• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esımın bu durumu normal mi?

Anlıyorum.. Sadece nasıl bu kdr rahat onu anlamıyorum. Ben mahkemeyi dusun nuyorum stres yapıyorum adam geziyor tozuyor
Ya adam sevmiyor işte bosanip kurtulmak istiyor o yüzden rahat yas tutacak kadar sevgi yok ki

Esıme yalvarmamın sebebı sacma seyler den bitirmek istiyordu bunu hazmedemiyor dum :( ortada buyuk bı sebeb yoktukı bosanmak ıcın. Ben yuvamı kurtarmak ıcın cabaladım sadece kotu bısı yapmadım kı
Eşiniz boşanmak isteyince tamam deyip çekip gitseydiniz bir umut vardı, belki başka türlü ilerlerdi süreç.
Ama boşanmak isteyene yalvaran, ısrar eden, kendini ezen taraf tamamen kaybeder çünkü o yalvarma durumu karşı tarafı iyice soğutur, derecesine göre tiksindirir.

Eşiniz boşanmak isteyince tamam deyip çekip gitseydiniz bir umut vardı, belki başka türlü ilerlerdi süreç.
Ama boşanmak isteyene yalvaran, ısrar eden, kendini ezen taraf tamamen kaybeder çünkü o yalvarma durumu karşı tarafı iyice soğutur, derecesine göre tiksindirir.
Evet cok haklısınız ama basından bunu akıl edemedim. Hersey sonradan dank etti ama gec kaldm sanırım

Esıme yalvarmamın sebebı sacma seyler den bitirmek istiyordu bunu hazmedemiyor dum :KK43: ortada buyuk bı sebeb yoktukı bosanmak ıcın. Ben yuvamı kurtarmak ıcın cabaladım sadece kotu bısı yapmadım kı
Canım benim sen elinden gelenin fazlasını yaptin vicdanın rahat olsun.
Takip etme ya şu işe yaramaz adami.
Kendine saygın olsun sen kendini sevmezsen kimse sevmez.
O gülsün eğlensin er yada geç anlayacak ama o zaman sen akıllanmış olacaksın.
Seni istemeyeni sen hiç isteme ve boşuna üzülme.
Rabbim yardımcın olsun inşallah gönlüne ferahlık versin.

Evet cok haklısınız ama basından bunu akıl edemedim. Hersey sonradan dank etti ama gec kaldm sanırım
Şuan bırakın en azından herşey olacağına varir halen ısrar etmek hiç birşey ifade etmez

Canım benim sen elinden gelenin fazlasını yaptin vicdanın rahat olsun.
Takip etme ya şu işe yaramaz adami.
Kendine saygın olsun sen kendini sevmezsen kimse sevmez.
O gülsün eğlensin er yada geç anlayacak ama o zaman sen akıllanmış olacaksın.
Seni istemeyeni sen hiç isteme ve boşuna üzülme.
Rabbim yardımcın olsun inşallah gönlüne ferahlık versin.
Insallah saolun. Boyle bı adamı sevdgm ıcın kendimden nefret ediyorum kendmı affedemiyorum cok kızıyorum kendime. Ama sanırım biraz zamana ıhtycm var unutmam ıcın

Dogrudur haklısınız zaten paylas sa bıle ben onda eklı degılım ki. Benım goremycgm bıseyı neden paylas sın kime gösteris yapacak sankı
Aynen öyle. Birde bir çok konu açmissiniz hepsinde herkese haklısınız yazmissiniz ama bir sonuca varamamissiniz . Lütfen kendinize yapmayın bunu bırakın herşey olacağına varsın

Insallah saolun. Boyle bı adamı sevdgm ıcın kendimden nefret ediyorum kendmı affedemiyorum cok kızıyorum kendime. Ama sanırım biraz zamana ıhtycm var unutmam ıcın
Ya neden kendinize kiziyorsunuz neden yani degmeyecek biri icin

Esimle bosanma davası surecindeyız yaklaşık 2 aydır babaevındeyım. Esımı gizli den takip ediyorum sosyal medya dan. Yiyor ıcıyor geziyor keyfi yerinde gibi. Ben ise depresyondan cıkamadım hala. Esımın bu durumda olması normal mi cok rahat sankı bosanmsz gbı adama bı rahatlama gelmıs. Halbukı davamız cekısmelı. Benım yaptıgım stresi onda neden göremiyorum
Normal

Nedenler ne mesela ?
Soğumak sevmemek başkasına yazmak bunlarda sebeb boşanmak için ben soğudum diye 7 senelik ilişkimi bitirdim tek yaptığı hata için bazıları soğuyunca bir daha o insana karşı hissi olmuyor böyle ilişkiyi de yürütmek olmaz
Esimjn benden soguması nın en buyuk nedeni aılesı. Aılesı benı sevmedi hıcbırzaman ve yuzume gülüp arkamdan esımı doldurdular bana karsı, hep aciklarımı soledı ler esimde bana yansıtıyor du bu durumu hep.

Canim benim unutursun ya yaşın daha 26 sevmek sevgi bu değil inanki.
Bak karşına seni seven değer veren birisi çıkınca ya boşuna kendimi harab etmişim diyeceksin.
Şimdi onu izlemeyi bırak ve yeni hayatına odaklan.
Her şerde vardır bir hayr.
Ya 5 yıl sonra kucağında bebeyle bu durumu yaşasaydın inan bana daha zor olurdu.

Canim benim unutursun ya yaşın daha 26 sevmek sevgi bu değil inanki.
Bak karşına seni seven değer veren birisi çıkınca ya boşuna kendimi harab etmişim diyeceksin.
Şimdi onu izlemeyi bırak ve yeni hayatına odaklan.
Her şerde vardır bir hayr.
Ya 5 yıl sonra kucağında bebeyle bu durumu yaşasaydın inan bana daha zor olurdu.
Hayatıma bı turlu bakamıyorum cnku davamız sürüyor hala. Bosansak bı oh diye rahatlıycam ama hala kendmı ona baglı hissediyorum soyadını tasıdıgım ıcın

Back
X