- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
Neden normalNormal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden normalNormal
Hepsi geçecek inan.Hayatıma bı turlu bakamıyorum cnku davamız sürüyor hala. Bosansak bı oh diye rahatlıycam ama hala kendmı ona baglı hissediyorum soyadını tasıdıgım ıcın
MahkSevmiyorsevse bosanmaz erkek
Haklısınız ne dıyım Allahından bulsunHepsi geçecek inan.
Ailesinin dolduruşuna gelen kendi kişiliği oturmamış pasif mikrobun tekiymiş işte gördün.
Ondan bırak eş baba olmayı bir cacık olmazmış.
Allah seni iyilerle karşılaştırsın. Aşk kıymet bilenle güzel…Esımle her evlilikte olan kavgaları ediyorduk oda benden artık sogudugunu bosanmak ıstedıgını söyledi. Elımden gelenı yaptım kurtarmak ıcın ama adam istemiyor inat ediyor ılla ayrılacak. Benimkisi bagımlılıgık olablr cnku genelde her ılıskı de ben bagimlı olan tarafım. Cok baglanıyorum o insanı resmen hayatımın merkezine koyuyorum. Bu huyumu sevmiyorum ama elimde degıl ki![]()
Peki esınız size sonradan döndu mu veya mesaj attımıYaşadığınız şey resmen benim eski hikayemin aynısı. Sizi çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçtim ama kendinize yapacağınız en büyük iyilik onun ne yaptığını artık merak etmemek bilmemek.
Bu bir süreç ve mutlaka geçiyor bitiyor. Hayatta sizden daha değerli birşey yok.
Çok zor zamanlar geçirdim ben de ama ailemin desteği ve bol bol dua ederek daha da güçlenip çıktım bu süreçten, sizin için de böyle olmasını dilerim.
Tamam olan olmus biten bitmis artik dramatize etmeyi birakinInsallah dedıgınız gıbı olur atlatırım hemen. Ama cok uzuluyorum Allah dusmanıma vermesin bu acıyı. Bır hıc ugruna evlılıgım btıyor ona uzuluyorum. Hıc ortada buyuk bı sbeb yok bosanmak ıcın