• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esımın bu durumu normal mi?

Hayatıma bı turlu bakamıyorum cnku davamız sürüyor hala. Bosansak bı oh diye rahatlıycam ama hala kendmı ona baglı hissediyorum soyadını tasıdıgım ıcın
Hepsi geçecek inan.
Ailesinin dolduruşuna gelen kendi kişiliği oturmamış pasif mikrobun tekiymiş işte gördün.
Ondan bırak eş baba olmayı bir cacık olmazmış.

Yaşadığınız şey resmen benim eski hikayemin aynısı. Sizi çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçtim ama kendinize yapacağınız en büyük iyilik onun ne yaptığını artık merak etmemek bilmemek.
Bu bir süreç ve mutlaka geçiyor bitiyor. Hayatta sizden daha değerli birşey yok.
Çok zor zamanlar geçirdim ben de ama ailemin desteği ve bol bol dua ederek daha da güçlenip çıktım bu süreçten, sizin için de böyle olmasını dilerim.

Adam olan seven kişi avukat ofislerini mahkeme kapılarını tanistirmazlardi bizimle ...neler gördü bu gözler neler işitti ...dönse bile affedilir mi hiç onların yaptiklari !!! yoluna bak erken kurtulmussun yat kalk şükret

Eşiniz kişiliği gereğince ya rahat biri takmamış gibi görünen ,kimi insan takar ama dışarıya yansıtmaz .ya da sizi gerçekten gözden çıkarmış

Esımle her evlilikte olan kavgaları ediyorduk oda benden artık sogudugunu bosanmak ıstedıgını söyledi. Elımden gelenı yaptım kurtarmak ıcın ama adam istemiyor inat ediyor ılla ayrılacak. Benimkisi bagımlılıgık olablr cnku genelde her ılıskı de ben bagimlı olan tarafım. Cok baglanıyorum o insanı resmen hayatımın merkezine koyuyorum. Bu huyumu sevmiyorum ama elimde degıl ki :KK43:
Allah seni iyilerle karşılaştırsın. Aşk kıymet bilenle güzel…

Yaşadığınız şey resmen benim eski hikayemin aynısı. Sizi çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçtim ama kendinize yapacağınız en büyük iyilik onun ne yaptığını artık merak etmemek bilmemek.
Bu bir süreç ve mutlaka geçiyor bitiyor. Hayatta sizden daha değerli birşey yok.
Çok zor zamanlar geçirdim ben de ama ailemin desteği ve bol bol dua ederek daha da güçlenip çıktım bu süreçten, sizin için de böyle olmasını dilerim.
Peki esınız size sonradan döndu mu veya mesaj attımı

Insallah dedıgınız gıbı olur atlatırım hemen. Ama cok uzuluyorum Allah dusmanıma vermesin bu acıyı. Bır hıc ugruna evlılıgım btıyor ona uzuluyorum. Hıc ortada buyuk bı sbeb yok bosanmak ıcın
Tamam olan olmus biten bitmis artik dramatize etmeyi birakin
Kendinize zarar vermekten baska bise degil
Sizden daha kotu durumda olanlarda var

Cevaplarınız doğrultusunda yaziyorum bunu eşiniz sizin ona karşı olan bu bağlılığınzdan sıkılmış ve sonunda kurtuluyor gibi hissedip bu kadar rahat davranıyor olabilir kaçan kovalanır diye boşuna dememisler. Çok sevmek bunu hissettirmek ama bırakıp gidebilecek kadar da gururlu olmak sizi çekici ve vazgeçilmez yapar.
Sizin izlediğiniz yol yanlış

Bütün konularınızı okudun hep aynısı var dönermi gelirmiiii sorusu adam sizden o kadar emin ki adama kaybetme vazgeçme duygusu bile yaşatmamışsınız. çünkü sürekli takiptesiniz. yalvarmışsnz konuşmaya çalışmışsnız adamı takıntı haline getirmişsiniz adam da bunu farkında olduğu için çok relax rahat. en son aralıkta konu açıp banlanmışsınkz aslında oraya yazacaktım normalde. Kendinize değer vermediğinizi güvenmediğinizi onsuz yapamiycanızın imajını adama öyle bi vermişsiniz ki adam egodan uçuyooo totosunu kaldırmışsnız yani... size kendimden örnek veriyim. Benin görücü usulu görüştüğüm biri olmuştu ben istememiştim ve ilk buluşmada söylemiştim ama adam öyle bi takıntı yaptı ki aylarca peşimden koştu iş yerime çicekler hediyeler (hediyeleri hep geri yolladım) çileği sevdiğimi öğrenmiş kasa kasa çilekler hem asla istemiyorum hemde egomda tavan yaniii bi süre sonra alıştım bile bu duruma iş yerimin önünden ayrılmazdı peşimi asla bırakmazdı... bı gün bi baktım kesildi bunlar hatta o kadar yadırgadım ki tuhafıma gitti alıştırmıştı bni çünkü😂 ben yanlışlıkla aramış gibi yapmıştım😂😂😂 ve içimden de desim noluyo bu adama diye yani demem o ki vazgeçtiğin anda vazgeçilmez olursun unutma... bırak gitmek istiyosa gitsin gelir gözüyle bakma hayatına odaklan ayağa kalk ki ondan sonra yıkılmadığını görsün... ama böyle devam edersen ezik yıkık eski eş takıntılı eski eş ünvanınla kalırsın...

Takip etmemek zor ama takip ettikçe iyileşemezsiniz. Siz de yeni şeyler katın hayatınıza. Önceliğiniz kendiniz olsun. Kaliteli vakit geçirmeye çalışın. Hobiler edinin, dışarı çıkın gezin. Kendinizi başka şeylerle meşgul edin

Back
X