• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bonkör olması

Sordum ortalama fiyat söyledi en son geçen yıllarda şu kadar da şu kadar arası dedi neden sordun ki seni zor duruma mı sokuyorum bişey mi istiyorsun da alamadın dedi soramıyor değilim her yıl sormak istemiyorum ben para konuşmaktan hoşlanmayan bir insanım kendi anlatırsa anlatır karşıma alıp sormak istemiyorum paragöz gibi hissediyorum
Bu para konuşmayı sevmeyen haliniz mi? Konularınızın hemen hemen hepsi parayla ilgili. Eşinizle gelirini konuşmuyosanız da siz sevmediğinizden değil o izin vermediği içindir. Çünkü gerçekten forumda sizin kadar para mevzusu döndüren en fazla birkaç üye vardır. trafikte şiddet gördüğünüzü anlattığınız konuda bile kimse sormamasına ve konuyla alakası olmamasına rağmen avukata aşırı fazla para verdiğinizi yazıyosunuz ve bunu birden fazla kez yazıyosunuz. Hani konu para değilse de cümle aralarında çok para mevzusu mutlaka geçiyor.

Siz soruyorsunuz Ajda bilezik aldır kocana ev aldır araba aldır ben de öyle cevap veriyorum o kadar saçma ki bu soruları sormanız seni aldatıyor kocan başka kadınlara para yediriyor diyorsun ben de sana diyorum ki hayır kocam bana para veriyor cevap vermek zorunda kalıyorum ne yapayım diyorsun ki bana Ajda aldır kocana ne garip şeyler bunlar ya hayır kocan sana bakmıyor sana para vermiyor senin sıfır TL paran var diyip beni aşağılamaya çalışıyorsun saf gibi ben de cevap veriyorum sonra oradan bana saldırmaya çalışıyorsun kendin gelip bana diyorsun ki kocan seni aldatıyor başka kadınlara para veriyor diyorsun ben de sana diyorum ki hayır eşim bana öyle bir şey yaşatmaz kendin gelip bana diyorsun ki seni zor duruma sokuyor ben de diyorum ki hayır benim maddi olarak sorunum yok diyorum sonra da bana gelip diyorsun ki hava atıyorsun manipüle ediyorsun beni benim vermek zorunda olduğum cevapları benden alıp verdiğim cevaplar için dalga geçiyorsun ayrıca niye dalga geçiyorsun onu da anlamadım ki ya benimki benim kocam aldatıyor Velevki benim hiç param yok bu dalga geçilecek bir konu mu? Ben öyle bir durumda değilim diyorum bu sefer yine dalga geçiyorsun niye sebep ne mesela niye hazırlanıyorsun böyle bir şeyden niye mutlu ediyor bu seni kocam beni aldatmıyor hayır diyorum bu sefer yine bununla dalga geçiyorsun yani ben ağzımda kuş tutsam sen dalga geçeceksin benimle niye yapıyorsun bunu bunu da çözebilmiş değilim yani neyse dalga geçilecek bir konu da açmadım ben öyle linç edilecek bir konu da açtığımı düşünmüyorum ne cevap vereceğimi şaşırdım ben kimseye atmam nefret ederim hava atmaktan zaten sevmem böyle şeyleri ama bana senin kocan aldatıyor senin 0 TL’nin var dendiği zaman ben de diyorum ki hayır ben geçimimi sağlayabiliyorum benim sıfır TL Ym yok salak gibi böyle şeyler yazıyorum sonra bunun için bana saldırıyorsunuz niye ki yani ne yaptım ki ben size hiçbir yanlışım ya da kötü bir şeyim olmadı herkes bana düşman oluyor ya benim eşim sadece fazlasıyla para veriyor insanlara ve bu durum beni rahatsız ediyor belki de benim bu durumdan rahatsız olmam normal bir durum değil ama aldatmak yok sıfır TL yok çalışmamak yani niye beni aşağılıyorsunuz ki böyle ben aldatıldığımı düşünmüyorum benim hayattaki tek varlığım eşim tek ailem ama başka kimsem yok o yüzden bunu düşünmüyorum para hesabı da yapmıyorum yapıyor da olabilirim ayrıca ama niye bu kadar hakaret ediyorsunuz yani ben burada telefon başında ağlamaya başlıyorum şu anda biliyor musunuz yani gerçekten zaten canım sıkkındı ve şu an daha da üzgün hissediyorum ne yaptım ben size bu kadar saldırıyorsunuz bana ben de kendi hayatımı yaşamaya çalışan bir insanım yani sürekli para para para konuşuluyor niye ya iyi geçinmeye çalışıyorum herkesle herkes bana saldırıyor
Yarın bir gün çocuğumuz çoluğumuz olcak dünyanın bin türlü hali var, bi evimiz olsun hem kendime ait yuvamız olur vs de. Burası Türkiye ne olcağı belli olmuyor de. Ajdayı falan geç direk böyle konuş bence.

Yarın bir gün çocuğumuz çoluğumuz olcak dünyanın bin türlü hali var, bi evimiz olsun hem kendime ait yuvamız olur vs de. Burası Türkiye ne olcağı belli olmuyor de. Ajdayı falan geç direk böyle konuş bence.
Konu maddiyat değil ki zaten bankada para var benim param var ben istiyorum ki birlikte yapalım birlikte ben tek başıma yapmayayım biz birlikte yapalım yani birlikte oturalım diyelim ki biz oturacak evimizi satın alalım kirada oturmayalım diyelim yani maddi olarak benim en ufak bir sorunum yok gelecek kaygısı olabilecek en ufak bir sorunum yok zaten benim ailemden de bir varlığım var eşim de zaten maddi olarak ilgilenen birisi hani benim anlatmaya çalıştığım şey anlaşılmıyor galiba ben diyorum ki neden para biriktirmeme karşı neden para varsa hepsini harcayalım diyor neden lüks tatillere gidelim ama ev almayalım diyor yani neden manevi olan şeyleri yapmıyoruz bilmiyorum belki de ben nankörümdur

Bu para konuşmayı sevmeyen haliniz mi? Konularınızın hemen hemen hepsi parayla ilgili. Eşinizle gelirini konuşmuyosanız da siz sevmediğinizden değil o izin vermediği içindir. Çünkü gerçekten forumda sizin kadar para mevzusu döndüren en fazla birkaç üye vardır. trafikte şiddet gördüğünüzü anlattığınız konuda bile kimse sormamasına ve konuyla alakası olmamasına rağmen avukata aşırı fazla para verdiğinizi yazıyosunuz ve bunu birden fazla kez yazıyosunuz. Hani konu para değilse de cümle aralarında çok para mevzusu mutlaka geçiyor.
Bu konuyu bana hatırlatmanız gerçekten çok can sıkıcı oldu konunun çok ufak bir bölümünde şöyle bir şey söyledim bunun için avukat tuttum ve avukata yüklü bir miktar para ödemek zorunda kaldım soyledigim şey bu fakat madem bu konuya değindik bu benim için çok büyük bir travma çok acı bir olay bu durumda benim köpeğim de zarar gördü ben zaten günlerce hastanede yattım ve o konuya en ufak bir kötü yorum yapan olmadı herkes geçmiş olsun dedi ben paradan bahsetmedim o konuda avukata yüklü bir miktar para ödemek zorunda kaldım dedim hakkımı aramak için dedim herkesin geçmiş olsun dilediği konuyu neden burada açıyorsunuz şu anda olan şeyle ne alakası var evet bilmeyenler için anlatayım ben trafikte geçmişte hiçbir şey yapmadığım halde aşırı sinirli iki insandan şiddet gördüm ve dava kamu davasına döndü kişi hapis cezası aldı bana darp uygulayan kişi hapis cezası aldı yanındaki sürücü de ceza aldı ve ben bu konular hakkında konuşmak istemiyorum bu beni çok rahatsız ediyor benim o durumda kolum kırıldı boynumu incindi ölebilirdim herkesin geçmiş olsun dediği konuyu neden burada açarsınız ki bu benim için çok kötü bir durumdu başınıza gelmediği için belki de dalga geçmek eğlenceli geliyor olabilir size ben orada paradan bahsetmedim lütfen rica etsem konuya girip tekrar okur musunuz parayla ilgilen en ufak bir konuşma dahi yok avukata yüklü bir miktar ödemek zorunda kaldım demem dışında en ufak bir konuşma yok para konuşmuyorum insanlar diyor ki kocana Ajda bilezik aldırmalısın kocan seni aldatıp başka kadınlara para veriyor dedikleri zaman ben hayır böyle bir şey yok deyip tüm saflığımla cevap veriyorum ve hava atmaya çalışıyor oluyorum neden manipüle ediyorsunuz beni ayrıca trafikte yaşadığım olay kesinlikle dalga geçebilecek bir konu değil başınıza gelebilirdi ya da bir yakınınızın da başına gelebilir bu kadına şiddet konusudur kamu davasına dönmüştür ve hapis cezasıyla sonuçlanmıştır bu konuyla ilgili konuşabileceğim tek şey bu bunun dışında hiçbir şey Konuşmayacağım o anı hatırlamak istemiyorum herkes geçmiş olsun dedi konu kapandı herkes çok üzüldü siz alay konusu haline getirmeye çalışıyorsunuz alakası olmayan iki konu hanımefendi şu anki konuyla geçmişteki o konunun alakası yok geçmişteki açtığım başka konulardan benimle dalga geçin o konuyu değil o konuyu kullanmayın

Hayır ben aldatıyodur demedım kendım yaşasam sorgulardım muhakkak bu hayatta her sey gelir ınsanın basına cunku ama ben anlamadım herkesin fikrine yorumuna hayır öyle değil diyorsunuz o zaman neden konu açıyosunuz kı zorunuza gidiyosa? Yok oyle bı kadın değilim yok öyle değil. Sitenın amacı zaten farklı bakış açılarıyla bakmak sizde fikir istemişsiniz bizde söylüyoruz farklı sekılde herkesın kendı yorumu ama kabullenmiyorsunuz:DD
Sitenin amacı şu mudur yani tam olarak mesela bana şöyle bir yorum yapan oldu
“ Bunun kocası bunu aldatıyordur bunun kocası başkalarına para yediriyordur bunun kocası enayi”
“ senin 0 TL’nin var sen kocanla bile konuşamıyorsun ha ha ha kocanın eline bakıyorsun“
“ kocandan ajda bilezik istesene”
Siz aranızda böyle konuşuyor olabilirsiniz ama ben bunu kabul etmiyorum bu yüzden de hayır öyle değil şöyle böyle demeye çalıştım fakat manipüle ediliyorum ne kocamın karaktersizliğigi pisliği kötü adamlığı kaldı ne benim adilliğim şerefim kaldı normalde zaten bir insana bu diye hitap edilmez ben bana bu diye hitap edilmesini gerektirecek hiçbir şey de yapmıyorum ayrıca iyi cevaplar vermeye çalışıyorum bu sefer manipüle ediliyorum daha fazla aşlanıyorum bu sefer ben de sizin dilinizden konuşuyorum İblis ilan ediliyorum ne yapacağımı şaşırdım o yüzden en sağlıklısı susmak sadece bana değil konu açan bir çok kadına yapılıyor bu kadın kadının en büyük düşmanı ne yazık ki ben parayla hava atacak bir insan değilim en son insanımdır hatta bunu yapabilecek ben paramı daha faydalı işler için kullanmayı seven biriyim bunları bile söylemem kolay kolay ama kocan seni aldatıyor başka kadına bakıyor benim verdiğim cevap tamamen saflıktan verilen cevaplar ben sizin kadar kötü olamıyorum mesela ben insan kırmaktan acayip korkarım ayrıca beni burada kırabilecek ne yapsın ben şu anda anlamadım yani yani ben bu kadar hakaret işitecek tam olarak ne yaptım acaba eğitim durumundan vurmaya çalışanlar oldu bilmem ne oldu konu açtığıma bile pişman oldum ya açtığım konuyu okuyun yazılan cevapları okuyun ne alakası var yazılan cevaplarla konunun kocan seni aldatıyor başka kadına para yediriyor kocan sana bakmıyor dendiği zaman tabii ki de ben hayır hayır öyle değil diye yazıyorum salağım çünkü ben tamamen benim salakligim bak bunu kabul ederim 2.03 tane acayip insanı ciddiye alıp cevap veriyorum bu tam anlamıyla salak olman gerektiren bir şey olabilir

Son düzenleme:
Bu konuyu bana hatırlatmanız gerçekten çok can sıkıcı oldu konunun çok ufak bir bölümünde şöyle bir şey söyledim bunun için avukat tuttum ve avukata yüklü bir miktar para ödemek zorunda kaldım soyledigim şey bu fakat madem bu konuya değindik bu benim için çok büyük bir travma çok acı bir olay bu durumda benim köpeğim de zarar gördü ben zaten günlerce hastanede yattım ve o konuya en ufak bir kötü yorum yapan olmadı herkes geçmiş olsun dedi ben paradan bahsetmedim o konuda avukata yüklü bir miktar para ödemek zorunda kaldım dedim hakkımı aramak için dedim herkesin geçmiş olsun dilediği konuyu neden burada açıyorsunuz şu anda olan şeyle ne alakası var evet bilmeyenler için anlatayım ben trafikte geçmişte hiçbir şey yapmadığım halde aşırı sinirli iki insandan şiddet gördüm ve dava kamu davasına döndü kişi hapis cezası aldı bana darp uygulayan kişi hapis cezası aldı yanındaki sürücü de ceza aldı ve ben bu konular hakkında konuşmak istemiyorum bu beni çok rahatsız ediyor benim o durumda kolum kırıldı boynumu incindi ölebilirdim herkesin geçmiş olsun dediği konuyu neden burada açarsınız ki bu benim için çok kötü bir durumdu başınıza gelmediği için belki de dalga geçmek eğlenceli geliyor olabilir size ben orada paradan bahsetmedim lütfen rica etsem konuya girip tekrar okur musunuz parayla ilgilen en ufak bir konuşma dahi yok avukata yüklü bir miktar ödemek zorunda kaldım demem dışında en ufak bir konuşma yok para konuşmuyorum insanlar diyor ki kocana Ajda bilezik aldırmalısın kocan seni aldatıp başka kadınlara para veriyor dedikleri zaman ben hayır böyle bir şey yok deyip tüm saflığımla cevap veriyorum ve hava atmaya çalışıyor oluyorum neden manipüle ediyorsunuz beni ayrıca trafikte yaşadığım olay kesinlikle dalga geçebilecek bir konu değil başınıza gelebilirdi ya da bir yakınınızın da başına gelebilir bu kadına şiddet konusudur kamu davasına dönmüştür ve hapis cezasıyla sonuçlanmıştır bu konuyla ilgili konuşabileceğim tek şey bu bunun dışında hiçbir şey Konuşmayacağım o anı hatırlamak istemiyorum herkes geçmiş olsun dedi konu kapandı herkes çok üzüldü siz alay konusu haline getirmeye çalışıyorsunuz alakası olmayan iki konu hanımefendi şu anki konuyla geçmişteki o konunun alakası yok geçmişteki açtığım başka konulardan benimle dalga geçin o konuyu değil o konuyu kullanmayın
Neyle dalga geçmişim siz iyi misiniz? O konunuza yorum bile yazmamıştım. Benim yazdığımla bu ne alaka şimdi? Her konuyu paraya getirdiğinizi belirttim şu an kendi kendinize tribe girmişsiniz. O yazıldığını söylediğiniz şeylerin hiçbirini ben yazmadım. Muhataplarına söyleyin beni ilgilendirmiyor.

Ben sürekli para muhabbeti yaptığınızdan bahsediyorum. Arkadaşınıza da eşinizin aldığı hediyeleri anlatıp “bana eşimin aldığı hediyelerin fiyatını soruyor” diye konu da açmışsınız. Sanki siz anlatmasanız aldığı hediyeleri bilecek. Teyzeniz sadece çeyrek taktı diye konunuz da var. Yani gerçekten alakalı alakasız her yerde irrite edici derecede para muhabbeti yapıyosunuz.

Güncelleme isteyen olmuştu😊😊😊😊 avukata gittim 🤗 avukatın ödemesini yaptık yani ayıptır söylemesi bayağı da iyi bir ödeme yaptım 😃

çok iyi bir avukat tuttum çok da güzel bir para ödedim

Neyle dalga geçmişim siz iyi misiniz? O konunuza yorum bile yazmamıştım. Benim yazdığımla bu ne alaka şimdi? Her konuyu paraya getirdiğinizi belirttim şu an kendi kendinize tribe girmişsiniz. O yazıldığını söylediğiniz şeylerin hiçbirini ben yazmadım. Muhataplarına söyleyin beni ilgilendirmiyor.

Ben sürekli para muhabbeti yaptığınızdan bahsediyorum. Arkadaşınıza da eşinizin aldığı hediyeleri anlatıp “bana eşimin aldığı hediyelerin fiyatını soruyor” diye konu da açmışsınız. Sanki siz anlatmasanız aldığı hediyeleri bilecek. Teyzeniz sadece çeyrek taktı diye konunuz da var. Yani gerçekten alakalı alakasız her yerde irrite edici derecede para muhabbeti yapıyosunuz.
Orada avukata bu kadar para ödedim şu kadar para ödedim derken umarım her şey iyi olur umarım dava iyi bir şekilde sonuçlanır dedim dediğim gibi bu konuda zaten gizlilik kararı olduğu için çünkü bu bir kamu davası olduğu için ve kamu davaları hakkında konuşulmaması gerektiği için bu konu hakkında konuşmuyorum tamam hava atmaya çalıştım trafikte dayak yedim diye hava atmaya çalıştım siz öyle bilin öyle hava atıyorum ben böyle şeylerden öyle bir insanım işte ben öyle kötü bir insanım yani düşünün artık ne kadar kötüyüm 50 tane kadın gelmişsiniz hepiniz üzerime saldırıyorsunuz ya tamam kardeşim ben çok kötü bir insanım ben hava atan bir insanım benim hayattaki tek amacım kötülükler yapmak havalar atmak insanları aşağılamak böyle doğdum böyle büyüyorum tamam oldu mu rahatladı mı şu anda açtığım üç tane konuyu okumussun zaten sen diğerlerini de okusana bir şey soyleyecegim sana ben bir tane konu açtım mesela sokakta bulduğum hasta hayvanla ilgili ne yapmam gerektiğini söyledim o hayvan şu anda yoğun bakımda mesela o konuyla ilgili niye yorum yapmadın hiç madem benim bu kadar sıkı takipçimsin sen niye mesela öyle şeyleri görmezsiniz çünkü kötülükle besleniyorsunuz seni kötülük besliyor sen sabah uyanıyorsun akşama kadar kime ne zarar versem diye düşünüyorsun evet arkadaşım ben hava atıyorum ben hep parayla hava atan bir insanım tamam mı benim tek derdim para dünya en önem verdiğim şey para tamam mı

Orada avukata bu kadar para ödedim şu kadar para ödedim derken umarım her şey iyi olur umarım dava iyi bir şekilde sonuçlanır dedim dediğim gibi bu konuda zaten gizlilik kararı olduğu için çünkü bu bir kamu davası olduğu için ve kamu davaları hakkında konuşulmaması gerektiği için bu konu hakkında konuşmuyorum tamam hava atmaya çalıştım trafikte dayak yedim diye hava atmaya çalıştım siz öyle bilin öyle hava atıyorum ben böyle şeylerden öyle bir insanım işte ben öyle kötü bir insanım yani düşünün artık ne kadar kötüyüm 50 tane kadın gelmişsiniz hepiniz üzerime saldırıyorsunuz ya tamam kardeşim ben çok kötü bir insanım ben hava atan bir insanım benim hayattaki tek amacım kötülükler yapmak havalar atmak insanları aşağılamak böyle doğdum böyle büyüyorum tamam oldu mu rahatladı mı şu anda
Ne anlatıyosunuz Allah aşkına kötülükler, aşağılamalar falan off manipülasyonu bu kadar kötü yapmaya çalışan birini ilk kez görüyorum. Para konuşmayı seven bir insansınız bu söylediğimin arkasındayım. Geri kalanı sizin kendi kendinize yakıştırmalarınız, benim ağzımdan çıkan şeyler değil.

Kamu davalarında gizlilik ilkesi yok. Tam tersine kamu davaları halka açıktır. Mesela herhangi bir vatandaş adliyelere gidip herhangi bir duruşmaya girip izleyebilir. Sadece çocuk ceza davaları izleyicilere kapalıdır. Onun dışında duruşmalar gayet şeffafdır. Çok para verdiğiniz avukat maalesef doğru bilgilendirmemiş.

Son düzenleme:
Ne anlatıyosunuz Allah aşkına kötülükler, aşağılamalar falan off manipülasyonu bu kadar kötü yapmaya çalışan birini ilk kez görüyorum. Para konuşmayı seven bir insansınız bu söylediğimin arkasındayım. Geri kalanı sizin kendi kendinize yakıştırmalarınız, benim ağzımdan çıkan şeyler değil.

Kamu davalarında gizlilik ilkesi yok. Tam tersine kamu davaları halka açıktır. Mesela herhangi bir vatandaş adliyelere gidip herhangi bir duruşmaya girip izleyebilir. Sadece çocuk ceza davaları izleyicilere kapalıdır. Onun dışında duruşmalar gayet şeffafdır. Çok para verdiğiniz avukat maalesef doğru bilgilendirmemiş.
Vallahi ben ilk defa böyle karakolluk avukatlık falan olduğum için sizin kadar deneyimli değilim kusura bakmayın ayrıca evet avukatlar da çok pahalı çok para verdim ayrıca evet ben hep para konuşmayı çok severim sabah kalkarım ilk işim para konuşmak olur akşama kadar para konuşurum öyle bir insanım ben yani düşünün nasıl bir insanım yani

Konu maddiyat değil ki zaten bankada para var benim param var ben istiyorum ki birlikte yapalım birlikte ben tek başıma yapmayayım biz birlikte yapalım yani birlikte oturalım diyelim ki biz oturacak evimizi satın alalım kirada oturmayalım diyelim yani maddi olarak benim en ufak bir sorunum yok gelecek kaygısı olabilecek en ufak bir sorunum yok zaten benim ailemden de bir varlığım var eşim de zaten maddi olarak ilgilenen birisi hani benim anlatmaya çalıştığım şey anlaşılmıyor galiba ben diyorum ki neden para biriktirmeme karşı neden para varsa hepsini harcayalım diyor neden lüks tatillere gidelim ama ev almayalım diyor yani neden manevi olan şeyleri yapmıyoruz bilmiyorum belki de ben nankörümdur
Ya bence konu maddiyat olmalı. Ve siz bunu açıkça eşinizle konuşuyor olabilmelisiniz. Mesela benim eşim de tam tersi alırı tutumlu. Ben anlatarak yeri gelip kavga ederek çözdüm olayı ama şimdi ben de çalışıyorum öyle bir durumda var. Ama çalışsanız da çalışmasanız da siz onun eşisiniz bunu açıkca konuşabilmelisiniz. Neden biriktirmediğini anca kendisi söyleyebilir. Ama aldatma konusunda haklısınız. Burdan aldatıldıgınız nası çıktı anlamadım. Nasıl bir önyargı

Hesaptan daha fazlasını bahşiş olarak bırakan, eve gelen ustaya iki katı para veren adam net şovmendir ya da aşağılık kompleksi vardır ezikliğini parayla kapatmaya çalışıyordur.

Vallahi ben ilk defa böyle karakolluk avukatlık falan olduğum için sizin kadar deneyimli değilim kusura bakmayın ayrıca evet avukatlar da çok pahalı çok para verdim ayrıca evet ben hep para konuşmayı çok severim sabah kalkarım ilk işim para konuşmak olur akşama kadar para konuşurum öyle bir insanım ben yani düşünün nasıl bir insanım yani
Ayrıca trafikteki konunuzla ilgili de ceza aldılar diye yalan söylüyosunuz. Daha 3 ay önce ne yapsam diye konu açmışsınız, daha kişilerin kimliği bile belli değilmiş konu açtığınız sırada. O kadar sürede davanın sonuçlanma olasılığı yok. Daha anca iddianame hazırlanıp duruşma tarihi verilmiştir. Söylediğiniz şeyler teknik olarak mümkün değil.

Ya bence konu maddiyat olmalı. Ve siz bunu açıkça eşinizle konuşuyor olabilmelisiniz. Mesela benim eşim de tam tersi alırı tutumlu. Ben anlatarak yeri gelip kavga ederek çözdüm olayı ama şimdi ben de çalışıyorum öyle bir durumda var. Ama çalışsanız da çalışmasanız da siz onun eşisiniz bunu açıkca konuşabilmelisiniz. Neden biriktirmediğini anca kendisi söyleyebilir. Ama aldatma konusunda haklısınız. Burdan aldatıldıgınız nası çıktı anlamadım. Nasıl bir önyargı
Bakın ne güzel yazmışsınız benimle aynı fikirde değilsiniz böyle yapmalısınız şöyle yapmalısınız diye bana fikir veriyorsunuz saygı duyuyorum ben de çok teşekkür ederim bilmiyorum neden aldatıldım fikri ortaya çıkmış yazıyorlar ki bunun kocası bunu kesin aldatıp başka kadınlara para yediriyordur şimdi ben bunun karşılığında ne diyeyim diyorum ki hayır benim kocam başka kadına para yedirmiyor bu benim salaklığımdan kaynaklanıyor maalesef ki ben salak bir insan olduğum için cevap veriyorum bu sefer de diyorlar ki sen hep para konuşmayı seviyorsun konuyu sizler paraya getiriyorsunuz diyorum bu seferde biz ne yaptık deniliyor ben anlamadım ne yapacağımı o yüzden en iyisi susmak diye düşünmeye karar verdim artık çünkü çok zorlanıyorum yani şu anda

Ayrıca trafikteki konunuzla ilgili de ceza aldılar diye yalan söylüyosunuz. Daha 3 ay önce ne yapsam diye konu açmışsınız, daha kişilerin kimliği bile belli değilmiş. O kadar sürede davanın sonuçlanma olasılığı yok. Daha anca iddianame hazırlanıp duruşma tarihi verilmiştir. Söylediğiniz şeyler teknik olarak mümkün değil.
Ben bu konuyla alakalı konuşmak istemiyorum bu benim için çok ciddi bir travmaydı bu yüzden bu konuyu hakkında konuşmak istemiyorum ceza almaları almamaları beni ilgilendirmiyor bana göre ceza aldılar ya da alacaklar konuşmak istemiyorum ben bu konuyla alakalı bu benim için bir kabustu ve ben o kabustan uyandım o yüzden konuşmak istemiyorum bu konuyu buraya dahil etmenizi istemiyorum yalan ya da doğru ben öyle düşünüyorum öyle bilmek istiyorum kendimi o şekilde kandırıyorum o zaman ben bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum bu kadar basit ve net

Kazandığımız parayı böyle dağıtan adamın afedersiniz ama ağzına s*çarım, böyle ponçik olamam açıkçası. Hele bu devirde.
Ben olsam sert olur senin amacın ne parayı böyle bilinçsiz bir şekilde dağıtıyorsun derdim. Bunun adı iyilik değil. Eşinizinki enayilik.
Böyle hakaret işitiyorum ve ben buna cevap verince yine ben hatalı oluyorum

Önüne gelen işte usta falan bilmiyorum belki ihtiyacı var diye düşünmüştür ama biz zaten aile olarak yardım yapıyoruz ihtiyaç sahiplerine:) ama onun dışında ben işini doğru yapmayan insanlara para vermeyi doğru bulmuyorum bir şey de söyleyemiyorum söylemek istemiyorum üzmek istemiyorum kırmak istemiyorum çünkü
Bakın burada da düzgün cevap veriyorum fakat bunun üstüne tekrar hakaret işitiyorum

Israrle neden lüks arabaya binmiyor yazıyosunuz anlamıyorum. Şov yapmak ille lüks arabaya binmek değildir. Koca yürekli zengin rolüne bürünmek, almadığı hizmet için para saçmak da şovdur. Eşinizin şov yapma biçimi lüks eşyalarla değil, bu şekilde. Namını yürütüyor işte aklı sıra.
Eşime şovmen deniyor ben de diyorum ki hayır öyle şov yapan bir insan değil öyle lüks arabaya bineyim vesaire derdinde değil diyorum çünkü benim için şov budur bu sefer yine hakaret işittiyorum ve eşime de hakaret ediliyor

Birikiminiz yok mu zaten yoksa siz ekstra birikim mi yapmak istiyorsunuz? Birikim yokken eşiniz bu şekilde etrafa mi saçiyor?
Bakın burada tekrar tekrar bana para soruluyor ve ben bunlara nezaketle cevap veriyorum fakat ısrarla bana para soruluyor ve ben de cevap verdiğim zaman bana deniyor ki sen hep para konuşuyorsun deniyor çünkü bana para soruluyor ve bana para sorulduğu için ben cevap

Back
X