Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
O doyduğu kadınlarla aynı ırktan değilsiniz galiba? sizi diğer kadınlardan üstün kılan özelliğiniz nedir biraz bahsetmek ister misiniz? bizde feyz alalım...
Aslında ben düşüncemi yazmadan geçemeyeceğim. Genelleme yapmayacağım fakat “bu tip” düşüncelere sahip olan kadınlar çok acınası halde olmuyor mu? Gözlemlerime dayanarak yazıyorum bunu.
“Onlarla eğlendi, benle evlendi”
“Sizle eğlendi, benle evlendi”
Şu cümlelerin kalitesizliğine bakar mısınız? Gelin-Damat arabalarının arkasında hep bunlar yazıyor. Konya ovası bile böyle genişliğe sahip olmamıştır.
Erkekler keyiflerine çok düşkün varlıklardır. Kadınlar gibi detaysal, derinsel düşünmez. Düz mantıktır.
Daha çok bazı erkeklerde “bu safla evlenilir en azından çevresinde erkek yok ben günümü gün ederim” diyerek evliliğe adım atar. Yalnızlığa alışmış kadınları, sadece tek kendisine aşık olan kadınları evlenmek için alabilirler. Eğlendiklerinin içinde kendisini etkileyen, sevdiği, görüpte ağzının suyu aktığı kadın akıllı, güçlü çıkınca o kadını “eğlenilecek” kategorisine koyup saag gibi evleneceği kadına “kadına doydum ben” der. Halbuki içten içe içi kan ağlar. Evlendiği kadınla cinsellik yaşarken bile o kadının yüzüne baktığında aklına “eğlendiklerinden” birinin gelmediği ne malum?
İşte bunun gibilerde çıkıp bas bas “Gadına doydu gocam, diğer gadınlarla eğlendi, benle evlendi” der. Aslında nasıl acınası halde olduğunu göstermiş oluyor burda.