- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Bende kendime deger veriyorum ama elimde degıl sonucta seviyorum kocamı hala ve bosanıyoruz kolay bısı degıl ki yasadıgımÇünkü kendine değer veriyor. Sende öyle yap. Onu yok say. Umarım cok yara almadan atlatırsın
Peki neden ayrıldınız canım. Sevgi mi acaba eşine duydugun yoksa bagımlılık mı alıskanlık mı yaniBende kendime deger veriyorum ama elimde degıl sonucta seviyorum kocamı hala ve bosanıyoruz kolay bısı degıl ki yasadıgım
Cok haklısınız ama elimde degıl ki.. Hersey daha cok yenı sadece 2 aydır ayrıyız takılı kalmam normal degıl mı sonucta seneler gecmedı aradanSizde ona böyle takıntılı kalırsanız kendi hayatınızı yaşayamazsınız.
Esımle her evlilikte olan kavgaları ediyorduk oda benden artık sogudugunu bosanmak ıstedıgını söyledi. Elımden gelenı yaptım kurtarmak ıcın ama adam istemiyor inat ediyor ılla ayrılacak. Benimkisi bagımlılıgık olablr cnku genelde her ılıskı de ben bagimlı olan tarafım. Cok baglanıyorum o insanı resmen hayatımın merkezine koyuyorum. Bu huyumu sevmiyorum ama elimde degıl kiPeki neden ayrıldınız canım. Sevgi mi acaba eşine duydugun yoksa bagımlılık mı alıskanlık mı yani
Haklısınız ama cok acı cekıyorum npcmSeverek ayrilan bi siz degilsiniz
Demesi kolay degil, yasamasi zor ama hayat devam ediyo
Onunlami dogdugunuz onunla olesiniz, evet gonul isterdi gulluk gulistanlik sonsuza kadar beraber olun ama hayirlisi boyleymis deyip kabul etmek. Kadere inanmak gerek demi
Boşanma sebebiniz ne bilmiyorum ama kendinize eziyet etmeyin her ne olursa olsun. Zaman herşeyin ilacıdır. Kendinizi yıpratarak bazı şeyleri değiştiremezsiniz.Esimle bosanma davası surecindeyız yaklaşık 2 aydır babaevındeyım. Esımı gizli den takip ediyorum sosyal medya dan. Yiyor ıcıyor geziyor keyfi yerinde gibi. Ben ise depresyondan cıkamadım hala. Esımın bu durumda olması normal mi cok rahat sankı bosanmsz gbı adama bı rahatlama gelmıs. Halbukı davamız cekısmelı. Benım yaptıgım stresi onda neden göremiyorum
Elimde degıl ki merak ediyorum naptgnıKardeşim yapma şunu kendine. Izleme, takip etme.
üzüldüm ya Rabbim yardımcın olsun. Yani kadınların soguması ne kadar normal kabuş ediliyorsa bir erkegin soguması da o kadar normal. Gün içinde yazıyormusunuz mesela arıyormusunuz hiçEsımle her evlilikte olan kavgaları ediyorduk oda benden artık sogudugunu bosanmak ıstedıgını söyledi. Elımden gelenı yaptım kurtarmak ıcın ama adam istemiyor inat ediyor ılla ayrılacak. Benimkisi bagımlılıgık olablr cnku genelde her ılıskı de ben bagimlı olan tarafım. Cok baglanıyorum o insanı resmen hayatımın merkezine koyuyorum. Bu huyumu sevmiyorum ama elimde degıl ki
Konulariniza baktım birinde kadın yok diyorsunuz birinde konuşuyor diyorsunuz 1senelik evlilik hala cicim ayı demek siz yolun başındayken böyle bir süreç yaşıyorsunuz eğer şimdi bitmezse yine başa dönecek ve aynı sorunlari yaşayacaksınız psikolojik destek alın derimDemesı kolayseviyorum hala esımı ((
Sakin yanlis anlamayin bu msjimi sizi kirmak veya asagilamak icin degil bu yazacaklarim, belki silkelenirsinizHaklısınız ama cok acı cekıyorum npcmpsıkolga gdyorm ama fayda etmiyor. Hıcbırsey yetmiyor benı düzeltmeye
Öyle de bir elinde ki...Elimde degıl ki merak ediyorum naptgnı
Bosanma sebebimiz okdr ufak seyler kı ama esım gözünde büyütüyor onun gozunde buyuk seyler mıs. Sogumus benden. Okdr uzuluyorum kı pisi pisi ne btıyır resmen evlılıgım.. En cokta suna uzuluyorum esımın hıc uzulmemesıne.. Insan nası bu kdr rahat olur 1 senelık evlıyız bir suru ıyı kotu anılarımız oldu Hıcmı hatrım yoktuBoşanma sebebiniz ne bilmiyorum ama kendinize eziyet etmeyin her ne olursa olsun. Zaman herşeyin ilacıdır. Kendinizi yıpratarak bazı şeyleri değiştiremezsiniz.
Askta gurur olmaz ki benım evlılıgım soz konusuÖyle de bir elinde ki...
Sen engel olmak istemiyorsun.
Birinin seni tutup sarsmasi lazim biraz.
Adam senden buz gibi soğumuş. Gururun yok mu senin? Biraz dik dur.
Senden soğuyanin pesinde kuyruk mu olmak istiyorsun?
Tercih edilen seçilen begenilen olmak varken, guzel gunlerinizin hatrina biraz olsun üzülmeyen bir adamı mı seviyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?