• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin bu laflari istemediğini gostermiyor mu sizce de?

burcu_ruhumsarisin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
243
140
303
K.K.T.C.
Herkese merhaba. 4 aydır çocuk istiyoruz olmadı . 1 senelik evliyiz ve uzun süreli bir birlikteliğimiz var çok beklemek istemedik bu yüzden. Eşim de çocukları çok sever ve ortak kararımızdı hatta ikimiz de aynı ay istemeye başladık.

En yakın arkadaşım hamile yakında doğumu var, ondan konuşuyorken açıldı konu , dün bana bu süreçte çocuk yapılmaz gibisinden bir laf etti ,
yani ima ederek söylemeye çalıştı gibi geldi. Normalleşme çıktığından beri bana buraya gidelim x ile görüşelim y ile şunu yapalım diyor yani korona bir bahane.

Ayrıca taşınmayı düşünüyoruz evimiz biraz küçük şuan 2+1 evde oturuyoruz salon ve oturma odam var ben çocuk için 3+1 istiyorum eşime de söyledim, 2+1 ev bulmus geçen de ev baya genis ve guzeldi ama olmaz dedim , cocuk odasi yok dedim ,cocugu sigdirirsin bi yere ev buyuk dedi , gercekten cocuk isteyen biri cocugu bir yere sigdirirsin demez bence sizce ? Kafasindan çocuk fikrini sildi sanırım.

Benimle açık açık konuşmuyor imalar yapıyor gibi geliyor bana ve bu yüzden de gerçek düşüncesini sormak istemiyorum açik olsun yani sonuçta bu kararı beraber almıştık...

Sizce haklı miyim böyle düşünmekle

Bazen dan dun konuşur erkek milleti.Düşünmez kırılır mı üzülür mü karşı taraf diye.Ama tabiki eşinizi en iyi siz tanırsınız.Çocuk için aklınızda soru işareti kalmamalı.Bir oturup sorun isterseniz.Şunuda diyeyim evet şu zamanda çocuk mantıklı değil.Cidden değil.

Bazen dan dun konuşur erkek milleti.Düşünmez kırılır mı üzülür mü karşı taraf diye.Ama tabiki eşinizi en iyi siz tanırsınız.Çocuk için aklınızda soru işareti kalmamalı.Bir oturup sorun isterseniz.Şunuda diyeyim evet şu zamanda çocuk mantıklı değil.Cidden değil.
Evet bende ertelemek istiyordum ama yakın cevremde hamileler var sıkıntı yaşamadıklarını söylediler hastane süreci boyunca vs. Hemen de olmuyor bazen arkadaşlarım hep tedavi ile hamile kaldı . Ondan ertelemek istemedim.

Acikca sorun biz bilemeyiz ki eşiniz ima mi yapıyor yoksa çocuk hala istiyor mu. Eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Eşim bana direkt söylemek istemiyor gibi geldi böyle konuşarak fikrimi değiştirmeye çalışıyor diye düşündüm. Direkt ben istemiyorum dese soracağım da böyle olunca sorasım gelmedi

2+1 evde yasiyoruz cocugumuz da bu evde dogdu ve buyuyor. Neden olmasin ille 3 oda olacak diye bir kural yok,bir oda size ,bir oda da cocuga tamam iste.

Bence de bu donemde bile isteye cocuk yapilmaz. Hali hazirda hamile olanlar elbette doguracak,ama ellerinde olsa onlar da istemezdi. Hastane isleriyle ugrasmakla suraya buraya gitmek arkadasla gorusmek ayni sey degil bence. Alingansiniz. Esinizi hakli buldum ben.

2+1 evde yasiyoruz cocugumuz da bu evde dogdu ve buyuyor. Neden olmasin ille 3 oda olacak diye bir kural yok,bir oda size ,bir oda da cocuga tamam iste.

Bence de bu donemde bile isteye cocuk yapilmaz. Hali hazirda hamile olanlar elbette doguracak,ama ellerinde olsa onlar da istemezdi. Hastane isleriyle ugrasmakla suraya buraya gitmek arkadasla gorusmek ayni sey degil bence. Alingansiniz. Esinizi hakli buldum ben.

Konu 2+1 ev değil, 1 senelik evliyiz ve hem salon hem oturma odası olarak Ayrı yaptık herkesin kendi tercihidir , suan atamayız eşyaları. O yüzden 3+1 istedim.

Eşim koronavirusu bahane yapıyor onunla alakalı olmadığını biliyorum. Hakli olabilirsiniz bende ertelemek istemiştim .

2+1 evde çocuk olmuyor mu ya? =)) İlk kızımı 2+1, hatta 55 metre kare evde doğurup 3 yaşına getirdik, ölmedik. Sonra 2. doğunca daha büyük eve geçtik mecbur. Salona ayrı, oturma odasına ayrı yer ayırana kadar, çocuğunuza yer ayırabilirsiniz bence de. (eşyaları sebep göstermişsiniz ama eşya dediğiniz bir kenara da çekilebilir, satılabilir de. çocuktan önemli mi, madem kararlısınız?) Eşiniz bunu demek istiyor olabilir. Bir de ne istediğinizi birbirinize direkt söylemeyen insanlar mısınız genelde? Hani adam istemiyorsa, çocuğu bir yere sıkıştırırsın demek yerine, onu da çocuk yapmaya karar verdiğimiz zaman düşünürüz demez miydi?

Back
X