- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
-
Ayyy ne dogru söylemissin yaa. Bizdede ben birsey dedigimde hemen kotu niyetli kotu dusunen olurum. Ama benim bi hareketimden anlam ckaran kv. Gorumceler hakli. Üstelik o hareketi hatrlamam bileZaten hep iyi niyetlidirler.hep mana cikaran illa altinda bisey arayan biz oluruz.boylelerinin gozune soka soka yapilsa nasil hakli cikarim diye takla atarlar.
genelde kv ,kp konularına yorum yapmam ...Selam kizlar benimki çok büyük bir dert değil ama yine de canimi sıkıyor iste.
Kvdemi sevmem o da beni sevmez zaten. Ben pek belli etmem ama o haliyle, tavriyla gerekse laf sokmalariyla hep belli eder. Benim için zerre önemi yok ama eşim beni deli ediyor.
Tamam yeri geldiğinde beni çok güzel savunur. Hakli olduğumu da söyler,tabi uzun uğraşlar ve konusmalar sonrasında. Ama adam sanki annesini saf, temiz, iyilik meleği gibi görüyor. Agzindan ne ciksa inaniyor. Fesatin kiskancin teki olduğunu görmüyor ya da bana belli etmiyor bilmiyorum.
Gecen gün ordaydik. Duvarlarında esimle benim resimlerimiz vardi. Kaynanam o resmi kaldirmis. Ben fark etmedim etsem de artik umurumda değil zaten. Esim fark etmiş annesine sordu nerde diye.(o rresim oraya zoraki asilmisti zaten eşimin israrlari sonucu). Neyse kaynanam bi afalladi sorunca sonra, gecen gün duvarları sildim de filan dedi birşeyler geveledi. Esimde sesini cikarmadi.
Eve gelince esime dedim şakayla karisik zaten bana tahammülü yok kadincagizin bide gözünün onun de resim mi olacak diye.
Esimdr başladı yok temizlik yapmus da, duvar silmiş De bilmem ne. Yahu madem duvarlari silmiş sildikten sonra bütün resimleri tablolari geri asmis da bi bizimkini mi unutmus. Belli ki kasitli. Ama esim bunu kabul etmiyor. Ben de 'bütün resimler tablolar asilmis da bi bizimkini unutmuş kadincagiz tühh' dedim. Öyle deyince de guluyo sesini cikarmiyor. Herşey ortada değil mi sizce de? Esim farkinda ama daha fazla soğukluk cikmasin diye belli etmiyo olabilir mi?
Kusura bakmayin uzun oldu biraz.
En iyisimi hic gormezden gelcen.sanki yoklar gibi.Ayyy ne dogru söylemissin yaa. Bizdede ben birsey dedigimde hemen kotu niyetli kotu dusunen olurum. Ama benim bi hareketimden anlam ckaran kv. Gorumceler hakli. Üstelik o hareketi hatrlamam bilenasil iş bu hakikaten :))
Valla gayet dostane soyluyorum. Bunda kafaya takilacak hicbirsey yok. Sen olsan, sen asacan mi sankikv nin fotosunu duvarina. Gerek yok ya. Amaaannn. Bosver bosver.
Sanirim haklisiniz evet herkesin içinde pat diye soyleyiverdi. :) KV bi afalladi önce. :)O foto oraya asıldı mı sonradan?
Ya aslinda eşiniz anasını bi miktar bozum etmiş: 'hani bizim foto' diyerekten. Daha fazlasi beklenemez
O gitme gelme kavgalari ben 8 aylik hamileyken her gittiğimde dip köşe temizliğe kalkismasindan sonra bitti artik bizde :) kendi evini zor temizliyorken gidip orda dip köşe temizlik yapip geliyordum esim kendisi dedi gitme bundan sonra diye annesine de kizmisti kiz zor yuruyi zaten sen temizlik yaptiriyorsun diye. Simdi çocuk da olunca sürekli gidip gelemiyorhz zaten ayda 1 ancak.Sabah sabah tam eşimle kvgile girme gelme kavgası yapmışken bo konu da tuz biber oldu
Kasıtlı kaldırmış resmi kv eşin de fark etmiş ama sen daha fazla lafını yapma diye ı niyetli göstermeye çalışmış..
Siz de bi kayinvalidesiniz sanirim. :) kadinla uğraşan ben değilim ki her seferinde kotu davranan laf sokan moralini alt üst eden o. Evlat yeyistirdiyse ben de onun yetiştirdiği evladi mutlu etmek için elinden geleni yapiyorum, hicbir eksiği olmasin diye ugrasiyorum . bunu görüp mutlu olmasi gerekirken kalkip da bana kin duymasi laf sokmasi ne kadar masumane olabilir ki, anneyse anne herkesin bir haddi vardır bence bilmesi gereken.siz kv kp resmini duvara asıo musunuz
ayrıca da adamın ne yapmasını bekliosunuz ki "evt annem tü kaka ne kötü ne fesat kadın" mı desin? annesinin yüzüne mi bakmasın? resmi kaldırdığında "bi bizim resmimiz mi battı ne biçim annesin" mi desin? "haklısın karıcım sevme annemi ben de hiç sevmem zaten, öğğğ" mü desin? bunları yapsa mutlu mu olucaksınız? şu kv mevzusunu abartıo bazı insanlar gerçekten...
sevmeyebilirsin, anlarım; sinir olabirsin, anlarım; sana kötü davrandığını düşünüo olabilirsin, onu da anlarım ve hak da veririm ama adamları da illa bak senin annen kötü ben biliorum sen de öle bil die yemeyin yaa. o da onun annesi sonuçta. yaa annesi. size bi kötülük yapmamış, eşiniz de sizi zor durumda bırakmamış. size göre kötü ama neye göre yani? hem kötü olsa da bilse ne olucak? onun sevdiği anne imajını nie yıkmaya çalışıosunuz illa? ne hakkınız var? bi evlat kolay yetişmio yaa bırakın şu anneleri rahat
arkadaşım çok takıksınız eşlerinizin annelerine laf söyletmemesine.. sen söyletir misin annene laf haksız bile olsa.. lafını sokmuşsun tamam uzatma bence.. kasıtlı masıtlı resim olsa ne olmasa ne gam..Selam kizlar benimki çok büyük bir dert değil ama yine de canimi sıkıyor iste.
Kvdemi sevmem o da beni sevmez zaten. Ben pek belli etmem ama o haliyle, tavriyla gerekse laf sokmalariyla hep belli eder. Benim için zerre önemi yok ama eşim beni deli ediyor.
Tamam yeri geldiğinde beni çok güzel savunur. Hakli olduğumu da söyler,tabi uzun uğraşlar ve konusmalar sonrasında. Ama adam sanki annesini saf, temiz, iyilik meleği gibi görüyor. Agzindan ne ciksa inaniyor. Fesatin kiskancin teki olduğunu görmüyor ya da bana belli etmiyor bilmiyorum.
Gecen gün ordaydik. Duvarlarında esimle benim resimlerimiz vardi. Kaynanam o resmi kaldirmis. Ben fark etmedim etsem de artik umurumda değil zaten. Esim fark etmiş annesine sordu nerde diye.(o rresim oraya zoraki asilmisti zaten eşimin israrlari sonucu). Neyse kaynanam bi afalladi sorunca sonra, gecen gün duvarları sildim de filan dedi birşeyler geveledi. Esimde sesini cikarmadi.
Eve gelince esime dedim şakayla karisik zaten bana tahammülü yok kadincagizin bide gözünün onun de resim mi olacak diye.
Esimdr başladı yok temizlik yapmus da, duvar silmiş De bilmem ne. Yahu madem duvarlari silmiş sildikten sonra bütün resimleri tablolari geri asmis da bi bizimkini mi unutmus. Belli ki kasitli. Ama esim bunu kabul etmiyor. Ben de 'bütün resimler tablolar asilmis da bi bizimkini unutmuş kadincagiz tühh' dedim. Öyle deyince de guluyo sesini cikarmiyor. Herşey ortada değil mi sizce de? Esim farkinda ama daha fazla soğukluk cikmasin diye belli etmiyo olabilir mi?
Kusura bakmayin uzun oldu biraz.
Kesinlikle çok haklisiniz söylediklerinizde. Bende önceden çok takar kavga ederdim ama artik sizin de dediğiniz gibi çok da şaapmiyorum :) arada bi boyle sinirlerin bozuluyo tabi.arkadaşım çok takıksınız eşlerinizin annelerine laf söyletmemesine.. sen söyletir misin annene laf haksız bile olsa.. lafını sokmuşsun tamam uzatma bence.. kasıtlı masıtlı resim olsa ne olmasa ne gam..
ben 2 gündür hastayım mesela eşim sağolsun ilgilendi etti.. ama dün annesi hasta oldu.. ki benim kadar bile değil. gelmiş dio ki ayy anacığım çok hasta mahvoldu kadın tüh görüo musun.. şimdi ben desem ben de hastaydım bana bu kadar dertlenmedin die çok saçma olur.. ben de yazık geçmiş olsun kadıncağıza dedim geçtim..
kadınlar annelerine aslında daha düşkün ama biz gösterebildiğimiz için görünmüo.. ama onlar gösteremediği için böyle durumlarda laf söyletmeyerek, koruyarak kendilerince sevgilerini belli ediolar..
çok da şaapmamak lazım..
Yok ama adayimSiz de bi kayinvalidesiniz sanirim. :) kadinla uğraşan ben değilim ki her seferinde kotu davranan laf sokan moralini alt üst eden o. Evlat yeyistirdiyse ben de onun yetiştirdiği evladi mutlu etmek için elinden geleni yapiyorum, hicbir eksiği olmasin diye ugrasiyorum . bunu görüp mutlu olmasi gerekirken kalkip da bana kin duymasi laf sokmasi ne kadar masumane olabilir ki, anneyse anne herkesin bir haddi vardır bence bilmesi gereken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?