniz bu da benim kafamı karıştırdı ama öyle olsaydı eğer aldığı herhangi bir şeyi kendi üzerine yapmaz mıydı o aldığı şeyleri benim üzerime yapıyor ev araba gibi yatırımlık.. bana söylemeden yatırım yapsa ben de buna sevinirim aslında bilmiyorum ki malına ortak etmemesi bir şey ifade etmez ki zaten evliyiz ben zaten ortak olmuş oluyorum malına☺️ sizin soylediginiz şeyleri ben düşündüm şüphelendim ama bilmiyorum bazı davranışları da bunların önüne set çekiyor mesela ortak etmek istemese neden alınan şeyler benim üzerime alınır kendi üstüne alır hayatım der noterde gitmen lazımdıyapamadım vs der hayır o bir şey alacağı zaman beni notere gönderiyor bana alıyor yani bilmiyorum..

İnsanlar boşanırken oturdukları evi bile kaçırmaya çalışıyor. Haberinizin olmadığı malı ya da parayı kaçırmak daha kolay.
Kendi üzerine almıyor da olabilir ayrıca.

Ayda milyon kazanan adam öğrenciye kiraya verilebilecek bir 1+1 almış, bir tane de araba almış olsun yani çok değil ki bunlar. Sizi hiç düşünmüyor değildir ama birlikte büyük yatırımlar yapmak istemiyor belli ki.

Son düzenleme:
Böyle hakaret işitiyorum ve ben buna cevap verince yine ben hatalı oluyorum

Nerede hakaret etmişim size ? Eşinize hakaret etmişim diyorsanız eğer

Benim emekliliğim konusunda sorunum yok her ay ödeme yapılıyor zaten en yüksekten o konularda sorunum yok maddi konularda sorunum yok ben sadece işini yapamayan insanlara enayi gibi gereksiz ödeme yapılmasını doğru bulmuyorum iyi insan olmaya gelince zaten bir kaç öğrenciye burs veriyoruz hayvanlarla çok ilgileniyoruz sokak hayvanlarıyla vs ama işini düzgün yapmayan sav saklayan bir ustaya para vermek tabii ki de ben hesap yaparım bu para konusundan çok bağımsız bir mesele suistimal ediliyoruz sonrasında

Enayiyi siz bizzat kendiniz yazmışsınız.

Bu forumdaki prenses edalarından usandım artık, ignore ediyorum sizi.

Nerede hakaret etmişim size ? Eşinize hakaret etmişim diyorsanız eğer

Enayiyi siz bizzat kendiniz yazmışsınız.

Bu forumdaki prenses edalarından usandım artık, ignore ediyorum sizi.
Ben yazmadım yukarıya oku bak başkası yazdı eşiniz enayi diye:) ayrıca beni ignore etmen bana yaptığın en büyük hayır ve iyilik olur böylelikle o koca çeneni kapalı tutarsın

Esınız o dediğiniz miktarda kazanıyorsa baskasının uzerıne yatirim yapiyor olabılır mı?
Anne baba kardeş gibi.
Gızlı bır yere yatırım olabilir.

Ben yazmadım yukarıya oku bak başkası yazdı eşiniz enayi diye:) ayrıca beni ignore etmen bana yaptığın en büyük hayır ve iyilik olur böylelikle o koca çeneni kapalı tutarsın
Yoo, eşinize siz enayi demişsiniz.

Edit: Gerçi olmayan bir şeyin olduğunu söyleyip sonra oldu veya olmadı, bana göre oldu diye kıvırmaya çalışan birinin eşine enayi demesini ilk seferde kabul etmemesini normal karşılayabiliriz.

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum ben yeni evliyim ve eşim dışarıya karşı çok bonkör bir insan yani mesela bu kötü bir şey mi diyeceksiniz ama şöyle oluyor mesela eve bir usta geliyor bir iş için ve usta diyelim ki işi düzgün yapamıyor ya da malzemeyi eksik geliyor ya da hatalı geliyor eşim ona 1000 TL verilmesi gerekirken 2000 TL verebiliyor mesela en son koltuklarımızın bir yırtığı vardı döşeme yaptırdık fakat aynı renk kumaş getirmemişler farklı renk getirmişler eşim iki katı fiyat ödedi veya restoranda garsonlara olması gereken bahşişin çok daha üstünde yani neredeyse hesabı bile geçebilecek kadar bahşiş ödüyor sizce bu durum normal bir durum mu yani bana kalsa ben biriktirmek taraftarıyım keza ben para biriktiriyorum eşim bundan haz almasa da ihtiyaçtan değil fakat kara gün zor günler her zaman vardır şu an her şey iyi diye yarın da her şey iyi olacak diye bir şey yok onun insanlara yardımcı olmak istemesi hoşuma giderdi ama artık bu durum bana garip geliyor çünkü insanlar özenle calismadigi halde bile bunu yapıyor bilmiyorum ben de belki çok katı düşünüyor olabilirim sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Evet bonkör insanlar dışarıdan sevile bilir be çok zengin insanda seviyorum ancak küçük esnaf, memur yani ortalama bir geçinme maaşında ya da bir tık üzerinde bir gelire sahip olanların para dağıtmalarına iğreti oluyorum çünkü yakışmıyor,

Esınız o dediğiniz miktarda kazanıyorsa baskasının uzerıne yatirim yapiyor olabılır mı?
Anne baba kardeş gibi.
Gızlı bır yere yatırım olabilir.
Yok vefat ettiler

Yoo, eşinize siz enayi demişsiniz.

Edit: Gerçi olmayan bir şeyin olduğunu söyleyip sonra oldu veya olmadı, bana göre oldu diye kıvırmaya çalışan birinin eşine enayi demesini ilk seferde kabul etmemesini normal karşılayabiliriz.
Eşime enayi demiyorum asla demem enayilik gibi geliyor diyorum sadece eşim enayi demiyorum bunu sık sık yaşamadığımız için enayi demiyorum sık sık yaşasak evet enayi derdim

Kazandığımız parayı böyle dağıtan adamın afedersiniz ama ağzına s*çarım, böyle ponçik olamam açıkçası. Hele bu devirde.
Ben olsam sert olur senin amacın ne parayı böyle bilinçsiz bir şekilde dağıtıyorsun derdim. Bunun adı iyilik değil. Eşinizinki enayilik.
Bakın burada enayi denmiş evet böyle sav saklıyor olsaydı ben de enayi olduğunu düşünürdüm normalde her zaman bu şekilde mi bilmiyorum sonuçta bütün gün dışarıda ve çalışıyor

İşini kötü yapana iki katı ücret ödemek bonkör olduğunu değil, el iyisi bir angut olduğunu gösterir.
Hayır yapacak yer mi kalmadı…

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum ben yeni evliyim ve eşim dışarıya karşı çok bonkör bir insan yani mesela bu kötü bir şey mi diyeceksiniz ama şöyle oluyor mesela eve bir usta geliyor bir iş için ve usta diyelim ki işi düzgün yapamıyor ya da malzemeyi eksik geliyor ya da hatalı geliyor eşim ona 1000 TL verilmesi gerekirken 2000 TL verebiliyor mesela en son koltuklarımızın bir yırtığı vardı döşeme yaptırdık fakat aynı renk kumaş getirmemişler farklı renk getirmişler eşim iki katı fiyat ödedi veya restoranda garsonlara olması gereken bahşişin çok daha üstünde yani neredeyse hesabı bile geçebilecek kadar bahşiş ödüyor sizce bu durum normal bir durum mu yani bana kalsa ben biriktirmek taraftarıyım keza ben para biriktiriyorum eşim bundan haz almasa da ihtiyaçtan değil fakat kara gün zor günler her zaman vardır şu an her şey iyi diye yarın da her şey iyi olacak diye bir şey yok onun insanlara yardımcı olmak istemesi hoşuma giderdi ama artık bu durum bana garip geliyor çünkü insanlar özenle calismadigi halde bile bunu yapıyor bilmiyorum ben de belki çok katı düşünüyor olabilirim sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benim babam da böyleydi birikim yoktu babam her tarafa bonkörlük yapıyordu aşırı derece öyle bir zamana gelmiştik ki bu durumdan aşırı pişmanlık duyduk çoktük
Bu da bönkör olma değil aslında direkt ego tatmini ben erkegım cebimde çok para var saklamıyorum gibi gibi
Günün sonunda kimse verdiği parayı hatılamaz bacım eşini uyar yoksa ileride aşırı pişman olursunuz
Şuan paranızı biriktirin ileride ne olacagı belli değil
Eşinin dağıtıgı paraları bir kenara köy 1 ayda aşırı şaşırırsın anladığın gibiyse eğer
Bu arada asla parayı küçümsemeyin
Adamın yaptığı da enayilik gibi bir durum
Dagıtacagınıza bir kenara köyün altına bağlayın
Günü gelince ev araba alırsınız asla ufak paralarla bir şey olmaz demeyin böyle olanı çok gördük...

Benim babam da böyleydi birikim yoktu babam her tarafa bonkörlük yapıyordu aşırı derece öyle bir zamana gelmiştik ki bu durumdan aşırı pişmanlık duyduk çoktük
Bu da bönkör olma değil aslında direkt ego tatmini ben erkegım cebimde çok para var saklamıyorum gibi gibi
Günün sonunda kimse verdiği parayı hatılamaz bacım eşini uyar yoksa ileride aşırı pişman olursunuz
Şuan paranızı biriktirin ileride ne olacagı belli değil
Eşinin dağıtıgı paraları bir kenara köy 1 ayda aşırı şaşırırsın anladığın gibiyse eğer
Bu arada asla parayı küçümsemeyin
Adamın yaptığı da enayilik gibi bir durum
Dagıtacagınıza bir kenara köyün altına bağlayın
Günü gelince ev araba alırsınız asla ufak paralarla bir şey olmaz demeyin böyle olanı çok gördük...
Tıpkı sizin gibi düşünüyorum ve eşime de bunu söyledim inşallah hayırlısı olur ne diyebilirim ki yani yatırım konusunda elinden geleni yapacağını söyledi beklemedeyiz

Akıllı adam para saçmaz. Bonkörlük başka savurganlık başka. Eşim ticaret yapıyor kazancını bilmiyorum demişsin, benim eşimde ticaretle uğraşıyor aksine her ay kazancı değiştiği için tutumludur parasını saçmaz. Sizinki biraz desinler kafasında sanırım.

Back
X