• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin canımı sıkan geçmişi

Görümce niye "Çocuk aldırdılar" filan deme gereksinimi hissediyor ki size? İnsan anlatmaya utanır kardeşinin yediği bkları. Ama olan el kızına oluyo ya, o hesap "Kız çocuk aldırmış, bekar da kalmış, adı da çıkmış, adam geldiğinde ilgi de gösteriyomuş" da muş muş. Kocanız insanda tiksinti uyandıran bir çeşit belli ki. Şimdi el sıkışmaktan bile imtina ediyor kısmı da tuhaf... Ne o öyle sapık gibi.
Kadın eline değince kuduruyor demek ki. Ağır sapık.
 
Ama konu sahibi de bunu çok önemli bir referans kabul etmiş,kadınlarla tokalasmiyor diye defalarca yazmış, biz hep hafif mesrepligimizden tokalaşiyoruz
Şimdi gördüm, gerçekten tekrar gurur duyarak yazmış bunu. Çok büyük bir kıstas yav.
Erkeklerle tokalaşırım ama ben bu konudaki koca kişisinden bin kat namusluyum.
Kendisinin yemediği b.k kalmamış "her erkek gibi benim de yaşanmışlıklarım oldu" demiş konuyu kapatmış. Bir de bakire eş seçmiş kendine. Ay cidden kusacağım galiba
 
Arkadaslar olumlu olumsuz yorumların hepsine teşekkür ediyorum. Evet tabiki sevgiliyken nişanlıyken eşimin geçmişini öğrenmeye çalıştım. Her erkek gibi benimde yaşanmışlıklarım oldu dedi ve ayrıntıya girmedi. Ben bu cocuk aldırma olayını görümcemden öğrendim. Ayrıca belirttiğim gibi arkadaslar evlendikten sonra eşimin gerçekten kadınlara karşı en ufak bi zaafiyetine şahit olmadım. İnanın kendi akrabalarıyla bile kolay kolay tokalaşmaz. Sadece kendinin övülmesi çok çok hoşuna gider. Sabah aksam tamam sen çok yakışıklısın saçların çok hoş yeşil gözlerin çok güzel desem inanın benim her dediğimi yapar o derece yani. Bazı arkadaslar sormuş benim ilk sevgilim ilk elini tuttuğum eşim.
Tabi canım. Erkeğin elinin kiri, ama kadın eşinden başkasına dokunmuş olamaz.
Kocanız sapık hanımefendi.
 
Eşiniz karaktersiz.Ve ben o kız adınada üzuldüm..3 yıl görüs birde çocuğuna kıý..evlenme ortada bırak adını çıkar.git başka biriyle evlen ve gözünün önünde mutlukuğunu yaşa..

Ve siz bu duruma "yedigi hurmalar" olarak nitelendirsenizde böyle bir karakter yoksunu ile evlenmeniz sizinde karakterinizi ortaya koyuyor.
 
Eşinizin geçmişini kurcalamayın. Sizi sevmiş ki sizinle birlikte. Siz rahatsız olmayın diye kadınlarla mesafeli de davranıyormuş. E daha ne yapsın. Konuşmalarından rahatsız oluyorsanız güzelce çok üzüldüğünüzü söyleyin bir daha konuşursa kendini övmeye kalkarsa geçmişi üzerinden (ki aklım almaz nasıl bir övgü tarzıdır bu) daha sert tepki verin. Eşinizle kıymetli zamanlarınızı geçmiş gitmiş meseleler yüzünden heba etmeyin. Asıl o zaman eşinizi başkalarının kucağına itersiniz. Erkekler bizler kadar sabırlı değil. Kendi hatalarıyla bile yüzleşmek istemez çoğu. Eşinizin ailesine gittiğinizde de olabildiğince güzel zaman geçirip evli mutlu çocuklu profili çizin etrafınıza.
 
Mrhba kızlar 27 yasındayım. Eşimde 29 yaşında kariyerli saygıdeğer bir mesleği var.2.5 yasında bir çocuğumuz var. Evliliğimiz genel olarak iyi şükür. Sorunum şu ki. Eşimin benle evlenmeden önceki geçmişi çok kabarık. Allah için günahını alamam benle evlendikten sonra karşı cinsle en ufak bir hatasını görmedim. Kadınlarla tokalaşmaz bile yani o derece. Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır. İşte bende buna uyuz oluom. Hele tatilllerde memleketine gidince o eski çıktığı kızları görünce delleniom herifin canına okuyom bide eşim gerçekten yakısıklı ve çok dikkat ceken bir yapıya sahip konuşması gülüşü oturması kalkmasıyla insanları çevresine rahatça toplayabilio. Ayrıca eşim evin tek erkek çocuğu olduğu için sağolsun ailesi tarafından şımarık ve pohpohlanarak yetiştirilmiş. Kendisini övdürmeyi aşırı sever. Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. Şimdi bu durumda ben napıyım kaynanamgilin 30 yıllık evini değiştirecek halim yok. Tatillerde eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Düğün çarsı pazar piknik hersey burnumdan gelio. Küçük bir yer bide. Maşşalah beyfendinin zamanında yediği hurmalarda hep karşıma çıkıo şimdi yine tatil zamanı ve eşim hazırlan memlekete gidecez dio. Lütfen bana akıl verin!
Karaktersiz bir adamla evlenmenin cezasını çekiyorsun. Delikanlı olan adam bu haltlari yemez, yediyse bile en azından anlatıp da o kizcagizlari rezil etmez. Ben olsam kocanın yerine utanırdım kiskanacagima. Gerçi ben olsam böyle üç kuruşluk kişiliği olan bi adamla da evlenmezdim.
 
Tamamen yetiştirilme tarzı işte. “Erkek o tabi yapar” zihniyetli annelerin sonucu bu adamlar. Bu sayede de yaptıklarıyla övünürler, çünkü “erkeklik” bunu gerektirir kendilerince. Çok çirkin bir durum. Elbet herkesin geçmişi var. Ama evlendikten sonra karısına bunları ballandıra ballandıra anlatan biri ne bileyim.. Eşini sert bir dille uyar, kendinde o haddi bulamasın. Geçmişini de kafana takma boşuna, artık sen varsın. Sen eşisin, seni seviyor. Daha ne olsun.
 
Yine cogu üyenin birbirlerini kınadığı bi konu :/

Cok kadınla olmuş ama evlendikten sonra aldatan adamlar da, hiç kadınla çıkmayıp gençliğimi yaşayamadım diye boşanan ya da aldatan adamlar da mevcut. Ama yok herkesin kocası en iyisi ya :KK70:
 
Bende olsam çok kızardım herhalde ya çok zor bir durum sabırlı olun ve bence kızgınlığınızı belli etmeyin sanki bu konularla övünen kişi eşi kıskandığında daha da fazla bu konuların üstüne gider gibi geldi
 
Öncelikle memlekete gittiğinizde kızları nasıl görüyorsunuz bayramlaşmaya da çıksanız hep denk mi geliyor kaldı ki.orada kimlerle çıktığını siz nerden biliyorsunuz tutup ben bu kızlarla çıktım mı diyor orada size görümce nerden biliyor çocuk aldırdıklarını bu aileye söylenecek şey mi o zaman onunla evlenirdi onu nerden görüyor onu anlamadım nasıl karşılaşıyorlar çok abartıyorsunuz herkesin hepimizin bir geçmişi illa var sizinde vardır ama sizinki.takıntı
 
Öncelikle memlekete gittiğinizde kızları nasıl görüyorsunuz bayramlaşmaya da çıksanız hep denk mi geliyor kaldı ki.orada kimlerle çıktığını siz nerden biliyorsunuz tutup ben bu kızlarla çıktım mı diyor orada size görümce nerden biliyor çocuk aldırdıklarını bu aileye söylenecek şey mi o zaman onunla evlenirdi onu nerden görüyor onu anlamadım nasıl karşılaşıyorlar çok abartıyorsunuz herkesin hepimizin bir geçmişi illa var sizinde vardır ama sizinki.takıntı
Eee adam övünerek anlatıyormuş işte,anlamayacak ne var o_O
 
Bu cümleyi hiç bir açıklama yapmadan eşime okudum. Adam tiksindi benden sayenizde. Korkunç ve iğrenç böyle şeyleri nereden buluyorsun diyor bana. Gerçekten nereden buluyorsunuz böyle şeyleri.
Yorumunuzu görünce ben de eşime okudum 'bunu söyleyen kadın değildir, troldür' dedi.

O bile, bi kadının kendini nasıl bu kadar aşağılayabildiğine anlam veremedi. Keşke "bilinç aşısı" diye bir şey olsa. Çok yazık...
 
Ayy işin çok zor sonsuz bı özgüven sahibi olmalısın bide sen birşeyler uydur kıskandır kısasa kısas
 
Back
X