• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esımın bu durumu normal mi?

Esimle bosanma davası surecindeyız yaklaşık 2 aydır babaevındeyım. Esımı gizli den takip ediyorum sosyal medya dan. Yiyor ıcıyor geziyor keyfi yerinde gibi. Ben ise depresyondan cıkamadım hala. Esımın bu durumda olması normal mi cok rahat sankı bosanmsz gbı adama bı rahatlama gelmıs. Halbukı davamız cekısmelı. Benım yaptıgım stresi onda neden göremiyorum
Kendinize bir iyilik yapıp takibi bırakın öncelikle.
Yas süreci erkeklerde ve kadınlarda böyle ilerler.
Kadınlar hemen acı çeker, dibe iner, düzelir ve hayatı normale döner, mutlu ve huzurlu günleri başlar.
Erkekler ise aşırı mutlu ve iyidir, gezer tozar coşar, sonra çöküş ve acı başlar, dönüp dönüp kadını rahatsız ederler barışalım diye.
Onlarda sonradan dank ediyor. Takılmayın.

Sakin yanlis anlamayin bu msjimi sizi kirmak veya asagilamak icin degil bu yazacaklarim, belki silkelenirsiniz

Yani kardesim dogdun buyudun neler neler yasadin bir insanla evlendin olmadi bitti be yani hayat durdumu... Soylediginiz yazdiginiz seyler soyle disardan bakinca kendinizi nekadaarr degersiz yapiyor
Evet zor, kolay degil ama kabullenmek icin kafanizda biraz bitirmeniz gerek isterseniz 10 yil psikologa gidin bise degismez siz istenmedikden sonra. Kendinize ugrasi bulun. Ve emin olun suan cok taze oldugu icin zor geliyo. Surdan bi kac ay sonra acinizi hissetmiceksiniz
Insallah dedıgınız gıbı olur atlatırım hemen. Ama cok uzuluyorum Allah dusmanıma vermesin bu acıyı. Bır hıc ugruna evlılıgım btıyor ona uzuluyorum. Hıc ortada buyuk bı sbeb yok bosanmak ıcın

Kendinize bir iyilik yapıp takibi bırakın öncelikle.
Yas süreci erkeklerde ve kadınlarda böyle ilerler.
Kadınlar hemen acı çeker, dibe iner, düzelir ve hayatı normale döner, mutlu ve huzurlu günleri başlar.
Erkekler ise aşırı mutlu ve iyidir, gezer tozar coşar, sonra çöküş ve acı başlar, dönüp dönüp kadını rahatsız ederler barışalım diye.
Onlarda sonradan dank ediyor. Takılmayın.
Gercekten boyle mı olur pısman olup doner mı dıyorsunuz

Bosanma sebebimiz okdr ufak seyler kı ama esım gözünde büyütüyor onun gozunde buyuk seyler mıs. Sogumus benden. Okdr uzuluyorum kı pisi pisi ne btıyır resmen evlılıgım.. En cokta suna uzuluyorum esımın hıc uzulmemesıne.. Insan nası bu kdr rahat olur 1 senelık evlıyız bir suru ıyı kotu anılarımız oldu Hıcmı hatrım yoktu

Askta gurur olmaz ki benım evlılıgım soz konusu :KK43: farkındayım herseyın yaptıgım yanlışın ama elimde degıl kalbime söz gecıremıuorum
Nedenler ne mesela ?
Soğumak sevmemek başkasına yazmak bunlarda sebeb boşanmak için ben soğudum diye 7 senelik ilişkimi bitirdim tek yaptığı hata için bazıları soğuyunca bir daha o insana karşı hissi olmuyor böyle ilişkiyi de yürütmek olmaz

Bosanma sebebimiz okdr ufak seyler kı ama esım gözünde büyütüyor onun gozunde buyuk seyler mıs. Sogumus benden. Okdr uzuluyorum kı pisi pisi ne btıyır resmen evlılıgım.. En cokta suna uzuluyorum esımın hıc uzulmemesıne.. Insan nası bu kdr rahat olur 1 senelık evlıyız bir suru ıyı kotu anılarımız oldu Hıcmı hatrım yoktu
Ufak şeyleri bahane edip boşanıyorsa demek ki sevmemiş kardeşim. Yazık değil mi sana seni sevmeyen biri için üzülüyorsun. Siz iki yetişkin insansınız sorun her neyse sevseydi seni bir şekilde çözmek için çaba sarf ederdi.

Konulariniza baktım birinde kadın yok diyorsunuz birinde konuşuyor diyorsunuz 1senelik evlilik hala cicim ayı demek siz yolun başındayken böyle bir süreç yaşıyorsunuz eğer şimdi bitmezse yine başa dönecek ve aynı sorunlari yaşayacaksınız psikolojik destek alın derim
Hayır konustugu kısı bı akrabasıymıs onla suan knsmyo haber aldm ben saglam bı kaynaktan. 1 senelık evlılık cicim ayı demek evet ama en cok buna uzuluyorum bır hıc ugruna evlılıgım bitiyor

Cok haklısınız ama elimde degıl ki.. Hersey daha cok yenı sadece 2 aydır ayrıyız takılı kalmam normal degıl mı sonucta seneler gecmedı aradan :KK43:
Tabii öyle ama karşıdaki kişi için bitmiş ya da daha farkında değil bazı insanlar olaylar tamamen bitmeden anlamıyor

Ufak şeyleri bahane edip boşanıyorsa demek ki sevmemiş kardeşim. Yazık değil mi sana seni sevmeyen biri için üzülüyorsun. Siz iki yetişkin insansınız sorun her neyse sevseydi seni bir şekilde çözmek için çaba sarf ederdi.
Hayır sevmedi dıyemem biz brbrmzı severek evlendik cokta ıyı anlasıyorduk.. Son zamanlarda kavgalar olmaya basladı ozmn sogudu benden :(

Hayır konustugu kısı bı akrabasıymıs onla suan knsmyo haber aldm ben saglam bı kaynaktan. 1 senelık evlılık cicim ayı demek evet ama en cok buna uzuluyorum bır hıc ugruna evlılıgım bitiyor
Hiç uğruna dediğiniz şey ne mesela ?

Gercekten boyle mı olur pısman olup doner mı dıyorsunuz
Diğer yorumlarınızı okudum. Boşanmayı o istemiş, sizi sevmiyormuş. Buna rağmen nolur bırakma beni diye yapışmış iyice soğutmuşsunuz adamı belli ki. Boşanayım kurtulayım durumuna gelmiş evlilik onun için. Herşey normal değilmiş demek ki.
Pişman olacağı bir şey yok gibi. Adamın yas tutacağı bir evlilik yok gibi.

üzüldüm ya Rabbim yardımcın olsun. Yani kadınların soguması ne kadar normal kabuş ediliyorsa bir erkegin soguması da o kadar normal. Gün içinde yazıyormusunuz mesela arıyormusunuz hiç
Amin saolun :( hayır hıc knsmyoruz cnku zaten yeterince konustuk, aıle buyuklerımız de gırdı araya bızı barıstırmak ıcın ama esım sogudum dıyo ıstemıyorum dıyo Baska bısı demiyor acayip inat ediyor. Esımle birebır bende knstm kac defa, bı yalvarmadgm kaldı nerdeyse ama adam istemiyor ıste

• Üzgünüm
Reactions: Z P
Diğer yorumlarınızı okudum. Boşanmayı o istemiş, sizi sevmiyormuş. Buna rağmen nolur bırakma beni diye yapışmış iyice soğutmuşsunuz adamı belli ki. Boşanayım kurtulayım durumuna gelmiş evlilik onun için. Herşey normal değilmiş demek ki.
+1

Amin saolun :KK43: hayır hıc knsmyoruz cnku zaten yeterince konustuk, aıle buyuklerımız de gırdı araya bızı barıstırmak ıcın ama esım sogudum dıyo ıstemıyorum dıyo Baska bısı demiyor acayip inat ediyor. Esımle birebır bende knstm kac defa, bı yalvarmadgm kaldı nerdeyse ama adam istemiyor ıste
Aslında herşeyi kendi agzinizla diyorsunuz yazıyorsunuz ama anlayamiyorsunuz sanırım

Esıme yalvarmamın sebebı sacma seyler den bitirmek istiyordu bunu hazmedemiyor dum :( ortada buyuk bı sebeb yoktukı bosanmak ıcın. Ben yuvamı kurtarmak ıcın cabaladım sadece kotu bısı yapmadım kı

Ya neden adami takip ediyorsunuz şuan sizin yaptığınızı erkek yapsa linç yerdi konu sapikliga kadar giderdi

Back
X