- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
AynenBence serife05 hanım mal sahibiyle bir görüşsün. Bu malın tavanı sızdırıyor çünkü.
Bu mal.üzerinde mülkiyet hakkı. Olanlar da varmış.
Devredilemez bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenBence serife05 hanım mal sahibiyle bir görüşsün. Bu malın tavanı sızdırıyor çünkü.
Onların bilerek anlattığı belli zaten. Yoksa insan kardeşinin geçmişindeki özel şeyleri neden anlatır ki? Doğru söylüyorsunuz fevri davranmak onları fazlasıyla memnun eder. Konu sahibinin eşinin empati duygusuna ihtiyacı var.Biz gelinlik bakarken kv bana esimin evw attigi kizlari anlatti. Ben şok:)) sinirlwnmemi istedi sanirim ama ben gecmis gecmiste kaldi, simdi benim yanimda dedim. Tabi so ra es adayina sordum sen niye anlatmadin diye. Anlatmaya degecek bir sey degildi. Onun abarttigi gb degil ustelik dedi. Eski sevgililerini anlatmisti. Neden evlenemediklerini falan hep anlatti. Esin anlatmasi hos degil! Digerlwri sinir etmek icin bahseder. Onlari memnun etmemek lazim.
Mrhba kızlar 27 yasındayım. Eşimde 29 yaşında kariyerli saygıdeğer bir mesleği var.2.5 yasında bir çocuğumuz var. Evliliğimiz genel olarak iyi şükür. Sorunum şu ki. Eşimin benle evlenmeden önceki geçmişi çok kabarık. Allah için günahını alamam benle evlendikten sonra karşı cinsle en ufak bir hatasını görmedim. Kadınlarla tokalaşmaz bile yani o derece. Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır. İşte bende buna uyuz oluom. Hele tatilllerde memleketine gidince o eski çıktığı kızları görünce delleniom herifin canına okuyom bide eşim gerçekten yakısıklı ve çok dikkat ceken bir yapıya sahip konuşması gülüşü oturması kalkmasıyla insanları çevresine rahatça toplayabilio. Ayrıca eşim evin tek erkek çocuğu olduğu için sağolsun ailesi tarafından şımarık ve pohpohlanarak yetiştirilmiş. Kendisini övdürmeyi aşırı sever. Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. Şimdi bu durumda ben napıyım kaynanamgilin 30 yıllık evini değiştirecek halim yok. Tatillerde eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Düğün çarsı pazar piknik hersey burnumdan gelio. Küçük bir yer bide. Maşşalah beyfendinin zamanında yediği hurmalarda hep karşıma çıkıo şimdi yine tatil zamanı ve eşim hazırlan memlekete gidecez dio. Lütfen bana akıl verin!
Bunlara hiiç takılma gayet rahat ol her daim bakımlı ol kendine hayran bıraktıracak kadar eşini koluna tak gez havanı cakanı at eşinede devamlı bu konuları acma aslında önemsememiş gibi davran cunku o konular coktan kapanmış gundeme getırıp boşyere gerılmeyın hayatını yasa keyfıne bak bence canımMrhba kızlar 27 yasındayım. Eşimde 29 yaşında kariyerli saygıdeğer bir mesleği var.2.5 yasında bir çocuğumuz var. Evliliğimiz genel olarak iyi şükür. Sorunum şu ki. Eşimin benle evlenmeden önceki geçmişi çok kabarık. Allah için günahını alamam benle evlendikten sonra karşı cinsle en ufak bir hatasını görmedim. Kadınlarla tokalaşmaz bile yani o derece. Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır. İşte bende buna uyuz oluom. Hele tatilllerde memleketine gidince o eski çıktığı kızları görünce delleniom herifin canına okuyom bide eşim gerçekten yakısıklı ve çok dikkat ceken bir yapıya sahip konuşması gülüşü oturması kalkmasıyla insanları çevresine rahatça toplayabilio. Ayrıca eşim evin tek erkek çocuğu olduğu için sağolsun ailesi tarafından şımarık ve pohpohlanarak yetiştirilmiş. Kendisini övdürmeyi aşırı sever. Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. Şimdi bu durumda ben napıyım kaynanamgilin 30 yıllık evini değiştirecek halim yok. Tatillerde eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Düğün çarsı pazar piknik hersey burnumdan gelio. Küçük bir yer bide. Maşşalah beyfendinin zamanında yediği hurmalarda hep karşıma çıkıo şimdi yine tatil zamanı ve eşim hazırlan memlekete gidecez dio. Lütfen bana akıl verin!
soru 1:) sizin bir memleketiniz var mı?Mrhba kızlar 27 yasındayım. Eşimde 29 yaşında kariyerli saygıdeğer bir mesleği var.2.5 yasında bir çocuğumuz var. Evliliğimiz genel olarak iyi şükür. Sorunum şu ki. Eşimin benle evlenmeden önceki geçmişi çok kabarık. Allah için günahını alamam benle evlendikten sonra karşı cinsle en ufak bir hatasını görmedim. Kadınlarla tokalaşmaz bile yani o derece. Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır. İşte bende buna uyuz oluom. Hele tatilllerde memleketine gidince o eski çıktığı kızları görünce delleniom herifin canına okuyom bide eşim gerçekten yakısıklı ve çok dikkat ceken bir yapıya sahip konuşması gülüşü oturması kalkmasıyla insanları çevresine rahatça toplayabilio. Ayrıca eşim evin tek erkek çocuğu olduğu için sağolsun ailesi tarafından şımarık ve pohpohlanarak yetiştirilmiş. Kendisini övdürmeyi aşırı sever. Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. Şimdi bu durumda ben napıyım kaynanamgilin 30 yıllık evini değiştirecek halim yok. Tatillerde eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Düğün çarsı pazar piknik hersey burnumdan gelio. Küçük bir yer bide. Maşşalah beyfendinin zamanında yediği hurmalarda hep karşıma çıkıo şimdi yine tatil zamanı ve eşim hazırlan memlekete gidecez dio. Lütfen bana akıl verin!
Hatunun derdi aşk sevgi değil ki, eşinden de emin konuşuyor. Exlerin varlığından rahatsız sadece, ne yapacak hayatı kendine zehir mi etsin. Göğsünü gere gere dolansın neden takıntı haline getirsin. Ben kendi psikolojisi için yapması gerekeni söyledim. Ha, benim eşim de çapkındı, benim eşimin de exleri var, benim de var. Çok da umrumda mı? Yoo! Çünkü ben yeteri kadar kendime güveniyorum. Konu sahibinin bu güveni yok kendisine, ben de psikolojik olarak bu güveni verecek bir öneri sundum. Evlilik ile ilgili görüşlerimi yeri gelirse başka bir konuda paylaşırım.Arkadaşlar siz gerçekten evlenip bir hayatı paylaşmayı "bir adamı kapmak " olarak mi değerlendiriyorsunuz.
Üstüne birde sanki biriyle olmak bir başarıymış gibi göğsünü gere gere dolaşacakmış??
Evlilik böyle bir şey mi ? Bende sevgi ve anlayışla kurulan bir paylaşım olgusu sanıyordum.
Canım adam o zaman o kadına sahip çıkacaktı biz kimseyi taşlamıyoruz sadece arkadaşımız yazmış ne yapabilirim kocamı yiyecekmiş gibi bakıyor diye geçmişin muhasebesini yapmak bize düşmez. Demekki aralarında birşey olmuş ayrılmışlar şimdi kızda diyor kocAmı yiyecekmiş gibi bakıyor. Bakmasın kardeşim niye baksın ki? Ha görür bakar geçer o ayrı göz sonuçta ama adamın içine düşecekmiş gibi bakamaz arkadaşım. İsterse boşandığı çocuklarının anası olduğu kadın olsun insan gibi bakarsa baksın ama başka türlü olmaz ayıp. Kocada da suç çar ama başta izin vermeyecekti sus ben senin geçmişini dinlemek zorunda değilim diyecektiBence asil essek kocasi ki durum ve olayin ne kadar igrenc ve yanlis oldugunu anlamadan hala karisina anlatabiliyorBenim anlamadigim neden esine degilde esinin birlikte oldugu ve hamile birakip evlenmeyip cocuk aldirdigi sahis gunah kecisi Ilan ediliyorda,neden es kisi korunacak kisi oluyor.??? Aynisini bir kadin yasayip,esine anlatsaydi burda biz kadinlar tarafindan taslanacakti. Sanki olayi tekbasina gerceklestirmis gibi!!!
(