Eşimin bu huyundan nefret ediyorum :((

O da basta iyi birşey gibi göstermeye calisiyor ben kabul etmeyince susuyor gülüyor zaten ama ben annem kotu desin istemiyorum bana sadece tek kelime 'haklisin' dese yeter.

O da basta iyi birşey gibi göstermeye calisiyor ben kabul etmeyince susuyor gülüyor zaten ama ben annem kotu desin istemiyorum bana sadece tek kelime 'haklisin' dese yeter.
gereksiz bir çaba içindesiniz. dese ne olacak, demese ne olacak? hiiiiiç ciddiye almam böyle şeyleri. ister beni sevsin, ister sevmesin.

O zaman asil meseleyi anlat. Konunda tabloyu indirdigi icin kocanla tartistigini anlatmissin.
Tabloyu indirdiği için tartismadim. Ayrıca tablo değil zaten küçük çerçeveli bi resim :)
Resimi indirmesinde bi art niyet oldugunun farkındayim dedim ya zaten esimin zoruyla asmisti. Kvdem çok sever ailesinin akrabalarinin resimlerini duvarlara asmayi. Esim bi gün fark etti anne neden perimaviyle bizim resmimiz yok. Düğün resinlerimizden kalmadi mi diye. Ama uyanik kayinvalide düğün salonundan gelen bütün çerçeveli resimleri bana postaladi kalanini da da gitmiş bir tane bile birakmadi evinde. Esim de her gidişinde söylenirdi niye yok niye yok diye bende boşver zorlama asmak istemiyor derdim hep. En sonunda esim de evden bitane götürüp asti benim bütün itirazlarima rağmen. Simdi de temizlik bahanesiyle kaldirmis atmis bi köşeye iste. Bütün resimler yerli yerinde duruyo bi bizimki yok. Siz olsaniz ne düşünürsünüz bu konuda. Tabi kvdemin davranislari bunlarla sinirli değil daha neler neler var. Orda kaldigimizda bize ayni odada ayri yatak açmalar. Esim yataklari birleştirmeye kalkinca boyle daha rahat edersiniz diye engel olmalar. Gece bir bahaneyle acaba yataklari birlestirdikmi diye biz uyurken odaya dalmalar. :) daha çok var da ben yazmaya yorulurum siz de okunmaya. Tek isteğim eşimin dusuncelermde hakli olduğumu bilmesi.

Bence eşiniz herşeyin farkında.Ama iki tarafıda kışkırtmamak açısından bunu size yansıtmıyor. Biride anne nihayetinde zaten.Bu deli kaynanalarda bi bitmedi ben ona yanıyorum sadece.

Bence eşiniz herşeyin farkında.Ama iki tarafıda kışkırtmamak açısından bunu size yansıtmıyor. Biride anne nihayetinde zaten.Bu deli kaynanalarda bi bitmedi ben ona yanıyorum sadece.
Bu gidişle de bitmez zaten. Hangimiz daha güzel karin mi ben mi diyenini de gördüm burada. Evlenince haftada 2 gece sen ben de kal nisanlin da annesinde kalsin diyenini de :) çok enteresanlar.

Bisi diyim mi sana, iyi ki kv den resminizi kaldirmis. Zaten orda durmasi manasiz anliyor musun. Resimde sana bakip bakip sulalene rahmet okusa daha mi iyi?

Esin bal gibi farkinda ama anacigini kotulemeye dili varmaz. Bir de kotulese dese ne olacak? O kadın değişmez. Hatta fesatlanip daha beterini yapabilir. Bence esiniz politik olmaya çalışıyor. Şimdi anasina çatır çatır soylese, hanim köylü olacak yani öyle gorulecegini düşünüyor. Böyle olunca siz kiziyorsunuz haklı olarak. Ben sizin yerinizde olsam. Bahane bulur gitmezdim. Geldiginde de alttan alta laf sokardim. Eşim olmadığı zamanlarda yani.

Ben daha hic bir erkegin ailesine laf soyledigini duymadım..Seni en iyi ben anlarım çünkü bende kv ile ilgili konularda esimle konuştuğumda tek duymak istediğim haklısın demesii.Ama bunu bilsede asla bana demedi demezde..Çünkü dogalarina aykırı..Bunu bize söyleyince analarını kötüluyor zannediyorlar heralde.Garip bu erkek ırkı ben mesela bizimkilerle arada bisi olsa hakliysa sen haklısın derim.Ama kocam demiyo iste..Ben kızmıyorum bile artık sende öyle yap..Insan beklemeyince şaşırmıyor...

Bisi diyim mi sana, iyi ki kv den resminizi kaldirmis. Zaten orda durmasi manasiz anliyor musun. Resimde sana bakip bakip sulalene rahmet okusa daha mi iyi?
Tabiki kaldirsin ben zaten en basindan eşime engel olmaya calistim ama o inatla gidip asti. Sonuç bu iste bi şekilde yine kaldirdi yani :)

Esim olmadigi zamanlarda laf soksam aninda duyurur eşime :) huzurumu kaciracak diye korkuyorum zaten çünkü arsizin teki yapar yani o yüzden uzak mesafeli olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince :)

Tabiki kaldirsin ben zaten en basindan eşime engel olmaya calistim ama o inatla gidip asti. Sonuç bu iste bi şekilde yine kaldirdi yani :)
Valla gayet dostane soyluyorum. Bunda kafaya takilacak hicbirsey yok. Sen olsan, sen asacan mi sankikv nin fotosunu duvarina. Gerek yok ya. Amaaannn. Bosver bosver.

Eskiden çok takardim ben kavgaya kadar gotururdum ama baktim ki olan yine esinle bize oluyor onun ruhu duymuyor. Ben de bosverdim artik lafimi yine söylüyorum ki bilsin ne düşündüğümü ama uzatmiyorum artik bu yüzden kavga etmiyorum.

Benimde salonunda çerçeveli resmim varsı aile fotolarının arasında sonra lohusayken oğlu bana sinir krizi geçirtti onu aradım ağlaya ağlaya oğlunu şikayet ettim bana geldi baktım oğluna laf etmiyor bana boşver diyor iyice bende film koptu onum yanında bi sinir krizi daha sonra yediremedi kendine sanki ben ona hakaret etmişim küfür etmişim gibi beni suçladı neymiş bağırmışım sesimi yükseltmişim, ulan ben kendimde değilim zaten ayrıca ben senin şahsına mı bağırıyorum sadece kendime hakim olamayıp bağıra çağıra derdimi anlattım oğluna sitem ettim üstelik 15 günlük lohusayım! Sonra kırk uçurmaya onlara gittik baktım salondaki çerçeveden resmini çıkartıp oğullarının sünnet fotosunu koymuş nasıl ağırıma gitti 1 buçuk ay benle konuşmadı 2 ay evime gelmedi torununu sormadı yüzüme bakmadı ameliyat oldum gönülsüzde olsa bir geçmiş olsun demedi sormadı iyi miyim kötü müyüm çocuğa kim baktı diye. Böyle kinci bir kadın bu saatten sonra isterse boydan fotomu duvara assın unrumda değil seninde umrunda olmasın yani.. He ayrıca eşime resmimi görmediğim zaman bak kaldırmış diyince yaa senin çerçeve yere düşmüş kırılmış ben yenisini alınca geri takar resmini koyar demişti çocuk kandırıyor sanki :)

Babamın bir lafı var; bütün erkekler olan biten herşeyin farkındadır aslında ama daha çok huzursuzluk çıkmasın diye her iki tarafı da idare etmeye çalışır der. Rahmetli dayım gencecik yaşta anneannem ve yengemin arasında kaldığı için birgün aniden kalp krizi geçirip rahmetli olmuş. Babam hep onu örnek verir kv susmuyorsa bile eşin için sen sus yazık çocuğa der.

Aslida biz zannettigimizin aksine erkekler herşeyi gorurler,kim hakli kim haksiz çok iyi bilirler ama bunu dile getirmeyi pek sevmezler...Aslinda haksizda değiller bizde ailemizin yanlisini esimizden duymayi istemeyiz.ne olursa olsun ailesi kopamayacagi baglari var...kimse annesini babasini secemez yanlislarini düzeltemez ama buna rağmen baskasindanda bu yanlislari duymaya tahammül edemez...o yüzden derimki ufak tefek şeyleri es geç emin ol esin senin kadar biliyor ve görüyor.Hic bir zaman eşini bilerek arada birakmaya calisma en büyük zarari kendine yaparsin evliliğine yansir benden söylemesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…