• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin canımı sıkan geçmişi

allahım, korku filmi seyrederken dikkatim dağılsın diye şu yorumları okuyayım dedim hayatımda bu kadar mide bulantısını herhangi bir kanlı filmde yaşamadım.. ne yeyip içiyorsunuz siz yahu? ne demek kadına doymuş erkek? yemin ediyorum bu ülke sosyolojik bir vaka, nefretime nefret katıyorsunuz..

Sen birinden çocuk aldırsaydın ve ailenin karşı apartmanında otursaydı eşin ne tepki verirdi? Bunu bir sor bakalım. Mümkün olduğunca kafasını kuma gömecek oraya gidince

gecmisini sana anlatmasi hata! Bilmiyomuymus kadinlarin ne kadar kafaya takip burunlarindan getirebilceklerini?? Orta yoluda yok acaip bi kocan var bence.. tokalasinca noluyo? Tobe mi etti yani senden sonra? Pisman olmayabilir ama hem bu sekilde anlatmasi sacma

Mrhba kızlar 27 yasındayım. Eşimde 29 yaşında kariyerli saygıdeğer bir mesleği var.2.5 yasında bir çocuğumuz var. Evliliğimiz genel olarak iyi şükür. Sorunum şu ki. Eşimin benle evlenmeden önceki geçmişi çok kabarık. Allah için günahını alamam benle evlendikten sonra karşı cinsle en ufak bir hatasını görmedim. Kadınlarla tokalaşmaz bile yani o derece. Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır. İşte bende buna uyuz oluom. Hele tatilllerde memleketine gidince o eski çıktığı kızları görünce delleniom herifin canına okuyom bide eşim gerçekten yakısıklı ve çok dikkat ceken bir yapıya sahip konuşması gülüşü oturması kalkmasıyla insanları çevresine rahatça toplayabilio. Ayrıca eşim evin tek erkek çocuğu olduğu için sağolsun ailesi tarafından şımarık ve pohpohlanarak yetiştirilmiş. Kendisini övdürmeyi aşırı sever. Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. Şimdi bu durumda ben napıyım kaynanamgilin 30 yıllık evini değiştirecek halim yok. Tatillerde eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Düğün çarsı pazar piknik hersey burnumdan gelio. Küçük bir yer bide. Maşşalah beyfendinin zamanında yediği hurmalarda hep karşıma çıkıo şimdi yine tatil zamanı ve eşim hazırlan memlekete gidecez dio. Lütfen bana akıl verin!
Bunu bilmeden mi evlendin?

Bu erkeklerin geçmişiyle övünmesi tamamen toplumsal yapımızdan kaynaklanıyor. Birlikte olduğu kız sayısının çokluğuyla övünebilen bir tür. Çünkü küçüklükten o erkek,ne yaparsa yapar deyip bi tarafının etrafında bir hayat oluşturuluyor. Ha olmayanı da var ama nadir yani. Konuya gelirsek de cidden çok rahatsız edici ve buna kendinizi maruz bırakmayın bence. Güzellikle uyarın, geçmişe bu kadar değer veriyorsa siz de onun geçmişi olacaksınız bu gidişle. Ben olsam tehdit ederdim. Bir daha böyle bir şey olursa gibi. Çünkü çantada keklik olduğunuz sürece. Size her şeyi yapmaya hak görüyorlar. Evli de olsanız çocuklu da olsanız siz bi bireysiniz ya bu aşağılık durumları kaldırmak zorunda değil kimse

ortadoğu insanı neden bu kadar kadına aç bir erkeğe 4 kadın vadedilen koca memeli huriler kadını saklama örtme elde etme savaş ganimeti cariye ortadoğu insanının kadına bakış açısı
kim ne istiyorsa onu alıyor çağlardır orta doğu insanının başı iki bacak arasından çıkmadı
millet ilim bilim sanat para daha iyi standartlar derken bizdeki kadın açlığı bitmedi bitmeyecek

Öncelikle yazım sekliniz cok kötü. Ikincisi ise bence eşiniz de problem. Şimdi yapmasa bile insan bunları övüne övüne anlatmamalı

Ben sizden bu olayları saklamış olmasını yanlış buluyorum. Hayat arkadasisiniz sonuçta bilmeniz gerekirdi. Her işine geleni ballandıra ballandıra anlatıp bunu gizlemesi büyük bir sorun. Kadınlarla tokalaşma olayını ahlaki bı kıstas olarak gormeniz beni çok rahatsız etti. Ben erkeklerle tokalaşmayi tam tersine saygıdan yaparim. Üyeler bicok konuda eleştirmiş zaten sizi. Bu konuya başka açılardan bakmanizi oneririm

Sorun tabiki sende değil. Eşinin yaptığı şey gerçekten çok rahatsız edici. empati kurmasını sağlayın sen de eski ilişkilerini abarta abarta anlat mesela. De ki şununla şunu yaşadım Of çok eğlenceliydi falan filan. Eşini kıskanmak en doğal hakkın ama o artık seninle ve sen onun karakterini değiştiremezsin maalesef alışmak zorundasın bu duruma. Ama eşine ilk önce empati kurmasını sağla sonra soğuk davran bak trip at demiyorum soğuk davran sonra da konuş açık açık

Mrhba kızlar 27 yasındayım. Eşimde 29 yaşında kariyerli saygıdeğer bir mesleği var.2.5 yasında bir çocuğumuz var. Evliliğimiz genel olarak iyi şükür. Sorunum şu ki. Eşimin benle evlenmeden önceki geçmişi çok kabarık. Allah için günahını alamam benle evlendikten sonra karşı cinsle en ufak bir hatasını görmedim. Kadınlarla tokalaşmaz bile yani o derece. Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır. İşte bende buna uyuz oluom. Hele tatilllerde memleketine gidince o eski çıktığı kızları görünce delleniom herifin canına okuyom bide eşim gerçekten yakısıklı ve çok dikkat ceken bir yapıya sahip konuşması gülüşü oturması kalkmasıyla insanları çevresine rahatça toplayabilio. Ayrıca eşim evin tek erkek çocuğu olduğu için sağolsun ailesi tarafından şımarık ve pohpohlanarak yetiştirilmiş. Kendisini övdürmeyi aşırı sever. Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. Şimdi bu durumda ben napıyım kaynanamgilin 30 yıllık evini değiştirecek halim yok. Tatillerde eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Düğün çarsı pazar piknik hersey burnumdan gelio. Küçük bir yer bide. Maşşalah beyfendinin zamanında yediği hurmalarda hep karşıma çıkıo şimdi yine tatil zamanı ve eşim hazırlan memlekete gidecez dio. Lütfen bana akıl verin!
Fiiller diyorum Olric...

Konu sahibinin eşi gibi geçmişi olan bir kişi; geldi ve şimdiye kadar hiç çıktığı görüştüğü bir kişi bile olmamış kızla evlendi. Adam böyle bir tip arıyormuş ve araya araya buldu resmen. 5 ay içinde de evlendi. Konuyla alakası da şu ki yazmak istedim.:KK53:

Ben olsam giderdim memlekete alirdim esimi cocugumu ele gune karsi ohh mis :) evet sinir bozucu bir durum olabilir ama gecmisi degisteremezsiniz.

Back
X