- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
O da basta iyi birşey gibi göstermeye calisiyor ben kabul etmeyince susuyor gülüyor zaten ama ben annem kotu desin istemiyorum bana sadece tek kelime 'haklisin' dese yeter.kaynanaların yaptığı saçmalıkları neden adamlara yüklersiniz vallahi anlamıyorum. eve gelince söylenmeye ne gerek var? adam ne yapsın yani? sizle beraber oturup annesinin dedikodusunu mu yapsın? evet annem seni sevmiyor, resmine bile tahammül edemiyor mu desin? daha fazla soğukluk olmasın diye bir şeyler geveliyor işte. anlıyorsunuz ama illa annem kötü desin istiyorsunuz. demez yaa, benim annem öyle şeyler yapsa ben de eşimle bir olup annemi kötülemem yani. en fazla ama en fazla susarım.
O zaman asil meseleyi anlat. Konunda tabloyu indirdigi icin kocanla tartistigini anlatmissin.Ben anlatamiyorum sanirim size derdimi. Ya da siz çok yüzeyden bakiyorsunuz konuya sanirim. Evet istediğini asar istediğini istediğini indirir ama meselemz bu değil ki.
gereksiz bir çaba içindesiniz. dese ne olacak, demese ne olacak? hiiiiiç ciddiye almam böyle şeyleri. ister beni sevsin, ister sevmesin.O da basta iyi birşey gibi göstermeye calisiyor ben kabul etmeyince susuyor gülüyor zaten ama ben annem kotu desin istemiyorum bana sadece tek kelime 'haklisin' dese yeter.
Tabloyu indirdiği için tartismadim. Ayrıca tablo değil zaten küçük çerçeveli bi resim :)O zaman asil meseleyi anlat. Konunda tabloyu indirdigi icin kocanla tartistigini anlatmissin.
Bu gidişle de bitmez zaten. Hangimiz daha güzel karin mi ben mi diyenini de gördüm burada. Evlenince haftada 2 gece sen ben de kal nisanlin da annesinde kalsin diyenini de :) çok enteresanlar.Bence eşiniz herşeyin farkında.Ama iki tarafıda kışkırtmamak açısından bunu size yansıtmıyor. Biride anne nihayetinde zaten.Bu deli kaynanalarda bi bitmedi ben ona yanıyorum sadece.
HemfikirimEşiniz gerçeği kabul etsin. Sizin resminizi asmak zorunda değil ki. Siz de onun resmini asmazsınız herhalde. Zoraki sevgi olmuyor.
Bisi diyim mi sana, iyi ki kv den resminizi kaldirmis. Zaten orda durmasi manasiz anliyor musun. Resimde sana bakip bakip sulalene rahmet okusa daha mi iyi?Tabloyu indirdiği için tartismadim. Ayrıca tablo değil zaten küçük çerçeveli bi resim :)
Resimi indirmesinde bi art niyet oldugunun farkındayim dedim ya zaten esimin zoruyla asmisti. Kvdem çok sever ailesinin akrabalarinin resimlerini duvarlara asmayi. Esim bi gün fark etti anne neden perimaviyle bizim resmimiz yok. Düğün resinlerimizden kalmadi mi diye. Ama uyanik kayinvalide düğün salonundan gelen bütün çerçeveli resimleri bana postaladi kalanini da da gitmiş bir tane bile birakmadi evinde. Esim de her gidişinde söylenirdi niye yok niye yok diye bende boşver zorlama asmak istemiyor derdim hep. En sonunda esim de evden bitane götürüp asti benim bütün itirazlarima rağmen. Simdi de temizlik bahanesiyle kaldirmis atmis bi köşeye iste. Bütün resimler yerli yerinde duruyo bi bizimki yok. Siz olsaniz ne düşünürsünüz bu konuda. Tabi kvdemin davranislari bunlarla sinirli değil daha neler neler var. Orda kaldigimizda bize ayni odada ayri yatak açmalar. Esim yataklari birleştirmeye kalkinca boyle daha rahat edersiniz diye engel olmalar. Gece bir bahaneyle acaba yataklari birlestirdikmi diye biz uyurken odaya dalmalar. :) daha çok var da ben yazmaya yorulurum siz de okunmaya. Tek isteğim eşimin dusuncelermde hakli olduğumu bilmesi.
Tabiki kaldirsin ben zaten en basindan eşime engel olmaya calistim ama o inatla gidip asti. Sonuç bu iste bi şekilde yine kaldirdi yani :)Bisi diyim mi sana, iyi ki kv den resminizi kaldirmis. Zaten orda durmasi manasiz anliyor musun. Resimde sana bakip bakip sulalene rahmet okusa daha mi iyi?
Esim olmadigi zamanlarda laf soksam aninda duyurur eşime :) huzurumu kaciracak diye korkuyorum zaten çünkü arsizin teki yapar yani o yüzden uzak mesafeli olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince :)Esin bal gibi farkinda ama anacigini kotulemeye dili varmaz. Bir de kotulese dese ne olacak? O kadın değişmez. Hatta fesatlanip daha beterini yapabilir. Bence esiniz politik olmaya çalışıyor. Şimdi anasina çatır çatır soylese, hanim köylü olacak yani öyle gorulecegini düşünüyor. Böyle olunca siz kiziyorsunuz haklı olarak. Ben sizin yerinizde olsam. Bahane bulur gitmezdim. Geldiginde de alttan alta laf sokardim. Eşim olmadığı zamanlarda yani.
Valla gayet dostane soyluyorum. Bunda kafaya takilacak hicbirsey yok. Sen olsan, sen asacan mi sankikv nin fotosunu duvarina. Gerek yok ya. Amaaannn. Bosver bosver.Tabiki kaldirsin ben zaten en basindan eşime engel olmaya calistim ama o inatla gidip asti. Sonuç bu iste bi şekilde yine kaldirdi yani :)
Eskiden çok takardim ben kavgaya kadar gotururdum ama baktim ki olan yine esinle bize oluyor onun ruhu duymuyor. Ben de bosverdim artik lafimi yine söylüyorum ki bilsin ne düşündüğümü ama uzatmiyorum artik bu yüzden kavga etmiyorum.Ben daha hic bir erkegin ailesine laf soyledigini duymadım..Seni en iyi ben anlarım çünkü bende kv ile ilgili konularda esimle konuştuğumda tek duymak istediğim haklısın demesii.Ama bunu bilsede asla bana demedi demezde..Çünkü dogalarina aykırı..Bunu bize söyleyince analarını kötüluyor zannediyorlar heralde.Garip bu erkek ırkı ben mesela bizimkilerle arada bisi olsa hakliysa sen haklısın derim.Ama kocam demiyo iste..Ben kızmıyorum bile artık sende öyle yap..Insan beklemeyince şaşırmıyor...
Yanlış anlamis dersin olur biter. Ne olucakEsim olmadigi zamanlarda laf soksam aninda duyurur eşime :) huzurumu kaciracak diye korkuyorum zaten çünkü arsizin teki yapar yani o yüzden uzak mesafeli olmaya gayret ediyorum elimden geldiğince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?