- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Bana da öyle gibi geliyor canim ama bu kadin boyle şeyleri gözümüze sokarcasina hep yapiyor zaten. Bende görüyorum salak değilim. Niye iyi bir şeymiş gibi göstermeye calisiyor ki.Bence eşiniz de her şeyin farkında, sadece annesine laf söyletmiyor.
Ben resmini kaldirmasina sitem etmiyorum ki bu fesatligini esim bir turlu kabul etmiyor ona sitem ediyorum. Yoksa isterse çöpe atsin umrumda değil yani.Bi tablo konusunu bu kadar nasil uzattiniz? Sahsen ben izin vermezdim, kv nin evinde esimle resmimizin asili olmasina. Kadin baktikca, kimbilir neler derSiz resminiz kalkti diye sitem ediyorsunuz. Hem sevmiyoruz birbirimizi diyorsunuz, hemde neden resmimizi kaldirdi diyorsunuz. Çelişkiler çeliskiler çeliskiler
Evet haklisin canim kesinlikle zorunda değil asnasin da zaten bende asmam, ama esim kvdrmin beni sevmediğini boyle art niyetli şeyler yaptigini kabul etmiyor iste. Benim De tek derdim bunu kabullendirememek.Eşiniz gerçeği kabul etsin. Sizin resminizi asmak zorunda değil ki. Siz de onun resmini asmazsınız herhalde. Zoraki sevgi olmuyor.
Aslibda beni 'haklisin askim ben de farkbdayim ama ne diyim o benim annem araya soğukluk girsin istemiyorum' diyerek daha güzel frenleyebilir. Böyle yapinca ben daha da nefret ediyorum ki ondan. :)Esin seni frenlemeye calisiyo kendince yazik arada birakmayin su adamlari
kaynanaların yaptığı saçmalıkları neden adamlara yüklersiniz vallahi anlamıyorum. eve gelince söylenmeye ne gerek var? adam ne yapsın yani? sizle beraber oturup annesinin dedikodusunu mu yapsın? evet annem seni sevmiyor, resmine bile tahammül edemiyor mu desin? daha fazla soğukluk olmasın diye bir şeyler geveliyor işte. anlıyorsunuz ama illa annem kötü desin istiyorsunuz. demez yaa, benim annem öyle şeyler yapsa ben de eşimle bir olup annemi kötülemem yani. en fazla ama en fazla susarım.Selam kizlar benimki çok büyük bir dert değil ama yine de canimi sıkıyor iste.
Kvdemi sevmem o da beni sevmez zaten. Ben pek belli etmem ama o haliyle, tavriyla gerekse laf sokmalariyla hep belli eder. Benim için zerre önemi yok ama eşim beni deli ediyor.
Tamam yeri geldiğinde beni çok güzel savunur. Hakli olduğumu da söyler,tabi uzun uğraşlar ve konusmalar sonrasında. Ama adam sanki annesini saf, temiz, iyilik meleği gibi görüyor. Agzindan ne ciksa inaniyor. Fesatin kiskancin teki olduğunu görmüyor ya da bana belli etmiyor bilmiyorum.
Gecen gün ordaydik. Duvarlarında esimle benim resimlerimiz vardi. Kaynanam o resmi kaldirmis. Ben fark etmedim etsem de artik umurumda değil zaten. Esim fark etmiş annesine sordu nerde diye.(o rresim oraya zoraki asilmisti zaten eşimin israrlari sonucu). Neyse kaynanam bi afalladi sorunca sonra, gecen gün duvarları sildim de filan dedi birşeyler geveledi. Esimde sesini cikarmadi.
Eve gelince esime dedim şakayla karisik zaten bana tahammülü yok kadincagizin bide gözünün onun de resim mi olacak diye.
Esimdr başladı yok temizlik yapmus da, duvar silmiş De bilmem ne. Yahu madem duvarlari silmiş sildikten sonra bütün resimleri tablolari geri asmis da bi bizimkini mi unutmus. Belli ki kasitli. Ama esim bunu kabul etmiyor. Ben de 'bütün resimler tablolar asilmis da bi bizimkini unutmuş kadincagiz tühh' dedim. Öyle deyince de guluyo sesini cikarmiyor. Herşey ortada değil mi sizce de? Esim farkinda ama daha fazla soğukluk cikmasin diye belli etmiyo olabilir mi?
Kusura bakmayin uzun oldu biraz.
Evet ben De kendimi kotu fesat art niyetli biri gibi hissediyorum. Soruyorum da bazen senin gözünde art niyetli kotu bi insan miyim diye hayir ben biliyorum seni iyi niyetini anlayisini diyo. E öyleyse kabul et be adam kabul et de sen De kurtul ben de kurtulayim artik değil mi ama.Zaten hep iyi niyetlidirler.hep mana cikaran illa altinda bisey arayan biz oluruz.boylelerinin gozune soka soka yapilsa nasil hakli cikarim diye takla atarlar.
Aynen ben de annem olsun veya başka biri olsun canimi sikan şeyleri ben de şikayet ederim. Ama esim birşey söylemez en fazla haklisin kirilmakta gibi şeyler söyler e annesinden şikayet edince ne değişiyor ki ona da haklisin de zaten hakli olduğumu bilse o bana yetecek başka birşey istemiyorum ki.Benim annemin de begenmedigim huyları, davranislari vardir,eşime de bunları anlatır şikayet ederim ama o benim annem hakkında bir elestiride bulunamaz laf soyletmem kimseye, eşin de biliyodur ama ne yapsın kac yasinda kadını degistiremez ki.seninle oturup annesinin dedikosunu yapamaz yani
Iyi de resminizi kaldirmasi fesatlik sayilmaz ki. Kadinin kendi evi, kendi duvari. Istedigini asar, istedigini indirir.Ben resmini kaldirmasina sitem etmiyorum ki bu fesatligini esim bir turlu kabul etmiyor ona sitem ediyorum. Yoksa isterse çöpe atsin umrumda değil yani.
Sanirim haklisiniz o yüzden o da farkında ama bana iyi gibi göstermeye calisiyor. Ama ben sinir oluyorum iste boyle yapincaŞöyle düşünün. Evet seni sevmiyor diye kabul etse. Bir daha sizi kv ile ilgili hiç bir şeye ikna edemez. Hiç bir erkek bunu yapmaz. Bayram'da gitmeseniz birşey demeye Hakkı olmaz.
Tabiki farkında. Uzerine bosuna gitmeyin bence. Ben olsam pisliğine aaa anne yoruldun demek nerde söyle ben hemen asarım derdim.Selam kizlar benimki çok büyük bir dert değil ama yine de canimi sıkıyor iste.
Kvdemi sevmem o da beni sevmez zaten. Ben pek belli etmem ama o haliyle, tavriyla gerekse laf sokmalariyla hep belli eder. Benim için zerre önemi yok ama eşim beni deli ediyor.
Tamam yeri geldiğinde beni çok güzel savunur. Hakli olduğumu da söyler,tabi uzun uğraşlar ve konusmalar sonrasında. Ama adam sanki annesini saf, temiz, iyilik meleği gibi görüyor. Agzindan ne ciksa inaniyor. Fesatin kiskancin teki olduğunu görmüyor ya da bana belli etmiyor bilmiyorum.
Gecen gün ordaydik. Duvarlarında esimle benim resimlerimiz vardi. Kaynanam o resmi kaldirmis. Ben fark etmedim etsem de artik umurumda değil zaten. Esim fark etmiş annesine sordu nerde diye.(o rresim oraya zoraki asilmisti zaten eşimin israrlari sonucu). Neyse kaynanam bi afalladi sorunca sonra, gecen gün duvarları sildim de filan dedi birşeyler geveledi. Esimde sesini cikarmadi.
Eve gelince esime dedim şakayla karisik zaten bana tahammülü yok kadincagizin bide gözünün onun de resim mi olacak diye.
Esimdr başladı yok temizlik yapmus da, duvar silmiş De bilmem ne. Yahu madem duvarlari silmiş sildikten sonra bütün resimleri tablolari geri asmis da bi bizimkini mi unutmus. Belli ki kasitli. Ama esim bunu kabul etmiyor. Ben de 'bütün resimler tablolar asilmis da bi bizimkini unutmuş kadincagiz tühh' dedim. Öyle deyince de guluyo sesini cikarmiyor. Herşey ortada değil mi sizce de? Esim farkinda ama daha fazla soğukluk cikmasin diye belli etmiyo olabilir mi?
Kusura bakmayin uzun oldu biraz.
Ben anlatamiyorum sanirim size derdimi. Ya da siz çok yüzeyden bakiyorsunuz konuya sanirim. Evet istediğini asar istediğini istediğini indirir ama meselemz bu değil ki.Iyi de resminizi kaldirmasi fesatlik sayilmaz ki. Kadinin kendi evi, kendi duvari. Istedigini asar, istedigini indirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?