Eşimin bu huyundan nefret ediyorum :((

çok güzel bir hikaye...
yerinde tespitler yapılmış...
çoğu kadının ders alması gerekir diye düşünüyorum...

Kusura bakma ama fena olan bi kv değilmiş...

Yok çok düşkün değildir daha doğrusu artik değil. İlk evlendigimizde hergun telefonda konuşurlardi hic anlam veremezdim. Ben bile annemle her gün konuşmam, sen ne konusuyorsun diye sorardim. Haliyle insan şüpheleniyordu acaba aramizdaki şeyleri de mi anlatiyor diye ki sanirin anlatıyormuş o zamanlar. Sonra bakti ki anlatmaya devam ederse annesi bizim ayrilmamiza sebep olacak o da mesafesini koydu şuan eminim hiçbirşey anlatmadigindan. Sanirim o zamanlarib kirginligi da var içimde. Ama eskisi gibi takik değilim eşine düşüncemi söyler gecerim kavga filan etmem.
Haklisin canim bosvermek en iyisi.

vallahi kayınvalideye gelene kadar neler neler var Allah beterinden korusun ne pislik insanlar var bu dünya da dün adamın teki eklemiş beni faceden bi bakarım evli yazıyor birde ne cüret sen kimsin yahu neyine güvendin de ekledin dedim şuna bi ağzıma geleni sayayım sonra aman pisliğe bulaşmaya gerek yok Allah belasını verir dedim niye böyle biliyormusun genelleme yapmıyorum ama şu zaman da kadınlar kızlar artık evli adam peşinde o yüzden bu adamlar bu gerizekalılar yüzünden her önlerine gelen kadına yazma cesaretini buluyorlar sen kayınvalideyi boşver dışarda daha beter şeytanlar var Allah başka dert keder vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…