• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bonkör olması

Limitsiz kredi kartım var ve hesabıma yatırılan belli bir para var benim derdim zaten yokluk çekmek ya da bana bir şey almaması değil ki iş yapamayan insanlara para ödenmesi ben bunun için konu açtım benim maddi bir sorunum yok

Başta oyle demiyorsunuz ama? Simdi limitsiz kartiniz oldu bakkk ssseeen :))) Elinde limitsiz karti olan biri mutfak parasindan arttirip altin mi alir? 1.000lira fazladan verilen parayi kafaya takip birikim yapmak istiyorum diye konu mu acar? Kendini kandirirsin anca sen.

Ama bir mesajınızda kocanızdan Ajda isteyemediginizi yazmışsınız
Aman ya yorumlar kotu geldikce kendini uste cikartmak icin elli tane laf ceviriyor. Mutfak parasindan arttirdigiyla altin alan insan gelmis limitsiz kartim var diyor. 😄 Ben o kadar kazanc oldugunu bile dusunmuyorum. Kocasi ticaretle ugrasiyodur ama dedigi rakamlar degil belli ki ama biyandan dert anlatmaya biyandan hava basmaya calistigi icin net anlaşilmiyor ne istedigi ve derdi.

Başta oyle demiyorsunuz ama? Simdi limitsiz kartiniz oldu bakkk ssseeen :))) Elinde limitsiz karti olan biri mutfak parasindan arttirip altin mi alir? 1.000lira fazladan verilen parayi kafaya takip birikim yapmak istiyorum diye konu mu acar? Kendini kandirirsin anca sen.
Bir gün birlikte alışverişe çıkalım mı nasıl harcadığımı sen de gör ne kadar meraklısınız insanların parasına ya ben niye bunun yalanını söyleyim ya Allah Allah’a şükür param var kredi kartından da istediğim kadar harcama yapabiliyorum fakat kredi kartı nakit bir para olmadığı için yatırım yapılmıyor kredi kartıyla ev alınmıyor mesela kredi kartıyla o kadar IQsu düşük insanlarsınız ki benim anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz hayattaki tek başarınız da böyle milleti linçlemek böyle zevk alıyorsunuz işte hayattan aynı liseli kızlar gibi

Ben para istemekten hoşlanan bir insan değilim çekinen biriyim benim istememe gerek kalmıyor zaten Ajadaya da ihtiyacım yok biriktirmem gerekmiyor sigortam yatıyor en yüksekten yaşlılığım garanti altında Ajdaıyı ne yapacağım yani ayrıca çok çirkin bir bilezik nenem taksın Ajda’yı ben ne yapayım Ajdaıyı

Evet çok fakirim açım yardımlarınızı bekliyorum yalan söylüyorum aynen öyle çok doğru söylüyorsun çok haklısın limitsiz kredi kartımı bırak bir TL param yok yokluk çekiyorum kıyafetlerim yırtık falan öyle geziyorum

Aman ya yorumlar kotu geldikce kendini uste cikartmak icin elli tane laf ceviriyor. Mutfak parasindan arttirdigiyla altin alan insan gelmis limitsiz kartim var diyor. 😄 Ben o kadar kazanc oldugunu bile dusunmuyorum. Kocasi ticaretle ugrasiyodur ama dedigi rakamlar degil belli ki ama biyandan dert anlatmaya biyandan hava basmaya calistigi icin net anlaşilmiyor ne istedigi ve derdi.
Evet yorumlar kötü gelince öyle yaptım ben de beni beğensinler diye buradaki değerli insanlar beni kabul etsinler aralarına alsınlar diye öyle söyledim nereden bildiniz siz çok zekisiniz bu zekayla harcanıyorsunuz evet kocam gecekonduda yaşatıyor beni çok zor bir hayatım var açım
Evet hava basmaya çalışıyorum öyle kötü bir insanım ben boş zamanlarımda insanlara gider altınlarımı Ajdalarımı göstererek hava falan atarım öyle bir insanım işte öyle de kötü bir insanım yani nereden bildiniz çok zeki bir insansınız gerçekten çok tebrik ediyorum sizi

Evet isteyemiyorum dövüyor beni islak sopayla dövüyor tuvalete kitliyor falan aynen öyle nereden bildnix

Bu kadar mükemmel hayatınız için konu açmasaydınız keşke hepimiz kıskançlık krizine girdik .
Ya siz iyi misiniz insanı delirte kadar linçliyorsunuz ya benim açtığım konuyla Bileziğin ne alakası var ben parasal bir şey söylemedim ki benim soyledigim şey eşim işini yapmayan insanlara para veriyor bu bundan neler çıkardınız ya anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum manipüle etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz sizinle sizin dilinizde konuşmak zorunda kalıyorum eşim işini düzgün yapan insanlara para veriyordan ajda bileziğe nereden geliyor konu.. yani sırf insanların kalbini kırmak için burada pusuda mı bekliyorsunuz anlamadım ki ne kocamın karaktersizliği kaldı ne benim pis ligim kaldı yani yok hiç öyle tahmin ettiğiniz gibi insanlar değiliz eşim fazla iyi niyetli ben bu durumu törpülemek istiyorum fazla saçıyor parayı gereksiz insanlara bu durumu törpülemek istiyorum ama kusura bakmayın yani kimse kimsenin karakterine laf edemez eşim de ben de kötü insanlar değiliz o da değil laf ettirmem yani ettirmeyeceğim tabii ki o benim eşim belki aklı başında insanlar yardımcı olur doğru düzgün yorum yaparlar diye düşündüm ama yani insanı delirtiyorsunuz gerçekten söyleyecek mantık şey bulamıyorum düzgün konuşmaya çalışıyorum ısrarla hakaret işitiyorum niye zevk alıyorsunuz böyle şeylerden onu da anlamadım ki ben zevk almam mesela birinin kalbini kırmaktan ama benim kalbimi kırana da istediği cevabı veririm aynı konu yok eşim beni aldatıyormuş yok başka kadınlara para veriyormuş yok bilmem ne kimse kabul etmez böyle cümleleri kaç kişi olursanız olun ordu gibi üzerime yürüyorsunuz şu anda ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok zor kötü insanlarla mücadele edebilmek benim eşim beni aldatmıyor böyle bir şey söylemek de kimsenin haddine değil ustaya fazla para veriyor diye aldatıyor mu yani bu mudur çok rencide edici şeyler bunlar daha fazla devam edemeyeceğim ben bu saçma sapan diyaloglara sizin gibi olmaya çalıştık ama yok benlik değil yok sen sıfır tl kazanıyorsun yok şöyle yok böyle yok sus otur kocanın eline bakıyorsun bunlar çok ağır ortamlar yani kabloların arkasından konuşuyoruz sosyal medyadayız diye o kadar kolay mı böyle şeyler yazmak insanlara ya ki babanız yapılmıyor sadece herkese yapılıyor buradan konu açan herkese yapılan bir şey bu usta’dan ahlak konularına geldik ya kocamın ustaya verdiği paradan kocamın beni aldatmasına geldi konu

Son düzenleme:
Bir gün birlikte alışverişe çıkalım mı nasıl harcadığımı sen de gör ne kadar meraklısınız insanların parasına ya ben niye bunun yalanını söyleyim ya Allah Allah’a şükür param var kredi kartından da istediğim kadar harcama yapabiliyorum fakat kredi kartı nakit bir para olmadığı için yatırım yapılmıyor kredi kartıyla ev alınmıyor mesela kredi kartıyla o kadar IQsu düşük insanlarsınız ki benim anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz hayattaki tek başarınız da böyle milleti linçlemek böyle zevk alıyorsunuz işte hayattan aynı liseli kızlar gibi
ama nakit olarak eşim sağ olsun benimle ilgilenir genelde :)
hesabıma yatırılan belli bir para var

Kocaniz sizinle nakit olarak ilgileniyormuş ya işte hesabiniza da yatiyormuş para onlarla yapabilirsiniz yatirim. 😄 Bu kadar para icindeyken esinizin ustalara filan verdigi fazladan 1.000tlleri biriktirerek mi nakitle ev alacaksiniz. 😄😄😄😄
Ay ban alamicam senin icin.

Kocaniz sizinle nakit olarak ilgileniyormuş ya işte hesabiniza da yatiyormuş para onlarla yapabilirsiniz yatirim. 😄 Bu kadar para icindeyken esinizin ustalara filan verdigi fazladan 1.000tlleri biriktirerek mi nakitle ev alacaksiniz. 😄😄😄😄
Ay ban alamicam senin icin.
Siz soruyorsunuz Ajda bilezik aldır kocana ev aldır araba aldır ben de öyle cevap veriyorum o kadar saçma ki bu soruları sormanız seni aldatıyor kocan başka kadınlara para yediriyor diyorsun ben de sana diyorum ki hayır kocam bana para veriyor cevap vermek zorunda kalıyorum ne yapayım diyorsun ki bana Ajda aldır kocana ne garip şeyler bunlar ya hayır kocan sana bakmıyor sana para vermiyor senin sıfır TL paran var diyip beni aşağılamaya çalışıyorsun saf gibi ben de cevap veriyorum sonra oradan bana saldırmaya çalışıyorsun kendin gelip bana diyorsun ki kocan seni aldatıyor başka kadınlara para veriyor diyorsun ben de sana diyorum ki hayır eşim bana öyle bir şey yaşatmaz kendin gelip bana diyorsun ki seni zor duruma sokuyor ben de diyorum ki hayır benim maddi olarak sorunum yok diyorum sonra da bana gelip diyorsun ki hava atıyorsun manipüle ediyorsun beni benim vermek zorunda olduğum cevapları benden alıp verdiğim cevaplar için dalga geçiyorsun ayrıca niye dalga geçiyorsun onu da anlamadım ki ya benimki benim kocam aldatıyor Velevki benim hiç param yok bu dalga geçilecek bir konu mu? Ben öyle bir durumda değilim diyorum bu sefer yine dalga geçiyorsun niye sebep ne mesela niye hazırlanıyorsun böyle bir şeyden niye mutlu ediyor bu seni kocam beni aldatmıyor hayır diyorum bu sefer yine bununla dalga geçiyorsun yani ben ağzımda kuş tutsam sen dalga geçeceksin benimle niye yapıyorsun bunu bunu da çözebilmiş değilim yani neyse dalga geçilecek bir konu da açmadım ben öyle linç edilecek bir konu da açtığımı düşünmüyorum ne cevap vereceğimi şaşırdım ben kimseye atmam nefret ederim hava atmaktan zaten sevmem böyle şeyleri ama bana senin kocan aldatıyor senin 0 TL’nin var dendiği zaman ben de diyorum ki hayır ben geçimimi sağlayabiliyorum benim sıfır TL Ym yok salak gibi böyle şeyler yazıyorum sonra bunun için bana saldırıyorsunuz niye ki yani ne yaptım ki ben size hiçbir yanlışım ya da kötü bir şeyim olmadı herkes bana düşman oluyor ya benim eşim sadece fazlasıyla para veriyor insanlara ve bu durum beni rahatsız ediyor belki de benim bu durumdan rahatsız olmam normal bir durum değil ama aldatmak yok sıfır TL yok çalışmamak yani niye beni aşağılıyorsunuz ki böyle ben aldatıldığımı düşünmüyorum benim hayattaki tek varlığım eşim tek ailem ama başka kimsem yok o yüzden bunu düşünmüyorum para hesabı da yapmıyorum yapıyor da olabilirim ayrıca ama niye bu kadar hakaret ediyorsunuz yani ben burada telefon başında ağlamaya başlıyorum şu anda biliyor musunuz yani gerçekten zaten canım sıkkındı ve şu an daha da üzgün hissediyorum ne yaptım ben size bu kadar saldırıyorsunuz bana ben de kendi hayatımı yaşamaya çalışan bir insanım yani sürekli para para para konuşuluyor niye ya iyi geçinmeye çalışıyorum herkesle herkes bana saldırıyor

Son düzenleme:
İşte ben de onu çözemiyorum zaten mesela herkes evine ampul takabilir değil mi ama eşim bunun için usta çağırıyor usta da sarı ışık getirmek yerine beyaz ışık getirip takıyor yanlış olmasına rağmen eşim teşekkür Edip para veriyor bana garip geliyor

Usta gerçekten sadece ampul değiştirmeye mi geldi? Ne kadar aldı?

Çünkü ticaret yaptığı için genelde işine yatırım yapmayı tercih ediyor evi de ben istediğim için aldı zaten fakat ben yaşamamız için bir ev alınması taraftarıyım o ise güzel bir evde kirada yaşamak taraftarı
En azından bir evı olsun ondan sonrasına baksın. Çok mantıksız.
Ailesi de akıl vermıyor mu?

Ya siz iyi misiniz insanı delirte kadar linçliyorsunuz ya benim açtığım konuyla Bileziğin ne alakası var ben parasal bir şey söylemedim ki benim soyledigim şey eşim işini yapmayan insanlara para veriyor bu bundan neler çıkardınız ya anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum manipüle etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz sizinle sizin dilinizde konuşmak zorunda kalıyorum eşim işini düzgün yapan insanlara para veriyordan ajda bileziğe nereden geliyor konu.. yani sırf insanların kalbini kırmak için burada pusuda mı bekliyorsunuz anlamadım ki ne kocamın karaktersizliği kaldı ne benim pis ligim kaldı yani yok hiç öyle tahmin ettiğiniz gibi insanlar değiliz eşim fazla iyi niyetli ben bu durumu törpülemek istiyorum fazla saçıyor parayı gereksiz insanlara bu durumu törpülemek istiyorum ama kusura bakmayın yani kimse kimsenin karakterine laf edemez eşim de ben de kötü insanlar değiliz o da değil laf ettirmem yani ettirmeyeceğim tabii ki o benim eşim belki aklı başında insanlar yardımcı olur doğru düzgün yorum yaparlar diye düşündüm ama yani insanı delirtiyorsunuz gerçekten söyleyecek mantık şey bulamıyorum düzgün konuşmaya çalışıyorum ısrarla hakaret işitiyorum niye zevk alıyorsunuz böyle şeylerden onu da anlamadım ki ben zevk almam mesela birinin kalbini kırmaktan ama benim kalbimi kırana da istediği cevabı veririm aynı konu yok eşim beni aldatıyormuş yok başka kadınlara para veriyormuş yok bilmem ne kimse kabul etmez böyle cümleleri kaç kişi olursanız olun ordu gibi üzerime yürüyorsunuz şu anda ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok zor kötü insanlarla mücadele edebilmek benim eşim beni aldatmıyor böyle bir şey söylemek de kimsenin haddine değil ustaya fazla para veriyor diye aldatıyor mu yani bu mudur çok rencide edici şeyler bunlar daha fazla devam edemeyeceğim ben bu saçma sapan diyaloglara sizin gibi olmaya çalıştık ama yok benlik değil yok sen sıfır tl kazanıyorsun yok şöyle yok böyle yok sus otur kocanın eline bakıyorsun bunlar çok ağır ortamlar yani kabloların arkasından konuşuyoruz sosyal medyadayız diye o kadar kolay mı böyle şeyler yazmak insanlara ya ki babanız yapılmıyor sadece herkese yapılıyor buradan konu açan herkese yapılan bir şey bu usta’dan ahlak konularına geldik ya kocamın ustaya verdiği paradan kocamın beni aldatmasına geldi konu
Hayatım bi sakin ol ben aldatıyor demedim ne mezunusun sen? Benim basıma gelse öyle düşünürüm dedim cünkü ben her seyın en kötüsünü düşünürüm hayatta her sey gelir insanın basına kötü bi yorum yapmadım ahlağına bişey demedim ne bu alınganlık ? Bu kadar alıngansın konu açma o zaman adam o zaman cok kazanıyor sadaka niyetine fazla fazla veriyor sende kendine yatırım yaptırt dendi ayh insanı yorum yaptıgına pişman edıyosunuz

Ticaret yapıyor ticaret yapan insanların kazançları genelde belli bir limit dahilinde olmaz inişli çıkışlı olur ben her ay rapor almıyorum kocacığım ne kadar kazandın bu ay ya da bir sonraki ay ne kadar kazanacaksın ne sattın bugün diye muhasebecilik yapamam… geliri beni ilgilendirmiyor ben bana sunulanlarla gayet iyi geçiniyorum bunun dışında her ay ne kadar kazanıyorsun neler aldın neler sattın diyemiyorum onu demem de zaten evimizi geçindirebiliyoruz bu konuda sorun yok sadece normal mi bu durum diye sormak istedim ama hakaret boyutuna varan yorumlar olduğu için daha fazla konuya dahil olmak istemiyorum

Neden sormuyor veya soramıyorsunuz tam olarak?
Ben direkt hacı hesap ne bu ay diye soruyorum.
Her zaman planlama yapmak için değil, evin bütçesini bilmek istiyorum, merak ediyorum.
Arada parasına da çöküyorum ama o daha çok çöküyor.

Neden sormuyor veya soramıyorsunuz tam olarak?
Ben direkt hacı hesap ne bu ay diye soruyorum.
Her zaman planlama yapmak için değil, evin bütçesini bilmek istiyorum, merak ediyorum.
Arada parasına da çöküyorum ama o daha çok çöküyor.
Söyledim ihtiyacım olmuyor bakın sırf siz soruyorsunuz diye söylüyorum şu anda hava atmak için söylemiyorum öncelikle bunu belirteyim sonra ben hava atmaya çalışıyor olarak algılanıyorum sorduğunuz için şu anda söylüyorum sormasanız söylemem şu an sorduunuz için söylüyorum beni böyle bir şey sormaya ihtiyacım olmuyor her ay ne kadar kazanıyorsun demeye ihtiyacım olmuyor çünkü benim bolca param olmuş oluyor bana eşim tarafından kartıma tarafından ödenen bir limit var ve bu para bana evimizi geçindirmeye yetiyor ben bana olan kısmıyla da bazen altın alıyorum yatırım yapıyorum evi geçindirme olan kısmıyla da evi geçindiiyorum hatta dedim ki bazen evi geçindirme kısmından kısıp tekrar çeyrek ya da gram alıyorum bu da şöyle algılandı sen geçinemiyorsun eşin seni geçindiremiyor hayır ben eşime kızıyorum açıkçası bu konularda çünkü yatırımı biz birlikte yapmalıyız benim gizlice yaptığım biriktirme yatırım bunlar çok garip geliyor bana ben geç inebiliyorum ama ben geçiniyor bile olsam keşke eşimle otursak ve biz birlikte bir yatırım yapsak neden ben gizli gizli para biriktirmek zorunda kalıyorum ben buna çok kızıyorum eşimle alakalı ama aldatmak vesaire gibi bir durum yok ya da beni mağdur etmesi gibi bir durum yok sadece keşke birlikte para biriktire bilsek o da istiyor ki harca harca harca ben harcamaya karşıyım bence para çok da olsa az da olsa bir şekilde birikim yapılmak için de kullanılmalı yani ben açıkçası bir keresinde bu soruyu sordum biz aylık ne kadar kazanıyoruz dedim bana dedi ki ben ticaret yapıyorum belli bir limitim yok zaten bunu sorsam bana dönecek ki neyine yetmiyor senin zaten paran var ben sana zaten yetiyorum diyecek o yüzden sormamı gerektirecek herhangi bir durum yaşadığım için de sormuyorum sordugumda da net cevap almadım zaten ben ticaret yapıyorum zaten senin bütçen yeterli bir bütçe senin için daha fazla istiyorsan vereyim dedi ben ona dedim ki yatırım yapalım hayır harcayalım diyor ne diyeceğimi de bilemiyorum artık yani oturup konuşamıyorum bunları belki bu konularda haklısınız ama bilmiyorum gerçekten sonramı gerektirecek hiçbir durum olmuyor sorsam ben belki de suçlu duruma düşeceğim sen yetmediğimi düşünüyorsun falan diyecek bir de açıkçası ben Şundan çok rahatsız oluyorum ben ondan habersiz para biriktiriyorum bu durum beni çok rahatsız ediyor gizli bir şey yapmak beni çok rahatsız ediyor keşke birlikte yapabilsek istiyorum burada konu paranın azlığı değil ki ben birlikte el ele verip bir şeyler yapmak istiyorum ona göre onun doğrusu doğru bana göre benim doğrum doğru yani bilmiyorum size görene doğru yani biriktirmek istemem neden anormal geliyor ona evden mi Kaçacağımı düşünüyor acaba çözemedim ki😁

Söyledim ihtiyacım olmuyor bakın sırf siz soruyorsunuz diye söylüyorum şu anda hava atmak için söylemiyorum öncelikle bunu belirteyim sonra ben hava atmaya çalışıyor olarak algılanıyorum sorduğunuz için şu anda söylüyorum sormasanız söylemem şu an sorduunuz için söylüyorum beni böyle bir şey sormaya ihtiyacım olmuyor her ay ne kadar kazanıyorsun demeye ihtiyacım olmuyor çünkü benim bolca param olmuş oluyor bana eşim tarafından kartıma tarafından ödenen bir limit var ve bu para bana evimizi geçindirmeye yetiyor ben bana olan kısmıyla da bazen altın alıyorum yatırım yapıyorum evi geçindirme olan kısmıyla da evi geçindiiyorum hatta dedim ki bazen evi geçindirme kısmından kısıp tekrar çeyrek ya da gram alıyorum bu da şöyle algılandı sen geçinemiyorsun eşin seni geçindiremiyor hayır ben eşime kızıyorum açıkçası bu konularda çünkü yatırımı biz birlikte yapmalıyız benim gizlice yaptığım biriktirme yatırım bunlar çok garip geliyor bana ben geç inebiliyorum ama ben geçiniyor bile olsam keşke eşimle otursak ve biz birlikte bir yatırım yapsak neden ben gizli gizli para biriktirmek zorunda kalıyorum ben buna çok kızıyorum eşimle alakalı ama aldatmak vesaire gibi bir durum yok ya da beni mağdur etmesi gibi bir durum yok sadece keşke birlikte para biriktire bilsek o da istiyor ki harca harca harca ben harcamaya karşıyım bence para çok da olsa az da olsa bir şekilde birikim yapılmak için de kullanılmalı
Farkında mısınız, merak etseniz de SORAMIYORSUNUZ.
Burada herkes ihtiyacı olduğu için mi biliyor eşinin gelirini?

Sanki eşten değil de komşudan bahsediliyor diyen arkadaş çok haklı.

Şikayetçi olduğunuz konuda da alacaksınız karşınıza konusacaksınız.
İnsan eşiyle konuşurken kırmayayım, üzmeyeyim diye bu kadar düşünmez ve gerilmez.
Bazen de dümdüz konuşur.

İstediğiniz kadar aksini ispat etmeye çalışın, bütçe açısından evlilik birliğinin tarafı gibi değilsiniz.

Farkında mısınız, merak etseniz de SORAMIYORSUNUZ.
Burada herkes ihtiyacı olduğu için mi biliyor eşinin gelirini?

Sanki eşten değil de komşudan bahsediliyor diyen arkadaş çok haklı.

Şikayetçi olduğunuz konuda da alacaksınız karşınıza konusacaksınız.
İnsan eşiyle konuşurken kırmayayım, üzmeyeyim diye bu kadar düşünmez ve gerilmez.
Bazen de dümdüz konuşur.

İstediğiniz kadar aksini ispat etmeye çalışın, bütçe açısından evlilik birliğinin tarafı gibi değilsiniz.
Sordum ortalama fiyat söyledi en son geçen yıllarda şu kadar da şu kadar arası dedi neden sordun ki seni zor duruma mı sokuyorum bişey mi istiyorsun da alamadın dedi soramıyor değilim her yıl sormak istemiyorum ben para konuşmaktan hoşlanmayan bir insanım kendi anlatırsa anlatır karşıma alıp sormak istemiyorum paragöz gibi hissediyorum

Sordum ortalama fiyat söyledi en son geçen yıllarda şu kadar da şu kadar arası dedi neden sordun ki seni zor duruma mı sokuyorum bişey mi istiyorsun da alamadın dedi soramıyor değilim her yıl sormak istemiyorum ben para konuşmaktan hoşlanmayan bir insanım kendi anlatırsa anlatır karşıma alıp sormak istemiyorum paragöz gibi hissediyorum
Normalin bu olmadığını bilin diye söylüyorum.
Gerekirse her gün sorarım, paragöz de değilim.
Eşim bir şey ima ederse salak mısın dış kapının mandalı mıyım, tabii ki bileceğim derim.

Back
X